Cele mai bune 19 aplicații mobile pentru dating (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Match are o bază de utilizator activ în 25 de țări și teritorii opt, iar membrii pot utiliza instrumentele de căutare pentru a găsi date în diferite părți ale lumii. Din 1995, milioane de datere au pus viața lor de dragoste în mâinile capabile Match.com lui, și au avut acces la o scenă mult mai mare , datând decât ar putea găsi la bar local sau fabrica de bere.

Match este disponibil în limbile engleză, germană, franceză, spaniolă și multe alte limbi, și se traduce perfect pe culturi. Meci a ajuns la aproape fiecare colț al lumii cu platforma sa de iubire centrică, care imputerniceste bărbați și femei singure pentru a face un meci , chiar dacă locuiesc în mii de mile distanță.

load...

18. Bumble

În 2014, Bumble a creat un buzz pe scena de dating online, o provocare presupunerea că oamenii au întotdeauna să facă prima mișcare într - o relație. Această aplicație faimoasă feministă , datând necesită drept bărbați să stai pe spate și să aștepte pentru meciurile pentru a vorbi cu ei mai întâi. Numai femeile (sau LGBTQ + bărbați) pot trimite primul mesaj în aplicația.

Bumble este un startup cu sediul in Texas, dar a atras apreciere internațională datorită sale transmite-gândire și abordare de responsabilizare online dating. Aplicația are în prezent , datând de peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați la nivel mondial , și aproximativ 72% dintre utilizatorii săi sunt sub 35 de ani.

load...

Bumble a creat peste 850 de milioane de partide de la lansarea sa în 2014.

In ultimii ani, Bumble sa extins de la intalniri pentru a lansa Bumble BFF și Bumble Bizz pentru a ajuta oamenii rețea profesional și social. Aceste aplicații au ajutat persoane fizice localiza potențiali parteneri de afaceri, amici de băut, parteneri de antrenament, și multe altele.

„Poți învăța ceva nou de la fiecare persoană de cunoștință-chiar dacă îi urăsc!“ , A spus antrenorul viața Marcella KeIson într - un post pe blog. „Puteți afla despre tine prin interacțiunile cu acestea. Atâta timp cât veți continua să învețe de la alții, vei fi niciodată pierzi timpul.“

load...

19. Badoo

Din moment ce a fost infiintata in anul 2006 in Marea Britanie, Badoo a sprijinit o rețea socială cu creștere rapidă , cu peste 420 de milioane de membri - și de numărare! Această aplicație întâlnire are o audiență globală se întinde peste 190 de țări, dar ajută indivizii care naviga bazin imens , datând folosind filtre avansate de potrivire și instrumente de glisând.

Membrii Badoo trimite peste 350 de milioane de mesaje pe zi, în medie, fiind unul dintre centrele sociale cele mai active online.The app vede peste 400.000 de noi, peste abonări 10 milioane de încărcări de fotografii, și peste 12 miliarde de glisări într-o singură zi.

Badoo se conectează simplu peste 190 de țări și 47 de limbi.

Aplicația Badoo este disponibil în 47 de limbi, inclusiv engleză, spaniolă, franceză și rusă. Comunitatea on-line în creștere întâmpină oameni din toate categoriile de viață, iar distanța nu este un obstacol pentru membrii Badoo.

Echipa Badoo face un efort de a crea o atmosferă favorabilă incluziunii, inovatoare, și distractiv în cazul în care oamenii pot trimite mesaje și emoticonuri la data la care au perspective nu pot fi îndeplinite în viața reală. Consultați aplicația de pe Google Play sau App Store.

Ce aplicații pentru Android, iOS, Windows și BlackBerry?

Cele mai importante aplicații de datare sunt disponibile pentru dispozitive Android și iOS, iar unele au , de asemenea , versiuni desktop ale aplicației și să fie difuzate. Din păcate, puține aplicații de datare au o versiune compatibilă cu BlackBerry , deoarece nu există pur și simplu nu este cu mult cererea pentru aceasta. BlackBerry a luptat să rămână relevante în industria de tehnologie în ultimii ani. În 2016, BlackBerry a reprezentat 0.04827% din piața smartphone - uri la nivel mondial. Se pare că o tastatură de școală veche pur și simplu nu este ceea ce doresc oamenii.

Dispozitivele BlackBerry au căzut de stil, și câteva aplicații de datare sunt compatibile cu acestea.

BlackBerry este de lucru pentru a recâștiga teren și a elibera mai multe produse transmite-gândire , dar este o luptă dură într - o piață competitivă și un drum lung de parcurs. Între timp, Dater online pot folosi site - uri matrimoniale pentru dispozitivele mobile pe murele lor, sau pot căuta aplicații sociale de nișă disponibile pe BlackBerry.

Care a fost primul dating App?

Nu există un consens general cu privire la care , datând de aplicație a fost pe piață primul. Tinder deține titlul de prima aplicație datând de succes din lume, deoarece a cauzat o agitatie foarte mare atunci când a lansat la sfarsitul lui 2012.OkCupid a fost primul site majore , datând de a lansa o aplicație companion întâlnire, de asemenea , în 2012. Au fost intalniri aplicații în jurul valorii de până atunci - Grindr lansat ca prima aplicație gay datând martie 2009 - dar aceste platforme nu a câștigat de tracțiune sau de recunoaștere la nivel mondial până după Tinder făcut mobil datând rece.

Datarea mobile au generat o creștere a industriei datând de pornire în 2012, și care continuă să fie adevărat în ziua de azi. Dacă ne întrebați, totul a inceput cu Tinder si solutia ingenioasa de glisare. Este prima aplicație întâlnire care a contat.

Care sunt unele statistici comune despre dating Apps?

Online dating este încă un fenomen nou, astfel încât cercetătorii să continue să definească modul în care și de ce se potrivesc oamenii în aplicații și site-uri. Am compilat câteva dintre statisticile cele mai interesante și surprinzătoare despre datarea mobil.

OkCupid crunched numerele și au găsit mesaje între 40 și 90 de caractere au fost cele mai de succes , la solicitarea unui răspuns. Ei au descoperit că doar că „hei“ a fost printre cele mai mici deschideri de succes.

Sondaje online dating pot imprumuta perspectiva modului în care să fie mai mult succes pe matrimoniale aplicații.

Desigur, ceea ce arata ca este la fel de important ca ceea ce spui , având în vedere mediul superficial pe aplicații matrimoniale. Asta nu - mi aruncă umbra - studii spate sus faptul că simplu se bazează pe repere vizuale atunci când glisând pentru matches.In 2012, o companie de tehnologie a constatat că media dater on - line petrece mai putin de un minut profiluri de vizionare , și o majoritate de acel moment este cheltuit pe fotografie.

Am văzut , de asemenea , dovezi că tinerii sunt simplu de conducere interesul în creștere în dating mobile. Intr - un studiu de 2016 Pew Research, 18- pentru cei de 24 de ani au fost doar demografice care au raportat folosind aplicații de datare mai des decât au folosit site - uri matrimoniale. Tinerii în acest studiu folosit de datare aplicații la o rată semnificativ mai mare (22%) decât alte grupe de vârstă (1-13%).

Luate în ansamblu, utilizarea de întâlniri online triplat între 18- tinerilor cu vârsta de 24 de ani din 2013 până în 2015. Numărul de peste-45 single -uri folosind site - uri matrimoniale sau aplicații , de asemenea , a crescut în această perioadă, dar mult mai puțin dramatic.

Aplicații mobile Dating Pune Single pe calea spre succes

Online dating poate fi o dată stigmatizate ca un instrument pentru singuratic și disperat, dar în zilele noastre este atat de masă ca multe single-l văd ca pe un dat: Dacă doriți să găsiți o dată, du-te on-line.

Young single, tech-savvy, cum ar fi varul meu, nu au nici mustrări glisând, chat, și prindere cu datele on-line, și că a fost o veste mare pentru ecosistemul global de dating. Dating site-uri și aplicații au devenit mai eficiente, în condiții de siguranță, și convenabil ca mai multe persoane s-au alăturat.

Am întocmit o listă cu cele mai bune dintre cele mai bune aplicații datign și prezentat caracteristicile lor cele mai utile pentru femei singure pe piață pentru o dată. Acum, că știi ce opțiuni acolo, puteți crea o prietenie sau o relație care să răspundă nevoilor dumneavoastră. A se distra!