Ce să nu faci într-o primă întâlnire - (6 lucruri de evitat să spui și să ceri)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Mulți dintre clienții mei de sex masculin sunt în întârziere 20 de ani si la mijlocul anilor '30, și aș spune că e din cauza creșterii de dating online, în special pentru mobil. În timp ce online dating face ușor pentru a obține datele, este unul dintre motivele pentru care mulți dintre clienții mei se întâmplă mai multe primele date , dar aceeași cantitate de date a doua.

În loc de a merge la patru zile pe lună și obținerea de o dată în al doilea rând, ei vor la 12 zile, dar primesc doar o singură dată secundă. Și, pentru că ei se întâmplă o mulțime de primele date, se simt de succes, chiar dacă raportul lor se prabusesc. Acest lucru înseamnă că nu sunt rezolvarea unor probleme potențiale pe prima dată la care le-ar împiedica obținerea unei a doua dată.

load...

Într-o încercare de a ajuta acești oameni, am vrut să alcătuiască o listă de lucruri pe care cu siguranță ar trebui să evite să facă o primă dată, în special în ceea ce privește conversație.

Ce să nu spun | Ce să nu ceară

Ce să nu spun la prima întâlnire (# 1-3)

Când suntem la prima întâlnire, suntem de obicei nervos, iar energia nervoasă se poate manifesta în multe feluri. Poate te da de gol; Poate te scoica sus. Orice ar fi, de multe ori, în nervozitate noastră, am putea izbucnesc ceva ce nu ar trebui să aibă. Fire noastre se străbătută în creierul nostru și filtrul dispare. Deci, în timp ce noi venim cu cele mai bune intenții, revărsare noastre accidentale verbale ar putea avea efecte dezastruoase. Asigurați-vă că nici unul dintre aceste lucruri ieși din gaura de plăcintă de pe data de numarul unu.

load...

1. Nu doar da răspunsuri scurte logice

Știu că poate fi oarecum intalnire tensionata pentru a fi pe o întâlnire pe cineva prima dată nouă. Acest lucru se poate manifesta prin a răspunde la întrebările ei, dar nu se extinde pe nimic. Acest lucru duce la ea a trebui să țină venind cu întrebări și nu vă oferă șansa de a vă prezenta. Fiecare întrebare ar trebui să fie o deschidere pentru tine de a împărtăși ceva despre tine, chiar dacă răspunsul în sine necesită doar un cuvânt sau două.

Dacă ea întreabă unde te-ai dus la școală, nu spun doar „Universitatea din Miami.“ Ea vrea să știe mai multe despre tine. În schimb oferta „M-am dus la Universitatea din Miami, dar de fapt, nu a fost pentru vreme. Am vrut să majore în biologie marină și care acționează. Da, știu că este o combinație ciudată, dar am visat de a avea un spectacol ca Jacques Cousteau unde am putea vorbi despre diferite...“

load...

2. Fii foarte atent Despre Oversharing

Prietenul meu Joe a primit această bijuterie pe prima întâlnire: „Terapeutul meu crede cele mai multe dintre problemele mele provin din ura mea de tatăl meu, dar ea a schimbat medicamente mea în această săptămână. Așa mă simt ca ar trebui sa se mai bine.“Doar, wow. Vreau să spun ** ** wow dă din cap.

Da, înțeleg conceptul de a fi sinele vostru adevarat. Am folosit pentru a spune că mai degrabă aș speria pe cineva off cu adevărul decât să le conducă sub pretexte false, dar există o diferență între a fi onest și oversharing. Am mulți clienți care se luptă cu o formă de boli psihice sau fizice, și în timp ce nu este nimic în mod inerent în neregulă cu oricare din ea, spune cineva la prima dată la care schizofrenie sau herpes - ul acționează în sus , practic , poate vă garanta nici a doua dată.

De asemenea, evita capcanele ea să-și pună conștient sau nu. Dacă ea te întreabă de ce ultima ta relatie nu a mers, spune „Tocmai am devenit doi oameni diferiți.“ Nu spune „Cățeaua minciuna a fost o trage prietenii mei în spatele meu. Am pierdut doi prieteni si o prietena.“Stângace!

3. Nu Start Criticând ei dreapta pe bat

Acest lucru este în cazul în care o mulțime de tipi poate eșua involuntar. Există teasing, iar apoi este în curs de o pula. Uneori, linia dintre ele este foarte subțire, și se schimbă. Ceea ce funcționează pentru o singură persoană nu înseamnă că va lucra pentru o alta.

Exemplul Eu folosesc în coaching-ul meu este, dacă vorbești cu un fost stripteuză și o fostă călugăriță, ei vor fi două persoane foarte diferite, cu două conversații foarte diferite.

Există o diferență între cules jucăuș pe cineva și a fi un ticălos, astfel încât să fie atent cu glumele despre ea și interesele ei.

În timp ce râdea este distractiv și necesar, aceasta trebuie să fie făcut în mod corect și la momentul potrivit. Dacă vă spun bun tău prieten noul său tricou îl face să arate ca Big Bird, e amuzant pentru că aveți o bază profundă de prietenie în spatele tău și el te cunoaște încă ca el.

Când ești critic de nimic la prima dată, nu există nici un fundament. Nu te cunoaște deloc, și dacă începeți critica ei, chiar dacă este menit să fie inima usoara, aceasta poate exploda în față. Câteva exemple care se întâmplă de multe ori sunt badgering ei despre convingerile sale politice, teasing ei despre școală ea a mers la, vorbind despre rahat în cazul în care ea lucrează, sau spune nimic negativ despre oricare dintre prietenii ei.

Ce să nu ceară pe o prima data (# 4-6)

Știu ce sfat , probabil , ai auzit vorbind cu fetele. „Continuă să punîndu - le întrebări. Femeile le place să vorbească, și se va arăta că sunteți interesat de ele!“Meh. Acest lucru este corect sorta, dar fierturile diferite puncte împreună, creând o concluzie confuză. Da, este bine să pună întrebări pentru a afla despre data , dar nu ar trebui să fie doar un interogatoriu foc rapid, stil de interviu.

În al doilea rând, noi nu cerem de obicei întrebările suntem de fapt interesați să cunoască răspunsurile la. În cele din urmă, dacă vă întreb doar întrebări, nu ești construirea unui raport. Trebuie să existe o înainte și înapoi, cu energia. Dacă tu ești cel care pune toate întrebările, există un dezechilibru. În plus, toate întrebările nu sunt create egale. Unii te vor răni mult mai mult decât te ajuta.

4. La fel. Plictisitor. Întrebări.

De unde esti? Ce faci? Unde ai fost la școală? Ce îți place să faci la sfârșit de săptămână? Ugh. De câte ori ați pus aceste întrebări? De câte ori ai le -a răspuns? Probabil dacă nu sute de mii de ori. Toată lumea este bolnav de aceste întrebări. O numesc întrebări datând de interviu. Ei nu se adaugă la conversație în orice mod semnificativ.

Vrei să ajungi la o cunosc, dar nu doriți să sune ca toți ceilalți. În loc de a întreba „Unde ești?“, Încercați ceva de genul „Care este cea mai bună parte unde ai crescut?“

Gândiți-vă la prietenii pe care le ai. În cazul în care le-ai cunoscut, de unde sunt, ce fac ei, sau în cazul în care au mers la școală nu sunt singurele motive pentru care le doriți. Este vorba despre cine sunt ei ca persoană, nu doar unele fapte personale. Fiecare întrebare la care se poate cere în mod logic poate fi întrebat emoțional. Vrei să construiască energie pozitivă. În loc de „Unde ești?“ Întreba „Care este una dintre amintirile tale preferate din copilărie?“ În loc de a întreba: „Ce faci?“, Încercați „Când a fost ultima dată când ai bătut la locul de muncă?“ Sigur că poate suna un puțin diferit, dar nu doriți să stea afară din mulțime.

5. Deci, de ce esti singur?

** Facepalm ** Atât de mulți oameni cer acest lucru! Știu că s-ar putea parea ca voi doi sunt deplângând peste fiind unice și acest lucru ar putea fi o deschidere pentru aerisire despre relațiile din trecut, dar acest lucru este un astfel nu-nu. În scenariul său cel mai bun caz, va fi o sesiune de catea. În cel mai rău, că le cere „WTF este în neregulă cu tine ?!“ Nu este o modalitate foarte bună de a începe o conversație.

Nu doriți o primă dată pentru a efectua astfel de conotații negative. O primă dată ar trebui să fie lumină, distractiv și interesant. Nu este nevoie să trageți afară bagajul chiar de la început. Acesta poate fi, de asemenea, umilitoare. Este același motiv pentru care nu întreba cineva de ce sunt șomeri. Filmezi o săgeată dreapta în părțile lor vulnerabile. Exista o multime de timp, dacă voi continua până în prezent, pentru a discuta aceste lucruri pe linie.

6. Cati copii vrei?

Mai încet acolo, Lone Ranger! Nimic nu se transformă o femeie de pe mai repede decât un tip aparent lipicioasă, disperat. Dacă începe întrebat despre planificarea viitoare familia ei, ai de gând să vină de pe căutarea în acest fel. Știu că acest lucru poate fi confuz pentru baieti, de asemenea. Ni sa spus să arate o fată ne interesează și că nu suntem doar un flash în tigaie întrebând-o despre viitor. Dar asta nu e o declarație pătură.

Nimic nu va face o femeie să fugă mai repede decât a pune întrebări ei de genul „Cati copii vrei?“, Atunci când ești prima dată.

De exemplu, la un interviu de angajare, este bine să întreb despre companie, dar nu e în regulă să-i întrebați despre litigiile din trecut, procese, a eșuat CEO-ul, sau alte astfel de material. De asemenea, la o dată, nu-i întreba cum se prevede de ziua nuntii ei, numele pentru copiii ei viitoare, sau ce tip de parinte crede ca este cel mai bine. Va trimite de rulare ei pentru dealuri. În schimb, întrebați-o cum se vede viitorul ei. Las-o oferta ce îți permite accesul confortabil.

Pune cele mai bune dvs. Auto Forward & Restul va cădea în loc!

Amintiți-vă, toată lumea este diferit, astfel încât nici un sfat este un panaceu total pentru toate. Și, dacă trebuie să greșească, ar trebui să err pe partea de sine mai adevărat. Cu cât încerci să fii cineva crezi că vrea, cu atât mai greu este pentru partenerul tau viitor pentru a vă găsi.

Da, uneori, accidente sau situații incomode vă poate ajuta de fapt de obligațiuni. După cum spune Matt E., „M-am dus caiac-canoe în Adirondacks pentru o dată în urmă cu mai mulți ani, și i-am pus numele greșit în mijlocul lacului. Foarte ciudat și a făcut o plimbare lungă înapoi pe canoe. Am fost acum casatorit fericit timp de aproape 15 de ani.“Dar, pentru cea mai mare parte, să punem cele mai bune sinele nostru înainte. În acest fel, vom obține mai multe date de prima calitate, datele a doua, și dincolo.

Surse Foto: stanceworks.com, thedatingring.com, lisashield.com, thatscoop.com, business2community.com, photobucket.com, bluntmoms.com