Cele mai bune 19 site-uri de hookup care funcționează (gratuit, homosexual și local)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

19 Cele mai bune site-uri care de lucru de montaj

FriendFinder-X este o distracție de dating site - ul de matrimoniale în cazul în care agățarea este un mod de viață. Peste 230.000 de membri activi flirt liber aici, iar comunitatea este în creștere rapidă pe o scară internațională.

load...

FriendFinderX ofera o atmosfera interesanta, promiscuitate sexuală în cazul în care localnicii își pot exprima desires.Singles lor se bucură de avantajele obișnuite ale unui site de dating - chat nelimitat, navigarea fără, și profiluri autentice - dar acestea au, de asemenea, acces la camera web chat-evaluat-X, care rulează 24 / 7.

Utilizatorii ar trebui să rețineți că FriendFinderX nu efectuează controale de fond penale asupra membrilor săi. Este nevoie doar ca utilizatorii să aibă o adresă de e - mail validă. Trebuie să vă așteptați să veterinarul datele de tine și de a folosi judecata cel mai bine atunci când aranja un montaj cu cineva cunoscut on - line.

load...

13. SaucyDates

SaucyDates este un site de matrimoniale adult cu mii de membri din Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă, India și Africa de Sud. Dacă sunteți în căutarea pentru o dată locală în aceste țări, sunteți în noroc. Site - ul oferă o căutare rapidă bazate pe locație pentru a ajuta persoanele singure se concentreze pe datele fierbinți în vecinătatea lor.

Găsirea o dată sexy este foarte ușor datorită sistemului de potrivire rapidă SaucyDate lui.

Când vezi pe cineva ca pe SaucyDates, apăsați butonul HOT pentru a indica interesul dumneavoastră. Vor intra în contact dacă sunt interesați. Nu trebuie să pierdeți timp în conturile inactive, fie pentru că SaucyDates oferă o Ultima conectare Timpul pe fiecare profil pentru a vă anunța că ați găsit unul viu.

load...

Siguranța este o preocupare de top pentru acest adult site.SaucyDates sex folosește tehnologie anti-escroc pentru a elimina spam, iar site - ul avertizează utilizatorii atunci când identifică mesajele cu conținut discutabil și potențial dăunătoare.

Top „Colegiul“ Site-uri (# 14-15 de montaj)

Colegiul este un timp pentru a explora sexualitatea ta și de a descoperi ceea ce doriți în viață. Mulți studenți decid să profite de moment, semăna ovăz lor, și cârlig cu toate Hotties acestea pot. În jur de 62% din colegiu studenți au declarat că au cuplat cu cineva , deoarece incepand de colegiu.

Online dating a făcut mai ușor ca niciodată să aibă o trezire sexuală și pentru a găsi iubitorii de experiență, care vă pot învăța corzi. Puteți obține mărci de top din scena datând de pe următoarele site-uri colegiu de montaj.

14. OkCupid

Tineri simplu, sărăcite sunt atrași de OkCupid dintr - un motiv foarte bun: Este gratuit. Încă de la început, OkCupid a promis să nu perceapă simplu pentru a comunica pe site. Acesta are caracteristici disponibile pentru single care doresc un credit pic extra pe site - ul A-List, dar asta e doar cireasa de pe un tort delicios deja. Single se poate potrivi, chat și întâlni fără a plăti OkCupid un cent.

OkCupid oferă 22 opțiuni de gen și 13 opțiuni de orientare.

Ce e grozav despre OkCupid este că este flexibil nevoilor dumneavoastra. Puteți scrie povestea ta toată viața în profilul dvs., dacă doriți și să răspundă la mii de întrebări personale, sau puteți stick la elementele de bază și se lasă un pic de mister. Site-ul permite personalitatea ta să strălucească, și pune la cale un rating de compatibilitate pentru a vă anunța cum vă clasați cu alți membri.

Din 2004, OkCupid a devenit una dintre cele mai populare site-uri matrimoniale create vreodată, și revendică peste 50.000 zile pe săptămână. In fiecare an, peste 91 milioane de conversații flirteze se întâmplă din cauza vizionară OkCupid, sistemul de meci-driven personalitate.

15. CampusFlirts

După cum vă pot spune de numele, CampusFlirts se face pentru studenți și alums caută romantism. Semnezi prin listarea colegiu ați participat și oferind o adresă de e - mail colegiu pentru a verifica identitatea. Dacă nu aveți o adresă de e - mail colegiu activ, nu vă puteți alătura acestei comunități.

CampusFlirts face apel la simplu educat vârsta de peste 18 ani.

Este liber să se amestece în rețeaua de student si absolventi, dar echipa CampusFlirts a declarat că politica sa de plata se poate schimba în timp. Dating site-ul intenționează să ofere pachete de abonament pentru accesarea rețelei de absolvenți matrimoniale. În cuvintele site-ului, „trecut absolventii si absolvenți pe de altă parte, au o propunere de valoare mult mai mare în accesarea întreaga rețea de absolventii care sunt în căutarea până în prezent.“

Utilizatorii pot schimba colegiu sau să actualizeze statutul lor de la elev la alaun, în orice moment. Numai curent colegiu unic, a verificat va apărea pe pagina sa de profil.

Top „Cougar“ Site-uri (# 16-17 de montaj)

Matrimoniale Cougar este o tendință de creștere în agatare modernă culture.In un sondaj, aproximativ 19% dintre bărbați au declarat că ar data o femeie care e 15+ ani mai în vârstă. În vârstă de 25 de ani în sondajul a explicat, „femeile mai in varsta sunt doar ca ceva mai experimentat decât cei mai tineri, și cred că pentru o mulțime de oameni gândul de a ieși cu o femeie mai în vârstă este unul interesant.“

Fie că sunteți o pumă sau un pui, puteți utiliza puma următoarele site-uri matrimoniale pentru a dezvolta romante vârstă decalaj în doar câteva click-uri.

16. CougarLife

Femei încrezătoare și bărbați tineri se simt acasă pe CougarLife. Acest site abilitarea datând să satisfacă în mod exclusiv la pume și pui în scenă online dating. „Cougar și relațiile nu sunt pui de un fetiș“ , spune un post de blog CougarLife. „Sunt un adevărat tip de relație.“

Începând cu anul 2008, CougarLife a dat un domeniu simplu, datând de unde pot urmări fanteziile lor fără judecată. Puteți utiliza filtrele de căutare avansată pentru a găsi și meciul ideal pentru a trimite un cadou virtuale sau o fotografie privată pentru a câștiga bunăvoința lor.

Puteți cutreieră CougarLife pentru o dată.

Este vorba despre fiorul de vânătoare aici. După ce ați identificat prada perfectă, puteți adăuga persoana respectivă în lista VIP, iar mesajele sale vor apărea în partea de sus a mesajelor primite.

17. JustCougars

JustCougars se concentreaza pe doamnele satisfacatoare , care sunt în floarea vieții și știu exact ceea ce doresc. Peste 95000 simplu locale naviga prin site - ul în fiecare zi în căutarea unei pume hookup. În total, JustCougars are peste 2,8 milioane de membri din întreaga lume.

Peste 5.600 de simplu semn sus pentru JustCougars gratuit în fiecare zi.

Bărbații sunt mai numeroase decât femeile de pe site-ul - 35% dintre utilizatori sunt Cougars - dar asta înseamnă că doar femeile pot lua alege lor și nu trebuie să concureze pentru atenție. Bărbați singuri cad peste ei înșiși pentru a satisface femeile de pe acest site. Ei au dus femei mature cu complimente, care servește ca un impuls mare încredere pentru aceste single.

„Mi-a placut intotdeauna ideea unei Toyboy, dar niciodată nu a știut unde să găsească o“, a declarat Barbara, in varsta de 41 de ani, singur în Birmingham. „M-am întâlnit de mai multe aici, iar eu sunt cu timpul vieții mele.“

Top Site-uri de montaj „negru“ (# 18-19)

Există un motiv pentru care oamenii spun, „ Odata ce te duci negru, niciodată nu vei merge înapoi.“ Single negre sunt printre unele dintre cele mai distractiv-iubitoare și dezirabile vei întâlni vreodată. În cazul în care este tipul, atunci ar trebui să caute diverse comunități în cazul în care simplu negru și biracial sunt în majoritate.

Următoarele site-uri negre de datare pot ajuta la bărbați și femei de culoare flirt și cupleze unul cu altul.

18. BlackCupid

BlackCupid oferă noi membri o perioadă de încercare gratuită de trei luni , astfel încât acestea se pot bucura de avantajele de membru Platinum , fără nici fronting bani. Procesul liber încurajează simplu să nu pierdem timpul , deoarece acestea caută o întâlnire fierbinte. La urma urmei, ei sunt pe ceas și au doar câteva luni pentru a sigila afacere.

BlackCupid este un site de matrimoniale cu reputație în cazul în care mii de single-negru chat și flirt.

Deși BlackCupid a început ca un site de dating, acesta a lansat acum un companion datând aplicație pe Google Play, astfel încât simplu pot rămâne în contact oriunde ar merge. BlackCupid are in prezent 3.8 stele pe Google Play.

„Îmi place această aplicație“, a spus un utilizator sub numele Karmaria Harris. „Ai pentru a întâlni oameni din toate diferite zone ale lumii, nu doar starea ta. Îmi place varietatea și ușurința de utilizare.“

19. NaughtyDate

În cele din urmă, dacă te simți un pic obraznic, vă puteți alătura NaughtyDate pentru a satisface single zburdalnice , care se potrivesc cu standardele tale. Peste 115.000 de oameni se amestecă aici în fiecare zi , în căutarea unui iubit. Este un site securizat cu agatare instrumente de căutare și de potrivire de încredere.

NaughtyDate are un site de nisa negru orientate spre single in comunitate negru. Aderarea la acest site vă poate ajuta să curatoriat selecțiile de potrivire pentru oameni compatibili care provin din medii similare.

Trebuie să vă așteptați întotdeauna neașteptate pe NaughtyDate.com.

După cum spune echipa NaughtyDates, „Diversifică rutina de zi cu zi, se bucură de flirt cu femei singure reale și bărbați, răsfoiți fotografii obraznic, și să se alăture chatroom pline de single Glamour. Setați cât mai multe date ca tine poate ocupa o zi, invita ca-minded simplu pentru nopți nebune și aburos afară, trăiesc viața la maxim „.

Sunt legit site-uri de montaj?

Acest lucru depinde de site-ul și compania pe care o detine. O mulțime de site-uri de montaj sunt moduri de legit bun pentru a satisface single, dar trebuie să fie în căutarea unor activități frauduloase.

Site-uri pot atrage uneori montaj oameni dezgustători, așa că păstrați inteligența dumneavoastră despre tine.

Single trebuie să facă lor de cercetare pentru a vă asigura că site - ul agatare are comentarii bune sau povești de succes precum și măsuri de securitate fiabile în loc de a păstra escroci și spam la bay.

Cu cât se amestece pe site - uri matrimoniale mai mult, cu atât mai mult veți avea un simt atunci când cineva este autentic interesat de o unire, atunci când acestea sunt doar prosti on - line. Odată ce ați recunoaște semnele de avertizare ale unui escroc , puteți evita acele caractere dezgustătoare și să aibă o experiență bună.

Mixtă sa legitimat pe forum de discuții ca o singură femeie care a folosit un site agatare de peste un an. „Ca orice alt site, trebuie să aibă o atitudine bună și să fie dispuși să pună timp și efort în contact oameni... Ceva care arata prea bine ca să fie adevărat , probabil , este.“

Are Craiglist Still Have a „Întâlniri ocazionale“ Secțiunea?

Nu, nu face. Craiglist a eliminat său Casual Întâlniri secțiunea la scurt timp după DOJ confiscate Backpage și a acuzat site - ul matrimoniale matrimoniale de a facilita prostituției (mai multe detalii mai jos).

Craigslist este oficial în afara jocului întâlnire. „Orice instrument sau un serviciu poate fi utilizat în mod abuziv“ , a declarat compania intr - un comunicat. „Nu putem takesuch de risc fără a periclita toate celelalte servicii ale noastre, așa că luați Craigslist cu părere de rău personale offline. Să sperăm că le putem aduce înapoi într- o zi.“

Ce sa întâmplat cu Backpage?

Din păcate, Backpage nu mai, și a ajuns la un final destul de scandalos. Site - ul a fost personals offline pentru bine în aprilie 2018 , atunci când agențiile de aplicare a legii din SUA a emis un rechizitoriu 93-count companiei. Acuzațiile sunt incluse conspirație pentru a comite prostituția și conspirație pentru a comite spălare de bani.

„Pentru mult prea mult timp, Backpage.com a existat ca piață dominantă pentru sexul comercial ilicit.“ - Fostul procuror general Jeff Sessions

CEO - ul Backpage Carl Ferrer, deoarece a pledat vinovat și a recunoscut că el știa anunțuri de escortă și adulți Backpage au fost promovarea serviciilor de prostituție. Fostul CEO - ul se confruntă cu o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare.

Cum pot rămâne în siguranță pe un agatare site?

Single pot sta în condiții de siguranță în timp ce dating online , folosind capetele lor și de a lua măsuri de precauție rezonabile , atunci când a întâlni pe cineva nou on - line. Nu te grăbi într - o relație intimă , fără controlul prealabil prima persoana. Nu da detalii personale (nume , prenume, adresa, numărul de telefon, detaliile privind contul bancar, etc.) pe profilurile de întâlniri și niciodată, niciodată, niciodată da bani cuiva nu te - ai întâlnit în persoană.

Dacă sunteți în căutarea pentru o agatare no-siruri de caractere-atașat, ar trebui , de asemenea , asigurați - vă că pentru a stabili limitele adecvate și a discuta despre așteptările dumneavoastră în avans. „Partenerul tau nu va fi psihic cu privire la nevoile și dorințele tale“ , arată un gând catalog blog.

Depinde de tine să te uiți pentru tine ca te joci pe teren. Înainte de a pune-te într-o poziție vulnerabilă, asigurați-vă că partenerul este cineva poți avea încredere.

Care este diferența dintre o agatare si prieteni cu beneficii?

Răspuns scurt: Intervalul de timp implicat. Hookups sunt scurte și dulci, în timp ce relațiile FWB sunt construite pe o fundație de încredere și intimitate pe termen lung.

Răspuns lung: Conexiuni tind să fie mai-o și făcut tip de lucruri. Ai lovit, și apoi ai renunțat. Poate te duci înapoi pentru câteva runde Encore dacă sexul este foarte bun, dar tu , în general , nu stau la micul dejun sau un plan pe a vedea un prieten agatare în afara bedroom.Friends cu beneficii, pe de altă parte, a început ca oamenii care stau împreună, astfel încât acestea de multe ori continua să beneficieze de companie reciproc între acte sexuale.

Relatii FWB permite prietenilor să elibereze tensiunea lor sexuale fara sa amoroasa.

Având un prieten cu beneficii este ca încalecă gardul dintre nu-siruri de caractere-atașat de sex și o relație reală. Sexul este casual, dar prietenia este adesea foarte mult reale. Pericolul, desigur, este că , dacă estompa linia prea mult în relația ta, cineva ar putea dezvolta sentimente reale , iar apoi lucrurile devin fie neîndemânatic complicate sau un blockbuster rom-com cu Justin Timberlake.

Cele mai bune site-urile de montaj cârlig până la Single Sexy

La sfârșitul zilei, Stampe grave și daters ocazionale sunt conduse în direcții opuse , astfel încât sometimesthey pot bloca mod reciproc și pot provoca un pailap în trafic online dating.

Oricare ar fi obiectivele de relații sunt, nu doriți să pierdeți timp pe o conexiune romantică care merge nicăieri. Dacă sunteți gata să lovi cu piciorul în mare viteză viața amoroasă, ar trebui să ia în considerare aderarea la un site de matrimoniale si agatare sau aplicația în care toată lumea este pe același mod page.That, vă puteți întâlni datele sexy, care poate ține pasul cu tine.