Cea mai bună față înainte oferă servicii holistice de frumusețe și coafura pentru a oferi mireselor o zi de nunta perfecta

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Kara Reade Gomez așteptat niciodată că va termina ajuta mirese arata frumos in zilele de nunta lor. Dar ei dificultăți în găsirea unui fir de păr și coordonator de machiaj pentru ziua ei speciala a motivat - o sa gasit cele mai bune fața înainte de a oferi alte persoane cu o experiență mai bună. Mai mult de șapte ani mai târziu, serviciul, cu sediul în Virginia, și- a extins la alte două locații și creat un grup loial de clienți mulțumiți. În 2018, cele mai bune servicii Face Forward furnizate de păr și machiaj pentru mai mult de 200 de evenimente, iar Kara și planul de echipa sa de a construi pe acest număr în 2019.

Virginia de coastă nu este adesea cunoscut pentru furtuni de zapada, care ar putea fi motivul pentru care o mireasa nu cred că de două ori despre vreme când planificarea nuntii ei de iarnă acolo. Cu toate acestea, în ziua cea mare se apropie, prognoza pentru regiunea Hampton Roads, în cazul în care ceremonia ei a fost să aibă loc, a inclus un viscol monumentala.

load...

Pentru a bate viscolul, mireasa sa mutat nunta ei de sâmbătă până vineri , la ultimul minut. Oaspeții au avut pentru a încăierare, și mulți furnizori de nunta au trebuit să schimbe pregătirile. Aceasta a inclus păr și machiaj miresei stilist de la Cel mai bun Face Forward , care s - au grabit peste pentru a obține ei gata să meargă în jos pe culoar.

Cel mai bun Face Forward este cunoscut pentru serviciile sale premium, dar Fondator Kara Reade Gomez a recunoscut că unul dintre stiliștii ei - pe care ea numește artiști din cauza nivelului lor de calificare - a mers de mai sus și dincolo de această mireasă specială.

load...

„Artistul meu a scăzut ceea ce făcea, s-au grabit la masina ei, și a condus direct la locul de desfășurare la fel cum a fost incepand de la zăpadă“, a spus Kara. „Ea a primit atât mireasa si mama ei gata și în jos pe culoar, în timp. Cred că e un record.“

Cel mai bun Face Forward Fondatorii Kara Reade Gomez, dreapta, iar mama ei Susie Reade a vrut să ajute mirese arate frumos în zilele de nunta lor. (Amanda Hedgepeth Fotografie)

Deși situația în care clientul a fost unic, se concentreze Cel mai bun Face Forward pe mirese este construit în operațiunile sale de zi cu zi. Compania creează păr și machiaj planuri simplificate pentru mirese si petreceri mirese care reflectă întotdeauna nevoile specifice ale miresei.

Echipa consideră că fiecare mireasa este diferit, iar membrii echipei doresc pentru a satisface nevoile ei. Kara a dezvoltat ca filozofia la planificarea parului si machiaj a dorit pentru propria nunta. „Am vrut să fie o mireasă mai natural, dar m-am luptat pentru a găsi un stilist care ar face asta pentru mine“, ea ne-a spus.

load...

De fapt, i sa spus că nici un serviciu nu ar putea oferi ceea ce ea a vrut. Nu numai că păr și machiaj echipe de lucru de obicei separat, dar nu și stilisti sa concentrat pe crearea unui aspect natural.

„Un prieten mi-a spus că ceea ce am dorit nu exista, asa ca am nevoie pentru a crea o companie de mine, dacă am vrut asta“, a spus Kara.

După unele cercetări, și un pic de convingere, Kara a creat Cel mai bun Face Forward pentru a oferi mirese exact ceea ce doresc in zilele lor mari.

Crearea Bazat pe Aparențele preferințelor individuale

Kara este , probabil , un artist de machiaj surprinzător , deoarece ea nu purta atat de mult machiaj ea, dar ea are cu siguranță o înțelegere a industriei frumuseții, cu un accent special pe de îngrijire a pielii. Când a decis să înceapă afacerea, ea a cerut ajutorul mamei sale, Susie Reade.

„Mama mea a fost un antrenor în industria frumuseții și a fost considerat un fel de pro piele în întreaga regiune“, a spus ea.

Kara a cerut în jurul valorii de la show-uri de mireasă pentru a vedea dacă ea ar putea găsi furnizori care au colaborat pe un singur aspect, coeziv. Ea și mama ei au decis că acest pachet întreg look-ar fi punctul central al activității lor. Cel mai bun Face Forward inițial furnizat pentru tinerii profesioniști care au dorit să aibă o piele mai sanatoasa si nu petrece o oră în fiecare zi de aplicarea machiajului.

„Mi sa spus că o mulțime de tineri profesioniști doresc să se uite naturale“, a spus Kara.

Cel mai bun Face Forward lucreaza cu femei bine înainte de ziua cea mare pentru a obține look perfect. (Sharon Hundley Fotografie)

Ea a lansat Cel mai bun Face Forward în 2011 , în Virginia de Nord, Washington, DC, și zona metropolitană Maryland. La început, Kara și mama ei a făcut o mare parte din machiaj si contractat cu stilisti care au fost încântați să producă noi arată în afara amplasamentului. Peste șapte ani sale în afaceri, Cel mai bun Face Forward a crescut la o echipa de 30 de artiști care deservesc trei zone. Astăzi, Cel mai bun Face Forward servește Corpus Christi, Texas, și de coastă Virginia.

Deși ei satisface gustul miresei si viziune, fiecare artist are, de asemenea, o specialitate.

„Artiștii mei au competențe în întreaga-bord pentru a satisface nevoile clientului, dar, de asemenea, doresc să îi ajute să se dezvolte în ceea ce le place să facă“, a spus Kara. „Unii dintre ei trăiesc pentru nunți și crearea de aceste împletituri frumoase și updos care trăiesc în fotografii de nuntă pentru totdeauna, în timp ce altele obține cu adevărat entuziasmat de aspectul profesional de împușcați în cap, sau creativitatea pot folosi pentru clientii pageant.“

Suport complet pentru unul dintre cele mai importante zile din viata ta

Cel mai bun Face Forward colaborează cu mirese pentru a crea aspectul ei imagina. Atunci când un contract de mireasa cu cele mai bune față spre înainte, ea a trimis un chestionar pe care ea poate descrie îngrijirea pielii ei si rutina de machiaj si obiceiuri de frumusete. Echipa lui Kara cere mirese să prezinte imagini de sine, precum și ca sursă de inspirație pentru fotografie modul în care ar dori să se uite în ziua lor mare.

„Le-am întreb cât de mult schimbarea pe care doresc să vadă, pe o scară de la 1 la 10“, a spus Kara. „Dar dacă cineva care nu poartă machiaj îmi trimite o fotografie inspirație de cineva care arată ca Kim Kardashian, trebuie să avem o conversație.“

O altă caracteristică unică Best Face Forward este faptul că procesul de frumusețe este în întregime axat pe mireasa pana la 45 de zile înainte de nuntă. Numai atunci are nevoie de mireasa pentru a determina numerele de partid și de aspectul general pentru ei.

Deși cel mai bun Face Forward funcționează cu partidele de mireasa, ea are nevoie doar de un angajament din partea miresei. (Păsări de pene de fotografie)

„Ne place ajută aduce calm și organizarea părților la fel de mare ca 10, plus de oameni“, a spus Kara. „Cu toate acestea, spre deosebire de alte companii de styling de mireasă, care au cerințe număr de serviciu, Cel mai bun Face Forward poate deservi, de asemenea, doar o mireasă și artiștii iubesc cu adevarat mici, afacerile mai intime la fel.“

Presiunea de planificare o nunta Pinterest demna poate ajunge de multe ori la unele mirese, care poate fi de ce Kara a spus că vede o tendință de mai multe cupluri care decid sa elope.

„Din moment ce noi credem ca mireasa este vedeta show indiferent de ce, eu sunt mândru că obiectivul nostru pe oameni mai întâi într-adevăr iese în evidență la cupluri de planificare pentru a fugi“, a spus Kara. „Ei merită același lux de experiență ca cei care au un eveniment imens de relaxare. În plus, cel mai mic dintre ceremonii sunt unele dintre cele mai memorabile noastre „.

Povestiri personale și comentarii Păstrați Cel mai bun Face Forward Motivat

Cea mai bună focalizare Face Forward pe mirese și frumusețea holistică au făcut-o căutat după serviciu în zonele în care își desfășoară activitatea. În 2018, compania a lucrat 200 de evenimente pe tot parcursul anului - un lucru impresionant pentru orice afacere de styling.

Doar câteva zile în 2019, Cel mai bun Face Forward a avut deja 54 de evenimente în calendarul său. Kara atribuie succesul companiei la trimiterile de către persoanele care doresc să dea înapoi la o afacere care a investit în ele pe una dintre cele mai importante zile din viața lor.

Cel mai bun Face Forward are locații în Virginia, Washington, DC zona de metrou, și Texas.

„Noi întotdeauna începe fiecare relație cu un e-mail spunând că suntem bucuroși să vă urez bun venit la cel mai bun Face Forward familia miresei“, a spus Kara. „Avem suporteri minunați.“

Deci, minunat, de fapt, că 60% din afacerile companiei vine de la referali.

Amintiți-vă că mireasa Cel mai bun Face Forward găzduit înainte de viscol Virginia? Ea este un avocat mare pentru afaceri, de asemenea, și-a creat mai multe recomandari pentru companie.

„Ea ne spune că a simțit că arăta ca o prințesă“, a spus Kara. „Chiar si cu orice altceva se întâmplă, ea încă arăta exact ca și cum ne-am planificat.“

Chiar și șapte ani în, Kara continuă să fie uimit de experiența serendipitous de a crea afacerea ei.

„Totul a început cu propria mea experiență, și am încerca să păstreze faptul că în fruntea mintea mea“, a spus ea. „Aceste mirese au o relație cu noi pe care am avut-o cu furnizorii de nunta mea. Pentru că am avut furnizori de încredere, nimic nu a mers prost. Vreau să dau această experiență fără sudură pentru ei, de asemenea.“