Ce fac femeile din relațiile deschise?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Partenerul meu J. Și m-am întâlnit pe parcursul a treia săptămână noastre de colegiu. Aveam 18 ani și el a fost de 17. Nu alege când te întâlnești pe cineva de gând să vrea să-și petreacă o lungă perioadă de timp, mult timp cu. Uneori se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin.

Am avut o experiență colegiu uimitoare, dar cu siguranta nu a fost unul stereotip. Nu au fost partide nebune sau de tone de hookups.

Am avut mult la sex, dar unele cu altele. La sfârșitul colegiu, am decis să facem un salt și pentru a muta împreună pentru școală absolvent.

load...

Rapid înainte de opt luni sau cam asa ceva.

Am citit „Sex at Dawn“ de Christopher Ryan și Cacilda Jetha. Premisa cărții este monogamia este un construct cultural și evoluționist vorbind, oamenii au fost construite pentru promiscuitatea.

Citind cartea împreună, amândoi am fost schimbat. Ne-am uitat unul la altul cu ochi noi, și împreună am decis am vrut să exploreze „altceva“.

Te simți mai puternic, am decis să de cercetare on-line. Îmi amintesc tastarea în „alternative la monogamie.“

Cuvinte precum nonmonogamy, balansarea și polyamory nu făceau parte din vocabularul meu. Am avut nici un concept de ceea ce o relație care nu a fost monogamă ar putea arăta.

load...

Singura mea rodat cu cuvântul „polyamory“ a fost pe un poster în sălile de ședere în timpul facultății: „! Polyamory Berkeley are o băltoacă parte Flirtați vineri seară“

Mi-a speriat atunci și am înțeles niciodată. (Acum da.)

Prima incursiune a fost la un club de swingeri din oraș. Swinging simțit sigur și confortabil pentru noi ca un prim pas.

Multe cupluri numai „juca“ împreună, și există diferite „niveluri“ oscileze: același sex-cameră, schimb moale și swap-plin.

Am putea decide împreună cum am explorat sex cu alte persoane.

Acum, după aproape doi ani, J. Și am o relație care are foarte puține, dacă există, limite și reguli. Am jucat ca un cuplu în spații swinger și am datat separat și cultivat relații secundare.

Relația noastră pare mai „poli“ acum decât „Swingers“ , dar nu într - adevăr eticheta pentru că fiecare relație deschisă este la fel de unic ca oamenii din ea.

Un cuvânt nu poate captura toate că diversitatea oricum.

load...

„Suntem crearea și menținerea unei relații

care ne face atât mulțumiți și îndeplinite.“

Ce face o femeie a ieși din o relație deschisă? Voi vorbi din experiența personală:

1. Explorarea orientarea sexuală.

Am folosit pentru a identifica cât mai dreaptă. Acum am identificat ca ciudat , așa cum am fost în stare să descopere că sunt atras de oameni peste tot spectrul de gen.

2. Explorarea rândul său, suplimente sexuale.

Cine a știut că era în joc frânghie, dominanță, supunere și exhibiționism?

3. Auto-creștere continuă și conștiința de sine.

Când am experiență sentimente negative, cum ar fi gelozie, excludere, nesiguranțele despre mine sau teama de a fi înlocuit, dă-mi o șansă de a lucra pe mine.

Sunt un sănătos mai emoțional și o persoană mai independentă din cauza relației noastre deschise și munca pe care o fac să fie o persoană mai puternică.

4. Relația alegere.

Când J. Și am fost împreună acei primii patru ani și jumătate, relația noastră nu a fost intenționată. Doar s-a intamplat.

Acum , că avem o relație deschisă, amândoi știm noi aleg să fie împreună și sunt crearea și menținerea unei relații care ne face atât mulțumiți și împliniți.

5. Cheating nu este un motiv de ingrijorare.

Am folosit pentru a fi atât de frică de înșelăciune (care mi - ar înșela sau că J. Ar). Pur și simplu nu mai sunt îngrijorat de înșelăciune.

Suntem atât de sinceri acum și să aibă o astfel de fundație de comunicare deschisă și onestă, care inseala nu mai este o posibilitate. Ce ușurare.

Ultimii doi ani de când J. Și am deschis relația noastră au fost dinamice, și în timp ce noi am avut cu siguranță suișuri și coborâșuri noastre, a fost tot în valoare de călătorie.

Sunt entuziasmat pe măsură ce ne împreună.

Aș fi onorat să continue să împărtășească povestea mea și să ofere sfaturi și feedback pentru oameni care sunt interesați în explorarea nonmonogamy etice.

Ai fost vreodată într-o relație deschisă? Dacă da, ce ai ieșit din relația?

Sursa foto: lifeordepth.com.