Câștigarea jocului de nume: babynames.com ajută părinții să aleagă numele perfect pentru pachetul lor de bucurie

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Numirea unui copil nu este o sarcină mică pentru a aștepta părinți. La urma urmei, ne transporta numele noastre cu noi toată viața noastră, și, uneori, chiar le transmite copiilor noștri, deci este important să alegeți un nume care se potrivește. Cu peste 20.000 de nume din care să aleagă, BabyNames.com oferă o multitudine de opțiuni, variind de la tradițional la modă și totul între ele. Nu numai ca este site-ul o resursă fantastic pentru părinți așteaptă, dar este pur și simplu un loc distractiv de a explora si de a invata exact „Ce e un nume?“

Cei mai mulți copii, probabil, nu aleg să citească agenda telefonică pentru distracție, dar nu toată lumea este la fel de fascinat de nume ca este Jennifer Moss. Fondatorul si CEO al BabyNames.com a spus că încă de când ea a fost o fetiță, ea îi plăcea să învețe nume noi. De fapt, distracție ei preferata din copilarie a fost așezat în jos cu o agendă telefonică pentru a explora posibilitățile.

load...

„A fost întotdeauna o pasiune ciudată de-a mea. Poate pentru că numele meu este Jennifer, care este un astfel de nume comun - am fost fascinat de ea“, a spus ea.

Ca adult, Jennifer combinat abilitățile profesionale ca un programator cu pasiunea ei pentru nume, în curs de dezvoltare prima bază de date nume de copil pe internet recent publice în 1996.

„Am pus-o on-line, chiar și fără a se înregistra numele BabyNames.com, de tone de oameni au inceput sa vina la site-ul, deoarece acesta a fost primul site care a avut nume și semnificații“, a spus ea. „M-am gândit,«Hmm, poate că acest lucru este un lucru», așa că am înregistrat numele - iar restul este istorie.“

load...

Astăzi, BabyNames.com dispune de panouri de mesaje, liste de nume trimise de utilizatori, sfaturi de parinti, un tracker de sarcină interactiv și postări pe blog. Cel mai recent, Jennifer a lansat un podcast - singurul de acest gen - în cazul în care ea și sora ei, Mallory, fel de mâncare cu privire la tendințele de nume și celebritate știri pentru copii, precum și să răspundă la întrebări ascultător.

O afacere de familie care a fost în jurul valorii din 1996

Atunci când Jennifer a lansat prima BabyNames.com în 1996, ea a avut nici o idee atât de mulți oameni ar fi intrigat de aceasta sau că site-ul ar fi o zi o comunitate globală. Cu toate acestea, afluxul de trafic imediat a dat-o pauză să ia în considerare posibilitățile, astfel încât ea a ajuns la propria familie pentru o mână de ajutor.

„Asta a fost din nou înainte de cineva a făcut bani cu site-uri“, a spus ea. „Am fost de fapt de lucru cu normă întreagă atunci, dar am trei surori, și în acel moment, mama mea era încă în viață. Am fost ca, „Poate voi să mă ajute cu asta?“ De la începuturile sale, a fost o afacere de familie.“

load...

Lansarea un blog consiliere cu privire la părinți și de îngrijire a copilului a fost un următorul pas firesc pentru site-ul web, Jennifer a spus, pentru că mama ei, Peggy, a fost un expert în educație copilărie. Scrierea sub pseudonimul bunica Maggie, Peggy a scris coloana părinte a site-ului timp de aproape două decenii. Deși Peggy a murit în 2014, un blog plin de sfatul bunicii lui Maggie, precum și o selecție de cărți electronice a scris, rămâne pe site-ul de azi.

„Noi luăm o mulțime de mândrie în site-ul și ceea ce facem, și într-adevăr ne-a adus mai aproape“, a spus Jennifer. „Noi toți trăim în locuri diferite, dar avem de a face unele cu altele în fiecare zi, pentru că avem lucruri de afaceri pentru a vorbi despre. Nu sunt sigur dacă am fi fost la fel de aproape ca o familie, dacă nu am avea afaceri. Ea ne leagă împreună.“

Astăzi, comunitatea BabyNames.com este o familie globală.

„Avem membri care au fost pe site-ul de 20 de ani, care au crescut de fapt în sus, ajuns sa căsătorit și a avut copii după aderarea ca adolescenți. Asta e foarte tare“, a spus Jennifer.

Luați în considerare Istorie și popularitate, și primi sfaturi de la Liste utilizator și Message Boards

„Alegerea numelui potrivit este important, deoarece e copilul tău și ei trebuie să trăiască cu ea - și totuși trebuie să fie ceva care să reflecte personalitatea ta ca părinte“, a spus Jennifer.

Părinții de astăzi sunt tot mai preocupați de a ajuta copilul lor să iasă în evidență cu un nume-o de-un fel: o abatere de la tendința dintre generația anterioară a părinților generații care au preferat să caute mai populare nume comune pentru copiii lor.

„Părinții sunt mult mai probabil acum pentru a alege un nume unic decât oricând înainte. Încearcă să stai departe de lista de top-10, care este un fel de o tendință mai nouă. Înapoi în anii '50 și '60, părinții a dorit să se conformeze mai mult, astfel încât au ales nume populare pentru copiii lor pentru a se potrivi“, ne-a spus Jennifer.

„Cred că o mulțime de părinți stresat într-adevăr peste ea, deoarece ei simt ca acest lucru va fi ceva ce trebuie să trăiască cu pentru tot restul vieții lor, și că este marca lor“, a continuat ea. „A devenit foarte mare în zilele noastre pentru a avea un brand personal.“

BabyNames.com are peste 20.000 de nume pentru a explora și o varietate de opțiuni de descoperire ca părinți se angajeze în călătoria lor de denumire.

Un mod distractiv de a căuta nume de inspirație este de a citi cu atenție liste, cum ar fi nume de Shakespeare, numele din Harry Potter, sau nume de natura. Un mesaj de bord de pe site-ul oferă, de asemenea, oameni buni o șansă de a ajunge la comunitate și să ceară pentru intrare și consiliere în care acestea restrânge opțiunile lor de numire.

„Ne pasa de utilizatorii noștri. Noi nu încercăm să avem publicitatea să stea în calea experienței“, a spus Jennifer. „Dacă ei doresc să facă o listă de nume, ei sunt de bun venit pentru a trimite unul în, iar noi îl vom publica pentru ei. Cred că vine cu a fi o afacere de familie... E mai personal.“

BabyNames.com este acolo pentru toate deciziile de numire dure

Deși numirea unui copil este o decizie care se bazează în cele din urmă pe intuiție părinților, aceasta ajută cu siguranță pentru a primi consultanță de specialitate în timpul procesului. Jennifer solicită, în argumente pro, cunoscut sub numele de onomastică, pentru a oferi părinților așteaptă cu cele mai bune informații disponibile cu privire la originea și sensuri de nume.

„Avem un nume de experți cuplu care sunt de fapt scholared în onomastică, studiul numelor. Dacă nu pot găsi informații despre un nume, o să sun la unul dintre experții și să le cereți ceea ce fundalul este“, a spus ea.

Apelarea la experți poate duce la unele surprize edificatoare. De exemplu, Jennifer a spus, numele „Kennedy“ înseamnă de fapt capul diform - ceva, probabil, să ia în considerare înainte de numirea unui copil, după ce președintele frumos, carismatic american de obicei, asociat cu numele.

In plus, BabyNames.com a lansat două cărți. Una dintre ele este o enciclopedie tradițională de nume, iar celălalt este un registru de lucru mai interactiv, care ajută părinții obține sucuri creative care curge.

„Voi scrie de fapt, în ea, și vă ajută să restrânge opțiunile de nume și poate pune în jos numele pe care nu s-ar fi gândit - persoane pe care le, profesori, au influențat nume de străzi“, a explicat Jennifer.

Cel mai nou caracteristică pe site-ul web este un podcast găzduit de Jennifer și sora ei, Mallory. Surorile discută tendințele numele copilului, cele mai recente nume de celebritate pentru copii, și să răspundă la întrebările ascultătorilor despre numele și denumirea. Aboneaza-te oriunde te podcasturile pentru a prinde cele mai recente din surorile Moss.

BabyNames.com oferă o selecție amplă de consiliere, motoarele de căutare, precum și modalități distractive de bun venit dvs. Pachet de bucurie. Explorați site-ul de astăzi pentru a afla mai multe!