Ce spune el împotriva a ceea ce face

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Înțelepciunea convențională ne spune femeile sunt cele care sunt imposibil de înțeles și pur și simplu nu poate fi dat seama folosind logica de sex masculin și rațiune. Acum, la fel de adevărat ca și care ar putea părea oamenilor uneori, de asemenea, este de necontestat faptul că așa-numitul sex masculin „rațional“, vă puteți lăsa doamnelor confuz și chiar înmărmurit când acțiunile sale sunt complet opuse cuvintelor sale. Lasă-mă să vă ajuta să traduceți unele dintre sale „om-vorbi.“

„Nu sunt pregătită pentru o relație.“

S-ar putea fi datat acest tip. El îți spune că nu este doar gata pentru o relație serioasă , iar două luni mai târziu , el este logodit cu domnișoara Hottie airhead cu noul loc de muncă silicon. Ei bine, știi deja sensul aici. Când el spune : „Nu vreau o relație,“ el înseamnă, „Eu nu vreau o relație cu tine.“Ori taie - l pierde sau nu - i dea oricare dintre aceste beneficii , care sunt rezervate pentru o relație de angajat - cel puțin nu după fiecare dată.

load...

"Imi place mult de tine. Ne mai vedem!“

Deci, ce înseamnă atunci când el spune că într - adevăr te place, dar apoi el se grabea sa plece cu doar o scurtă blocare buze la capătul nopții sau, mai rău încă, se transformă în jos invitația de a veni într - o ceașcă de cafea atunci când el picături tu off? Nu - ți face griji. Acesta nu poate fi la fel de rău cum pare.

Dacă te întâlnești cu Snoop Dogg, s-ar putea să însemne că așteaptă ca medicament pentru a vindeca boli cu transmitere sexuala sale, sau poate că are o acțiune fierbinte de așteptare pentru el acasă. Dar, în cazul în care data este mai apropiata de David Archuletta, ar putea însemna că ar putea fi doar frica de tine dezamăgească fizic. Ia-o încet, și să găsească modalități de a-l relaxa într-un mediu cu presiune scăzută.

load...

“Dacă faci să-l confrunte,

citește limbajul corpului său.“

„Desigur, vreau să întâlnesc familia. Ce zici în 2064?“

El spune că vrea să se implice în viața ta, întâlni oameni buni și să ieși cu dvs. prieteni , dar „acum“ nu pare a fi momentul potrivit. Bărbații sunt spirite libere independente, frica de angajament și câini cățeluș lașitate.

Este nevoie de timp pentru a obține bucking din Bronco, să - l pentru a încerca sushi și să - l să meargă de bună voie în ușa din față a Orchestra Hall pentru a vedea un balet. Sansele sunt, el va învăța să fie potcovit ca de o mare fată ca tine, schimbul de alimente preferate și se bucură de unele dintre dumneavoastră distracțiile. Dar, la fel ca catelul este, el trebuie să fie coaxed ușor în timp, și el are nevoie să se simtă confortabil știind că el nu va pierde libertatea lui sau părțile lui de om în cadrul procesului.

load...

Inca un lucru.

Toate în toate, oamenii sunt într-adevăr creaturi rezonabile. Dar ele sunt adesea ademenit de bomboane și pentru a avea un timp greu realizând într-adevăr au crescut pentru ca carne și cartofi în spatele tău exterior superba.

Ei au, de asemenea, un timp de greu deține până la propriile sentimente sau vă spun atunci când aceste sentimente nu sunt profunde. Încercați să utilizați intuitia si instinctele intestinale. Dacă faci să-l confrunte cu întrebări serioase cu privire la sentimentele sale și relația ta, asigurați-vă că ați citit limbajul corpului și nu doar cuvintele lui.

Pe partea luminoasă, deși, puteți afla , de asemenea , o mulțime de ceea ce oamenii nu spun. Dacă el spune că te place la fiecare cinci minute , în timp ce , de asemenea , se uită la tine cu ochi strălucitori și un zâmbet perpetuă, strângând vă place nu e nici mâine și te înghite întreg , cu lui sărutări , probabil că a uitat să menționeze că se încadrează în dragoste cu tine - rapid și greu.