Cât de mult bărbații vor să te îmbraci pe o întâlnire

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Când vine vorba de alegerea unui costum pentru datele numărul unu, doi sau trei (sau chiar pansament pentru o întâlnire de cafea și salut), pe care doriți să facă o prima impresie buna!

Surprinzator, femeile rochie subconstient pentru alte femei, mai degrabă decât „pentru“ bărbați, per se.

Asta a spus, dacă doriți să faceți un cap de cotitură prima impresie, ar putea fi timp pentru a dezvolta o strategie pentru modul în care sa se imbrace pentru a face o impresie asupra tipului-relație gata încercați să atragă.

load...

Cel mai important lucru de reținut este oamenii nu plătesc la fel de multă atenție eticheta de pe partea de sus dumneavoastră. În schimb, concentrarea lor este pe cât de bine te potrivește.

La urma urmei, oamenii sunt creaturi vizuale. Modul în care vă prezentați fizic va face o impresie de durată.

Prima ta prioritate ar trebui să fie pansament pentru tine și asigurându - vă că vă simțiți bine, dar aici sunt câteva sfaturi despre cum sa se imbrace pentru Mr. Right. Dating cu demnitate se descompune aici.

1. Nu uitați să butonul camasa ta!

Un decolteu mic poate fi sexy, dar poartă un super adânc V-gât sau lasandu-l sa „totul stea“ la prima întâlnire este o rețetă pentru data de dvs. Pentru a petrece cea mai mare parte a timpului de gândire cu privire la posibilitatea de a te aterizare în patul lui mai târziu.

load...

De fapt,-relație gata oameni care i-am intervievat ne-a spus: „Fă-ne o favoare. Dacă doriți ca noi să se concentreze pe personalitatea ta minunat, vă rugăm să nu ne distragă cu pielea prea mult!“

Desigur, dacă nu sunteți în căutarea pentru o relatie serioasa, atunci nu este necesar să se aplice această regulă.

Nu este nevoie pentru a menține corpul sub totalul împachetări. Noi nu sugerezi te îmbraci ca o călugăriță - pur și simplu să lăsați-le curios pentru a avea certitudinea că obțineți oa doua întâlnire.

„Un indiciu al pielii va primi un om să plătească

atenție la ceea ce faci și spui.“

2. Încercați un pic mai face sub.

Cheia pentru a se asigura machiajul arata impecabil atunci când imaginind cum sa se imbrace pentru un tip este să vă asigurați că nu exagerați.

Un pic de ruj roșu poate merge un drum lung, dar punerea pe atât de mult machiaj pe care se pare că muiată fața într-un bol de anticearcan tort aluat nu va face sa arati super-atragatoare pentru data (sau o dată viitoare).

load...

O față proaspătă, cu un pop de culoare este mare, asa ca machiajul proaspăt și simplu.

3. Nu supra-Accessorize.

Așa cum a spus faimoasa Coco Chanel, „Înainte de a ieși din casă, uita-te în oglindă și să ia un lucru în afara.“ Nu afișați la curent cu șapte coliere, brățări pe fiecare încheietură și un inel pe fiecare deget.

Orice persoană are dreptul la propriul lor stil, desigur. Și dacă boho chic este a ta, puteți să poarte ceea ce doriți. Cu toate acestea, păstrați în minte prea multe accesorii pot duce un om să creadă că ești de întreținere pur și simplu prea mare.

În schimb, pentru a alege o singură bucată semnătură, care poate fi un potențial de pornire conversație sau una care te face sa te simti special sexy. De la pompele de alimentare la un colier sexy simplu, amintiți-vă că mai puțin este mai mult.

4. Picioare, picioare, picioare.

Un indiciu de piele va primi un om să acorde o atenție la o mare parte din ceea ce faci și spui. Dacă vă simțiți confortabil, o fusta sau pantaloni scurți asociat cu un top elegant poate lucra minuni. Adăugați câteva tocuri la acest costum și gata.

Doar asigurați-vă că nu purtați tocuri cu mii de țepi sau pantofi care te face incapabil să meargă după o oră. El pur și simplu s-ar putea îndrepta spre dealuri - și nu va fi capabil să țină pasul!

O pompă clasică sau pană se va accentua picioarele și vă dau cele câțiva centimetri în plus de încredere.

Rochie pentru trei Cs: confort, clasă și de încredere. Ne îndoim veți avea o problemă impresionând un tip dacă vii echipate cu aceste instrumente!

Doamnelor, ceea ce face sa te simti confortabil si sexy la o dată? Ai un du-te la costum pentru a face o impresie buna? Ne-ar plăcea să aud sfaturi personale de stil!

Prin Marni Battista, fondator si CEO al Datând cu demnitate. Conectează - te cu ea pe Google+.

Sursa foto: sheknows.com.