Ce cauzează o persoană să se îndrăgostească?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Dacă sunteți încercarea de a face pe cineva să cadă în dragoste cu tine (sau încercarea de a consolida o relație deja existentă prin aducerea iubirea înapoi în această relație), apoi un loc bun pentru a începe este de a examina modul în care se formează dragoste, în primul rând.

Dacă ați fost adus pe o dieta de la Hollywood ROM-com (și în corectitudine, cele mai multe dintre noi au), probabil că aveți idee în cap că dragostea este această forță magică, mistică bazată pe soarta sau destin și ceva care nu putem controla sau influența.

Aceasta este, în general, mentalitatea care devine inveterat în noi de la o vârstă fragedă din societatea din jurul nostru. Într-adevăr, acesta este modul în care am folosit cred, de asemenea.

load...

Asta, cu toate acestea, a fost înainte am început să studieze psihologia iubirii acum vreo 10 ani... Și a descoperit adevărul. Acest lucru este ceva ce vreau să împărtășesc cu voi în acest articol.

Să-ți spun o poveste...

Edward sa bucurat de lucru la locul de muncă biroul inginerului, pregătirea desenelor de construcție și organizarea fișierelor pentru site.However, managerul Edward lucra sub decis să se schimbe într-un alt loc de muncă și un nou șef a fost adus.

Acest nou sef a fost mult mai exigente și arogant. Treptat, noul sef a început cules pe munca lui Edward, în special, și orice mică greșeală a made.He va face să arate ca o glumă în fața întregului birou.

load...

Edward a fost obtinerea hrănit și începea să-l deranjeze. Edward putea vedea nici o cale de ieșire, și după opt luni de această tortură, el a simțit că era prea mult și a decis că ar trebui să obține un nou loc de muncă.

Examinând mintea subconștientă:

Să examinăm subconștientul lui Edward în acest moment. Aici mintea lui Edward ajunge la concluzia că șeful său nu poate fi oprit și că este mai bine să-l evite, împreună cu obținerea unui nou loc de muncă.

Deci, ce se întâmplă aici?

Practic subconștientul lui Edward dorește să se asigure aceste sentimente negative vin la un capăt, așa că determină un sentiment negativ în Edward față de șeful său, astfel încât să se garanteze că nu se va apropia de șeful său.

Cu alte cuvinte, mintea subconștientă lui Edward face să-l urăsc șeful său pentru a se asigura că nu va intra în contact cu el din nou și să rămână clar.

Ură este formată în mintea subconștientă. Acest lucru este important pentru a explica modul în care se formează dragoste în minte pentru că dragostea și ura sunt emoții legate în mod intrinsec în psihicul uman.

„Dragostea este un dispozitiv subconstientul tau

load...

folosește pentru a te apropia de cineva.“

Legătura dintre iubire și ură:

Ură este un dispozitiv folosit de mintea subconștientă pentru a ne asigura ca se evita pe cineva care ne dăunează sau care demonstrează o amenințare pentru bunăstarea noastră.

Să considerăm acum o situație alternativă...

Dacă de fiecare dată când șeful enervat Edward, prietenul lui Emma a vorbit cu Edward și mângâiat după aceea și a luat partea lui, spunându-i cât de mult de un ratat șeful său a fost, Edward va începe să se simtă emoții pozitive față de ea.

De-a lungul zilelor, mintea subconștientă lui Edward va fi programat în realizarea Emma îl face să se simtă bine, așa că va începe să se gândească la o modalitate de a - i aduce în viața lui mai mult.

Utilizările subconstienta place să atragă oameni din.

Subconștientul vrea să se asigure Emma ramane in viata lui Edward, deoarece o vede ca un mijloc de compensare pentru alte aspecte ale traseului său life.The mintea subconștientă folosește pentru a se asigura Edward atrage Emma în viața lui este iubire.

Acesta este modul în care funcționează psihologia Lovemaps. Subconstientul tau este în mod constant în căutarea pentru un mijloc de compensare pentru zonele / aspecte ale vietii tale, care sunt în afara echilibru.Acest este modul în care îi pasă mintea ta subconstientul pentru bunăstarea.

Cu cat mai multe aspecte ca o anumită persoană poate compensa, cu atât mai puternic atracția subconstientul tau va face să vă simțiți pentru acea persoană.

Atunci când determină persoana poate compensa deosebit de bine pentru tine ( de exemplu , această altă persoană se potrivește cu un număr bun de specificațiile de pe Lovemap dvs.), aceasta te face să te îndrăgostești cu ei.

Pe scurt, dragostea nu este nimic mai mult decât un dispozitiv subconstientul utilizează pentru a te apropia de cineva care vă dă emoții pozitive atunci cand esti in jurul them.It te face să vrei pe cineva care ar fi o influență pozitivă asupra ta de bine.

În cartea mea viitoare „Codul Lovemap: Cum sa faci pe cineva să cadă în dragoste cu tine Folosind Psihologie,“ am arăta niciodată înainte de văzut procesul pas cu pas a modului în care să se potrivească Lovemap unei persoane în scopul de a face o anumită persoană s-ar putea ca se încadrează în dragoste cu tine.

Sursa foto: asianfusionweddings.com