Ce trebuie să faceți când oprește trimiterea textului (7 moduri de abordare)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Potrivit CNN, 6 miliarde de texte sunt trimise în fiecare zi în SUA Este în mod clar cea mai populară formă de comunicare, dar ce trebuie să faci atunci când tipul vorbăreț vă place toate dintr - o opriri bruște fiind vorbăreț? Aici sunt 7 moduri de a face cu tăcerea:

1. Luați în considerare Moving On

Dacă au trecut mult timp de când voi doi ați vorbit, cum ar fi 2+ săptămâni, trebuie să vă gândiți în mișcare pe. Una dintre cele mai bune moduri de a găsi un tip nou și simpatic este online dating. Experții noștri au testat numeroase site-uri matrimoniale și a constatat Match.com a fi alegerea # 1 pentru femei singure.

load...
Vizitați Match.com »

Match are cea mai mare baza de utilizatori si cea mai mare rata de succes a oricărui alt site de dating și va ajuta să găsiți milioane de oameni disponibile - indiferent dacă sunteți în căutarea pentru o dată, relație sau căsătorie. Puteți chiar să încercați meci gratuit timp de 3 zile , pentru a vedea dacă este potrivi potrivita pentru tine.

2. Nu Ia-l Personal

În cazul în care un tip a oprit te trimite mesaje, principalul lucru de retinut este sa nu vina te... Sau ia-l pe telefon, prin aruncarea în întreaga cameră. Nu e vina ta. Nu e vina telefonului. Nu e nici măcar vina tipului.

load...

Cele mai multe dintre cazuri, nu înseamnă să ignorați mesajele text. Cu toții uităm să răspund uneori. Probabil tocmai a fost ocupat. Sau el a fost cu cineva și nu a vrut să fie nepoliticos, prin trimiterea mesajului. Sau telefonul său a murit sau au rătăcit. Sau poate că nu e un fan al mesaje text (cum ar fi oameni care nu există).

Când el nu te-text într-un timp ce, amintiți-vă să nu-l ia pe tine... Sau telefonul.

Oricare ar fi motivul pentru care, un tip care nu te trimite mesaje înapoi, nu ar trebui să strice ziua. Vei începe să fie difuzate toate aceste scenarii inexistente în cap (el a fugit în Taylor Swift în linia de verificare la Whole Foods, și au căzut în dragoste și jetted off la Rio cu nimic, dar hainele pe spatele lor și pisicile ei). Acest tip de gândire te va conduce numai fructe cu coajă lemnoasă.

3. Dă-i spațiu

Poate cel mai rău lucru pe care ai putea face atunci când un tip se oprește mesaje text pe care trebuie să-l țină mesaje text. Înapoi pentru un pic și a vedea dacă el vine în jurul valorii. Ai nevoie să-i dea posibilitatea de a fi dor de fapt auzim de la tine.

load...

Dacă doriți un tip pentru a răspunde la textele tale, cel mai rău lucru pe care îl poți face este să-l ții mesaje text. Spațiul este prietenul tău.

Practica unele auto-control și nu trimite mai mult de 2 sau 3 texte fără răspuns. Când nu în cele din urmă ajunge înapoi, ar trebui să fie un fericit text, off-topic. Nu vă concentrați asupra faptului că el nu răspunde.

Dacă el nu răspunde, așteptați puțin timp înainte de a trimite ceva înapoi. Nu spun juca jocuri, dar tăcerea din partea dvs. Va construi mister, făcându-l mult mai probabil să continue conversația.

4. Distrage-te cu alte lucruri

Bury-vă în locul de muncă, du-te cu prietenii mai des, începe un nou spectacol pe Netflix, de fapt, face uz de faptul că sala de gimnastica de membru - indiferent de ce trebuie să faci să nu să se gândească la el. Acesta este momentul să acorde o atenție la lucrurile din viata care v-ar fi pus în așteptare în timp ce au fost mesaje text înainte și înapoi cu el.

5. Încercați să-l pentru a face ceva în Persoana

Bărbații și femeile de multe ori să comunice în mod diferit. În timp ce am putea petrece toată ziua cu mesaje text cel mai bun prieten meu, un tip ar ajunge, probabil, deranjat (cel putin) daca l-am format text despre fiecare lucru mic ce fac.

Fă ce poți să-l de pe telefon și în lumea reală, chiar dacă este doar pentru cafea.

Ar fi mai degrabă cu tine în persoană decât mesaje text cu tine toată ziua, așa că încercați să-l în lumea reală cât mai repede posibil. Evitați texte lungi și doar să-l întreb dacă vă puteți întâlni pentru o pauză de cafea de 5 minute.

6. Ajunge la El în alt mod

Dacă sunteți în urma reciproc pe Twitter, Instagram, sau orice alt site social, trimite-i un tweet rapid sau comentariul meu doar pentru a vedea ce se întâmplă. Vei dori ca acest lucru să fie distractiv și casual, astfel încât să nu se desprinde ca un urmăritor înfiorător. Trimite-i un articol amuzant sau un link la ceva ce-l interesează și să vedem cum reacționează.

7. Straight-up Întreabă-l de ce el a oprit texting

Daca pur si simplu nu se poate merge mai departe, fără să știe de ce a dispărut, atunci poți veni direct afară și să-l întreb. Cu toate acestea, ar trebui să fie pregătit să se uite cel lipsit în ochii lui. Și dacă sa întâmplat ceva grav pe care l-au ținut de la a fi în măsură să vă text, ca cineva din familia lui a trecut departe, atunci, probabil, te vei simti groaznic pentru a pune la îndoială intențiile sale. Calcă ușor cu aceasta.

Gânduri finale

În cele din urmă, nu poți ști cu adevărat de ce cineva a oprit te trimite mesaje. Singurul lucru pe care îl poți controla modul în care reacționează la ea. Știu că nu am răbdare pentru bărbați sub formă de fulgi, așa că am recomandăm găsirea unui nou tip de pe Match.com. Indiferent ce traseu luați, amintiți-vă că meriți pe cineva care ii pasa de tine suficient sa nu te las agățat.

Surse Foto: mirror.co.uk, telegraph.co.uk, jmlalonde.com