Casa Hugo: un centru de scriitori din Seattle pentru cuplurile care iubesc să citească, să scrie și să învețe despre literatură

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: În ultimele două decenii, Seattle Hugo Casa a fost o destinație atractivă pentru oricine pretuieste cuvinte. Fie că le scrie, citiți - le, sau le place să audă, Hugo Casa are un eveniment care este potrivit pentru tine. Fondat de un trio de scriitori, Hugo House oferă o locație centrală pentru literați-minded pentru a conecta în oraș. Scriitori din toate mediile și etapele în călătoria lor sunt încurajați să participe la ateliere și cursuri conduse de autori cu experiență. După cum intră în al treilea deceniu de serviciu la scriitori din statul Washington, Hugo Casa a asigurat o facilitate mai mare, permanent, permițând casei pentru a oferi mai mult de educație și sprijin pentru vizitatori și membri.

Scena literară din Seattle a fost una dintre caracteristicile sale definitorii pentru zeci de ani. Orasul este bine cunoscut pentru librării sale unice și scriitori talentați, dar a avut nici o locație centrală pentru literați minte să se adune pentru a învăța cum să ambarcațiunile de cele mai bune relatări sau de a le distribui în mod public - până în 1998.

load...

Trei scriitori - Linda Breneman, Andrea Lewis, și Frances McCue - a dorit să creeze un loc special în agitația din Seattle. Așa că au început Hugo House, care a deschis porțile în urmă cu 20 de ani. Ei au proiectat casa, numit după poet la nivel national aclamat Richard Hugo, pentru a servi scriitori de toate vârstele, etapele și capacitatea prin ateliere de lucru, lecturi publice, si programe de rezidenta.

Hugo Casa Seattle a fost o destinație îndrăgită pentru scriitori și cititori din 1998.

„Ei au avut o pasiune pentru scris și a dorit un loc unde scriitorii ar putea veni împreună într-un spațiu de susținere, non-competitiv, și încurajarea“, a declarat Molly Woolbright, Director Marketing si Comunicare la Hugo House.

load...

Două decenii mai târziu, este sigur să spun că viziunea a ajuns la îndeplinire. Nu numai ca este casa se deplasează într - o locație mai mare, permanent în 2018, dar Hugo Casa are , de asemenea , un program plin de evenimente deschise scriitori de toate vârstele și nivelurile de experiență.

În plus, este un loc fascinant pentru a lua o dată pentru o seara de iluminare. Multe evenimente Hugo House sunt în mod gratuit pentru a încuraja participarea, dar casa are, de asemenea, ateliere, cursuri și evenimente pentru a ridica veniturile de care are nevoie pentru a continua să sprijine scriitori.

„Aproximativ 85% dintre evenimentele noastre sunt gratuite, iar ceva se întâmplă aproape în fiecare noapte a săptămânii“, a spus Molly.

Care oferă oportunități educaționale pentru scriitori în fiecare etapă

Hugo Casa servește un grup divers de vizitatori care sunt toate conectate prin pasiunea lor pentru cuvântul scris.

load...

„Mărimea claselor variază în mod obișnuit de la cinci la 15 de persoane și ar putea include grads AMF care sunt în căutarea pentru tipul de sprijin au avut în programul de gradul lor“, a spus Molly. „Alte clase de apel la pensionari care nu au fost încă să pună cuvinte pe hârtie, dar au unitatea de a scrie, și visul de a crafting un roman sau volum de memorii.“ O varietate de clase sunt oferite pe tot parcursul anului, iar casa actualizează programul trimestrial.

Clasele se concentreze pe teme specifice și sunt potrivite pentru scriitori de toate nivelurile diferite. Începătorii pot participa la o sesiune de poveste de pornire, în cazul în care acestea vor primi sfaturi practice cu privire la pornirea unui proiect de scriere. Scriitori avansați pot participa la o clasă de revizuire, în care este examinată munca fiecărui participant și revizuit cu scopul de a pregăti o pentru publicare.

Hugo House oferă cursuri pentru scriitori de toate nivelurile de experienta - de la schoolers de mijloc pentru pensionari.

„Toți angajații noștri sunt cititori și scriitori, și avem peste 200 de autori, care lucrează ca artiști de predare și a alerga clase“, a spus Molly.

Elevii ca tineri ca 13 ani pot participa la ateliere de scris, tabere de vară intensive, și chiar citește munca lor atStage Fright - un eveniment de microfon deschis pentru tinerii scriitori. Clase de tineret sunt predate de către autori, care au experiență în a ajuta scriitori dezvolta abilitățile lor.

Conexiuni cultivând și să încurajeze Talent într-un spațiu sigur

„Unul dintre evenimentele noastre cele mai populare este de lucrări în curs de desfășurare, o noapte de microfon deschis a avut loc de două ori pe lună, care este deschis pentru oricine care vrea să împartă munca lor“, a spus Molly. Cei care doresc să împartă munca lor poate plasa numele lor într-un borcan și să ia etapa când se trage numele lor - timp de autorizare. Este o zonă liberă judecată în cazul în care toată lumea primește aplauze.

Un alt eveniment recurent, Hugo Seria literar, este o noapte tematice de scris și concurență cântec de scriitori selectate care împărtășesc locul de muncă nou, original, fara plasa de siguranta de editori, editori, sau revizori. Word Worksevents uita-te la procesul și ambarcațiunile de scriere, și infiltrezi mai adanc selecții din toate genurile.

Deoarece multe dintre evenimente sunt adunări sociale, care participă la o citire sau de performanță microfon deschis poate face pentru o noapte de data intelectual stimulativ în cazul în care aveți un partener care iubește literatura.

Pe de altă parte, dacă ești singur, Hugo House este un loc minunat pentru a satisface alte persoane care împărtășesc pasiunea pentru jocuri de cuvinte. Noapte microfon deschis include timpul pentru o excursie la bar și ia pauze între seturi de performanță pentru a încuraja o conversație obișnuită.

O facilitate permanentă va servi Chiar și mai mulți vizitatori literar-Minded

Hugo Casa a educat, distrați, și a inspirat nenumărați scriitori, deoarece ușile deschise în 1998. Prin noua facilitate, Hugo Casa așteaptă să ajute și mai literați minte conectați și să crească.

Miscarea va reveni Hugo Casa la locația originală în districtul artelor vibrante la Capitol Hill din Seattle. În timp ce site-ul este același, clădirea este semnificativ diferită.

„Noua clădire este conceput special pentru cititori și scriitori“, a spus Molly. „Ea are mai mult spațiu pentru clase, o sala de spectacole dedicat, un bar și o zonă de salon de întâlnire.“

Noua locație Hugo Casa va conține chiar și mai mult spațiu pentru scriitori să se conecteze unii cu alții.

Creșterea în spațiu înseamnă că programarea sa se poate extinde, de asemenea. „Vom continua să facem ceea ce am făcut, doar mai mult de ea“, a spus Molly. „Vom continua să facem ceea ce we'vebeen face, doar mai mult de ea“, a spus Molly. „Ne prefigurand deja programe noi, care vor beneficia de spațiu. Viziunea noastră este că orice persoană care are unitatea de a scrie poate veni la Hugo Casa și să găsească resursele de care au nevoie pentru a face scrierea lor mai bine cu o comunitate de oameni ca-minded „.

Cu aceeași viziune care a condus-o la un început modest într-o casă victoriană veche, asociat cu facilitatea de nou, extins, Hugo House este sigur de a avea impact asupra scriitorilor de toate vârstele și etapele pentru anii următori.