Cele 15 orașe de top pentru femei singure

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Unde au plecat toți oamenii buni? Aceasta este o întrebare de femei au cerut mulți mulți ani (în special Bonnie Tyler),.

Așa că am căutat pentru ei!

Am cercetat datele despre populație ale orașelor din SUA majore, inclusiv numărul total, procentul bărbaților, procentul femeilor, cantitatea de bărbați singuri, cantitatea de femei singure, theunemployment rata, cantitatea de oameni care au colegiu de grade și mai mult.

load...

Folosind aceste informații, am fost capabili de a urmări în jos, nu numai în cazul în care oamenii sunt, dar, de asemenea în cazul în care bărbații singuri sunt.

În aceste 15 orașe, că plouă practic bărbați. In timp ce noi nu putem garanta că sunt toți îngerii, aceste aregreat locuri pentru a începe căutarea pentru un om bun sau două.

15. El Paso, Texas -91,939 bărbați singuri

Un cost scăzut de viață și de piață de mare de locuri de muncă nu sunt tot ceea ce va atrage la El Paso -ORAȘUL cultura unica, privelistea superba de munte și numărul mare de bărbați singuri disponibile fac din Sun City locul perfect pentru a suna acasă.

load...

Dacă nu puteți găsi dragostea aici, puteți merge întotdeauna peste pod și încercați norocul în JuГЎrez.

14. Louisville, Kentucky -97,117 bărbați singuri

Doar urmați Urban Bourbon Trail și veți găsi o mulțime de burlaci eligibile! Tu și tipule norocos va avea o explozie în „Looavul“ , în timp ce de la bop Downs Churchill Louisville Slugger Field către Waverly Sanatoriul.

În timp ce orașul poate fi acasă la activități paranormale, se face pentru el cu ambianța sa încântătoare.

13. Nashville, Tennessee -99,391 bărbați singuri

Adesea considerat „Atena de Sud,“ Nashville este cunoscut pentru muzica live spații verzi mari și bărbați disponibile. S-ar putea găsi tipul perfect la o performanță de bandă, una dintre cele mai multe colegii sau chiar Music City Mermaid.

load...

Vei avea timp de viata ta, nu numai să-l găsească, dar, de asemenea, găsirea-vă în Music City.

12. Portland, Oregon -100,460 bărbați singuri

Cafea, ciclism și rochie casual, sunt doar o smidgen a ceea ce face acest oras de Nonconformiști. Numeroasele minți creative, abundența de ore fericite și cantitatea de bărbați singuri va ajuta să te îndrăgostești cu un tip cât și oraș.

Știi că nu te va uita. În Portland , oamenii cu adevărat știu numele tău.

11. Milwaukee, Wisconsin -101,368 bărbați singuri

Dacă vă place sport, produse lactate și parcuri acvatice acoperite, Milwaukee este locul ideal pentru tine. Dacă sunteți în căutarea pentru a găsi un om, este , de asemenea , un loc minunat pentru asta.

În timp ce l - ai căuta, asigurați - vă că să se bucure de locuințe la prețuri accesibile, restaurante unice și superba Lacul Great. Acest „mini Chicago “ are o scenă culturală bogată vei cădea în dragoste cu.

10. Baltimore, Maryland -101,968 bărbați singuri

Există puține orașe cu caracter la fel de mult (și cât mai mulți bărbați singuri) ca Baltimore. Slang, ecranele lor pictate și HonFest vă va da că orașul se simt, în timp ce opțiunile de divertisment, educație și carieră oferă facilități oraș mare.

Ai putea întâlni Mr. Right la oricare dintre numeroasele lucruri de făcut, așa că v-ar începe mai bine cautati.

9. Washington, DC -110,455 bărbați singuri

Președintele poate fi luată, dar există încă mii de oameni disponibile în capitala națiunii noastre. Aici veți găsi, de asemenea, o mulțime de istorie, turiști și lucruri de făcut.

Tu si partenerul tau se pot bucura de arta la oricare din muzee sau un pui de urs panda la Zoo National. Într-un astfel de oraș divers, atât tu cât și relația ta va prospera.

8. Denver, Colorado -112,038 bărbați singuri

Denver are scene culturale și alimentare comparabile cu cele din alte orașe mari, dar ele adaugă propria lor poftă de mâncare cu natura abundenta, Vibes Chill și o mulțime de tipi eligibile. Veți găsi acest oraș este plin de aventuri , chiar în propria curte!

Ușurința și costul redus de trai face Mile High Oraș unul dintre primele locuri pentru a suna acasă și de a găsi dragostea.

7. Fort Worth, Texas -112,487 bărbați singuri

Fie că vă place bărbați, muzică sau produse alimentare (sau toate trei), a Cowtown te -a acoperit. Ai putea găsi doar la fel de ușor Dl. Chiar în „mai mare din lume Honky Tonk Bar“ sau Main Street Worth Fort Arts Festival.

În ciuda apropierii sale de Dallas , Fort Worthhas o cultură și istorie toate proprie pe care atât tu cât și cowboy - ul doar va adora.

6. Las Vegas, Nevada -112,538 bărbați singuri

Ce se întâmplă în Vegas , poate continua întâmplă când trăiești acolo! Mai mult de cazinouri și cluburi de striptease, acest oras are multe de oferit în ceea ce privește diverse sporturi, produse alimentare diverse și bărbați singuri.

Vei avea mai mult de divertisment decât ai putea alege vreodată din, dar asta e doar o parte din ceea ce face ca acest oraș o aventură în viață și dragoste.

5. Memphis, Tennessee -113,292 bărbați singuri

Gratar, Boogie și dragostea de ardere va spori numai dvs. Memphis experiență în timp ce căuta gentleman dvs. De Sud perfect. Beale Street va deveni noul loc preferat, cu nenumărate opțiuni de alimentare și de divertisment.

Chiar și arta este la fel de distractiv ca restul River City, deci sunteți sigur să se bucure de noua ta casă și noul om.

4. Charlotte, Carolina de Nord -117,949 bărbați singuri

Ia - pozitiv poate- a face atitudine cu tine la Charlotte , în cazul în care veți găsi patru anotimpuri frumoase, ospitalitate de Sud și o mulțime de burlaci. Comunitatea pentru arte este puternic, așa cum este industria de îngrijire a sănătății.

Acest oraș combină cele mai bune din orașele mari și orașele mici pentru a oferi un loc excelent pentru a găsi noi iubire și viață nouă.

3. Seattle, Washington -118,412 bărbați singuri

Nu lasa ploaia te jos - Seattle este un oraș de vibes tech rece, dragostea pentru natură și bărbați singuri. Vei înțelege de ce au filmat „Single“ (1992) , aici , o dată ce ai prosperat în cultura cafelei.

Există atât de mult acest oraș are de oferit, de la a asculta KEXP la ferme de curte de pui. Acesta va (spațiu) ac drum în inima ta.

2. Boston, Massachusetts -121,292 bărbați singuri

Beantown este cunoscut pentru drumuri nebun si accente groase - dar știați că mulți băieți disponibile numesc acasă? Rife cu istoria americană timpurie, Boston ar putea fi foarte ușor în cazul în care veți găsi iubirea vieții tale.

Trebuie doar s-ar putea urmări în jos în jurul valorii de Mr. Right campusuri, la Dunkin Donuts sau chiar pe o barcă în formă de lebădă.

1. Columbus, Ohio -137,281 bărbați singuri

Numit „ cel mai tare oraș din Midwest,“ Columbus , de asemenea , este una dintre cele mai inteligente orașe, printre primele 10 comunități de blogging și numărul unu pe lista noastră de marile orașe pentru femei singure.

Aici există mii de burlaci eligibile, precum și cu mai multe opțiuni de divertisment ale orașului, nu va avea o problemă de a găsi unul pentru tine.

Nu mai intemperii cea mai rea dintre singlehood dumneavoastră, și pentru a face trecerea la unul dintre aceste orase! Indiferent de vreme, puteți paria prognozele în aceste orașe implică o mulțime de tipi, cu o șansă de aproape 100 la sută din întâlni bărbatul visurilor tale.

(Și , odată ce v - ați mutat la una dintre aceste orașe mari, veți avea nevoie de ajutor pentru a găsi o dată. Încercați noastre cele mai bune 10 site - uri matrimoniale din 2014 !)

Surse Foto: elpasoguesthouse.com, louisvillepcdoc.com, hamptonnashvilledowntown.com, businessweek.com, wikipedia.org, baltimore.org, synoptek.com, texasrealestatecenter.com, jetblue.com, mediaministers.org, charterflightgroup.com, depts.washington.edu, dentons.com, usanova.com