Celebrități și întâlniri cu celebrități, alessandra și cristina conti, îi ajută pe daterii moderni să ia misterul din a găsi relații bune

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când Alessandra Conti și sora ei, Cristina Conti Pineda , co-fondat Matchmakers în oraș , au avut un singur scop in minte: pentru a ajuta la crearea de legături de dragoste cu o durată de la coasta la coasta. Lucrul între Los Angeles, New York, San Francisco, și DC, duo -ul a asociat clients- de elita de la Hollywood la profil înalt Manhattanites- cu partenerii perfect adaptate la stilul lor de viață. În plus, pentru cei care au nevoie de îndrumare cu privire la navigarea scena de astăzi întâlnire, Alessandra și Cristina hands-on sesiuni de coaching oferi instrumentarului aveți nevoie pentru a găsi, atrage, și de a construi pe termen lung, relații de succes.

Alessandra Conti și Cristina Conti Pineda au fost Matchmakers de la primii ani de a juca în Leagane și catarare pe săli de sport junglă. Surorile au descoperit ca au avut un talent natural pentru a face zdrobește copilăroase prietenilor lor transforma în ceva real.

load...

„Am fost matchmaking înainte de a fi fost chiar social accesibil“, a spus Cristina. „Primul nostru meci reală între prietenii noștri a fost în clasa a doua.“

Entuziasmul lor, pasiune, și instinctul pentru conexiuni de dragoste le-au catapultat intr-un brand global căutat de elita socialites din New York și cine e cine de la Hollywood.

„Am devenit încorporată în urmă cu șase ani și a început în Los Angeles, cu două Matchmakers“, a declarat Alessandra. „Avem acum patru Matchmakers și un personal incredibil care acceptă tot ceea ce facem.“

Cu sediul central în Los Angeles, agentia a celor doi, Matchmakers în oraș , deservește mii de clienți coasta la coasta de birouri în New York, DC, și San Francisco. Ideea din spatele acestei largă dispersare a fost de a livra direct hands-on, în persoană matchmaking magică a brandului Conti clienților în propriile lor curți.

load...

Alessandra, Cristina, și echipa lor de Matchmakers ajuta clienții să găsească dragostea de la coasta la coasta.

Recunoscut în calitate de experți de relații certificate de Institutul Matchmaking și Datând Experții Biroului, surorile Conti se consideră în high-tech cultura de astăzi, datând de modă veche.

„Primim mutari si vibratoare si oamenii care sunt într-un loc minunat în cariera lor“, a declarat Alessandra. „Dar ei nu vor să fie trecând prin mii de oameni pe o piață fierbinte sau nu.“

Clienții pot fi siguri că această echipă oferă expertiza sa în lectură limbajul corpului și identificarea tipurilor de personalitate pentru a se potrivi profilului lor ideal.

„Este o chemare, și ne simțim ca și cum ne-am născut pentru a face acest lucru“, a declarat Alessandra. „Nu am putut imagina făcând altceva.“

Dating coaching-ul dezvoltat în jurul nevoile unui client

Alessandra și Cristina datarea coaching - ul este o îmbinare, unu-la-unu experiență pentru clienții de a descoperi noi instrumente și modalități de a elibera vechile obiceiuri, ineficiente matrimoniale.

load...

„Ne-am ajutat sute transforma viata lor de dragoste prin coaching, concentrându-se asupra schimbării durabile“, a declarat Alessandra. „Toate sesiunile de coaching sunt personalizate pentru a viza zonele cu probleme anterioare ale clientului și de a dezvolta un plan de acțiune pentru succesul viitor relație.“

Surorile Conti au creat pachete de coaching flexibile pentru a servi nevoilor multor clienti. Pentru $ 190, puteți vorbi cu acești experți datând de o oră în fiecare lună. Un pachet pachet de 10 sesiuni orare este de $ 1810, iar patru sesiuni orare sunt $ 680.

Alessandra și Cristina adapta abordările lor în jurul valorii de programe client și obiectivele de relație.

Alessandra sau Cristina poate ajuta clienții care sunt noi de coaching sau ar putea avea nevoie de dating sfaturi răcoritoare cu o sesiune de o oră la o rată de 200 $ sau o sesiune de 30 de minute pentru 100 $. Puteți selecta oricare dintre opțiunile direct de pe site - ul lor , și să aleagă o dată și o oră convenabilă.

Consilier financiar Danielle împărtășit succesul ei pe pagina Testimoniale surorilor.

„Am fost foarte ezitat să folosească un pețitor la început, dar sunt atât de bucuros că am luat plonja“, a spus ea. „Mele sesiuni de coaching data s-au schimbat modul în care abordez dating în fiecare zi mea. Atenția personalizată a Matchmakers mi-a dat a fost uimitor. Sunt fiind abordat de mai mulți bărbați în viața mea de zi cu zi și au mai multe perspective decât oricând „.

Pentru a adăuga la succesul lui Danielle, ea a spus că sa logodit recent și are planuri să se căsătorească în viitorul apropiat.

Membrii Prospera Cu All-Inclusive Intilniri Grupări

A deveni o licență sau membru Bachelorette se poate întâmpla în câțiva pași simpli. Este nevoie de două minute pentru a crea un profil gratuit. Informațiile furnizate sunt păstrate confidențiale de 100% și este destinată doar pentru ochii Matchmakers. In termen de 48 de ore, un membru al echipei va aranja un timp pentru a satisface.

Potrivit Cristina, cel mai bun mod de a păstra legătura cu Petitor dvs. Este prin cele Matchmakers în orașul App (MTIC).

„Aplicația vă conectează la propriul dvs. Personal Petitor certificate“, a spus ea. „Clienții se pot bucura de o întâlnire gratuit cu pețitor lor prin Skype.“

Alessandra și Cristina să începe cu Matchmakers în orașul rapid și ușor.

Această sesiune vă permite să alegeți o opțiune de membru, care este potrivit pentru nevoile si bugetul dumneavoastra. Calitatea de membru de bază începe de la 100 $, și calitatea de membru prioritate variază de la $ la 25.000 $ la 1850,.

„Unul dintre multele avantaje de a fi membru se conectează cu echipa noastră de experți“, a spus Cristina.

Echipa este formata din fotografi ales de mână, experți în limbajul corpului, antrenori, data si stilisti care sunt gata să vă ajute să transforme din interior spre exterior. Această echipă aclamat de critici a fost prezentat în mass-media majore, inclusiv Vanity Fair, Essence Magazine, MSNBC, The New York Times, The Oprah Winfrey Show, Elle, și revista Glamour.

Pachetul de membru all-inclusive vine cu timpul față-în-față cu fiecare meci.

„Ne-am întâlnit toți clienții noștri în persoană“, a declarat Alessandra. „Noi facem fundal, social media, precum și controale la infracțiunile sexuale.“

Membrii apreciază această măsură importantă de protecție care să asigure toate datele potențiale sunt selectați cu atenție. Cele Matchmakers se ocupe de munca grea, astfel încât să puteți bucura de toate avantajele de a obține gata pentru următoarea dată.

Sfaturi Pointed educă pe relația contructie Practici

Matchmakers în City are articole relevante și sfaturi fierbinte matrimoniale pentru bărbați și femei să folosească zilnic. Descopera cele mai bune practici de dating, sfaturi despre sex și sexualitate, și cum să ia măsuri pentru copii într - o nouă relație.

Cele mai populare articole Alessandra si Cristina sunt, de asemenea, distribuite pe Elite Daily, YourTango, Oaspete unui Dating Oaspete, si Fox News Channel. Puteți fi, de asemenea, o parte din comunitatea înfloritoare lor sociale mass-media de pe Facebook, Twitter și Instagram.

Surorile Conti să păstreze fanii informați prin podcast lor, canalele de social media, și publicații.

„Ne place de găzduire a Matchmakers în orașul Podcast “ , a declarat Alessandra. „Este o modalitate pentru a ne spune secretele noastre despre dragoste și relații pentru fani noastre cele mai dedicate și noi.“

În fiecare săptămână, ascultătorii pot acorda pentru a asculta cele mai recente metode de a lua relațiile lor la un nou nivel de iubire. Surorile Conti acoperă fiecare subiect - de la primele dileme data la mutarea în afara romanelor prieten fusul orar și pentru vacanță.

Alessandra & Cristina ajuta la transformarea dragoste viețile ocupat & Elite

În plus față de coaching personalizat, ce gazduieste un podcast, și fiind Matchmakers profesionale, surorile Conti sunt de rupere la sol noi în alte domenii.

„Suntem atât în ​​procesul de lansare a unei Cleanse dată în următoarele câteva luni“, a spus Cristina. „Aceasta este o curãþeºte de 40 de zile pentru femeile care sunt de acord să se oprească pentru intalniri acel moment, astfel încât acestea pot vindeca și de a găsi omul potrivit.“

Aceasta adâncește Cleanse transformarea internă pentru clienții care se confruntă cu beneficiile de stilul lor de coaching dinamice.

„Sunt de lucru pe un program numit Dating ca o doamnă Boss“, a declarat Alessandra. „Noi lucrăm cu atât de multe sefi doamnă pe care am știut că era nevoie de ea.“

Sefii Lady este pe termen Alessandra pentru foarte conduse, femei de succes care sunt joc schimbătorii în cariera lor profesională, dar au nevoie de acest sprijin suplimentar în găsirea dragoste. Ea anticipează acest atelier să fie disponibil pentru clienții noi și recurenți în 2018.

Matchmakers în oraș este gata să vă ghideze exact în brațele acelui bărbat sau o femeie specială care le-ați fost o dorință de a întâlni. Din cauza volumului mare de solicitanți de membru, Matchmakers în oraș doar va percepe o taxă de procesare de 100 $ dacă sunteți selectat. Și clienții au găsit energia duo și dedicare, este în valoare de fiecare penny.

„Când ești un Petitor, nu e totul pozitiv“, a declarat Alessandra. „Acesta poate fi un rollercoaster de experiențe, deoarece descoperirea iubirii pentru cineva poate fi foarte dificil. Dar atunci când iubești ceea ce faci, și când ești bun la asta, puteți beneficia de avantajele tuturor muncii noastre. Facem acest lucru pentru dragoste „.