Ce înseamnă bisexual? - (Statistici, semne, stereotipuri și sprijin)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Recent, un client (îl vom Nick suna) a venit să mă confuzi cu privire la orientarea sa sexuală, și a vrut ajutor Limpezire. El a pretins a avea sentimente cronice erotice si romantice pentru ambele sexe încă din adolescență, dar au datat și fost sexuale cu femei numai. Nick era în mijlocul a explora o nouă relație cu o femeie, dar sa trezit sfâșiat între sentimentele sale față de oameni neexaminate - întrebări dacă el a fost cu adevărat homosexual.

El a discutat despre modul în care interacțiunile cu prietenii și cunoștințele polarizată în continuare sentimentele sale. Unii bărbați homosexuali doled judecăți pe care le folosea bisexualitatea ca o modalitate de a evita ramificațiile sociale care există în cultura noastră homofoba spre a fi gay și de a valorifica privilegiu heterosexual. In timp ce unele persoane drepte îl jignită pentru a avea sentimente de același sex. Nick a simțit izolat de ambele tabere și a simțit pigeonholed să fie / sau cu orientarea sa sexuală.

load...

O mulțime de confuzie cu privire la bisexualitatea, iar scopul acestui articol este de a pune în lumină în această formă de multe ori neinteles de sexualitate, astfel încât să putem reduce ignoranța și valida această orientare așa cum merită. Faceți clic pe linkurile de mai jos pentru a sări la secțiunea care vă interesează.

Semnificație | Statistici | semne | stereotipurile | A sustine

Bisexual Semnificație: Atractivitatea mai mult de un gen

Potrivit și Lesbienelor Task Force National Gay, bisexualitatea este descris ca fiind „capacitatea de emoțională, romantică, și / sau fizică atracție pentru mai mult de un gen “ și „o orientare bisexuală vorbește la potențialul, dar nu este o cerință a, implicarea cu mai mult de un gen „.

load...

Deci, acest lucru înseamnă că cineva poate fi bi și să fie încă virgină, au făcut sex doar cu membrii de același sex, sau au fost doar cu parteneri de sex opus, cum ar fi Nick.

Care este diferența dintre Gay & Bisexuali?

Bisexualitatea este diferită de homosexualitate, în care atracțiile emoționale și romantice și comportamentul sexual sunt îndreptate doar către membrii de același sex. Pentru a contracara multe dintre obiecțiile pot primi oameni din cauza orientării lor bisexuali, psihiatru american si cercetator de sex Fritz Klein a spus, „bisexualitatea nu este deghizată homosexualitatea, și nici nu este deghizat heterosexualitatea. Acesta este un alt mod de exprimare sexuală.“

Acest lucru înseamnă , de asemenea , că bisexualitatea nu este neapărat o cale de tranziție de la heterosexualitate la homosexualitate. Bisexualitatea este o orientare distinctă în sine. Se poate, totuși, să fie o cale de tranziție pentru un mic segment de indivizi homosexuali care sunt grappling cu si impacarea cu intelegerea orientarea lor sexuală și identitate. Iată un articol care prezintă etapele de dezvoltare un individ poate merge de multe ori prin intermediul atunci când formularea unei identități bisexual.

load...

Care este diferența dintre Bisexuali & Pansexual?

HealthyPlace.com descrie pansexualitate ca fiind „ fără a se limita sau inhibată în alegerea sexuală în ceea ce privește sexul sau activitate.“ Cea mai mare diferență dintre pansexualitate și bisexualitatea este accentul pe identitatea de gen.

3 Bisexuali Statistici

În 2011, Institutul Williams de la Universitatea din California , Facultatea de Drept a publicat o scurtă cercetare care a inclus estimări ale numărului de persoane LGBT din Statele Unite , după efectuarea unui studiu și comparând - o cu alte studii internaționale. Unele dintre rezultatele includ:

1. 3,5% dintre adulți (9 milioane de persoane) în SUA identifică drept LGBT.
2. Bisexualii reprezintă 1,8% din această populație.
3. Ce procent din femei sunt bisexuale? Studiile au arătat aproximativ 8%.

În timp ce aceste cifre nu includ adolescenți sau persoane care nu sunt în afara, rezultatele sunt totuși contraste fascinante și spectacol ale diferitelor studii care au fost efectuate în întreaga lume , cu diferite categorii discutate. Pew Research Center , HealthResearchFunding.org , și Avocatul sunt alte câteva locuri cu statistici interesante și comentarii despre bisexualitate.

Semne Esti Bisexual: Utilizare Klein Sexualitate Grid

Bisexualitatea este o parte adesea înțeles greșit și interpretat greșit de sexualitate, și poate fi greu de apăsat pentru a găsi o mare parte din nimic cu privire la orice substanță scris despre acest subiect, cel mai probabil, un produs secundar al biphobia. Așa cum am văzut, de multe ori se temeau de heterosexual și snubbed de homosexual, bisexualii tind să primească un sprijin redus sau resurse pentru a le ajuta cu înțelegerea identitatea lor sexuală și ajutând pentru a răspunde nevoilor lor.

Psihiatru american si cercetator de sex Fritz Klein a spus în cartea sa „The Bisexuali Opțiunea“ homosexualitatea ca bisexualitatea nu este deghizată sau heterosexualitatea.

Deci, cum ai face sens de sentimentele bisexuali dacă sunteți sub semnul întrebării orientarea ta? Este important să se înțeleagă că sexualitatea este fluid și flexibil. Comportamentul sexual, sentimentele, și identificarea unei persoane care nu sunt fixe în natură și se pot schimba într-un proces continuu, dinamic. Bisexualitatea este un exemplu perfect al acestui fenomen.

Potrivit lui Klein, există trei aspecte diferite ale bisexualitate când vizualizarea din această perspectivă.

Bisexualitatea tranzitorie reprezintă o cale în care un individ se deplasează dintr-un spectru al continuumului orientării sexuale la cealaltă extremă (de obicei, de la heterosexualitate la homosexualitate). Această măsură este necesară perioadă de tranziție de timp pentru a ajuta individul să dezvolte o identitate sexuală mai coerentă în dezvoltarea lui sau a ei cu modificări asociate în emoțiile, valorile și comportamentele.

Grid sexuală Klein are șapte variabile componente ale orientării sexuale, cu trei coloane care indică trei puncte diferite la care este evaluat orientarea sexuală: trecutul persoanei, prezent, și ideal.

În al doilea rând este bisexualitatea istoric, care este descris ca o persoană care trăiește predominant un drept sau un stil de viață homosexual, dar care, de asemenea, a avut antecedente de experiențe și / sau fantezii bisexuali. În cele din urmă, bisexualitatea secvențială implică o persoană ale cărei relații sexuale sunt cu un singur gen, la o anumită perioadă de timp, precum și frecvența schimbării de gen variază în funcție de persoană sau de context.

După cum se poate vedea, gama de preferință bisexualilor și tendințe este foarte largă și persoana bisexuali poate avea, de asemenea, „homo-sau activitate heterosexuale episodice, temporar, experimental, sau situațională.“ Klein Orientarea sexuala Grid este un model sistematic care vitrine această realitate prin prezentarea șapte variabile importante care caracterizează orientarea. O modalitate de a vă ajuta să clarifice orientarea ta este de a efectua o auto-evaluare folosind această grilă.

Institutul American de Bisexualitatea are o pagină pe site - ul său , unde puteți merge cu privire la procesul de auto-identificare prin completarea grilei cu privire la trecutul, prezentul, și ideal între diferitele variabile de orientare pentru a vă ajuta să înțelegeți ce ai fost sub semnul întrebării.

Acest lucru tinde să fie una dintre cele mai reputate stocurilor disponibile pentru a ajuta la identificarea orientare sexuală. Vorbind cu un consilier despre descoperirile pot ajuta extrapola mai mult sens și claritate pentru tine, în timp ce continuați călătoria-definirea identității.

Numeroase site-uri oferă ajutorul testelor bisexualitate, fie vă sugerăm a fi oarecum precaut de acestea.

O altă cale ar putea lua încearcă niște așa-numitele teste bisexualitate. Există o varietate de aceste on-line, dar eu tind să nu le sprijine, deoarece acestea nu sunt susținute empiric și nu se cunoaște nici un test de comportament care există pentru a diagnostica orientarii sexuale. Cum alegeți să identificați este alegerea ta, în tot acest timp, știind că identitatea sexuală se dezvoltă în timp și nu este un stat fix, deși pentru unele procesul de a descoperi identitatea lor sexuala poate dura o viață întreagă.

Pentru distracție, cu toate acestea, poate doriți să luați aceste teste ca o oportunitate de a explora orice gânduri, sentimente, sau declanșatoare care apar pentru tine de a lua evaluările și apoi vorbesc cu un profesionist instruit pentru a face sens de ceea ce a apărut. Gurl.com , MyDailyMoment.com și PinkNews.co.uk sunt câteva site - uri care conțin astfel de teste.

Stereotipurile Despre Bisexualitate

Pe măsură ce merge despre procesul de clarificare înclinațiile sexuale, veți întâlni probabil o serie de stereotipuri și mituri care abundă despre bisexualitate, care va încerca să blocheze progresul și de a crea conflicte și confuzie inutile pentru tine. Aceste sofisme sunt create de lipsa de educație și biphobia, frica de bisexualitatea.

Devenind conștient de aceste capcane gândire ignoranți și confruntarea și contracararea lor cu adevăruri pot elibera vă pentru a trece dincolo de aceste obstacole și spre călătoria de auto-realizare. Există o mulțime de mituri despre bisexualitate.

GLAAD.org are un articol care discută despre o varietate de aceste mituri și fapte asociate lor , care le demasca, inclusiv bisexualitatea este o fază, toate femeile sunt bisexuali, și nu poate fi bisexual dacă nu ai fost cu ambele sexe.

2 moduri de a găsi sprijin

Având suportul tehnic este vital în acest timp și mai jos sunt câteva modalități de a găsi resursele de care aveți nevoie.

1. Alăturați-vă Centre Bisexuali Suport Grupuri & Bisexuali Resurse

O varietate de resurse au fost țâșnește în ultimii ani, pentru a onora și bisexualilor de sprijin. Am foarte recomanda să se implice sau voluntariat în aceste tipuri de grupuri și centre să te înconjoare cu alte persoane care pot înțelege și aprecia călătoria ești, pentru a ajuta la normalizarea experiența, și de a extinde rețeaua de asistență socială. Nu ești singur! Iată câteva opțiuni de luat în considerare:

Centrul de Resurse Bisexuali

Centrul de Resurse Bisexuali , identificat ca fiind cea mai veche organizație bisexuali naționale, pledează pentru conștientizarea bi și vizibilitate.

Forța de zi cu zi: Bisexual Grupul de suport

Acesta este un on - line grup de forum / de sprijin pentru comunitatea bisexuali pentru a discuta diverse teme de interes și de sprijin și prietenie Garner.

Fundația LGBT

Aici este o resursă foarte valoroasă pentru a avea la îndemână! Aceasta este o organizație caritabilă națională care oferă diverse servicii pentru lesbiene, homosexuali, bisexuali, și bărbați și femei transgen, inclusiv informații detaliate , dacă sunteți sub semnul întrebării identitatea sexuală.

In plus, voluntar la orice centru local de sănătate gay sau caută termenul „bisexual“ pe Meetup.com pentru a găsi grupuri în zona dumneavoastră , care oferă în mod specific bisexuale. Centrele servesc ca locuri de recreere, intalniri, sau eforturile de advocacy și de a întâlni alți membri ai comunității bisexuali și susținătorii lor.

2. Asigurați-vă prieteni în timpul Bisexuali Awareness Day & Week

Awareness Week bisexual are loc în fiecare septembrie și include Sărbătoriți Ziua Bisexualitatea. Ambele sunt sponsorizate de GLAAD și o varietate de alte organizații de advocacy bisexuali.

Awareness Week bisexual are loc în fiecare septembrie și este o modalitate foarte bună de a întâlni oameni primitori.

Amintiți-vă întotdeauna că Tu nu ești o etichetă!

Clientul meu Nick a ajuns într-o relație cu noua lui iubita, care mai târziu a învățat a fost, de asemenea, bisexual. El a descoperit că el a avut capacitatea de a fi atras sexual și se încadrează în dragoste cu atât bărbați cât și femei, și că acest lucru este în cazul în care el cade în mod valabil pe continuumul sexualitatea. El a realizat un sentiment de mândrie și de acceptare în identitatea sa și a învățat importanța de a onora toate atracțiile sale și găsirea unor piețe de desfacere pentru exprimarea ei, care au fost în limitele acordurilor sale de relație cu prietena lui.

În societatea noastră, cred că prea închis pe etichete și trebuie să clasifice lucrurile din categoriile albe sau negre, fie / sau binare. „Gay sunt eu?“ „Sunt bi?“ Observați modul în care aceste întrebări evoca anxietate și confuzie? Potrivit lui Klein, cultura noastră are confortul etichete, deoarece acestea ajuta la definirea relațiilor noastre, și sunt o modalitate de a minimiza amenințările de frică, incertitudine și ambiguitate atunci când ne confruntăm cu ceva ce nu înțelegem sau pași în afara celor normă.

Etichetele sunt de limitare și de a pune un capac pe posibilitățile existente. De asemenea, ei ne-benzi de unicitatea și individualitatea noastră. Mai degrabă decât obtinerea închis în termeni și etichete, trăiesc și să îmbrățișeze sine adevărat și autentic și iubesc cine sunt intrinsec atrași.