Cei mai înalți bărbați pot rămâne tineri la inimă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Imbatranirea este o realitate trebuie să ne confruntăm cu toții, dar în creștere vechi este o alegere. După 55 de ani, un Chevy 1957 poate fi o mașină de epocă, cu un motor și corp bine întreținute și un design clasic, care surprinde admirația tuturor celor care văd în acțiune. Sau poate fi o galeata ruginit de șuruburi aruncată la grămada de resturi de istorie.

Diferența dintre un bătrân morocănos și om un senior vibrant este tot în atitudinea. Vom avea toate să se confrunte cu cortina finală într-o zi, dar nu există nici un punct în marcaj de timp în sala de așteptare la viața de apoi în timp ce există o mulțime de nectar încă să fie stors din lume abundente, care trăiesc în jurul nostru.

load...

Există câteva puncte-cheie de reținut, dacă doriți să continuați să fie numărate printre cei foarte tineri la inima.

1. Păstrați-l reale.

Ultimele decenii ale vieții noastre nu sunt numite anii de aur pentru nimic. Ele pot fi cei mai buni ani ai tuturor, dacă acceptăm pur și simplu și să acceptăm faptul că îmbătrânesc.

Acest lucru este în sfârșit „eu“ timp după mulți ani de sobolan rasa pe care a avut-ne să lucreze ore suplimentare pentru a avea grijă de toate cei dragi, care depindeau de noi. Ai făcut o treabă bună de a obține copii în picioare pe propriile picioare, iar acum este timpul pentru a întoarce pagina.

Da, corpul tau se schimba. Parul are mai mult decât suficient scoate în evidență de argint, iar liniile de zâmbet și de încruntare a frunții nu dispar atunci când vă opriți zâmbind și coborâți sprancenelor.

load...

Ai îngrijit ca Mustang decapotabil în vârstă de vechi prin menținerea ulei proaspăt, răsfăț un pic și nu de conducere atât de greu. Este timpul să facă același lucru pentru tine.

Mananca alimente sanatoase, arunca departe tutunul, limita de alcool, și a obține o mai dormi puțin.

2. Ia-confortabil cu noul tine.

Învață să iubești față care distins. Petrece ceva timp în căutarea în oglindă și asigurați-vă că expresia naturală este una plăcută și fericită.

Poate că e timpul să regenereze că mustața ai avut în anii '70, de asemenea. Gandeste-te la asta.

3. Muta corpul tau.

Asta Barcalounger a fost mare când ai prăbușit după o zi lungă la locul de muncă și este nevoie de timp pentru a vă relaxa și să se relaxeze. Deci, este ușor să păstrați viața în poziția culcat atunci când trece la faza următoare - dar este o mare greșeală.

Oamenii activi sunt mai fericiți, ei trăiesc mai mult, și ei atrag alți oameni fericiți care nu sunt încă gata să ghemuiesc și să se estompeze.

load...

Nu este nevoie pentru a lovi sala de sport timp de două ore în fiecare zi altele. Doar ieși afară și despre.

Mergeți pe jos până la magazin, jogging cu câinele, o plimbare cu bicicleta, du-te dans. Du-te de pescuit, du-te bowling, a lovit unele mingi de golf, trage unele cercuri pe alee, sau apuca că racheta de tenis vechi și de a găsi un joc.

Doar nu lasa ca scaun confortabil să devină un atașament permanent la corpul tau.

„O inimă tânără

gustă acest moment.“

4. Antrenați-vă mintea.

Cercetările arată că se poate lupta de fapt, în afara bolii Alzheimer într-o anumită măsură, dacă vă provocare creierul pentru a organiza lucrurile și de a rezolva probleme.

Păstrați aceste neuroni sănătoși și sinapse de ardere de planificare și de a face unele amenajare a teritoriului în jurul casei sau organizarea de o familie get-împreună.

Citește cărți și reviste și ține la știri. Ramaneti conectat la lumea de astăzi, mai degrabă decât la mare psihologic locuință în vremurile bune.

Este bine să avem un cuplu de emisiuni TV preferate. Ajuta la rezolvarea misterele de crima si de a invata ceva nou pe canalele de știință sau de istorie, dar se ridica de câteva ori în timpul fiecărui program.

5. Invata-te ceva nou.

Câini vechi într-adevăr pot învăța trucuri noi. Problema este că cele mai multe dintre ele pur și simplu nu doresc să deranjez, sau ei cred că e prea târziu.

Tot ce trebuie să faceți este să vă acordați permisiunea de a elimina toate auto-limitări și de a face ceva nou.

Ai dorit întotdeauna să joace trombon? Pick up una veche pe eBay si lasa fluxul glissando. Ai invidiat pe cei care au prelucrarea lemnului în garajul lor? Nu e nimic ca să faci asta. Începeți cu un scaun birdhouse sau balansoar.

Ia un canvass, un șevalet și unele vopsele acrilice și începe cariera ca artist. Bunica Moise nu a lăsat vârsta ei se oprească. Alătură-te grupului de teatru local și pentru a încerca abilitățile dumneavoastră cu acțiune. Înregistrarea unui cântec și a pus-o pe YouTube. Aflați chitara, rollerblading sau gătit gourmet.

Noile provocări crea entuziasm noi, să păstreze sucurile care curge și de a face viata o mare aventura. Du-te mai departe - să ia câteva riscuri rezonabile.

6. Flirt!

Vei crede , probabil , si se simt mai tineri daca stai cu prietenii și femeile de vârsta ta, așa cum nu se va simți mai în vârstă sau griji dacă sunteți suficient de șold pentru ei. Deci, utilizați acum farmecul pe doamnelor.

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a ramane tineri la inima este să sărute o femeie. De ce? Pentru că va place atât de mult încât veți dori să o facă din nou și din nou. Această dorință va motiva să arate bine, stai activ și sănătos și să păstreze mintea alerta si interesant.

Iar atunci când descoperi doamnele sunt încă atrași de un om ca tine, vei avea cheia pentru a debloca comoara final necesar pentru o inima tineresc: optimism.

Când te uiți la viața ta ca un pahar, care este pe jumătate plină, adică atunci când va realiza că există încă mai mult timp și mai mult spațiu pentru a-l umple până la refuz. Fiecare zi este o altă oportunitate pentru o nouă aventură și un moment unic, care va face viata mai completă și mai bine.

O inimă vechi se plânge din trecut și este prematur consumat de amărăciunea capătul care se află înainte, dar o inimă tânără gustă momentul cu toată energia și pasiunea se poate aduna.