Celeste și danielle îi împuternicesc pe oameni să conducă viața pasională și plină de satisfacții prin sexul somatic și coaching-ul relațiilor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Aproape un deceniu în urmă, Celeste și Danielle a revoluționat modul în care oamenii pot imbunatati relatiile lor si viata sexuala cu dezvoltarea metodei Somatica. Tehnica lor merge dincolo de domeniul traditionale de sex si terapie relatie oferind o abordare interactivă, experiențială întemeiată în neuroștiințe modernă , care transformă emoțiile nesănătoase și disfuncții în siguranță de sine și interacțiuni sexuale îmbunătățite. Prin coaching - ul privat, ateliere de cupluri, precum și un depozit extins de resurse de pe site - ul lor, Celeste și Danielle sunt împuternicind oamenii pentru a descoperi sinele lor autentice și hrăni deschis, iubitor, și care îndeplinesc sexual relații.

„Celeste, cred că ai salvat viața.“

Acestea au fost cuvintele rostite la Celeste Hirschman de clientul ei, care luptase să se angajeze cu femeile întreaga sa viață din cauza handicapului său. Clientul Celeste nu a fost intim cu o femeie înainte și nu a avut nici o idee cum să se apropie de întâlnire și a conexiunilor de formare. Prin stilul ei unic si eficient de sex și relații de coaching, Celeste a fost în măsură să ajute.

load...

„A învăța să fie fizic, chiar dacă el are deficiențe“, a spus Celeste. „A fost profund pentru a vedea-l înflorească și să accepte corpul așa cum este și el însuși a pus acolo în lume dating. A fost foarte frumos de a lucra cu el.“

Celeste și Danielle oferă o abordare experiențială a relației de coaching care transformă viața.

În 2009, Celeste, impreuna cu co-fondator Danielle Harel, a dezvoltat metoda Somatica pentru a ajuta oamenii, cum ar fi clientul lui Celeste, de a depăși obstacolele care împiedică intimitatea, relatii amoroase, si o viata sexuala sanatoasa. Și, prin practica lor înfloritoare terapeutice în San Francisco Bay Area și banca de resurse vasta pe CelesteAndDanielle.com, ei fac doar asta.

load...

Abordarea Celeste și Danielle se extinde dincolo de modelele tradiționale de terapie de sex care opresc atunci când cuplurile sunt sex medie. Metoda Somatica își propune să antreneze oamenii în sex uimitor. De sexologi foarte bine pregătiți trage din medii lor educaționale bogate pentru a oferi hands-on de consiliere, care ajunge la inima problemele oamenilor sunt cu. Acest lucru permite Celeste și Danielle pentru a oferi experiențe personalizate pentru clienții lor și le-a pus pe calea pe care se bucură de toate relațiile și sexualitatea oferta.

O abordare terapeutică & experiențială la Good Sex & Relatii

După ce sa întâlnit la o conferință de la Institutul pentru Studii Avansate a sexualității umane, Celeste si Danielle a decis să participe la o altă conferință sexualitatea împreună. În timpul prânzului, au visat o clasă care să aducă laolaltă toată înțelepciunea lor terapeutice, cu experiențele lor individuale și de învățare unice în jurul valorii de sex si relatii.

load...

Asta e atunci când Celeste și Danielle a conceput metoda Somatica, punte lumile terapie prin vorbire și tehnici de învățare bazate pe știință pentru a forma ceva Celeste numește „educație prin experiență.“

„Celeste și am stabilit că a fost o piesă lipsă mare în industrie în ceea ce privește coaching și terapie“, a spus Danielle. „Nu a fost o abordare care a fost atât terapeutic și educațional, și asta e ceea ce ne-am dorit să creeze.“

Potrivit lui Danielle, numai atât de mult pot fi învățate de la a vorbi despre sex si relatii. Oamenii de fapt, au nevoie pentru a practica pentru a afla cum de a împărtăși emoțiile și de a conecta cu cineva într-un mod autentic.

O parte esențială a acestei metode experiențiale implică lăsarea indivizilor să înțeleagă ceea ce le starneste, ceea ce doresc, și cum să-și îndeplinească pasiunile lor. Somatica celebrează individualitatea și explorează modalități prin care oamenii pot avea dorințele lor îndeplinite.

Celeste și Danielle să încurajeze cuplurile să comunice atât nevoile lor, și practica empatie și acceptare unul față de celălalt atunci când împărtășesc sentimentele lor. În persoană, prin Skype, și prin retrageri intensive week-end, Celeste și Danielle persoane cu autocarul și cupluri cum să obțină Sfântul Graal al unei relații interesante, îndeplinind sexual mai întâi fiind adevărat pentru ei înșiși și apoi de lucru pentru a satisface nevoile lor și cele ale partenerului dacă au unul.

Stampe Aflați mai multe despre Ajutarea Adevărat Sinelor & Connect lor cu alții

Mergând la un antrenor de sex si relatie cand esti singur poate fi cel mai bun cadou vă puteți da. Veți învăța despre sexualitatea ta, dorințele tale, și cum să le comunice colegii viitoare. Toți oamenii nu sunt create sexual egale, asa ca Celeste si Danielle trateze fiecare client ca o ființă unică și personaliza experiența lor la nevoile specifice ale individului.

Bărbați și femei, de asemenea, au diferite lucruri pe care le caută atunci când este vorba de dating și atragerea unui partener. Celeste și Danielle cel mai adesea ajuta oamenii să învețe câteva abilități critice atunci când se referă la cei care sunt în căutarea până în prezent. Bărbații sunt adesea antrenată să fie elastic în jurul valorii de respingere. Ei tren , de asemenea oameni cu privire la modul de a vorbi la prima dată, cum să inițiați prima atingere, și cum să știe când cineva vrea sa fie sarutat.

„Noi ajutăm oamenii să acorde o atenție la granițele femeilor“, a declarat Celeste „dar noi le învață să aibă succes și să știe când să inițieze intimitate.“

Celeste și Danielle găsi că de multe ori femeile tind să se transforme câteva date în relații scurte, nesatisfacatoare. De aceea , ei antrenor femeile să joace câmpul un pic pentru a vedea ce este acolo , mai degrabă decât sărind în prima relație potențial care se prezintă. Scopul lor este de a face femeile se simt confortabil cu dating și de a fi sexuale cu mai mult de o persoană la un moment dat.

„Femeile justifica de multe ori sex cu dragoste - care se încadrează în dragoste prea ușor cu prima persoana cu care fac sex și apoi consolidarea monogamia cât mai repede posibil“, a spus Celeste. „Dar este bine pentru ei să arunce o plasă largă și data pentru un timp, încercați diferiți parteneri pentru a vedea cine se simt foarte legat de-a lungul timpului.“

Danielle ne-a spus fenomenele culturale ale dezaprobare curvă poate împiedica apariția femeilor de la a face acest lucru, deoarece acestea sunt descurajați caută în mod activ intimitatea cu mai mulți parteneri.

Celeste și Danielle servi , de asemenea , comunitatea LGBTQ. Ei au de specialitate sesiuni de coaching care ajuta gay, bi, și chestionarea oamenii exploreze dorințele lor care se referă la a da și a primi pasiune de la un alt om. Femeile lesbiene si bisexuali au , de asemenea , un program conceput pentru a le ajuta să creeze conexiuni placute, romantice, erotice si cu o alta femeie.

Dărâmarea Dinamica sexualitatii Cuplurile pe termen lung

Găsirea dragostea nu este ușor, și menținerea dragostea poate fi chiar mai greu. Celeste și Danielle lucra cu cupluri pe o serie de probleme pentru a le ajuta să se reconecteze, să comunice mai bine, și se bucură de relații mai profunde sexuale. Ei lucrează cu cupluri cu privire la modul de a păstra sex fierbinte după ce poate fi răcit, cum să comunice punct de vedere emotional atunci cand vremurile sunt dificile, și cum să dezgroape turn-on-uri iubitul lor.

Celeste și Danielle ghida cupluri prin ape dificile cum ar fi depășirea unei infidelitate. Mai degrabă decât concentrându - se pe rușinea afacerii, ei zero în ce sa întâmplat și de a folosi că , pentru a descoperi nevoile nesatisfăcute ale ambilor parteneri. Ei au antrenat numeroase cupluri înapoi de la un pas de ceea ce s - ar putea să fi fost o chestiune de relație care se încheie într - un loc în care cuplurile pot fi mai transparente între ele și ei înșiși. Acest lucru duce cupluri la un sentiment mai mare de vulnerabilitate și de acceptare între ele.

Celeste și Danielle ajuta, de asemenea, prin alte cupluri probleme de relație comune, cum ar fi modul de a evita înșelăciune, cum să sară-start scânteia într-o căsătorie fără sex, și cum să se extindă repertoriul lor sexuale. In sex, și relația de consiliere de cuplu, cuplurile să învețe cum să comunice într-un mod care invita dragoste mai profundă și semnificația în relația lor.

Cuplurile de asemenea, să învețe cum să împărtășească fanteziile lor cele mai profunde, care pot fi infricosator pentru unii. Acesta este motivul pentru care Celeste și Danielle a crea un spațiu sigur și să accepte pentru cuplurile să se simtă imputernicite de a împărtăși sentimentele lor libere de judecată. De acolo, cuplurile să învețe cum să elimine dorințele și de a descoperi metode de a experimenta o conexiune sexuala implinita bazate pe deschidere și onestitate.

Calea de urmat: Ateliere de lucru pentru a favoriza o interacțiune & Grupul de învățare

Celeste și Danielle scopul de a extinde eforturile lor de a ajuta pe oameni prin aducerea unora dintre atelierele lor de succes înapoi. Ei intentioneaza sa ofere programe pentru clienții care sunt în căutarea pentru sex și relații de coaching, cât și pentru cei care doresc să devină practicieni clinice ale metodei Somatica.

În Celeste și workshop -ul introductiv lui Danielle , participanții pot obține un gust de ceea ce ar putea face metoda Somatica pentru ei personal și profesional.

Mediul de acceptare și cald permite participanților să învețe despre instrumentele emoționale, interpersonale, și erotice care au nevoie să crească intim cu ei înșiși și cu un partener. Participanții explora diverse teme în cadrul atelierelor de lucru, inclusiv „Puterea Selfness“, care îi învață pe oameni cum să intre în contact cu cine sunt și ce vor. „Bucuria de conectare“ îi ajută pe participanți să găsească modalități de a lucra cu alte persoane pentru a afla cum de a crea relații mai profunde. Un alt subiect eficient, „Placerea de Erotic Referitoare“ devine participanții să învețe cum să-și exprime și să împărtășească propria lor erotism.

Celeste și Danielle oferă , de asemenea , o formare cuprinzătoare de șase luni pentru profesioniști sau persoane interesate de un full-imersiune într -o creștere personală. În Somatica Metoda de bază pentru formarea , elevii învață să fie antrenori în metoda Somatica precum și modul de a angaja Somatica pentru propriul uz personal sau profesional. Formarea se referă la realizare, atașament, individuație, dorinta sexuala si de excitare, femei și sexualitatea bărbaților, și cum să aibă relații de succes pe termen lung.

În patru module de cinci zile, elevii învață cum să găsească, voce, și de a explora abilitățile lor de sexualitate și relații autentice și de a ajuta pe alții să facă același lucru. Ei obține, de asemenea, o comunitate uimitoare de prieten și colegii ale căror conexiuni se extind cu mult dincolo de cursul sex pozitiv.

Celeste și Danielle sunt așteaptă cu nerăbdare să aducă mai multe persoane la conexiuni sexuale sanatoase si satisfacatoare. Duo-ul va fi în curând începe o serie de blog despre povestiri de transformare sexy din camerele lor de coaching si idei pentru a explora o altă carte. Este ușor de înțeles de ce sunt atât de pasionați de munca lor. Ele sunt într-adevăr salvarea de vieți omenești.

„Este uimitor pentru a merge la locul de muncă și știu că te-ai schimbat viața oamenilor“, a spus Danielle. „Este incredibil de plină de satisfacții.“