Ceea ce bărbații trebuie să știe înainte de a se alătura unui site de dating

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ce este nevoie pentru a avea succes la dating online ? Nu trebuie să aveți câteva milioane de dolari în bancă? Ai nevoie pentru a fi de 6 picioare 4 inci inaltime cu ABS washboard? Ai nevoie de a avea o serie incredibilă de experiențe de viață interesante pentru a partaja la întâmplare în interiorul tău profil ?

Unele dintre aceste caracteristici cu siguranță nu va afecta șansele de reușită la dating online, dar nici unul dintre cele de mai sus sunt necesare în cazul în care doriți să îndeplinească unele femei mari din Match.com , OkCupid sau la oricare dintre site - urile lor frate și soră. Tot ce trebuie pentru a maximiza șansele de a găsi dragostea on - line este un pic de pregătire.

load...

Știu ce căutați.

Înainte de a vă alătura unui site de întâlniri online, aveți nevoie pentru a determina exact ceea ce căutați. Acesta este primul și cel mai important pas. Nu numai că trebuie să dau seama ce fel de fată pe care îl căutați, de asemenea, trebuie să decidă ferm pe ce fel de relație pe care îl căutați.

Diferite site-uri matrimoniale sunt mult mai susceptibile de a atrage diferite tipuri de fete, si diferite site-uri sunt proiectate în jurul valorii de diferite modele de relații. OkCupid tinde să atragă o mulțime mai alternativă mai tineri. Match.com umple rândurile sale cu profesioniști tineri și de vârstă mijlocie.

eHarmony se concentrează pe înființarea cupluri, serios relatii pe termen lung. Ashley Madison se referă la bărbați și femei, de legătură unică și atașat, care doresc să participe la o afacere. Fără să știe ceea ce căutați, nu veți ști ce site - ul va satisface cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

load...

Mai mult decât atât, dacă nu știi ce cauți, nu vei ști ale căror gusturi pentru a adapta profilul pentru si cine esti de fapt interesat în mesaje. Imaginind ceea ce căutați înainte de a începe te va salva o mulțime de timp și de frustrare.

„Focus este, în cele din urmă, cheia dramatic

succes tot mai mare la online dating.“

Învață cum să te proiectezi.

Unii oameni se vor găsi pus în afara de ceea ce am spus mai sus despre cunoașterea „ale cărui gusturi pentru a adapta profilul pentru.“ Cei mai mulți oameni cred că tot ce trebuie să facă pentru a reuși în dating, on-line sau în caz contrar, este să urmeze biți care la nesfârșit repetate de sfaturi să „fii tu însuți.“

Și tu absolut ar trebui să fii tu însuți. Tu absolut ar trebui să spună adevărul în profilul tău. Dar trebuie să acționeze în mod intenționat atunci când vine vorba de ceea ce aspecte ale „sine“ ta ai pus acolo.

load...

Nu poți pune fiecare gând și sentiment ați avut vreodată în profilul tău. Nu poți exprima fiecare fațetă a personalității dumneavoastră și de interese diverse într-un cont online de dating.

Dacă încercați să faceți acest lucru, veți crea un profil incredibil de tărăgănat, confuzi, una cele mai multe femei nu vor să citească tot drumul prin. Acele femei care citesc tot drumul până la sfârșit va experimenta un sentiment nesigur de cine sunt de fapt la esenta ta de bază și ce se pot aștepta de la petrec timpul cu tine.

Este mult mai bine să dau seama ce elemente ale personalitatii tale va atrage cel mai mult la fel de femeie pe care încercați să se întâlnească, și apoi se concentreze pe proiectarea acestor calități în mod clar. Dacă sunteți în căutarea pentru a satisface un tip campenesc de fată, nu vorbesc despre cât de mult vă place să-și petreacă o mulțime de timp în oraș. În schimb, sublinia natura aventuros.

Dacă sunteți în căutarea pentru a satisface o femeie care apreciază ambiția ta, nu încercați și explicați că vă place foarte mult să se relaxeze și legume in afară toată ziua , din când în când. Vorbeste despre pasiunile tale.

Femeile sunt inteligente. Femeile nu au nevoie de tot precizate pentru ei în detaliu minut. De fapt, femeile ca un pic de mister, deoarece le dă întrebări să vă întreb și le permite să visăm cu ochii deschiși, imaginează-ți și specula toate micile detalii ale vietii tale.

Dacă umple o femeie pe fiecare detaliu cine esti si ceea ce faci, că femeia nu va avea un interes sau un stimulent în fapt, vă întâlnire și de a dezvolta orice fel de relație cu tine.

Focus este, în cele din urmă, cheia pentru a crește în mod dramatic succesul la online dating. Știu ce căutați și să proiectați acele elemente ale voastre care se aliniaza cu dorinta ta.