Centrul de consiliere al pârâului de cireșe oferă intervenții sexuale cuplate pentru a reconstrui relațiile de luptă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Scurt Versiune: Centrul de Consiliere Cherry Creek , situat în Denver, Colorado, încurajează cuplurile să își asume responsabilitatea pentru problemele lor relație. Jenny Glick a fondat practica șase ani în urmă să se specializeze în terapia concentrat-relație, iar ea si colegii ei de a ajuta clienții să crească și să dezvolte legături mai sănătoase. Centrul oferă clienților o claritate mai bună despre propriile lor vieți și relații, în timp ce cerându - le să ia în considerare modul în care acestea pot fi sabotarea sănătatea parteneriatelor lor.

Centrul de Consiliere Cherry Creek Fondator și terapeutului, Jenny Glick, este directă în abordarea ei la terapia de cuplu.

„Când suntem în relații, trebuie să învățăm cum să nu ia lucrurile personal, și cum să se auto-defini“, a spus ea. „Trebuie să învățăm cum să fie curios, chiar dacă suntem supărați și rănit. Cei mai mulți oameni nu știu cum să facă acest lucru, motiv pentru care se blocheaza. Ei trebuie să învețe cum să se crească.“

load...

Jenny Glick a fondat Centrul de Consiliere Cherry Creek pentru a ajuta oamenii să lucreze împreună la relațiile lor.

Această idee de „clienti de creștere“ este un principiu pe care Jenny si colegii ei - Cara Allan si Margie Kaems - au construit carierele lor pe. Cei mai mulți clienți știu că escaladeze lupte sau să provoace partenerii lor, dar ei nu au instrumentele necesare pentru a dezvolta o dinamică mai sănătoasă. Cu terapie simplă, Jenny și ei clienții echipa de ajutor găsi noi modalități înainte.

„Mă simt ca atât de mult din ceea ce fac este de a ajuta oamenii cresc“, a spus Jenny. „Tu spui că iubești partenerul tau, dar ai maltrata partenerul tau. Îmi place câinele meu, dar n-am mai maltrata. Dragostea nu este opusul urii. Noi comuta între dragoste și ură. Noi spunem: „Îmi place partenerul meu, atâta timp cât acestea fac ceea ce vreau ca ei să facă.““

load...

Jenny a recunoscut că ea ar putea folosi abilitățile ei de consiliere, lecțiile învățate prin propria ei căsătorie de 18 ani, și credința ei în strategiile de cupluri-au concentrat pentru a crea o practica unica terapie in Denver, Colorado. Ea a găsit practica ei a fost necesară deoarece mulți terapeuți din zona ei nu au specializat în cupluri.

„Am avut o mulțime de sesiuni de consiliere cupluri care nu au fost mari“, a spus Jenny. „Ei vor face terapie individuala si de consiliere cupluri, dar ei nu sunt de fapt instruiți cu privire la modul de a lucra eficient cu două persoane în cameră. - care este o dinamică cu totul diferit“

Ea explică această distincție între terapeuți care oferă terapie de cuplu si cupluri terapeuti.

„Este diferența între a vedea medicul dumneavoastră generală practică și de a vedea ginecologul“, a spus ea. „Când ai ceva specific pentru a aborda, pe care doriți să vedeți un specialist pentru că asta e ceea ce văd toată ziua.“

load...

Comunicarea nu este problema; Abilități de predare pentru AUTOREGLEMENTAREA

Cea mai importantă diferență că Jenny vede între terapia de cuplu și terapie individuală este imposibilitatea de a furniza ceea ce se numește „imagine pozitivă necondiționată.“ În această practică, comună în terapie unu-la-unu, un terapeut valideaza sentimentele unui client. Necondiționat în vedere pozitiv este dificil - dacă nu imposibil - în terapia de cuplu.

„Când aveți două persoane în cameră, eu nu pot spune,«Asta sună foarte greu, cum te simți?»“, A spus ea. „Tu ar avea doar un amestec de sentimente, care este ceea ce ei au deja acasă. Ei nu au o cale înainte.“

In schimb, Jenny oferă metode clienților pentru îmbunătățirea înțelegerii lor unul față de celălalt. Cei mai mulți clienți știu că au probleme în relațiile lor, dar nu știu cum să descrie aceste probleme altora.

Echipa lui Jenny de la Centrul includ Margie Kaems și Cara Allan.

„Sunt non-patologizante“, a spus Jenny. „Nu văd locuri înțepenite ca fiind ceva in neregula cu persoana. Când cineva este blocat, am vedea că au nevoie să învețe abilități.“

În loc de a oferi strategii comune în terapia individuală, Jenny solicită cuplurilor să ia în considerare propria lor complicitate la problemele în relația lui - în loc de a da vina partenerilor lor.

„Noi nu știm cum să se autoregleze“, a spus ea. „E ca și creșterea personală. Am cere clienților să ia în considerare, cum pot opri comporta ca un adolescent și să se comporte ca un om matur sau o femeie? Răspunsul este că ei nu ar trebui să ia lucrurile personal, și obține în schimb curios despre partenerul lor si uita-te la responsabilitatea lor personală „.

De ce toată lumea ar trebui să învețe despre Pleasure

Una dintre cele mai mari probleme în relațiile Jenny vede este faptul că cuplurile nu știu cum să articuleze ceea ce doresc de la partenerii lor, sexual.

„Cea mai mare parte a muncii noastre terapia sexuala se referă la un decalaj în dorința sau dorința nepotriviți“, a spus ea. „Cineva vrea întotdeauna mai mult decât cealaltă persoană. Deci, ne invata despre cupluri pofta de mancare. Nu luați ca personal - nu este vorba despre tine „.

In loc sa supărat despre dezinteresul unui partener de sex, Jenny sugereaza cupluri vedea respingerea ca o oportunitate de comunicare. De multe ori, un membru al cuplului nu înțelege ce vrea celălalt.

Jenny solicită clienților săi modul în care acestea s-ar putea limita fericirea lor dormitor.

„Eu spun,«Cum face greu pentru partenerul tau sa vrea sa faca sex cu tine?»“, A spus ea. „Poate îi spui," Hei, vrei să faci sex? Asta nu e foarte primitor. Asta nu e un bun venit pe la toate. Nu m-am încălzit situația sau orice anticipare a creat „.

Un motiv Jenny crede atât de multe cupluri sunt nemulțumiți de viața lor de sex este faptul că, în calitate de copii, nu învață că sexul ar trebui să fie plăcută. In schimb, educatia sexuala in Statele Unite se concentrează în principal pe efectele negative ale activității sexuale.

„Sistemul nostru ed sex în această țară este lipsa complet de copii“, a spus Jenny. „Noi nu învățăm pe copiii noștri despre plăcerea; i învățăm despre bolile cu transmitere sexuala, sarcina, si abstinenta.“

Acest eșec în educația sexuală a repercusiuni simțit bine la varsta adulta. Problema este deosebit de raspandita la femei, care de multe ori nu știu cum să acorde prioritate dorințele lor în dormitor.

„Fetele vedea doar imaginea trompelor și a canalului vaginal“, a spus ea. „Ei nu învață despre orgasm, clitorisul, sau de placere. Deci, nu e nici o surpriză atunci când lucrăm cu femei in 30 de ani, 40 de ani, si 50 de ani care nu știu cum să ceară ceea ce doresc. Ei nu știu că pot cere ceea ce doresc.“

Centrul de Consiliere Cherry Creek: Plin de compasiune Sex si Terapie Relationship

Jenny crede cel mai important factor în crearea unei relații terapeutice sănătoasă construiește legături puternice cu clienții ei.

„Terapia funcționează cel mai bine atunci când se referă la clientul. Dacă sunteți autentic și conectat cu tine, și puteți fi sprinten în relația, clienții sunt mulțumiți“, a spus ea. „Oamenii au tendința de a se bucura de lucru cu mine pentru că eu nu dau oamenilor sfaturi, eu dețin o oglindă și spune:«Aceasta este ceea ce văd.»“

Specifice, cupluri îndreptate strategii terapie prin muncă, și clienții care aleg Centrul de Consiliere Cherry Creek vezi rezultatele. Jenny descrie rolul ei în schimbările pozitive cupluri fac în viața lor.

„Treaba mea este de a ajuta oamenii deschide propria lor claritate. Iubesc oamenii și se bucură de ceea ce fac, și am încredere că știu ce e mai bine pentru ei“, a spus Jenny. „Sunt doar o ființă umană care are relații umane cu alte persoane.“