Cele 6 cele mai rele rase de iubit din lume

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

În cele din urmă sunteți pregătit pentru o relație. Vrei să găsească fata potrivită care îndeplinește nevoile dvs. În timp ce satisface ei.

Doriți să săriți prin parcuri, rula de-a lungul plajelor, începe să visez de case si copii si in cele din urma planifica un mare ol nunta“împreună. Dreapta?

Ei bine, este realizabil, atâta timp cât nu se încadrează în anumite capcane și trăsături de personalitate pe care le poate costa scump de-a lungul drum.

load...

Femeile de pretutindeni spun că doresc un tip frumos, unul care este loial, cinstit, demn de încredere, pasionat și atent. Ei nu doresc un tip sufocantă, dar ei nu doresc nu solicită zile sau săptămâni, fie.

Se spune, în ceea ce privește relațiile pe termen lung du-te, tipul tatuata ripping Harley lui pe stradă cu politisti pe coada lui este afară, iar cel împingând hârtiile în interiorul unui birou de steril va cere să gătesc cina ca mama sa folosit pentru a este oprit lista, de asemenea. Trebuie să existe un echilibru.

Există mai multe tipuri de oameni pe care nu doriți să devină , dacă o relație sănătoasă este pe lista ta găleată , și am venit cu câteva care va face orice femeie (de calitate) a alerga și a ascunde mai repede decât ea poate împinge butonul „bloc“ pe contul ei de Facebook:

load...

6. Regina Drama

Aceasta este o trăsătură a unui narcisist , și descrie un om care are emoții pline de swinging și este ușor de aruncat de la curs. El nu este stabil emoțional și merge nebun în cazul în care o femeie este de cinci minute întârziere.

Fiecare mic dezacord devine un argument plina floare, iar el nu se ocupă de sarcasm prea bine.

Totul este o MARE afacere pentru el, și îi place să dramatizeze cea mai mică indecența. Unii ar putea spune un om ca acest fapt se hrănește dramă , pentru că el ține de la a fi plictisit.

Regina dramă găsește cu ușurință vina cu alții și rareori rămâne niciodată fericit. Cele mai multe drame regine le-am cunoscut - bărbați și femei - au avut foarte rasfatata de o copilarie.

5. Boy MAMA`s

load...

Un om crescut cu o relație sănătoasă cu părinții săi este normal și ceva de orice femeie ar dori să vadă.

Cu toate acestea, atunci când un om este încă atașat de mama sa ca el a fost când era copil, atunci nimic, dar pot apărea probleme.

Băiatul mamei lui arata la sfatul mamei sale pentru lucrurile mari în viață , în loc de cvadratura piept și decide pe cont propriu.

Întotdeauna contemplam ce mama ar dori în loc de gândire pentru el însuși. El caută mereu aprobarea ei și nu pot par să scape de căile ei de control.

O femeie nu vrea să fie mama unui om. Ea vrea să devină cel mai bun prieten al său, companion, iubitul si partenerul de viata. Vorbim despre oameni aici, dar am văzut, de asemenea, același scenariu cu femeile și părinții lor.

4. narcissist

El e tipul care iubeste camera si oglinda, precum și de locuri de muncă, de viață, prieteni, de sine și familia sa CALEA prea mult. El este cel care crede că eforturile și contribuțiile la societatea și lumea afacerilor sale sunt complet unic.

El e tipul care nu e greșit, un lider de auto - descris. Acesta este omul care iubește punctul său de vedere , deoarece întotdeauna corect și nu discutabil, chap care e egoist și întotdeauna pune nevoile femeii sale în a doua sau prietenul pe Facebook , care neîncetat inundă cronologia lui cu autoportrete.

Nu fi tipul ăsta, și uite pentru femeile care poartă aceleași trăsături. Acestea sunt rareori destinate pentru o stabilitate pe termen lung și sunt oportuniști mari de timp.

3. Playerul

Dacă doriți o relație de mare, trebuie să o facă numărul unu, perioadă. Acolo nu mai e având mai multe conversații text, merge cu alții. Nu mai puteți avea trei date aliniat cu trei femei diferite în cursul aceleiași săptămâni.

Când ești la cina cu fata ta, concentrarea trebuie să fie pe ea și nu chelnerita fierbinte care servește mâncarea.

Și acei foști flings și prietene din trecut? Trebuie să-i lase să plece sau să suporte consecințele.

O relatie serioasa este totul despre monogamie, iar dacă sunteți încă în căutarea de oportunități cu alții, nu sunteți gata să-ți schimbi viața și de a lua serios despre a fi cu o singură persoană.

Daca esti nervos despre a lăsa prietena ta vedea telefonul mobil, atunci omul pare rău, ești un jucător.

2. eleronul

Femeile place să fie dat cadouri, au ușile deschise pentru ei, să fie extins complimente si simt ca ei sunt regina pentru a doua zi, atunci când primăvară pentru o programare la spa sau cina la un restaurant rafinat.

Dar aici e lucru: Atunci când un tip merge peste bord și ia lucrurile la extrem, relația devine rapid dezechilibrată și poate rapid rândul ei off.

Lingușirea Constant apare fals după un timp, și, deși cadouri interminabile par frumos la început, au ca rezultat în cele din urmă, în situații incomode și cauza ei să-și piardă respectul.

Ești mult mai bine cules momentele pentru a surprinde sau vin și luați masa ei. Nu o face tot timpul, deoarece în cele din urmă vei arăta ca o pradă ușoară sau cineva care e destul de disperat de companie.

1. Controlorul

Acest tip de om este ca un boa constrictor. Îmbrățișări și gesturile sale par cald și sigure la început, dar înainte de mult timp, ea va fi sufocantă și de codare pentru sticle de oxigen.

Se va începe cu el alegerea restaurante și filme ii plac, stau cu HIS prietenii și familia și păstrarea file strânse pe a ta.

El va suna și text în mod constant, și el se va uita la contul pentru ziua ei time.One femeia va trezi și mă întreb unde a plecat sau cine este ea.

Acest tip de om este încercarea de a obține o să fie cine nu este. Prietenii și familia ei vor vedea ei complet diferit de care ea a folosit pentru a fi. Un controlor caută să izoleze o femeie in lumea lui , pentru că e HIS mondială și numai a lui.