Ceea ce hotărârea instanței supreme privind căsătoria homosexuală înseamnă pentru viața ta de întâlniri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Cu toate festivitățile gay pride întâmplă în această lună, comunitatea noastră este de a aduce un omagiu sincer cu noi înșine și iubitoare cine suntem.

Și acest mesaj are, de asemenea, o lecție importantă atunci când este vorba de a fi singur si intalniri.

Stima de sine se referă la modul în care ne simțim despre noi înșine.

Vizualizarea le are un impact direct asupra modul în care apar pentru viața ta, inclusiv modul în care vă apropiați de întâlnire și se referă la alții.

load...

Opinia ai de tine devine proiectat prin modul în care transporta-te, ce și cum comunici și prin limbajul corpului tau.

Toate acestea pot deveni vizibile pentru alte persoane și poate face o mare diferență în formă de afișări oameni de tine. Se poate influența, de asemenea, dacă doresc să ajung să te cunosc mai bine sau nu.

Dacă transpira o aură de care nu te valorizare, acest lucru va acționa ca un agent de respingere față de tipi care ar fi interesate.

Un alt efect secundar negativ al acestei este s -ar putea ajunge să atragă alți oameni care au în oglindă aceeași atitudine sau care ar putea dori să profite de tine prin controlarea și comportament abuziv - ambele scenarii la accentuarea o viață plină de negativitate, mizerie și înăbușind creșterea ta.

load...

Stima de sine tinde sa se inmulteasca depresie.

De asemenea, poate afecta negativ viața socială.

Poate fi dificil de a cultiva un grad ridicat de stima de sine, mai ales pentru barbatii gay. Suntem învățați de la naștere că sexualitatea noastră este deviante, „murdar“ și pervertită.

Homofobia lucrează pentru a face sa ne simtim ca suntem „mai puțin decât“ și putem dezvolta sarcini barca de rușine și auto-ură.

Acest lucru, împreună cu ereditatea și experiențe negative, ne-am de creștere, pot contribui la sentimentul nostru de sine și modul în care ne simțim despre identitatea noastră.

O întreagă clasă ar putea fi predate pe acest subiect foarte important și larg, dar esența problemei este vei culege recompense mai mari angajându-se să consolidarea unui concept de sine pozitiv.

Oamenii tind să fie atrași și atrași de alte persoane care posedă pozitivitate, optimismul, simțul umorului, pofta de viață și încrederea care vine numai de la a avea un mare respect pentru sine, fără a fi narcisist.

load...

Cea mai rapidă cale de a obține auto de sine pozitivă este o provocare prin auto-talk negativ și crearea de experiențe care se vor dovedi orice convingeri negative pe care le ai despre tine greșit.

„Vorbind înapoi“ la gânduri negative necesită diligență și consecvență în timp, pentru că probabil nu va crede noile gânduri pozitive inițial de când ai avut atât de mult de investiții în mentalitatea anterioară.

Puțin câte puțin, veți fi ciobire departe la acele casete vechi negative, până când în cele din urmă veți avea mai mult condiționat față de noua viziune asupra lumii personale.

„Lucrul cu privire la aceste sarcini vor promova

o viață morefulfilling întâlnire.“

Este mai mult decât „gândire gânduri fericite.“

Crearea de experiențe de succes este un pic mai mult de o cale directă pentru atingerea scopurilor tale, dar implică un risc mult mai mult decât „gândire gânduri fericite.“

De exemplu, dacă aveți anxietate despre a întâlni tipi , o strategie ar fi să te forta pentru a merge la o funcție socială (partid, eveniment comunitar, etc.) și să facă un pact să vorbească cu trei oameni pe care nu ați mai întâlnit înainte permiteți - vă pentru a merge acasă.

Cel mai adesea, acest lucru sfârșește prin a fi un moment bun.

Această confruntare directă de cea mai mare frica tinde să aibă un impact rapid asupra modificarea convingerilor negative cu dovezile acum le disproving prin experiența din viața reală.

Nu există o formulă specială pentru construirea stimei de sine.

Unele idei ar putea fi să se ofere voluntari pentru a face ceva frumos pentru altcineva.

Păstrați un jurnal gândit de gândurile negative și de a crea afirmații și contra-declarații pentru a contesta orice discuție autodistructivă s-ar putea avea.

Citește abilitarea cărți. Lucrul la construirea abilităților de încredere și asertivitate prin clase, improvizații sau vorbitul in public.

Elaborarea de strategii de luptă pentru acele situații declanșatoare care tind să facă să vă simțiți în jos pe tine, astfel încât să puteți evita recidivele de spirit.

Urcă-te pe o pistă de wellness bun, care include exercitii fizice regulate, nutriție și de auto-ingrijire.

Identificarea și valorificarea activelor și a devenit obiectiv-direcționat pentru a promova un sentiment de implinire. Ia un inventar al valorilor personale și să fie sigur de a trăi prin ele, astfel încât să simți un sentiment de integritate.

Inconjoara-te cu alte persoane pozitive, optimiste.

Acest lucru nu este destinat să descrie îmbunătățirea respectului de sine în termeni simpliste, deoarece, în realitate, construirea stima de sine este o lucrare în curs de desfășurare, care necesită dăruire și perseverență.

Dar lucrează la aceste tipuri de sarcini ar putea avea , de asemenea , avantajul de a promova o mai viata implinita , datând pentru că te iubesc te si sunt fericit cu cine esti - un magnetism care este extrem de primitor și în plină expansiune cu chimia.

Care sunt alte câteva idei pe care le au pentru stimularea stima de sine ca un singur dater homo ?

Ce este un singur pas de acțiune pe care sunteți dispus să se angajeze la care te va duce cu un pas mai aproape de a ajunge la potențialul și îmbrățișând viziunea pe care o avem pentru sine ideal?

Sursa foto: washingtonpost.com.