Casa și grădina istorică din Filoli oferă oportunități romantice pentru cuplurile care calatoresc în mediul rural din California

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Amplasat printre Muntii Santa Cruz, Filoli istorice Casa si Gradina oferă vizitatorilor o șansă de a explora un istoric Estate 654 de acri în mediul rural California. Flori colorate floare pe tot parcursul anului , la grădini vaste și vibrante Filoli lui. Puteți tur conac sau grădini cu o dată pentru a găsi unghere intime perfect pentru a avea o conversație liniștită și capturarea destul de cupluri pictures.Many să faceți o plimbare mână în mână în jos căile de lichidare și înmuierea în eleganța parfumat acestei destination.The istorice 56 -room conac georgian stil transporta vizitatorii la un alt timp prin furnizarea unui loc laid-back în cazul în care acestea pot încetini și să se bucure de compania celuilalt. Filoli are , de asemenea , o pistă de -o mila naturii, un eveniment de ceai tradițional după - amiaza, și exponate de vară noaptea târziu să se angajeze simțurile și să distreze datere în căutarea pentru o experiență de neuitat într - un cadru frumos.

California builtin în 1917, conac și grădini istorice Filoli lui stau ca o amintire frumoasă a promisiunii secolului al 20-lea. Un antreprenor american pe nume William Bowers Bourn al II-lea a construit Estate ca un refugiu personal pentru el și soția lui. Când a început proiectul în 1912, la vârsta de 55 de ani, a scris că a plănuit să dedice „amurg al vieții mele“ pentru dezvoltarea sa. „Acolo, sper să crească tânăr“, a spus el la momentul respectiv.

load...

Filoli Numele este un acronim de crezul personal lui William: „Pentru a lupta pentru o cauză; să iubești pe aproapele tău; pentru a trăi o viață bună.“Lupta. Dragoste. Trăi. Acestea sunt valorile care au fondat proprietatea, și, deși a schimbat mâinile în ultimul secol, motivele continuă să inspire oamenii să trăiască viața la maxim.

Astăzi, site-ul este recunoscut ca California istorice obiectiv turistic. Ultimul proprietari, William și Lurline Matson Roth, a donat casa si gradina la National Trust pentru Conservarea Istorice în 1975, deoarece ei au crezut că a fost prea frumos să fie păstrate privat. Filoli istorice Casa si Gradina, o organizatie non-profit, a început să co-steward Estate în 1976 cu National Trust, asigurându-se astfel că conacul și motivele sale ar rămâne pentru a se bucura de generațiile viitoare.

load...

Filoli deschide porțile pentru vizitatori de la ora 10 până la 17 de marți până duminică, ploaie sau soare. Oricine poate explora conac 56 camere și 654 sale de acri de teren.

Atunci când cuplurile explora proprietate la țară și trasee natura înconjurătoare, au experiență liniștea și farmecul designului de lux a era.Filoli apuse completeaza împrejurimile sale naturale, inclusiv uluitoare Munții Santa Cruz. În fiecare an, aproape 175.000 de vizitatori tur motive Filoli și se bucură de un răgaz liniștită din viața lor ocupat.

„Filoli oferă experiențe unice de restaurare pentru întreaga familie de-a lungul anotimpurilor“, a declarat coordonatorul de marketing si Digital Media Gretchine Nievarez. „Orice vizita, desigur, ar face o dată memorabilă!“

Bucurați-vă de ceai după-amiaza în grădină sau o excursie In jurul Estate

Când familia Roth a cumpărat proprietatea Filoli în 1937, l-au transformat într-o destinație socială. Familia a găzduit elaborarea de bile societății de mare în cazul în care cuplurile ar putea dansa toată noaptea și se bucură de splendoarea conac și grădini.

load...

Filoli vitrine plante aromate și colorate cu atenție cultivate de către centru.

Doamna Roth a fost deosebit de mândru de flori; ea a adaugat magnolie, camelii, și trandafiri la grădini și a umplut casa cu aranjamente florale proaspete. Mulți oameni admirat munca ei în grădini și buchete de flori colorate plasate de-a lungul conac. Pentru această zi, Filoli continuă să atragă oameni din toate categoriile sociale.

Puteți lua data pe un tur grădină pentru a aprecia aromele moi și culori vibrante ale florilor. Acesta costă doar 5 $ per persoană pentru a face un tur condus-docent , prin grădină manichiură. În funcție de sezon, ai putea vedea wisteria purpurii sau trandafiri roșii adânci în grădină formală. Puteți merge on - line pentru a vedea ce este în floare înainte de vizita dumneavoastră.

Dacă doriți să vă data suplimentare speciale, puteți capac ziua cu un tradițional ceai după - amiaza - un eveniment lunar care durează de la 14 până la 16 Puteți rezerva o masă pentru două pentru $ 165. Biletul include taxa de intrare, o tavă cu trei niveluri care servește sandwich - uri deget, biscuiți proaspăt făcute, mini produse de patiserie, deserturi și indulgent. Filoli servește , de asemenea , semnătura sa Filoli Rose Tea în teacups China.

„Vă puteți transporta într-un alt moment când viața părea mult mai simplu“, a spus Gretchine. Această tradiție minunat oferă cuplurilor un mod delicios de a face dupa-amiezele mai memorabile. Fie că vii pe Ziua Îndrăgostiților sau doar o zi de miercuri regulat, vă veți bucura de o teatime de înaltă clasă într-o atmosferă relaxantă.

Puteți afla mai multe despre istoria și conservarea Filoli pe un tur de grup cu ghid.

Filoli are , de asemenea , mai multe activități antrenante în aer liber pentru cupluri active și familii. Motivele sale de drumeții iubite ia excursioniști prin păduri desișurile, stejar, coridoare riverane și dumbrăvi Redwood. În primăvară, puteți face o plimbare natură de 90 de minute , cu un ghid pentru 10 $ per persoană. Docents cu experiență împărtăși fapte interesante cu vizitatorii pentru a face istoria Filoli vin în viață.

„Explorarea conserva natura este o altă opțiune romantică“, ne-a spus Gretchine. „Puteți vedea animale sălbatice și plante în habitatele lor native.“

Puteți lua, de asemenea, o auto-tur ghidat de-a lungul Trail Estate, care a deschis în 2017. Această buclă-o mila se extinde dincolo de casă și grădină. Cuplurile pot obține departe de toate și a vedea curcani în domeniile alături de traseu. După explorări, puteți să luați o mușcătură de a mânca la Cuibul lui prepeliță © cafenea Filoli lui, un stil conservator © situat la cafenea vizitator și Centrul de Educație.

Stai Out ascultand muzica live în timpul nopților de vară intime

Summers la Filoli aduce și mai multe oportunități pentru distracție și romantism. In fiecare joi seara de la 7 iunie până la 31 august, casa și grădinile va rămâne deschis până târziu până la 20 În timpul acestor ore extinse, vizitatorii plătească un pic in plus pentru a avea posibilitatea de a viziona soarele care apune în timp ce rătăcitor grădini.

Cuplurile se bucură de alimente, distracție, și flori la evenimente nopților de vară Filoli lui.

În plus față de orele extinse, Filoli oferă, de asemenea spectacole live de muzică, expoziții de artă, spectacole și flori în timpul verii. TheColors de Californiawill oferă o serie de nopți pline de distracție cu obiective turistice încântătoare, de sunete și gusturi. Aperitive, bere și vin sunt disponibile pentru vânzare în timpul acestor nopți speciale.

Evenimentul de deschidere de vară pe 31 mai ar face o activitate dată mare , deoarece Filoli va servi șampanie la sosire și caracteristica dans de pool.Tickets costa 65 $ pentru membrii și 75 $ pentru non-membri.

„Sezonul de vară este atunci când Filoli va sărbători Colors în California, în straturi de exponate, evenimente și programe,“ Gretchineexplained. „Marcați calendarele pentru returnarea altor evenimente noastre populare și toate noi Nights noastre de vara.“

Marturii Vorbeste cu frumusetea House & Gardens

Filoli atrage multe cupluri care doresc să se piardă în frumusețea grădinilor sale și intimitatea motivele sale. Destinația istorică oferă un cadru pitoresc, pentru o dată, o propunere, o aniversare, și alte momente romantice.

„Am fost în căutarea pentru ceva diferit decât de obicei pentru a lua prietena mea la o dată“, a declarat Evan Wilson, care a descoperit Filoli într-o căutare online și a surprins prietena lui cu o excursie la conac. „Am fost atât de încântat cu frumusețea grădinilor și a casei istorice și au venit înapoi de atunci.“

„Cuvintele nu pot exprima cât de frumos este locul.“ - E., un vizitator al Filoli

Evelyn Chu numit Filoli „o grădină trebuie să-vizita în San Francisco Bay Area.“ De asemenea, ea a subliniat că, deoarece diferitele flori sunt în floare pe tot parcursul anului, fiecare vizita oferă noi obiective turistice și mirosuri. „Există întotdeauna flori înflorite de fiecare dată când vizitați aici“, a spus Evelyn. „Staffers la cantină sunt voluntari și super frumos.“

Un vizitator a spus că a mers la Filoli cu soțul ei pe Ziua Îndrăgostiților și a avut un timp splendid. Au bucurat de ceai după-amiază împreună și a făcut turul grădini la timpul lor liber. „Totul a fost perfect“, a spus ea. „Grădinile sunt atât de frumoase. Cuvintele nu pot exprima cât de frumos este locul.“

Filoli este un refugiu prețuită pentru cupluri pe un Data

Iubirea este în centrul numelui Filoli, precum și misiunea sa. Proprietatea istorică a oferit un fundal romantic pentru nenumărate cupluri de-a lungul anilor, și va continua să wow oaspeții pentru generațiile viitoare.

Frumusețea incontestabilă a proprietății Filoli face perfect pentru cuplurile care merg la o dată.

Din moment ce a deschis publicului în urmă cu peste 40 de ani, Filoli istorice Casa si Gradina a enamoured oameni din toate categoriile de viață. Fie că sunteți dansând în grădinile botanice din vara, merge drumetii in toamna, sau se bucură de ceai de mare în primăvară, Estate oferă multe oportunități de a impresiona o dată în California rural îți taie respirația.

„Sotul meu si am fost placut surprins de cat de frumos a fost decorat casa“, a declarat Linda W. Într-un comentariu Yelp de decoratiuni de vacanță Filoli lui. „Grădina noaptea cu toate luminile albe twinkly a fost spectaculos! Ne-am bucurat posibilitatea de a avea un pahar de vin în timp ce vă plimbați grădină.“