Ce trebuie să faceți când vă place mai mult

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Noi toți a trecut prin ea în liceu și liceu. In timp ce am fost fără speranță de strivire pe majoreta cap, a existat întotdeauna o fată tânără nu-așa-a înflorit în pahare și acolade de așteptare pentru a spune „salut“ la noi așa cum am fost lăsând studii sociale.

Noi nu prea stiu ce era despre oasele noastre sfrijit care o infatuată atât de mult și făcut-o să ne tulpină cu zâmbetul ei larg cu ochi radios și atenție dedicat. Desigur, am fost prea prost pentru a vedea dulceața ei interioară și marele potențial al frumuseții ei, atât de puțin vreodată a venit din ea - cu excepția, poate regreta când i-am văzut-o la 10 ani, reuniunea noastră.

load...

Cu toate acestea, a fost greu să ia în serios sentimentele ei , atunci când ea a fost doar „acolo“ pentru noi, nu este necesar Chase. Și se poate simți la fel de supărătoare atunci când noua fata te întâlnești acum este în galop spre iubire și angajament, ea cade greu, si tu esti cu greu care se încadrează. Cum te descurci când ea te place mai mult decât îți place de ea? Poate o bună relație ieși din ea? Este în valoare de economisire?

V-ar ține-o întâlnire?

Uita de ambele sentimentele tale pentru un moment. Primul lucru pe care ar trebui să faceți este să determine dacă ea este o fată te-ar fi interesat de intalniri din nou, dacă ea nu a fost obtinerea înainte de joc cu emoțiile ei.

load...

Ca un tip, știi că nu este neobișnuit pentru emoțiile unei fete de a dezvolta mai întâi. Deci, dacă poți ține în frâu sentimentele ei un pic, se va muta sentimentele într-o progresie sanatoasa spre iubire?

Dacă sunteți blocat în atracție fizică 101 și nu văd acest lucru în curs de dezvoltare punct de vedere emotional pentru tine, nu este o idee bună să-i conducă pe. Rețineți că ea vă va spune că va fi lucruri continue fine pe termenii dvs., dar asta e de fapt doar modul ei de a menține închiderea, atâta timp cât ea poate.

Dacă o fată erai peste cap pentru ai spus că ai putea încă Sleepover săptămânal, dar ea a fost încă în căutarea unui tip de a iubi, ai putea fi tentat du-te cu „înțeles în timp ce puteți“ filozofie, în speranța împotriva speranța că ea ar cădea în continuare pentru tine.

Dacă nu se va întâmpla pentru tine, trebuie să -i dai drumul. Dacă vedeți potențial , dar sunt obtinerea oprit de ritmul rapid al relației, să - i știe că, de asemenea. Spune - i că ești un tip. Aceste lucruri să ia un pic de timp pentru tine.

Prea mult prea repede face angajament pare ca o capcană înfricoșătoare, care este probabil să vă trimită difuzate. Las-o să știu că va prinde cu ea la un moment dat, dar ea într-adevăr trebuie să-l formați în jos o crestătură sau două pentru un timp.

load...

Acum, mingea este în terenul ei, și ea poate decide dacă va lucra pentru ea.

„Nu te te faci nici o favoare prin

ședere într-o relație care este dezechilibrată.“

Gândiți-vă la consecințele.

Fiți conștienți de pericolele potențiale ale unei relații cu o singură față, de asemenea. Indiferent dacă stai în ea pentru sex sau să miște mai încet spre angajament, lucrurile pot merge foarte prost.

Fata care te iubește mai mult este probabil să se simtă că ea este de a pune mai mult în relație decât ești. Ea poate începe să se simtă folosit, respins și furios. Ea poate ține în sentimentele ei, sau ea s-ar putea lambaste cu vinovăție și lacrimi.

Este mult mai probabil să înceapă să-i de la sine și de a face puțin sau nimic în calea de gesturi romantice pentru a păstra o ardere de lumină dragoste într-un mod sănătos, în creștere. O femeie nu va rămâne inchinator pentru totdeauna.

Ea tânjește să fie iubit de tine, nu doar să te iubesc. O fată care te iubește atât de mult încât în ​​curând, probabil, este un romantic incurabil, care este în dragoste cu dragoste, în dragoste cu tine, de asemenea.

Va trebui să ieși din paginile unui roman de dragoste din când în când să-i răpi cu afecțiunea și să facă să se simtă ca fata cea mai de dorit din lume.

Dacă nu puteți face acest lucru, va fi hrănire furia și disperarea ei, iar când spirala descendentă vine la un trosnet, concluzie de foc, nu va fi destul.

Nu ești tu însuți sau ei orice favoruri face de ședere într-o relație care este dezechilibrată, mai ales în cazul în care există puține șanse va deveni vreodată egal. Așteptările ei pot fi nerealiste și ea poate avea stele in ochii ei, dar asta nu-ți dă undă verde să o folosească în scopuri egoiste.

Trateaz-o destul, așa cum v-ar dori să fie tratate. Comunica. Chiar dacă ți-e teamă de adevăr ea va provoca unele lacrimi acum, amintesc doar că adevărul întârziat va provoca lacrimi, furie, ura răsturnare și mai târziu.