Ce să faci când nu ai nimic în comun cu el

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Am fost toate la un restaurant cu o dată care are un, nici un moment teribil, oribil bun, foarte rău. Acest lucru este cel mai probabil să se întâmple pe crapshoot ce în ce mai de temut, de obicei ciudat, de o prima dată , dar a fost , de asemenea , cunoscut să se întâmple de la data la doi în sus.

Imaginează - l: Tu. L. Olive Garden. Singurul lucru care te ține sănătos este glorios fără fund, coș, fără sfârșit de unt pâine cu usturoi fiind adus la masa. Amândoi sunt evitarea contactului vizual , deoarece aveți atât a alerga afară de prostii ridicole pentru a umple golurile între tăcere stânjenitoare după tăcere stânjenitoare.

load...

Poate că quibbled la un moment dat în conversație peste ceva prostesc ca politica, iar acum nu sunteți sigur cum să recupereze de la ea. Sau mai bine, el este un alezaj absolut, porc sau ratat. Indiferent de. Nu contează cum ai ajuns la propriul trai, iadul personal, atunci când sunt jart tamponare în mijlocul o dată rău cu cineva percepeți să nu aibă nimic în comun cu, aveți trei opțiuni.

Când tot nu, acționează ca și cum îți pasă!

Ce se întâmplă pe cele mai multe date atunci când ambele părți se plâng „nu au nimic în comun“ este ca ei sa fie lenes si iesi în căutarea. Este atât de ușor, atunci când doi oameni se întâlnesc să se concentreze asupra diferențelor în loc de similitudinile. Cu toții avem ceva în comun, chiar dacă este vremea, care, dacă este adus în sus, ar putea determina o conversație de 30 de minute despre modul în care amândoi urăsc să vorbim despre vreme.

load...

Frumusetea de a cunoaște pe cineva se pune întrebările potrivite și obținerea de răspunsuri oneste. Puteți găsi răspunsuri nu Jibe cu propriile convingeri și opinii, dar cel puțin ai ajuns să cunoști pe cineva un pic mai profund înainte de a le respinge cu totul. Cei mai mulți oameni sunt de fapt foarte interesant atunci când vorbim de un subiect se simt cel mai pasionat.

Dacă omul iubește fotbal, asculta - l vorbi despre faptul că Cowboys fundasul care scotoci întregul joc și să acționeze ca și cum îți pasă. Puneți întrebări, recunosc că nu știi nimic despre fotbal și să- l rog să te învețe. Nu e nici o rușine în a admite că nu știi ceva. Se poate crea o oportunitate pentru tine de a învăța ceva nou și umple 30 de minute în valoare de conversație, pe care le vor pune în libertate atât în sus.

„Dacă da tipul o jumătate de șansă, de fapt, s-ar putea

load...

conecta cu el în moduri pe care nu anticipate.“

Când tot nu, se imbata!

Ghici ce atenueaza întotdeauna limba și provoacă înnebunitor asurzitor de vorbire,, lipsit de sens? Alcoolul Yay !! Dacă și data ajunge la o perioadă de acalmie în seara sau un loc unde te simți ca în fiecare secundă care trece este o oră, stațiune la cantități mari de alcool. Păstrați în minte, desigur, în cazul în care data revelat la un moment dat în seara el are doar 13 zile de sobrietate, acest lucru nu este, probabil, o idee fantastică.

Atunci când toate celelalte eșuează, pentru a primi cecul, vă rog!

Doamnelor, vă rugăm să nu minți un om să iasă din restul o dată. Este atât de clișeu , dar femeile încă mai fac 30 de minute cu data de truc. Știi, spune unui prieten pentru a le repune în data de 30 de minute pentru a le da afară în cazul în care doresc să plece mai devreme.

„Gee, mătușa mea mare tocmai a prins un meci de zona zoster. Mai bine să verific pe ea.“

Nu Nu NU. Omul este cumperi cina. Cel puțin ai putea face este umorul el suficient de mult pentru el au plăcerea de a spune, „Verifică, te rog!“

Și apropo, înainte de a decide să săriți peste desert și să facă o liniuță nebun pentru confortul pijamale neclare, intreaba - te daca esti fi prea tare pe data. Ar putea fi ai uitat una dintre cele mai mari enigme ale iubirii - contrariile se atrag.

Dacă da tipul o jumătate de șansă, de fapt , s -ar putea conecta cu el în moduri pe care nu anticipate. Cine știe? Ceea ce începe ca o dată rea ar putea duce la o relație de durată, fericit. Ai putea întâlni iubirea vieții sau care pierde o viață. Oricum, bucurați - vă de plimbare!