Casa de pisici pe regi este un sanctuar de animale de 12 hectare, care salvează vieți grație unor voluntari dedicați și voluntari

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Daca esti o persoana pisica, probabil doriți să data de cineva care poate aprecia și împărtăși dragostea ta de pisici. Este mai ușor pentru a obține de-a lungul atunci când aveți că în comun, și atunci nu trebuie să vă faceți griji despre alte dvs. Semnificative și copilul de blană neplăcere unul pe altul. Cu toate acestea, întâlnind oameni pisica colegi poate fi o provocare. De aceea , organizațiile de salvare pot fi resurse mari pentru iubitorii de animale care doresc să se pună acolo și întâlni oameni noi. Cat despre Casa Regilor din Parlier, California, este un loc util pentru a da timp pentru că salvează vieți. Sanctuarul 12 de acri favorizează un mediu fără cușcă și în condiții de siguranță pentru sute de pisici de toate rasele. De-a lungul ultimelor trei decenii, Casa Cat pe Kings a salvat peste 37.000 de animale și castrata / sterilizati peste 58.000 de pisici comunitare. Puteți sprijini misiunea non - profit pentru a îmbunătăți calitatea vieții pentru pisici, pisici și alte animale de companie de a deveni un voluntar. În acest sens, s -ar putea întâlni pe cineva pe care doriți să luați acasă cu tine.

În 1983, Lynea Lattanzio mutat într-o casă liniștită pe râu în Fresno County, California. Ea a sperat să găsească pacea după divorț ei dificilă, dar cele șase acri de teren a făcut decât să se simtă mai mult singur. Cu toate acestea, dragostea ei de pisici a ajutat-o ​​găsi un nou scop pentru viață și pământul ei.

load...

Într-o zi, ea a vizitat un adăpost de animale locale pentru a ajuta la tatăl ei caută doi pisoi Manx să adopte - și ea a plecat acasă cu o cutie de 15 pisoi abandonate. Nici unul dintre ei erau Manx. Într-un an, ea a salvat 96 de pisici fără adăpost.

Ani mai târziu, Lynea vândut inelul ei de nunta de diamant de 2-carate și ei 1973 Mercedes să o ajute să finanțeze un nou proiect pentru a transforma proprietatea ei într-un sanctuar pentru animale de companie. În 1997, Consiliul Fresno County de supraveghere a aprobat o variație de zonare pentru organizația ei de salvare non-profit, pe care ea a numit Casa Cat pe Kings. Până în 2004, sanctuarul sa dublat în dimensiune și adăpostite peste 500 de pisici si pisoi.

load...

Cat Casa de pe Kings a început o misiune pentru a ajuta la salvarea unei vieți, și-a extins într-un vastoperation care a salvat viețile a peste 32.000 pisoi si pisici si peste 7.100 caini si catei. Acest adăpost nu-ucide a avut un impact extrem de pozitiv asupra comunității prin salvarea și îngrijirea animalelor care au nevoie. Vă puteți alătura acestei echipe de compasiune prin voluntariat timpul la sanctuarul din Parlier, California, sau centrul de salvare din Fresno.

Cat Casa de pe Kings este deschis șapte zile pe săptămână, astfel încât orice persoană interesată în adoptarea sau promovarea unui nou prieten felină poate opri de a vedea si sute de pisici de toate rasele și vârstele. Echipa sanctuarului are de obicei grijă de pisici adulte și 700 + 200 + pisici (plus mai mulți câini), la un moment dat. Unii trăiesc pe motiv de 12 de acri, în timp ce alții trăiesc în familii adoptive până când acestea pot fi adoptate de către casele lor furever.

load...

Deoarece Casa Cat pe Kings este un sanctuar-cușcă liber, animalele sale sunt liberi să trăiască în conformitate cu propriile lor naturi. Echipa pune fericirea pisicilor primul. Puteți regla la adăpost de pisoi cu came pentru a viziona locuitorii săi mai tineri pui de somn, explora, și să se joace.

Beth Caffrey, șeful echipei de relații publice, a lucrat în profesie bunăstarea animalelor de peste un deceniu, iar ea ne-a spus Casa Cat pe Kings se bazeaza pe voluntari sale pentru a le ajuta să aibă grijă de mii de pisoi, pisici și alte animale. „Nu am putut salva cât mai multe vieți ca și noi, fără familiile noastre adoptive“, a spus ea. „Asta este imens pentru noi.“

Implică-te ca voluntar sau Foster în California

Voluntariatul este o modalitate foarte bună de a întâlni oameni care împărtășesc interesele și valorile. Când pitch-in pentru a ajuta la un adăpost pentru animale, cum ar fi Casa Cat pe Kings, ai sansa de a face ceva bun pentru comunitate în timp ce amesteca cu oameni blajin în comunitate. Este un câștig-câștig.

Lifelong iubitor de pisici Beth Caffrey se ocupă de relații publice la Casa Cat pe Kings.

Mulți oameni își oferă serviciile ca plasament pentru pisici si pisoi de la Cat Casa pe Kings, având grijă de animale la domiciliu în mod temporar, dar puteți obține de asemenea, mai implicat cu munca de zi cu zi a adăpostului devenind un voluntar general. Beth ne-a spus au nevoie de ajutor cu o varietate de sarcini, inclusiv îngrijirea animalelor, munca de birou, și spălătorie. „Nu pot spune destule lucruri bune despre femeile noastre de rufe“, a spus Beth. „Avem o tona de rufe. Este constantă.“

Cat Casa de pe Kings are, de asemenea, cuddlers voluntar pisica care ajuta pisicile fara adapost si pisoi se obisnuiasca la atingerea unui om. Acest lucru le face mai adoptabil - pentru că toată lumea vrea o pisicuta drăgălaș! Dacă ai nevoie de mangaiere bun, vă puteți îndrepta spre sanctuar și un pachet Furball în brațele tale.

Voluntarii pot ajuta, de asemenea, pune împreună pachete informaționale, pisici de transport, și să păstreze zonele de animale clean.The Cat Casa pe Kings are chiar și ajutoare sociale mass-media, care a lua cuvântul despre ceea ce se întâmplă la sanctuary.Whatever sunteți interesat în a face , Casa Cat pe Kings vă poate da o șansă de a face o diferență și de a satisface iubitorii de pisici colegi în timp ce sunteți la el.

Dacă nu locuiesc în California, puteți întotdeauna implicat cu un adăpost de animale local pentru a satisface iubitorii de animale din zona ta. „Fiecare zonă are adăposturi ca noi care au nevoie de ajutor“, a spus Beth. „Ajutor animalelor este un lucru mare de a face pentru propria sănătate și bunăstarea.“

Evenimente anuale strânge bani și de sensibilizare într-un cadru festiv

Cat Casa de pe Kings găzduiește câteva evenimente anuale mari, inclusiv un turneu de poker a avut loc la un cazino din centrul Fresno. A avut loc în luna martie, Poker pentru Paws atrage în mod obișnuit peste o sută de participanți și membri ai familiei care doresc să sprijine fapte bune adapostului. „Poker pentru Paws este distractiv pentru oameni care doresc să ajute animalele“ , a spus Beth. „Este ceva un pic diferit, și aveți o șansă de a câștiga un premiu în timp ce strangerea de fonduri pentru Casa Cat pe Kings.“

În fiecare an, sanctuarul de animale, de asemenea, pune pe două case pe scară largă deschise în primăvara și toamna. Ei își deschid porțile și să organizeze un festival de familie complet, cu jocuri, furnizori și activități legate de pisică. Iubitorii de pisici au o minge explorând motivele și de a vedea atât de multe pisici care rulează liber.

In timpul zile Open House la Casa Cat pe Kings, participanții se bucură de o atmosferă plină-pisică prietenos. Credit foto: Cat Casa de pe Kings.

Aceste evenimente au o mulțime de planificare și resurse pentru a pune pe, astfel încât echipa este întotdeauna fericit să aibă ajutorul voluntarilor înmânarea pliante în prealabil și de a ajuta pentru a rula evenimentul în ziua.

Cat Casa cu privire la evenimente de strângere de fonduri Regilor dau mii de iubitori de pisici în comunitate șansa de a rețelei și se amestece într-o atmosferă de distracție. Membrii personalului, voluntari și donatori vin împreună în căutarea de a avea un moment bun și să sprijine misiunea adapostului de grija pentru pisici fara adapost si pisici din California.

40+ Membrii personalului de îngrijire pentru mii de pisici și pui de pisică

Cat Casa de pe Rege necesită o mulțime de forță de muncă pentru al menține smoothly.Over 40 de membri ai personalului și sute de voluntari lucrează împreună pentru a avea grijă de mii de pisici si pisoi. Personalul său include iubitorii de pisici, de toate culorile. Ei supraveghează multe treburi de zi cu zi și proiecte pe termen lung, inclusiv instituirea unor numiri pentru castrarea și castrare, precum și instruirea voluntarilor să aibă grijă de copil, pentru adulți, și pisici senior.

Treaba lui Beth este, în principiu pentru a răspândi cuvântul despre toate lucrările bune Casa Cat pe Kings face. Odată ce oamenii aud despre asta, de multe ori doresc să se implice și de a ajuta, deci este important să se împărtășească poveștile remarcabile sale legate de pisică la televizor, radio, print, și social media.

Din 2011, un voluntar pe nume Harvie a lucrat peste 60 de ore pe săptămână pe pagina de Facebook Casa Cat. Ea promovează adăpostul de animale pe social media pentru a găsi Fosters sau voluntari, răspândi cuvântul despre evenimentele sale, și strângerea de fonduri atât de necesare.

Echipa acordă o atenție la nevoile pisicilor sale și lucrează din greu pentru a se asigura că acestea duc vieți fericite și sănătoase. Proiectul lor actual este de a construi o Casa Albă în cazul în care pisicile sensibile la lumina solară poate merge în afara într-o zonă ecranate în cazul în care acestea sunt protejate de soare. De la furnizarea de servicii medicale veterinare la adoptiile care facilitează, Casa Cat pe Kings face tot posibilul să aibă grijă de populația sa feline.

„Orice șansă trebuie să se răspândească bunătate în lume face viața ta și viețile pe care le atinge atât de mult mai bine“, a spus Beth. „Ajutându animale, Participi la o mișcare a păcii.“

Cat Casa de pe Kings A Salvat Peste 32.000 Animale

Când a început să ia Lynea la pisici si pisoi de zeci, a dat seama că ar putea face un lucru incredibil de bine prin deschiderea ușilor ei la animale care au nevoie. Acum decenii mai târziu, ea conduce un non-profit foarte respectat, care a salvat mai mult de 32.000 de pisici și câini 7100. Tot ce a luat a fost un pic de dragoste și o mulțime de lucru în echipă pentru a da pisici, câini comunitari, precum și alte animale o viață mai bună.

Puteți deveni un voluntar la Casa Cat pe Kings pentru a sprijini o cauză bună și să fie un prieten pentru mii de pisici din California. Indiferent dacă rândul său, la un eveniment anual sau împrumuta câteva ore de timp la sfârșit de săptămână, această lucrare plină de satisfacții vă poate oferi posibilitatea de a întâlni oameni de compasiune care au grija de animale la fel de mult ca și tine.

„Animalele da iubire neconditionata - ei nu te judeca sau pasa de înclinațiile politice - ei doresc doar să te iubesc și de a face viața mai bună“, a spus Beth. „Această dragoste necondiționată este cel mai mare dar al tuturor, și de a împărtăși cu oameni care inseamna totul pentru noi.“