Ce gândește ea?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Dacă aș fi fost pe deplin în măsură să răspundă la această întrebare de fiecare dată când un om a stat și se întreba, eu aș fi un multimiliardar și mânați pe străzi ca cea mai mare minte de când Sir Isaac Newton.

Este un subiect de oameni au petrecut timpul vieții lor încercând să dau seama. În lumea de dating, acest lucru este ceva specia de sex masculin ar trebui să petreacă o mulțime de timp analiza și evaluarea pentru a deveni de succes.

load...

Pentru a putea citi și adapta procesele de gândire doamna ta este cheia de aur pentru relația longevitate.

Femeile sunt extrem de complexe.

Dar ele sunt creaturi vibrante și frumoase. Aceasta nu ia o mulțime de practică, răbdare și gândit să le dau seama.

Și numai după tone de date și se confruntă cu tine si prietenii tai care cad pe fețele lor de la durere de inimă repetate , răni de glonț, de respingere și a eventualului succes face de a începe să zgârie suprafața.

Femeile sunt mult mai multidimensionale și emoțională decât noi.

Ei cred că întotdeauna cu capul lor și nu iau decizii ușor. Ei evaluează, în general, scenarii de relații cu o mai mare gândire și contemplare înainte de a lua măsuri suplimentare.

load...

Întrucât noi, cel mai adesea, sunt concentrate pe ceea ce capetele noastre mici ne conduce să facem.

Există o mare diferență, dar a învăța să înțeleagă unele psihologie de bază legate de verbale și non-verbale manierele poate ajuta să obțineți pe drumul cel bun.

Toți oamenii au un singur lucru în minte atunci când stai jos la cina cu obiectul afecțiunii lor - o altă cină sau cel puțin un semn de la ea că îi place ceea ce vede și aude.

Cel mai bun mod de a realiza acest lucru este:

Ia act de reacțiile ei în timp ce vorbești.

Are ea ține privirea în timp ce vorbești, sau este ea usor de distras de dude atletic cu aspect de colț? ochii unei femei vă pot spune totul.

Este ea dând din cap și zâmbind, invitându - vă să se îngropa mai adânc în subiect? Ce zici de ea limbajul corpului ? Sunt umerii ei relaxat? Are ea boți ocazional părul în timp ce turnarea ei un alt pahar de vin?

Are ea te atinge, dacă numai pentru o clipă pe umăr sau mână? Pe măsură ce stai vizavi de ea, este postura ei a scazut spate sau sprijinindu-se mai aproape și mai aproape?

load...

Nu pot finaliza acest paragraf, fără a atinge pe eticheta de telefon mobil. În timp ce ești cu ea, este telefonul ei ascuns, sau nu a lăsa afară, în speranța sau chiar a lua un apel?

Când i textul după cină și în zilele următoare, răspunde ea destul de repede sau te las agățat de zile înainte de mișcare alternativă?

„Privirea din ochii ei

va spune mereu povestea.“

Ce zici de comunicare verbală ei?

Atunci când unei femei interesate , cuvintele ei fata de tine va fi ispititoare, întrebător, îngrijirea și chiar cochetă. Dacă aceasta este prima ta data, ea va întreba despre sperantele, scopurile, interesele și de familie.

Ulterior, conversațiile vor folosi cuvintele „noi“ și „noi“ în loc de „tu“ și „ei“. Totul va începe să fuzioneze și să curgă împreună ca să vorbești mai mult și mai mult.

Dar, în cazul în chat pe telefon sau în persoană se dezvoltă în ceva plictisitoare, scurt și plictisitoare din partea ei, mai bine ai începe să ascultați mai mult și să intensifice jocul toate împreună.

Cel mai mare mod de a spune ceea ce o femeie se gândește:

Învață să asculte.

Dacă sunteți cu adevărat interesat de cineva, ei în fiecare place, place, doresc și au nevoie de ea exprimă va fi plasat în permanență în interiorul băncilor de memorie.

Vei ajunge acolo unde o poți citi și amintiți-vă cele mai mici detalii ale conversațiilor de acum câteva săptămâni. Vei ști, de asemenea, atunci când ea e supărat, trist sau stresat de tonul în vocea ei și viteza pașilor ei.

Cele mai multe dintre toate, privirea în ochii ei vor spune mereu povestea.

Dacă sunteți într-o relație și este în mod constant în curs de dezvoltare și construirea în ceva mare, atunci ai lovit în inima ta doamnă și sunt sincronizate cu ea pe cel mai important nivel - comunicare.

Dacă nu, mai asculta , vizionarea și studierea pot fi în ordine.

Ai probleme de lectură mintea doamna ta? Intrebati-ne o întrebare de mai jos și vom face tot posibilul pentru a ajuta.

Sursa foto: vroomgirls.com.