Cât durează înainte de a fi oficial?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Cât timp vă data înainte de a face asta oficial? Aceasta este o întrebare foarte interesantă, deoarece nu are doar un singur răspuns corect sau greșit. Este într-adevăr depinde de emoțiile ambelor părți.

Relațiile se dezvoltă între ambii parteneri la viteze diferite, astfel încât nu există nici o modalitate de a vă oferi un răspuns cât timp poate dura. Oamenii nu se încadrează neapărat în dragoste, în același timp exact.

Oftenone scade mult mai repede decât celelalte, ceea ce face uneori angajamentul mai mult de un „presat în“ senzație, mai degrabă decât o ușurință naturală într-o relație mai gravă, comisă.

load...

Deoarece nu există nici o limită exactă de timp înainte de a face aceasta oficiale, există anumite urme care partenerul dorește să facă relația exclusivă. Iată doar câteva:

1. Planurile de week-end Implied

Înainte de o relație devine oficial, există încă un proces de curtare care se întâmplă. Planurile sunt făcute zile în avans, deoarece unul dintre partenerii solicită celuilalt o dată pentru a asigura planurile sunt stabilite în piatră.

În cazul în care planurile de week-end sunt mai implicite, este sigur să spun că relația progresează și se deplasează spre a deveni mai grave, ajungându-se astfel până la „vorbesc“.

load...

2. Obiectele personale lăsate la casele reciproc

Dacă unul dintre partenerii lasă obiecte personale la domiciliu celuilalt, aceasta înseamnă , de obicei , acestea sunt petrec suficient de mult timp împreună și nu doresc să ia timp să se întoarcă la casele lor proprii.

Acest lucru creează un fals sentiment de a trăi împreună, dar este un bun exercițiu pentru a se obișnuiască cu partenerul tau, fără angajamentul deplin.

3. Discuția

Unul dintre parteneri vrea să aibă o discuție serioasă cu privire la cazul în care relația se îndreaptă. În cazul în care ambele părți nu se simt la fel, această discuție poate deveni foarte inconfortabil. Nimeni nu îi place să jignesc altcuiva.

Nu există nici un tabel de timp pentru această discuție. Când cineva se simte puternic, acest lucru este atunci când se întâmplă de obicei.

load...

Acest lucru se poate face fie sau rupe relația. În cazul în care ambele părți nu sunt de acord, este sigur să spun că relația are nevoie de mai mult timp pentru a se dezvolta.

În cazul în care „făcându-l oficial“ Talk este adus după o anumită perioadă de timp și unul dintre parteneri este încă ezită să se mute relația înainte, cel mai adesea este exact în cazul în care relația va rămâne și unul dintre cei doi se va termina în cele din urmă.

Nu încercați și rushto obține angajamentul pe care doriți. Matrimoniale nevoie de timp și ar trebui să fie o progression.Keep naturală o minte deschisă, iar când se simte bine, va fi oficial!

Surse Foto: galleryhip.com, elizabethannedesigns.com, movieclips.com, gurl.com