Câștigătorul de vedete și carmelia ray au ajutat 8.000 de clienți să se simtă pozitivi cu privire la perspectivele lor de date

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Bazându -se pe mai mult de 25 de ani în industria de dating, Carmelia Ray oferă servicii de matchmaking, datând de coaching și întâlniri online de asistență pentru single căutarea pentru dragoste. Echipa ei lucreaza unu-la-unu cu clienții într - o firmă de concierge , care este specializată în perspectivele de verificare data și aranjarea date compatibile. De-a lungul carierei sale, Carmelia a luat peste 8.000 de clienți de matchmaking și a facilitat peste 1.000 de căsătorii. Pețitor este , de asemenea , o voce de lider în industria de dating, de lucru withother experți și profesioniști pentru a dezvolta servicii proactive care ajută oamenii conectați. Bazat în Toronto, de tip boutique Carmelia Ray matchmaking firma creează programe personalizate de datare pentru a face mai ușor pentru single din întreaga lume pentru a găsi un interes dragoste persoană on - line Orin.

Carmelia Ray și- a construit reputația ei ca o celebritate pețitor și , datând de antrenor o conversație la un time.In 1992, primul ei loc de muncă ca o companie telemarketer a învățat -o întâlnire ATA cum să vorbească cu simplu într - un mod productiv și pozitiv. Ea a fost la telefon oriunde de la 40 la 60 de ore pe săptămână, de învățare ca ea a mers. De-a lungul anilor, ea a auzit mii de single -uri vorbesc despre modul în care ar putea fi o provocare lumea de dating, și ea realizedhow multe dintre problemele lor universale datărilor.

load...

Cracă de la centrul de apel pentru a lucra ca un antreprenor, Carmelia a început în rețea cu Matchmakers și , datând de antrenori și înțelege mai multe despre modelele lor de afaceri. In trecut, Matchmakers au fost destul de protecție a proceselor lor de afaceri și a păstrat practicile lor comerciale confidențiale între colegii și alți concurenți de datare. „Am descoperit că într - adevăr au existat secrete de succes“ , a spus ea. „Deși au existat câteva diferențe în protocol sau structura de afaceri, ceea ce face sau rupe o afacere în industria de dragoste sunt oamenii din spatele companiei și dorința lor reală de a ajuta oamenii.“

Matchmaker Carmelia Ray a devenit o autoritate notabilă, datând de-a lungul deceniilor de coaching-ul simplu și crearea de rețele cu experți.

load...

Acum, cu mai mult de 25 de ani de experiență în industria datând din spatele ei, Carmelia a stabilit o companie de îngrijire și conștiincios matchmaking pentru a asista simplu la nivel mondial. Ea a consultat withhundreds de lideri din industrie, nume includingtop în dating online, pentru a crește numărul ei de cunoștințe, lista de clienți, și recomandări. De-a lungul carierei sale, ea a avut loc peste 65.000 de conversații cu single din întreaga lume.

Colaborare și munca în echipă a fost sos nu-așa-secret de Carmelia la realizarea renume la nivel national ca un pețitor. Ea a crescut afacerea ei de enthusiasticallymentoring colegii ei din industrie și clienții ei în lume dating.

„Acesta a fost cel mai important factor pentru succesul meu actual în industrie“, ea ne-a spus. „Am ales să opereze cu cooperarea și colaborarea ca forță mea de ghidare.“

Astăzi, Carmelia se execută o firmă de tip boutique de matchmaking precum și un sfat datând de pe blog numit Dating, dragoste, si Sex Tips pentru a oferi Stampe cat mai multe resurse ca ea poate în căutarea de alasting relație. Ea a scris , de asemenea , o carte de auto-ajutor pentru single numit „ Găsirea One ,“ touted ca ghid A-la-Z la atragerea și păstrarea o dragoste pe termen lung. În plus, shestill are nevoie de timp pentru a organiza conversații individuale pentru a instrui și să împuternicească simplu în dating de coaching consultă.

load...

„Eu lucrez cu single pentru a sprijini pe deplin fiecare aspect al vieții lor personale și profesionale“, a declarat Carmelia despre serviciile sale diversificate și resurse. „Indiferent dacă clienții mei doresc o trimitere la un agent imobiliar, planificator financiar, stilist, salon, vacanță, sau restaurant nou, voi face tot ce pot să-i îndrume în direcția corectă.“

Ca vazut la TV: Hands-On ei Single Consultatii Suport

Carmelia lucreaza din greu pentru a construi încredere cu bărbați și femei singure care vin la ei pentru ajutor. De îndată ce ea ia pe un client, ea organizează o consultare și o strategie de matchmaking întâlnire sesiune personalizate personal sau prin Skype. Athorough înțelegere a istoriei întâlnire și relația obiectivele clientului este fundamentul matchmaking si coaching-ul de lucru agenție de ei. De-a lungul anilor, Carmelia a intervievat mii de ofsingles din întreaga lume și a dezvoltat un acut simț despre care ar fi o alegere bună pentru serviciile ei.

„Am o, experiențială, și o abordare extrem de hands-on consultativ pentru coaching-ul clienților mei“, a spus ea. „Îi încurajez pe clienții mei să pună întrebări. Nu l-am întâlnit pe nimeni care îi place să fie toldwhat de a face fără explicații sau motive.“

Ea pune accentul pe comunicare clară și deschisă cu clienții ei , astfel încât acestea să poată învăța și să crească pe tot parcursul procesului, de la completarea unui profil confidențial de matchmaking pentru a merge pe un date.You poate verificați citi mai multe despre modul în care funcționează aici procesul de matchmaking.

Firma de matchmaking Carmelia sprijină în mod proactiv simplu prin controlul prealabil datele lor online și în persoană.

Carmelia a explicat că clientul ei tipic este o persoană deschisă pentru lărgirea parametrilor lor de căutare și de întâlnire pe distanțe lungi, chiar și dincolo de frontiere. „Lucrul cu un client este întotdeauna o decizie reciprocă bazată pe cât de confortabil suntem de a lucra împreună și așteptările pentru serviciul“ ea a spus.

Cu servicii de concierge matrimoniale, Carmelia vede la itthat clienții ei sunt implicați în propriul lor succes întâlnire. Datarea cu autocarul și Matchmaker îndeaproape cu partenerii simplu pentru a le ghida pe modul în care funcționează întâlniri și ce pot face pentru a face mai ușoară și mai plăcută. Pe drum, ea le dă temele pentru acasă, coaching-ul de styling și datare sfaturi pentru modernizari priceperea lor.

Tehnicile resposabilei ei și intuiției umane au impresionat publicul la nivel national in show- ul de televiziune „ Mamă vs Petitor ,“ în cazul în care ea concurează cu mama clientului ei în găsirea care se potrivesc perfect. Este un concurs distractiv și un spatele scenei uita - te la munca de zi cu zi a unui pețitor profesionist.

După un aport de 45 de minute și sesiune de matchmaking (care este spontan), curse Carmelia pentru a aranja o dată compatibil care va wow atât clientul ei si mama clientului ei - care este, de asemenea, de vânătoare în jos o dată pentru a merge cap-la-cap cu pețitor anii alegere. „eu sunt sub arma și presiunea este pe de a produce o dată care nu este doar o potrivire mare pentru persoana mea unică, dar va impresiona, de asemenea, mama!“ Carmeliasaid. „Ea este ultima provocare.“

RightThisMinute prezentat recent Carmelia și show -ul de televiziune lovit , schimbul de detalii despre „toată drama și emoție de a lucra cu mamele și împlinirea care vine cu cei mai importanți oameni de a iubi.“

Carmelia iubește prezentarea punctele sale forte ca un pețitor și datând antrenor pe „mama vs Petitor“ și este mândru de succesul show-ului. „Feedback-ul show-ul nostru a fost remarcabil. Suntem acum distribuite în peste 72 de țări, am câștigat un premiu Silver Screen TV, și am fost verde-aprins pentru un alt sezon“, a spus ea. „Acum, tot ce am făcut este să păstreze lovind mama-cap la cap în sezonul trei.“

Setarea ClientsUp cu Profiluri Dating online, pentru a mări

Ceva care face Carmelia iasă în evidență ca un pețitor este abordarea dual-piloni ea nevoie pentru a găsi clienților săi o dată. Nu numai că ea a recruta candidați data în verificate propria ei rețea - ea creează, de asemenea, un profil de întâlniri online pentru client de a utiliza pe cont propriu timp.

Pețitor ajută simplu naviga online dating printr-o structurat și personalizedprocess. Echipa ei de experți pot gestiona și curatoriat întreaga experiență de întâlniri online sau pur și simplu a crea profilul și lăsați clientul să ia frâiele.

„Milioane de simplu se intalnesc online, iar eu ar fi o prostie să cred că pot fi în toate locurile în orice moment“, a spus Carmelia. „Am avut o mulțime de succes a ajuta clienții mei găsi dragostea on-line. Este doar o altă resursă pentru a găsi oameni extraordinari.“

„Vreau să creeze cât mai multe oportunități cât mai mare pentru clienții mei pentru a satisface pe cineva. Online dating ajută cu asta „. - Carmelia Ray, pețitor și datarea antrenor

Carmelia stie ca fiecare client este diferit si are nevoi diferite, astfel încât ea oferă pachete de potrivire si de coaching personalizate. Pentru a servi cel mai simplu de toate culorile, ea creează o experiență profund personalizată în lume dating, atât online, cât și în persoană.

„Mulți oameni fac doar una sau alta, dar eu fac ambele“, a spus ea. „Eu chiar cred în pachetul complet. Clienții mei sunt foarte mult implicate în a face ei înșiși de succes.“

Cu popularitatea de dating online, în creștere la o rată exponențială, Carmelia a spus că doar are sens să se bazeze pe aceste instrumente eficiente și inovatoare pentru clienții săi. Prin managementul dating online, echipa de matchmaking poate oferi bărbați și femei singure opțiunea până în prezent pe cont propriu de timp, în felul lor, și cu suport profesional.

„Există un dating site-ul de nișă pentru aproape oricine cu un interes special - ca agricultori matrimoniale, gurmanda matrimoniale, matrimoniale vegetarian, și chiar și datând de clovn“, a spus Carmelia cu un râs. Prin a ține pasul cu caracteristicile sociale și tendințele în dating online, pețitor poate ghida expert adviseand clienților săi la o întâlnire fierbinte în lume modernă, datând.

O industrie Influenti LeaderWith o 95% Evaluarea meci Aprobarea

În cariera sa, Carmelia a ravasit niște statistici impresionante, facilitând mai mult de 1.000 de căsătorii și oferind o rata de aprobare meci de 95% din clienții săi. Expertiza ei a dezvoltat de-a lungul ultimelor două decenii de lucru în business.The matchmaking pețitor celebritate sa angajat în peste 65.000 de conversații personale cu single -uri prin telefon, la targuri, iar in unu-la-unu appointments.She a fost keynote vorbitor la nenumărate evenimente. Ea și- a perfecționat , de asemenea , ambarcațiuni ei la intalniri de evenimente și conferințe găzduite de lideri din industrie , cum ar fi Match.

Carmelia este în afaceri de dragoste pentru toate motivele.

Recent, meci invitat Carmelia și 14 alte întâlniri experți pentru a obține o scurtă incursiune la noile evoluții dating în dating online, la sediul lor Dallas. Leaderscame industrie împreună pentru a vorbi despre modul în care pot satisface nevoile de simplu peste tot cu servicii inovatoare și de susținere. Fiecare expert meci a avut o oportunitate de a se întâlni cu directori cheie ai echipei de meci, inclusiv lor Chief Science Ofițer Dr. Helen Fisher, și a avut cina cu CEO-ul Match Mandy Ginsberg.

„Voi avea posibilitatea de a lucra îndeaproape cu potrivire în crearea de conținut educațional și de instruire importante“, a explicat Carmelia. „De exemplu, s-ar putea să mă vezi conducând un curs de dating online, prin webinarii lor în parteneriat găzduite de intalniri experți.“ Ea lucrează în prezent la o întâlnire webinar interesant setat pentru a lansa peste concediu pentru a ajuta sprijin simplu 50+ doresc să găsească dragoste on-line.

Divorțată, cu doi copii frumoși de la fostul ei soț, Carmelia este acum într-un parteneriat fericit, angajat cu tatăl în vârstă de un an fata de copilul ei. Carmelia a cunoscut impactul extraordinar o conexiune de dragoste poate avea asupra vieții unei persoane. Ea a învățat multe prin propriile experiențe și a folosit aceste cunoștințe pentru a da simplu speranța în viața lor de dragoste.

Un singur Toronto a venit la Carmelia sentiment sumbru despre șansele ei de dating, dar echipa datând de coaching avansat așteptările ei în jurul valorii de agățarea ei cu dating online. Carmelia a scris profilul ei întâlnire și a ajutat oamenii ei de filtrare pentru a se potrivi parametrii ei. Astăzi, în vârstă de 32 de ani, single este de opt luni, într-o relație serioasă și de a face planuri de a trăi împreună cu partenerul ei până la sfârșitul anului.

„Nu mă pot gândi la un impact mai pozitiv asupra vieții cuiva decât să fie în măsură să îi ajute să găsească dragoste“, a spus Carmelia. „Când aud și văd entuziasmul de la clienții mei, deoarece acestea sunt așteaptă cu nerăbdare să întâlnire meci sau în cele din urmă au cunoscut o - nimic nu este mai plină de satisfacții.“

Continuând să crească, Colaborați și aduce oamenii împreună

Zeci de ani de lucru cu experți matrimoniale și clienții unici, au dat Carmelia perspective unice intothe proces de matchmaking. Astăzi, ea este pe o parte missionto ceea ce ea are întâlnire learnedabout, relații, și se potrivesc cu oameni din întreaga lume.

In fiecare an, Carmelia co-gazde ale conferinței industriei iDate pentru profesioniștii în coaching dating si industria de matchmaking. Este un forum prietenos pentru a partaja sfaturi andnetwork cu Movers și vibratoare. Carmeliaalso păstrează abilitățile ascuțite și contactele ei proaspete prin participarea la conferința Institutului de Matchmaking și conferința Alianței Petitor ca un vorbitor și antrenor. Ii place sa ajute alte Matchmakers si intalniri coachesdevelop afacerile lor prin marketing, customer service și training -uri de vânzări.

„Colaborarea este atât de important pentru mine, pentru că e ceea ce mi-au schimbat viața și de afaceri“, a explicat ea. „Colaborarea a deschis atât de multe uși pentru afacerea mea și clienții mei.“

În industria de dating, mentoratul Carmelia oferă un exemplu stelare pentru Matchmakers peste tot.

Fie că împărtășește opiniile sale profesionale la un eveniment vorbind, un personal consulta, sau la televiziune, Carmelia aduce un pozitivitate puternic pentru industria de dating. Prin munca în echipă și compasiune, ea a inspirat mii de single -uri pentru a găsi și să păstreze o relație angajat. Uneori , tot ce este nevoie este de a decide să încredere într - un pețitor de a face munca pentru tine. Matchmaking Carmelia CRM este cu SmartMatchApp , un software inovatoare , ea folosește pentru a ajuta la meci și să gestioneze clienții săi matchmaking, și , de asemenea , îi permite să colaboreze cu peste 150 de Matchmakers la nivel mondial.

„Multe single sunt oprite de perceptionof întâlnire și de lucru cu un pețitor lor. Am schimba această percepție și să îi convingă să angajeze un pețitor“, a spus Carmelia. „Sunt onorat să fiu capabil de a lucra cu colegii mei din industrie și să știe sfatul meu și expertiză a ajutat la transformarea întreprinderilor care fac o diferență masivă rămâne neschimbată viața de mii de single-uri.“

Nu în ultimul rând, Carmelia este principalul consultant al unei aplicații datând inovatoare setat pentru a lansa în Toronto, pe 31 octombrie 2017. Ea crede că va lua datarea lumea digitală prin surprindere. Ca un adevărat credincios în ambele dating online și offline matchmaking, această aplicație poate fi solutia perfecta pentru intalniri pentru ambele Millennials și Generation X.