Cele 6 cele mai bune sfaturi pentru bărbați găsite pe guyism.com

14 iunie 2019

TL; DR: Am f sunteți obosit de a conduce aceeași viață plictisitoare întâlnire, atunci nu căutați mai departe de Guyism.com. Un site care este doar „ceea ce au nevoie de băieți,“ Guyism.com vă aduce știri, informații, divertisment și on - line experiența pe care doresc de fapt.

Când oamenii doresc să stabilească viața lor de dragoste, au nevoie de sfatul asta e doar pentru ei. De aceea, Guyism.com este-du-te la sursa.

Am adunat cele mai bune șase dating sfaturi Guyism.com are de oferit. Doar uita-te la modul în care datarea ușor ar fi dacă ați urmat sfatul lor.

load...

6. Păstrați-vă camera curată

Când o fată vine la apartamentul tău, ultimul lucru pe care vrea să vadă este o sticla mare de lotiune de laptop-ul. Potrivit Guyism, tu practic spune acest lucru este dvs. „Off Station Jerk.“

Știm să te îneci puiul din timp în timp, dar femeile nu au nevoie pentru a vedea cum și în cazul în care o faci. Păstrați-vă camera în forma tip-top și o femeie este mai probabil să rămână peste.

5. Fii înțelegere atunci când ea nu vrea să cârlig în sus

Tocmai a mânca o masă mare? Poate ea spune că a uitat să vă spălați coaie? Tocmai a obține de pe telefon cu tatăl ei?

load...

Guyism spune ca acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care ea nu este în starea de spirit de a cârlig cu tine. Încearcă să nu-l ia personal.

4.Give darurile ei bine gândite

Orice tip poate rula la magazin de bijuterii si cumpara un colier fantezie, dar oferind un cadou personalizat o fata prezinta de fapt te asculta ceea ce este important în viața ei.

Ia-l de la Guyism, face ceva de genul replicarea copilarie ei favorit umplute de animale se întâmplă pentru a obține o mult mai departe decât orice de la Tiffany.

load...

3. Pune degetul mare pe buza

Da, am spus pune degetul mare pe buza.

Băieți, există mai multe subtile, dar sexy, lucruri pe care le puteți face în fiecare zi, care va conduce femeile sălbatice cu dorinta.

Gândit vreodată despre plasarea pur și simplu degetul mare pe buza și de a face contact vizual atunci când ea vorbește? Nu? Ei bine, mai bine începe acum!

2. Întotdeauna o sun după o dată

Chiar dacă nu doriți să o văd din nou, suna o femeie după o dată să-i spui ce vrei.

Un mic apel telefonic poate ajuta la toți oamenii în situații Evitare generale ca aceasta:

1. Fiți atenți la textele ei

Voi fi primul care recunosc fetele pot fi confuz, dar puteți afla mai multe prin studierea textelor de a le trimite.

Ți-un mesaj cu un emoticonuri clipire sau pur și simplu „Hei“? Guyism are moduri de a decoda!

Guyism: Efectuarea de intalniri mai ușor

Deci, data viitoare te intrebi ce trebuie să faci pentru a ateriza fata ta de vis sau pur și simplu a lua o dată mare, la rândul său, cei de la Guyism. Ei nu vor pilota greșit dumneavoastră.

Sursa foto: guyism.com