Cât de importantă este sexul într-o relație?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Problema sexului grăbită a fost cel mai bine ilustrat într - un episod din „Sex and the City“ , care este femeia medie a lui Sfântul Graal al show - relație. Carrie începe datând Aidan, un nou bărbat în viața ei. După fiecare dată, el mereu o merge la ușa ei, dă - i un scurt sărut și se duce acasă, iar ea consideră că este incredibil de ciudat că el nu cere să intre.

Carrie se intreaba, în mod repetat, ceea ce este în neregulă cu ea Aidan pare atât de neinteresat în a face sex. În a patra zi, în cele din urmă ea izbucnește întrebarea: „De ce nu vrei să faci sex cu mine ?!“ Răspunsul lui a fost uimitoare. „Am fost doar patru zile. Nici măcar nu știi încă.“

load...

Aceasta ilustrează mentalitatea ne - am obișnuit: Sexul este ceva care ar trebui să se întâmple devreme, iar dacă nu o are, ceva este oprit. Mai mult decât atât, dacă sunteți într - o relație pe termen lung și sexul nu este cursul principal de pe meniul romantism, ceva nu e în regulă.

Această problemă se ridică întrebarea, cât de important este sexul într - o relație? Are care are sau nu au suficient sex afectează într - adevăr relația ta? Dacă nu o faci ca iepurii de mai multe ori pe săptămână, este ceva în neregulă?

„Există patru dinamici care alcătuiesc o relație

load...

- mentală, emoțională, spirituală și fizică „.


O lecție de istorie în cultura americană sexuală.

Sexul a fost o dată o chestiune privată în această țară, rareori menționat și cu siguranță nu sunt reprezentate pe televizor, în filme sau reviste. Astăzi, este tencuite peste tot - reclame, anunțuri reviste, panouri publicitare, afișe de film. „Sexul vinde“ , spun ei. Acest lucru poate fi adevărat, dar te - ai oprit vreodată să crezi că poate ne - am vândut un proiect de lege proastă de bunuri?

La nivelul său primordial, sexul a fost proiectat pentru procreare a speciei umane, dar știm cu toții că are o semnificație mult mai profundă. Sexul este o expresie a iubirii, o experiență privată și intimă împărtășită de doi oameni care au grijă și respect reciproc. Este reprezentarea apropierii final și exprimarea vulnerabilității absolute.

Sexul este un eveniment binecuvântat, unul care vine cu responsabilitate serioasă și consecințe ireversibile. Din păcate, societatea noastră a ieftinit sexul la punctul în care a devenit ceva casual, obișnuit și obișnuită.

load...

Setați propriile reguli.

Frumusetea de sex între doi oameni într - o relație este că ei ajunge să stabilească regulile. Mulți fac sex tot timpul, peste tot. Altii au ocazional, iar unii nu au făcut sex în ani. Este diferit pentru fiecare cuplu, și nu există răspunsuri corecte sau greșite.

Cei care fac sex de multe ori nu sunt în mod necesar mai mult sau mai puțin legate unul de altul decât cei care nu o fac. Este la fel de important doar pentru o relație ca doi oameni decid că va fi.

In timp ce oamenii tind să fie mai preocupați de sex atunci când nu primesc nici, întrebarea câteva vreodată dacă acestea sunt cu prea mult. A face sex tot timpul poate provoca la fel de multe probleme ca nu au suficient.

Sexul poate complica lucrurile.

Mult sex poate orbi pe oameni să glaring probleme într - o relație, care poate complica cu adevărat probleme. Atunci când sexul este bun, s-ar putea fi dispus să ignore abuzul, inseala sau alte comportamente inacceptabile.

Bărbații și femeile plasează adesea un accent incredibil pe sex și neglijează alte domenii de importanță majoră. De exemplu, un bărbat și o femeie poate avea sex-suflare minte în dormitor, dar nu se poate purta o conversație la masa de mic dejun. Acestea ar putea fi fantastic la schimbul de intimitate fizică, dar sunt necinstit în relațiile lor interpersonale unul cu altul.

Există patru dinamici care alcătuiesc o relație - mentale, emoționale, spirituale și fizice. Da, sexul este o parte vitală a unei relații romantice, dar nu ar trebui să fie în centrul atenției. Comunicare, compatibilitate, o conexiune spirituala si armonia emotionala sunt factori cheie pentru o relație sănătoasă, de succes. Cultivarea acestor aspecte ale unei relații este la fel de importantă pentru vitalitatea ca componenta sexuală.