Ce băieți pot învăța să vizioneze fetele lui Hbo

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Noul HBO spectacol „Girls“ a creat o mulțime de bîzîit cu ei un dialog sincer , scene de sex realiste și prezentarea candidă a dinamicii de sex masculin și feminin. În timp ce unii critică lipsa de diversitate show - ului și alții aplaudă descrierea sa exactă a femeilor tinere, este greu să susțină că nu este ceva atât bărbații , cât și femeile pot învăța de la vizionarea.

Centrele de spectacol din jurul viața a patru femei în vârstă de 24 de ani, detaliind sexcapades lor săptămânale, problemele de locuri de muncă și orice situație ciudată jenante sau ai putea imagina - situații în care vă aflați râzând și tresărind în același timp.

Hannah.

Hannah este un absolvent de facultate recent tăiat financiar de părinții ei, care a locuit în afara de pentru ultimii doi ani, în timp ce ea scrie memoriile ei, pe care ea spune că nu poate termina până când de fapt trăiește. Pe deasupra, ea a fost, de asemenea, tras ca intern la o firmă literară, atunci când ea a cerut să înceapă a fi plătit.

load...

Ea mănâncă brioșe în baie, Googles lucruri de genul „lucruri care se ridică laturile de prezervative“ și are întâlniri sexuale incomode și degradante , cu Adam, un tip ea se referă la ca prietenul ei , chiar dacă nu se întoarce ei apeluri telefonice.

In timp ce Hannah este încrezător în alte aspecte ale vieții sale, că încrederea dispare repede, atunci când ea e cu Adam, care la un moment dat poate fi un nesimțit, dar la următoarea poate fi un tip de treabă.

Nu contează cât de succes sau gata, cele mai multe femei au culcat cu bărbați ca Adam. Acești oameni sunt cei care trebuie să „ia în considerare“ folosirea prezervativului in timpul actului sexual și examinează fiecare defect pe corpul unei femei. Cu toate acestea, ei cumva câștiga întotdeauna femeia peste fiind oarecum „iubitoare.“ Da, oamenii fac de fapt aceste lucruri și da, femeile se încadrează pentru ea.

load...

Marnie.

Coleg de cameră Hannahs' Marnie lucreaza la o galerie de artă și este în mod constant iritată cu ea aparent perfectă iubit , care este întotdeauna încearcă să - i pe plac , când tot ce vrea el să facă este să aibă o minte proprie și să ia un pic de control în dormitor.

O mulțime de fete actiona in acest fel - ei spun că vor un tip simpatic care le respectă, dar ei doresc , de asemenea , un pic de un băiat rău. Este un echilibru frustrant băieți trebuie să aibă între cele două. De asemenea , nu ajută faptul că prietenii lui Marnie consolida acest comportament confuz prin a spune prietenul ei are un vagin. Da, poate fi destul de amuzant să auzi, dar nu este un pic în contradicție pentru femei să folosească vaginele lor ca o modalitate de a se referi la băieți frumos?

load...

Jessa.

Un spirit liber britanic care vrea să facă propriile reguli atunci când vine vorba de sexualitatea ei, Jessa se descurcă cu o sarcină neplanificată prin suflare off avort ei de a merge la un bar și bea ruși albi și cârlig cu un străin în baie.

Jessa reprezintă un procent mare de femei în vârstă de 24 de ani, în aceste zile, deoarece ea nu vrea pe altcineva pentru a defini ceea ce este acceptabil punct de vedere sexual. Fie că este vorba de o deschidere sau nu a fost încă să fie văzut.

Shoshanna.

Shoshanna este cea mai optimista si naГЇve din cele patru fete. E o virgină care admiră know-how sexual prietenii ei, indiferent cât de alarmantă.

Faptul că shoshanna crede că virginitatea ei este cel mai mare bagaj ea va purta într-o relație, arată modul în care au o viata sexuala inexistenta poate fi considerat la fel de tabu ca și participarea la cele mai sălbatice comportamente sexuale.

„Fetele“ este plin de scenarii care pot fi sporite și exagerate pentru TV, dar sunt adevărate într-o anumită măsură. Fetele nu sunt perfecte - ele pot fi ipocrit, antipatici și unlikeable, dar asta e exact cum femeile reale, și bărbații, sunt, de asemenea.

Deși nu este un spectacol perfect, punctul nu este să-l ia literal, ci pentru a începe o varietate de discuții despre sex, dragoste, viata, crescând și mai mult.