Căsătorie simplă: ajutor specializat din confortul casei tale

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: Alcătuit din cursuri online, cărți electronice, video, podcast - uri andan blog - ul activ cu o colecție de experți, există puține centre de consiliere căsătorie , care oferă mai multe instrumente utile pentru cupluri decât Dr. Corey Allan'sSimpleMarriage.net.

Știați că cuplul mediu trăiește din nefericire timp de șase ani beforeseeking consiliere? Ca o căsătorie și terapeut de familie, precum și un consilier profesionist Licentiata cu un doctorat în terapie de familie, Dr. Corey Allan știe acest lucru de prima mana.

Coreyalso știe căsătoria este una dintre cele mai importante relații din viața oamenilor și este în valoare de fightingfor, motiv pentru care a fondat-o căsătorie simplă, o companie inovatoare, care oferă consiliere într-un mod convenabil și eficient.

load...

„Întregul Scopul Căsătoria simplă este de a încerca să ajute oamenii“, a spus el. „Puteți obține calitate, resurse de încredere și tot ce trebuie să faceți este să aibă pe Internet.“

Și asta nu e tot. Am vorbit cu Coreyto afla mai multe despre dedesubturile de căsătorie simplă și modul în care el este de lucru pentru a elimina stigmatul care inconjoara terapia.

Un program-o de-un fel

Ceea ce face Căsătoria simplă stea afară din mulțime este unul dintre singurele centre să se concentreze exclusiv pe consiliere pentru peoplewho sunt căsătoriți, oferind atât onlineand cupluri treatmentsto offline.

Indiferent dacă preferați sesiuni în persoană, webinarii sau o combinație a tot ceea ce Căsătoria simplă aduce la masa, Coreysaid întotdeauna startswith-te.

load...

„Principalul lucru pentru a realiza este că mariajul este proiectat pentru a lucra pe tine - nu sunt concepute pentru a lucra pe el“, a spus el.

Principala mantra lui Corey este că viața și căsătoria sunt alegeri, dar, de asemenea, el principii followsfive în lucrarea sa:

  1. Adâncesc spiritual.
  2. Nu te complica.
  3. Fii pasionat.
  4. Trăiește în comunitate cu alții.
  5. Bucurați-vă de plimbare.

Dupa cum se poate vedea de primul principiu, religia joacă un rol important de viață inCorey și învățăturile sale. Cu toate acestea, numărul său de un gol cu ​​Căsătoria simplă este de a ajunge la cupluri înainte de a deveni probleme problems- indiferent de apartenența lor religioasă sau lipsa acestora.

„Principalul lucru pe care eu sunt un susținător al sănătății este și adevăr“, a spus el. „Funcționează pentru mine, dar eu, de asemenea, nu vreau să predice pentru că nu e punctul. Ideea este de a încerca să ajute căsătoriile fie mai bine.“

load...

Efectuarea tratamentului mai tabu

In timp ce Coreyis Căsătoria mândru că simplă vede acum 130.000 de vizitatori unici pe lună și continuă să crească, el a spus că va rămâne întotdeauna dedicat misiunii sale primare: păstrarea sfatul său simplu, simplu și onest.

Dr. Corey Allan, fondatorul SimpleMarriage.net

El, de asemenea, dedicat susținerea importanței căsătoriei și a scăpa de rușinea pe care de multe ori vine cu căutarea counselingby utilizând accesibilitatea internetului pentru a continua crearea unui mediu de susținere.

„Există încă secțiuni ale populației și persoane în general, care văd ca terapie ceva doar pentru oameni nebuni, dar cred că ceea ce noi toți nu reușesc să înțeleagă este că suntem toți nebuni“, a spus el. „De fiecare dată când poate avea un profesionist în colțul tău, care va fi un avocat pentru ceea ce vrei în relația ta, te ajută să vezi lucrurile mai bine „.

Pentru a afla mai multe despre Dr. Corey Allan și să semneze pentru căsătorie simplă, accesați SimpleMarriage.net. O simplă, căsătoria mai fericit este la doar câteva clicuri distanță!