Cât timp trebuie să aștepți înainte de a face sex?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Trăim într-o lume fast-paced în cazul în care totul se mișcă mai mult și mai repede, cu oameni ce în ce mai nerăbdător. Lumea pare să spună: „Grăbește-te și pentru a muta sau vei trece peste ei!“ Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de sex și de intimitate. Suntem inundați cu mesaje care sugerează sexul ar trebui să fie rapid și ușor și intimitate ar trebui să vină repede și cu puțin efort.

Nu există nici un set de reguli atunci când vine vorba de cât timp ar trebui să așteptați să facă sex. Fiecare relație, fiecare cuplu și fiecare situație este diferită. Unii oameni fac sex la prima dată , alții dețină în afara de luni de zile, iar unele chiar așteptați să se căsătorească înainte ca acestea să intime punct de vedere fizic. Nu există nici un protocol sau eticheta corectă de urmat atunci când vine vorba de a decide dacă e timpul să faci sex. Dacă ar fi existat, ar fi sigur că lucrurile mai ușor!

load...

Cum știi cu adevărat când este timpul să luați relația la nivelul următor ? Deoarece nu există răspunsuri albe sau negre, iar decizia este în cele din urmă te va trebui să facă pe cont propriu, să răspundeți la următoarele întrebări vă vor ajuta să stabiliți dacă sunteți gata să faci sex cu partenerul tau pentru prima dată.

1. Ai de sex pentru motivele corecte?

Ar trebui să aveți sex doar atunci când sunt complet gata, nu pentru ca te simti presat. Femeile fac de multe ori greseala teribila de a crede sex va ajuta să păstreze un om sau de a salva o relație. In realitate, sexul poate complica cu adevărat probleme. Păstrați întotdeauna în minte sexul a fost proiectat pentru a fi o expresie a iubi, îngrijirea sentimente între un bărbat și o femeie. Acest lucru înseamnă că sentimentele iubitori ar trebui să preceadă sex. Nu contează cât de fantastic, sexul nu se poate face pe cineva iubi tine sau tu si partenerul tau certurilor ține împreună.

load...

2. Vei respecta-te în dimineața?

Întotdeauna, întotdeauna, întotdeauna întrebați-vă la această întrebare înainte de a decide să faci sex cu cineva. Dacă faci sex beat, după o noapte de petrecere, vei regreta probabil în dimineața. Daca sexul cu cineva merge împotriva propriilor valori, veți dori, probabil, să nu fi făcut-o când sa terminat. Sexul nu ar trebui să te simți rău despre tine sau ai pus într-o situație în care propriile principii morale sau sunt în pericol.

„Dacă credeți că va pierde respectul

pentru tine, ar trebui să așteptați.“

3. Va simți în siguranță și confortabil cu această persoană?

Obținerea de gol cu ​​cineva și permițându-le pentru a obține că aproape poate fi înfricoșător pentru că voi pune-te într-o situație compromițătoare. Ar trebui să aibă un anumit nivel de încredere cealaltă persoană este de gând să te respecte și să te descurci cu grijă în dormitor.

load...

Vor opri dacă te răzgândești la jumătatea? Nu te simți încrezător că nu va face nici o remarci peiorative despre faptul că birthmark ești atât de nesigur? A face sex cu cineva deschide ușa spre un tărâm cu totul nou de intimitate și de risc. Trebuie să fii gata să accepte ceea ce se poate întâmpla atunci când te plimbi prin ea.

4. Ce stii despre istoria sexuala acestei persoane?

Ar trebui niciodată, niciodată, vreodată sex cu cineva, dacă aveți vreun indiciu că au fost nesăbuit cu viata lor sexuala. Este foarte recomandat tu si partenerul tau sa verificat de către un medic înainte de a se poticnească orbește într-o situație care ar putea fi dăunătoare pentru sănătatea ta.

5. V-ar introduce această persoană cu părinții tăi?

În cazul în care răspunsul nu este, este, probabil, un bun indicator nu sunt sex din motive corecte. Respectul reciproc ar trebui să fie prezent între cele două părți înainte de acord să facă sex. Decide dacă acestea sunt demne de mama și tata întâlnire va ajuta să stabiliți dacă aveți acest tip de respect pentru ei.

6. Ai fi dispus să crești un copil cu această persoană?

Această întrebare pune într - adevăr lucrurile în perspectivă. Dacă nu sunt capabili de a vedea dincolo de sex și imagina creșterea unui copil cu această persoană, ați putea dori să -și reconsidere. Acest lucru nu este de a spune că trebuie să fie de 100 la sută , gata de a avea un copil cu partenerul tau. Aceasta înseamnă doar să recunoașteți că s - ar putea întâmpla și, dacă a făcut -o , nu te - ar urî pentru alegerea pe cineva atât de lipsit de caracter să fie părinte copilului.

7. Ce crezi că se va întâmpla odată ce faci sex?

Dacă credeți că va pierde respectul pentru tine, sau dacă știi că vei vedea ca doar o altă cucerire sexuală, ar trebui să aștepte. Sexul ar trebui să consolideze relația dumneavoastră și vă va aduce mai aproape împreună. Ar trebui să fie reciproc avantajoase și plăcut. Dacă sunteți îngrijorat cu privire la dacă acestea vă va suna în dimineața, să ia un moment pentru a pas înapoi și să reevalueze situația.