Ce este Eharmony? - (11 fapte importante de știut)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

Ce este eharmony? - (11 Fapte importante de știut)

2. Site-ul a fost co-fondat în 2000 de către Dr. Neil Clark Warren

Dr. Neil Clark Warren, un psiholog, teolog creștin, și profesor de seminar, a ajutat la lansarea eHarmony în 2000 ca un serviciu de dating online, pentru single-angajament minte. Warren a scris opt cărți despre dragoste și căsătorie și folosit de fond sa vasta in domeniu pentru a crea celebre 29 DimensionsВ® de potrivire al sistemului de compatibilitate eHarmony (mai mult pe aceasta mai jos).

load...

3. Peste 33 de milioane de oameni de la aproximativ 200 de țări folosesc eharmony

Încă de la începuturile lor, eHarmony nu numai că a devenit un lider în industria de online dating, dar, de asemenea, au construit o următorul nivel mondial impresionant. Ei au acum mai mult de 33 de milioane de membri din aproximativ 200 de țări din întreaga lume - și de numărare.

4. Oricine se pot înscrie pentru a deveni membru gratuit

Crearea unui cont pe eharmony este complet gratuit pentru oricine cu o adresă de e-mail validă. Tot ce trebuie să faceți este să completați numele, sexul, și locația, iar apoi puteți lua testul lor de personalitate și de potrivire am menționat mai devreme. Acest abonament nu va expira și vă permite să completeze un profil, răspunde la întrebările lor, se adaugă numeroase fotografii, primesc meciuri, trimite și / sau primi mesaje, evidențiați trăsăturile unice prin cartea dvs. Și folosiți ghidată de comunicare (vorbim despre asta mai tarziu).

load...

5. Aplicați un cod cupon eharmony pentru a face upgrade a abonamentului

Dacă doriți să faceți upgrade de membru, astfel încât să puteți accesa mai multe funcții utile, inclusiv de comunicare nelimitată, avem două oferte exclusive eHarmony pe care le va economisi bani. Utilizând codul promoțional eHarmony DATINGADVICEBBB, vei primi 73% reducere de 12 luni.

Pentru o perioadă mai scurtă de timp, utilizând acest cod promoțional eHarmony DATINGADVICEAAA și radă 60% reducere de șase luni.

Vei aplica aceste coduri promoționale eHarmony pe pagina de abonare, pe care o puteți găsi accesând setările din partea de sus a tabloului de bord. Dacă sunteți un membru nou, puteți utiliza aceste oferte, de asemenea. Va trebui doar să treacă prin procesul de înscriere prima.

6. Trebuie să luați 29 DimensionsВ® de compatibilitate Chestionar

EHarmony are, probabil, procesul de cea mai extinsă de înscriere, dar, sincer, este în valoare de timp. Atunci când asocierea membrilor, lor 29 DimensionsВ® de compatibilitate Chestionar ia în considerare calitățile mai profunde, cum ar fi temperamentul emoțional, convingerile personale, și de rezolvare a problemelor. Există aproximativ 400 de întrebări pentru a răspunde, și ar trebui să dureze aproximativ o oră pentru a termina dacă te gândești cu adevărat răspunsurile. Nu vei regreta odată ce ajunge la final!

load...

7. Vor Deliver Meciuri compatibile la tine Zilnic

Diferența principală dintre eHarmony și alte site-uri matrimoniale online este că nu au opțiuni de căutare pentru utilizatori. Cei care s-ar putea simți copleșiți de gândul de a găsi o dată sau de partener pe cont propriu și care doresc toate lucrările efectuate pentru ei vor iubi acest aspect al eHarmony. In fiecare zi vor trimite sugestii de potrivire pentru mesajele primite eHarmony și e-mail pe care ați utilizat alăturat. Apoi, este de până la tine pentru a decide dacă sunteți interesat sau nu (Indiciu: Probabil va fi).

8. Membrii sunt date caracteristici utile Cum ar fi Meciuri ascunse

Am menționat mai multe dintre caracteristicile eHarmony de mai sus, dar unul o mulțime de utilizatori doresc să știe mai multe despre potriviri ascunse. Aceasta este o modalitate bună de a rămâne organizat și pentru a stoca meciurile nu sunteți sigur până când sunteți gata să vină înapoi la ei.

Tot ce trebuie să faceți este să selectați fila Meciuri, treceți peste dala meciurilor pe care doriți să le ascundeți, apoi faceți clic pe pictograma X sau cuvântul „ascunde“ în colțul din dreapta sus. Potrivirile ascunse nu vor ști că sunt ascunse, și puteți ajunge la ei în orice moment sau vice-versa.

Meciurile ascunse sunt de obicei confundate cu actul de blocare partide. Pentru a bloca meciuri, trebuie mai întâi să le fi ascuns sau început să comunice cu ei. După ce faceți una dintre aceste lucruri, puteți lovi „X“ sau „Block“. Atunci când blocați un meci, nu vei vedea profilul lui sau ei din nou, și nu va fi capabil să facă contact sau vice-versa. Deci, alege cu înțelepciune înainte de a utiliza această caracteristică.

9. Poți vorbi cu utilizatorii prin comunicare cu ghid

După ce vezi pe cineva care vă place, le poate trimite mesaje la fel ca de pe orice alt site dată, dar eHarmony oferă de asemenea Comunicare Ghidat - care este doar o modalitate mai bună de a cunoaște meciurile și de a determina cine este potrivit pentru tine. Această caracteristică este deosebit de util pentru persoanele care nu sunt sigur cum să inițieze o conversație.

EHarmony sugerează lectură Despre mine secțiune se potrivesc dvs. Mai întâi și apoi continua cu următorii pași:

  1. Trimite cinci întrebări ușor de răspuns la alegere.
  2. Schimbul 10 „Elemente obligatorii“ și 10 „Can not Standuri.“
  3. Trimite o a doua rundă de întrebări amănunțite.

Facilitate de comunicare ghidată eHarmony ajută-sari începe conversația.

După ce ați făcut asta, o comunicare deschisă va fi activat. Puteți lua apoi conducerea de mesagerie le sau să continue să aibă eharmony te ajute, inclusiv cu configurarea primului apel telefonic și / sau data. Veți găsi, de asemenea, mesaje speciale sfaturi de la Dr. Neil Clark Warren, în colțul din stânga sus al navigației.

Dacă doriți să săriți peste Asistat de comunicare cu totul, puteți solicita „FastTrack“ și du-te dreptul de a deschide comunicare. Vei trimite primul mesaj într-un meci, iar apoi el sau ea poate accepta mesajul sau cere să rămână în comunicare ghidată pentru moment.

10. EHarmony are una dintre cele mai mari rate de succes

Numerele nu mint, iar eHarmony are unele dintre cele mai impresionante care le-am văzut vreodată, cum ar fi:

După cum puteți vedea, eHarmony a lucrat pentru milioane de single -uri , astfel încât șansele de a găsi succes sunt foarte ridicate. Pentru mai multe statistici de succes eHarmony (prin intermediul Harris Interactive, The Washington Post, și eHarmony ei înșiși), consultați articolul în profunzime.

11. Anulare cont eharmony: Do Deci, în orice moment

Dacă se termină decide că eharmony nu este serviciul de dating pentru tine, puteți anula abonamentul oricând. Iată cum:

Notă: Când vă înscrieți pentru eHarmony, calitatea de membru este setat să se reînnoiască automat în fiecare lună, astfel încât asigurați-vă că anulați înainte de expirarea timpului. Pentru mai mult sprijin, numărul de telefon client service eharmony este (844) 527-7421, sau le puteți trimite un email la adresa [email protected]

În final, este eharmony bun? Da - Alatura-te si vezi pentru tine!

Am pus niste fapte destul de remarcabile despre eHarmony de mai sus, și este ușor de înțeles de ce au fost un nume foarte mare în spațiul de întâlnire pentru atât de mult timp. Acum , că ești echipat cu toate informațiile pe care le - ar putea dori vreodată sau trebuie să știe, vă puteți opri întrebam „Ce este eHarmony?“ Și începe să întrebați „Care sunt meciul meu și am de gând să fac la prima noastră întâlnire ?!“ Noroc !