Cele 3 cele mai rele povești de dating online pe care le-am auzit vreodată

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Încă de când am scris cartea „ Primejdiile Cyber-Dating: Confesiunile unui romantic plin de speranță în căutarea pentru dragoste online ,“ single - au scris în cele mai grave pentru a partaja povestile lor de dating online , cu alte daters online.

În timp ce eu stiu o constatare in 40 de milioane poate fi o provocare, este timpul sa razi cu voce tare în timp ce citesc aceste povestiri hilare.

Aici sunt trei povești de date online, care au mers rău.

1. Scutec Dan

În timp ce pe o întâlnire și salut (de exemplu, o întâlnire „interviu“ cu un bărbat ea a întâlnit on-line), o femeie a fost întrebat următoarea întrebare: „Cât de deschis la minte esti?“

load...

Ea a răspuns spunându-i că ar trebui să se simtă confortabil spune nimic. Cu toate acestea, ea nu a fost pregătit deloc pentru răspunsul său.

Data ei apoi împărtășit cu ea că el purta un scutec.

Femeia a întrebat dacă era din motive medicale, dar el a spus, „Nu.“ Așa cum ei au luat o plimbare pe plajă și el a fost cel care conducea, ea într-adevăr nu a putut ieși din data la momentul respectiv.

El a fost un om bun aspect și a fost un executiv de top la compania sa. Deși el a fost cu adevărat un tip de treabă, ea pur și simplu nu a putut trece peste acest capriciu particular al său, astfel încât relația sa încheiat de fapt, înainte de a începe chiar. A fost un alt dezastru intalniri.

load...

Crezi că datersshould fi pe o „nevoii de a cunoaște bază“? Oare ea într-adevăr nevoie să știe acest lucru?

2. Strănutul nu este doar un strănut

O femeie cu data de ei on-line la un salon de lux din Manhattan. A fost o seară rece de iarnă în oraș, genul care face să fie difuzate nas.

Cei doi sa întâlnit afară și a intrat într-un stil foarte frumos, în cazul în care s-au așezat și s-au așezat în toate. După unele mici vorbesc, dintr-o dată data de ei a ajuns pentru unele șervețele și a început să sufle nasul la masa. Când a fost făcut suflat nasul, el a luat țesuturile sale și folosite doar le-au aruncat pe podea.

Apoi sa întors până în prezent sa, ca și cum ceea ce tocmai a făcut a fost cu totul normal, și a întrebat: „Vrei ceva de băut?“

Tot ce putea gândi a fost... !!!! PLEASE CHECK Inutil să spun, că nu l-au văzut din nou.

load...

3. Trebuie să place arta

O singură femeie cu un apetit solid a fost așteaptă cu nerăbdare să data de ei cina cu un bărbat a fost de întâlnire pentru prima dată. Ea a fost prompt si entuziasmat de data ei on-line.

Din păcate, el a fost în întârziere și nu a apela la restaurant. După o așteptare de 30 de minute, a sosit în cele din urmă, fără scuze pentru întîrzierea lui.

Firește prima dată poate fi ciudat, așa că au vorbit despre subiectul întâlnire, în general, în timp ce simultan se uita în jurul camerei pentru a verifica alte femei.

El a spus data sa a fost greu până în prezent în Los Angeles, și a adăugat că nu a întâlnit pe nimeni că era interesat de la distanță. Desigur, care a inclus-o.

Când conversația sa mutat la discuțiile din cartierele din apropiere, sa uitat în jos la zona a locuit în. El a spus că nu a fost elementul său. El a crezut că era prea frumușele. A fost un artist. El știa deja asta.

Pentru a face lumina de conversație, ea la întrebat: „nu te plac oamenii frumusele?“ , În care el a răspuns: „Nu. “ Ea a adaugat, „Probabil că nu o să - mi place atunci“ , în care el a răspuns cu, „nu, nu sunt. Nu suntem un meci.“

Deși el a ordonat două cursuri principale pentru cina, ea la întrebat dacă el ar prefera au tăiat cina scurt și se încheie la data timpurie. El a fost de acord să rămână, dar păstrat flirtezi cu chelnerița în timp ce holbezi la alte femei pe tot parcursul data. La sfârșitul mesei, cecul a venit. El a spus data lui el ar dori să împartă proiectul de lege 50/50, dar el ar plăti pentru pont.

În cursul vieții sale datând, la găsit a fi nepoliticos. El nu-i plăcea arta, nu-i place și nu a vrut să o trateze la cină, chiar dacă el a cerut-o afară.

Deci ce crezi? Sunt acestea cele mai rele povești de dating online pe care le-ați auzit vreodată? Dacă nu, împărtășesc poveștile cu noi în comentarii!

Surse Foto: postgradproblems.com, synthesisweekly.com, dilcdn.com,
Tumblr.com