Caracteristicile unice ale lui Mesh - evitând tendințele și făcând dating online mai bune, mai sigure și mai fericite pentru femei

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Un site de dating într - o misiune, Mesh stabilit pentru a rezolva problemele de dating online de plivire în mod automat oameni incompatibili folosind caracteristicile de filtrare , cum ar fi Inadecvarea și Dealbreakers. Site - ul folosește chiar algoritmul său pentru a sugera o primă întâlnire perfectă locație pentru tine si perechea ta. Un loc liber, selectiv, și pozitiv pentru flirt, MeshBetter.com împuternicește youto au o experiență de întâlnire mai bine cu single , care îndeplinesc standardele tale.

Când am creat primul meu profil de dating online, am avut multe rezerve cu privire la punerea mine acolo ca practică țintă pentru orice tip on-line. M-am asigurat-mi fotografia a fost neclară. Am fost scurtă în descrierile mele de profil. Traversarea degetele mele ca am semnat, am sperat fiori mi-ar trece prin.

load...

Și totuși, zi după zi, m-am trezit îngropat sub un baraj de mesaje. „Eu nu spun asta doar oricine,“ un tip ma asigurat, „ai un adevărat nicesmile.“

Asta sigur suna autentic și original pentru mine. În curând am găsit eu temîndu inbox-ul meu și senzație de resentimente sau chiar sceptic față de tipii drăguți care ivite.

Burnout este inevitabilă pentru utilizatorii site-ului tipic de dating. Multe femei în căutarea unui meci trebuie on-line să sape printr-o jumătate de duzină de mesaje-o formulare de „yo“ și „sup“ doar pentru a găsi pe cineva care ar putea fi worthwhile.It este un proces obositor și demoralizatoare care doare single de pe ambele părți. O persoană este inundată cu mesaje, în timp ce celălalt este strugglingto fi auzit în mijlocul mulțimii.

load...

Asher Snyder a propus să schimbe toate astea. El a fondat Mesh Labs pentru a construi un site de dating mai bine: unul care vede utilizatorii săi ca oameni, mai degrabă decât o sursă de venit. El a visat OFA dating site-ul care wasfree, privat și individualizat.

Asher Snyder a fondat Mesh pentru a crea un site de matrimoniale care vede oameni ca oameni, nu surse de venit.

Astăzi, Mesh eficientizează pentru dating single. Itsslogan este „experiență mai bună.“ Scopul nu este pur și simplu pentru a vă găsi un meci, dar pentru a vă oferi o experiență bună la fiecare dată te duci mai departe. Prin sale designedfilters și caracteristici cu atenție, acest site merge de mai sus și dincolo de cele mai multe servicii de dating.

„Premisa a fost de a rezolva problema dating online“, a spus Asher. „Creepiness generală și alegerea copleșitoare a fost o mare problemă.“

load...

Pe Mesh, mesajele primite selectează automat potriviri și buruieni restul. Acest sistem simplu a quicklycaught pe, cu peste 20.000 de membri care trăiesc inurban locuri precum New York și Portland. Păstrarea utilizatorilor înaltă și cuvânt de-gura este în creștere site-ul pentru un public mai larg.

„Noi nu suntem Okcupid; nu avem un milion de utilizatori“, a spus Asher, înainte de a adăuga,«nu încă».

Copleșitoare Creepiness a fost problema-Mesh este soluția

Programare experiență vastă și frustrare cu dating online, a condus tothis unic datând project.Coding deoarece el a fost 11 ani vechi, Asher a început să lucreze ca un profesionist software-ul atunci când a mutat departe de casă, la vârsta tânără a călătoriei 14.His pentru industria de dating online, a început cu propriul său cont personal pe OkCupid, înapoi atunci când a fost orientat mai mult data exploratoryandless.

Deoarece acest popularwebsite a evoluat chestionar fromlow-presiune de dating site-ul de mare trafic, problema a început.

Asher a observat problemele de populare site-uri matrimoniale de prima mana. Alegerea a fost coplesitor impiedica abilitatea unei singure de a găsi o experiență satisfăcătoare întâlnire.

Asher descrie o setare în care utilizatorii împotmolit de prea multe mesaje, dintre care nu toate sunt scrise cu tact, respect și semnele de punctuație. Din propria sa inbox-ul a fost martor la descurajarea larg raspandita ca single-a simțit. El a dat seama că, mai degrabă decât a ajuta oamenii, serviciile curente de datare au fost de luare usersmore istovit și copleșit.

„Am început să simt cum saturația și creepiness afectat întregul ecosistem“, a spus Asher. „În cazul în care utilizatorii de înaltă calitate, care nu au un moment bun, atunci nu este unul care are un time.All bun experientele nesatisfacatoare au fost de gând să ducă la distrugerea datând nu ar avea nici o valoare.“

El a simțit atât de puternic despre thisthat el a părăsit locul de muncă ca un director de la AppNexus pentru a construi ceva nou. El envisioneda sistem de filtrare de compatibilitate, care ar crea mai multă valoare la mesajele care apar în inbox-ul utilizatorului.

Mesh a fost conceput pentru a aduce valoare înapoi la dating online, prin filtrarea indezirabili.

Mai degrabă decât un site supraaglomerat, el a vrut un sistem scop, simplificat, care se conectează ca-minded simplu într-un mod care face sense.He crede că anendless, datând nefiltrat poolisn't cel mai bun mod de a ajuta la găsirea simplu o relație.

„Mai ales într-un oraș urban, devine într-adevăr o nebunie, pentru că dacă vrei, ai putea data o persoana in fiecare zi, pentru tot restul vieții tale, și încă mai au mai multe persoane până în prezent“, a spus Asher.

Există alegeri aplenty în lume - ceea ce oamenii au nevoie este un mod de a filtra toate că într-o interfață simplă. TheMismatch și dealbreaker caracteristici pot ajuta să restrângeți domeniul de dating.

Asherhad abilitățile, datele, și tehnologia, și el soonpulled împreună o echipă de Brooklynites la fel de pasionat ca el. Împreună, ei au creat asolution la cele două aspecte principale în dating online: calitate și alegere. Și au numit-o Mesh.

Unic, Femeie-Friendly Caracteristici Filtru Out spammeri, Jerks & Persoane incompatibile

Asher este în avans că el a intenționat să fie foarte Meshto de sex feminin-friendly. „Tot ceea ce facem este complet complet construit pentru a proteja femeile și pentru a face mai ușor pentru ei, oferindu-le experiențe pozitive de calitate“, spune el.

Pentru a satisface femei singure, el designeda site-ul de filtre personalizate preferinței și de personalitate pe baza de distinctivefeatures choice.Mesh și gradul de utilizare ușoară se axează pe calitate, nu pe cantitate. Site-ul emphasizesgetting să știu de oameni de peste rapid de navigare prin poze de profil.

Fondatorul consideră că site-ul său poate până probabilitatea de a găsi un meci compatibil, oferind utilizatorului un ansamblu mai rapid și o experiență mai prietenos on-line.

1. Necorelarea: Potriveste mai inteligente în funcție de preferințele și comportamentul

Decalare este caracteristica clasic Mash, prima linie de apărare împotriva fiori. Mismatchuses un algoritm pentru a filtra mesajele nedorite și oameni. De la standardele tale declarate la măsuri mai subtile, acest sistem desemnează cu atenție chibriturile și nepotriviri. Compatibil apărea în Mesaje primite, în timp ce incompatibile sunt trimise în dosarul Nepotrivirea.

Utilizatorii pot alege ce tipuri de mesaje merge la inbox-ul lor și ce se filtrează.

Mesh mesaje și profiluri scanează pentru a rupe că datele brute în jos, în termeni actionabile. Site-ul știe când un mesaj este vulgar sau explicit. De asemenea, se știe când gramatica se potrivește cu gramatica yourprofile lui, și compară mesajele anterioare pentru a obține o simt pentru ceea ce răspunde la youusually.

„Este nevoie ca toate creează împreună și, în esență, un scor în raport cu modul în care se comportă și ce acționa“, a spus Asher.

Cu cât utilizați site-ul, cu atât mai mult învață despre tine. Este un sistem inteligent, catalogând comportamentul într-un filtru efficientmessage.

Filtrele de mesaje primite de neadaptare sunt automate, intuitiv, și cuprinzătoare. Puteți vedea în continuare mesajele din folderul mismatch și dacă vă decideți să se mute cineva ofMismatch și pentru a începe comunicarea, sistemul învață din asta.

„Pe Mesh aveți un inbox curator, curat, cu oameni pe care doresc de fapt până în prezent“, a spus el. „De-a lungul timpului, ai încredere atunci mesajele primite mai mult, astfel încât conduce la o rată de răspuns mai mare.“

2. Dealbreakers: Alegeți pe cine doriți să Appearin Inbox

La fel ca multe site-uri populare matrimoniale, Mesh pune întrebări de personalitate pentru a obține o citire pe caracterul personal al utilizatorului. Ce este diferit este modul în care Mesh utilizează aceste informații pentru a face mai multe personalized.Up sale potrivite pentru cinci dintre aceste întrebări pot fi marcate la Dealbreakers.

Dealbreakers tind să fie pe subiecte de valori libertății, religie, și de familie.

Orice meci potențial isrequired pentru a răspunde la această dealbreaker questionbefore vă trimite un mesaj. Dacă răspunsul lor se potrivește cu a ta, va intra în Mesaje primite. Dacă nu, ar putea fi trimis neadaptării - cu excepția cazului în alte atribute suprascrie răspunsul.

„Oamenii iubesc cu adevarat Dealbreakers“, a spus Asher. „Doar noțiunea de Dealbreakers - ceea ce vrei este ceea ce vrei - asta e foarte puternic. Asta vinde cu adevărat. Am putea avea literalmente un site întreg numit dealbreaker, și cred că oamenii ar place.“

Persoana nu va ști ce răspunsul tău este atunci când vi se solicită să răspundă. Ochiurilor de plasă este sensibil la viața privată a unui utilizator.

Un Numai Mesh stie categorie pot păstra preferințele private. Dacă doriți să selectați persoane, pe criterii de religie, etnie, sau statutul relație, e între tine și algoritmul. În acest fel, nu trebuie să difuzeze înclinările tale, dar puteți lăsa Mesh știu ce să filtreze într-un mod discret.

3. Mesh Aici: Pornirea primei date de pe dreapta, la locul potrivit

Mesh nu va tine doar trimite meciurile intretinuta; it'llrecommend un loc pentru prima dată ideală bazate pe interesele și locațiile bothprofiles.It pinpoints ce loc este reciproc plăcută și în apropiere astfel încât prima dată merge bine.

Scanarea profilul pentru simpatiile și antipatiile relevante, Mesh face recomandări personalizate pentru single.

Evaluarea de informații de profil este o specialitate a site-ului. „De-a lungul timpului, în total, putem obține într-adevăr un profil complet“, a spus Asher. „Noi învățăm continuu și trageți în idei și chiar idei de date cu sîrmă aici.“

Mesh Aici sugerează idei de date care ambele persoane vor favoriza. Ar putea fi un restaurant italian, o plimbare în parc, sau un concert.As un instrument de brainstorming sau de planificare, această caracteristică este cu adevărat utilă atunci când se deplasează fromflirting la întâlnire.

„În general, toată ideea este că nu ar trebui să aibă o întâlnire proastă. Marea problemă în dating online - mai ales în mobil - este că aveți experiențe goleascã“, a spus el.

Un site inclusiv pentru o diversitate de utilizatori

A ochiurilor de plasă caracteristici ușor de utilizat și de abordare deschisă este atrăgătoare pentru o diversitate de oameni.

Yeni Sleidi, cofondator și Community Manager

Nu a fost mult timp în aventura lui că Yenis Sleidi traversat calea lui Asher. În audiere despre ce Mesh Labs construia, ea a fost imediat captivat. Ea a vrut să fie un vibrantpresence co-founder.Her deschis Mesh până la a deveni non-binar întâlnire spaceit este astăzi.

„Ca o femeie ciudată, ea aduce o anumită perspectivă, care este util pentru că suntem cu toții despre a fi largă și deschisă“, a spus Asher. „Am fost primul site de matrimoniale pentru a oferi non-binar, ciudat, și opțiunile transsexuali ca mainstream- orientate spre dating site-ul.“

Mesh salută toate comers.About 5% din baza de ansamblu a utilizatorului identifică ca LGBTQ sau divizat demografice other.The este de aproximativ 55% femei și 45% bărbați, strâmbă puțin mai mult spre doamnele probabil din cauza mesajul său de bază „menținerii în fiori.“

În curând: În cazul în care o aplicație pentru mobil Single CanValue Oamenii din nou

Recent, Labs Mesh a transformat attentionto de îmbunătățire a spațiului de dating mobil. Deși site-ul actual este pe deplin compatibil cu dispozitivele mobile, Mesh va releasea curând produs mobil, care servește în mod specific pe-the-go întâlnire.

Acest nou toolseeks mobile pentru a contracara superficialității comună în aplicații de datare care scot în evidență un profil pictureto în detrimentul mai în profunzime detalii personale.

Utilizatorii într-un sistem de potrivire fast-paced au tendința de a devaloriza profilurile ca timpul trece by.A meci rapid pierde valoarea sa meci după meci apare. Tu glisează prin și până la sfârșitul anului nu se poate aminti ceea ce un singur individ uitat într-adevăr explică like.Asher că serviciile de telefonie mobilă sunt, de obicei onlysatisfying în prima săptămână, înainte de a se produce epuizare.

„Cu cât utilizați aceste servicii, cu atât mai mult trenurile vă să-și devalorizeze dumneavoastră 50-100 meciuri“, a spus el. „Cu cat mai multe acțiuni pe care le luați, cu atât mai puțin valoarea de fiecare acțiune ulterioară are. Ceea ce creează valoare este ceva fiind limitate.“

Mash efort este de a construi o aplicație curat, debarasarea datarea mobil al interacțiunilor goale bazate pe judecăți superficiale și de răspuns forțat.

„Scopul Produsul mobil este de a face oamenii se îndrăgostesc din nou“, a spus Asher.

Cu Sloganul „îndrăgostești de oameni din nou,“ Mesh mobileisn't un proiect pentru cei slabi de inimă. Mesh Labs a fost proiectarea și re-proiectarea această caracteristică de peste doi ani - care este modul în care este angajat Asher pentru obtinerea exact perfectă.

Studiind modul în care se comportă oamenii și modul în care procesează informații, Mesh sistem willcreatea mobil, care permite pentru a obține un sentiment real de care o persoană este. „A trebuit să se gândească foarte greu,“ CEO-ul ne-a spus despre faza de planificare, „A trebuit să cerem cum putem veni la mobil și să fie nu doar mai mult din același lucru? Cum putem aduce o experiență mai bună "pentru mobil?“

Plasă de telefonie mobilă este menit să fie o experiență intuitivă, următorul pas firesc în dating online. Echipa este în prezent de lustruire, tweaking, și pregătindu-l pentru lansare.

Așteaptă cu nerăbdare să o versiune în lunile următoare, Asherfeels încrezător în newapp. „Va fi schimbarea de paradigmă în dating mobil“, spune el. „Se va rezolva problema superficialității, rezolva calitatea în variante de cauză, și într-adevăr a îmbunătăți doar dating online, în general.“

Inovatoare pentru o mai bună implicare și highervalue, Mesh Labs se extinde în mod continuu impactul său în spațiul de dating în beneficiul single.

Filtre Mash vă ajuta să găsiți sufletul pereche

De-a lungul discuției noastre, Asher arată o mare înțelegere dating domeniul online. El vede ceea ce sa întâmplat la fel de bine aArată poate fi făcută mai bine, în special pentru femei obosite de cernere printr-un baraj de mesaje aleatoare. Utilizarea filtrelor și caracteristici pentru a face intalniri mai bine este sarcina pe care acesta a stabilit înainte ca echipa sa. Ochiurilor de plasă este un anunț-free, abonament gratuit, și secționări serviciu gratuit care se particularizează pentru utilizatorii săi.

„Suntem Mesh Labs, iar noi intenționăm să ajuta la rezolvarea online dating si compatibilitate“, a spus el. „Este cea mai mare și cea mai umană problema timpului nostru.“

Cu Nepotrivirea, Dealbreakers, Mesh Aici, și o aplicație mobilă în curând-la-lansare, Mesh își propune să dea pe cineva care se alătură o experiență plăcută întâlnire valoroasă, furnizarea nu doar un suflet pereche, dar un moment bun mod de a alongthe că până la adânci bătrâneți.

„Nu este pentru noi; este pentru utilizatorii noștri“, a spus Asher. „Vrem ca ei să experimenteze mai bine.“