Centrul pentru cupluri și cercetare de familie la universitatea clark: cum verificările periodice și consilierea pot îmbunătăți sănătatea relațiilor de ansamblu

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Având grijă de tine de multe ori se simte ca o listă de verificare lungă și plictisitoare. Ai nevoie pentru a obține masina ta verificat, pentru a primi dintii verificate, pentru a primi ochii verificate, și de a lua dvs. De internet verificate doar pentru a păstra totul funcționează corect. Cu tot ce se întâmplă, poate fi ușor de uitat pentru a verifica relația ta romantică și asigurați - vă că totul funcționează fără probleme. Conform cercetărilor din Centrul forCouples și Family Research de la Universitatea Clark , multe cupluri căsătorite cresc în afară sau se confruntă cu un conflict , deoarece acestea nu iau timp pentru a menține sau consolida legăturile lor până după apare o problemă. Avocatii echipei de cercetare centrului pentru luarea de măsuri preventive - numit Căsătoria să se reconecteze - Verificarea setărilor cu un partener romantic , în mod regulat și de a construi o legătură care durează o viață întreagă.

Când am fost în creștere în sus, nu am fost mândru de spăl pe dinți, așa că mama mi-a spus povestea Amade-up despre un băiat care nu, niciodată periat dinții. El ar rula periuța de dinți sub robinet și fixați un pic de pasta de dinti jos chiuveta pentru a păcăli părinții săi. Apoi, el ar zâmbet mare, spune „Toate periat,“ și a obține bomboane ca recompensa lui. Înșelătorie Perfect.

load...

Într-o zi, când a fost maturizat, a mușcat dintr-un măr, și toți dinții lui a căzut. El poate să fi ajuns departe cu minciuna ca un copil, dar dinții au suferit consecințele ca un adult.

Cu toate că a fost o dată un lucru obișnuit pentru oameni să -și piardă dinții lor , așa cum au primit mai în vârstă, acum avem măsuri proactive și reactive pentru a asigura sanatatea dentara corespunzatoare la o vârstă înaintată. Datorită lecție morală neindemanare mamei mele, întotdeauna mă gândesc de două ori înainte de a sări peste spalatul pe dinti mea (sau musca dintr-un mar). Vreau ca dinții mei să rămână sănătoși de zeci de ani să vină, așa că am practica o buna igiena dentara pentru a avea grijă de ei.

load...

James V. CГіrdova, dr, este capul Lab Cuplurile, o echipă de cercetare care caută să îmbunătățească calitatea relațiilor maritale.

Profesorul James V. CГіrdova, care conduce Centrul pentru cupluri și Family Research la Universitatea Clark, a declarat ca oamenii ar trebui să aibă grijă de relațiile personale cu aceeași regularitate cu care se spele pe dinti si vizita la dentist.

El pledează pentru practicarea consulturi de relații, fie pe cont propriu sau în sesiuni de terapie pentru a consolida legăturile emoționale. După ce a studiat cupluri timp de 18 ani, echipa de cercetare James a pus împreună materiale educaționale privind intervenția relație pentru a ajuta oamenii să cultive căsnicii sănătoase.

„Visul nostru este de a face pentru relatie de sanatate ceea ce face regulat controale dentare pentru sănătatea dinților noștri“, a spus el. „Ceea ce încercăm să facem este să promoveze acest model de auto-îngrijire regulată și de îngrijire terțiară.“

load...

Conform cercetărilor cupluri Labs, întreținere regulată relație poate avea un impact asupra satisfacției și intimitatea unui cuplu pe termen lung pozitive și. Orientate spre cercetare consulturi relația grupului au beneficiat foarte mult de mii de cupluri care doresc să facă munca necesară pentru a susține o stare mentală și fizică sănătoasă.

„Nu se întâmplă pur și simplu“, a spus James. „Noi romantez relații ca și în cazul în care te întâlnești pe cineva, se încadrează în dragoste, și de a trăi până la adânci bătrâneți - dar asta e ca si cum spune,«te naști, te cresc dinți, și trăiești până la adânci bătrâneți.»“

Efectuarea de cercetare clinică privind Ce face Casatorii Ultimul

Centrul pentru cupluri si Family Research a realizat studii randomizate de control axat pe identifyingeasy și metode utile pentru a îmbunătăți sănătatea și stabilitatea căsătoriilor pe termen lung. De-a lungul deceniilor, grupul de cercetare a constatat ca controale regulate relație au efecte pozitive semnificative asupra cuplurilor de toate tipurile.

Checkup Studiul Căsătoria a implicat participanți din mediul rural din Tennessee precum și membri activi ai Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii. Cercetatorii au vorbit cu sute de cupluri în SUA și în străinătate pentru a determina cât de eficient este un control de căsătorie poate fi pentru motivarea practicilor de intimitate mai sănătoase și prevenirea deteriorării maritale.

„Vrem să ajute cuplurile să mențină calitatea relațiilor lor cele mai intime.“ -Profesor James V. CГіrdova

Conform constatărilor cercetarii, o relație proactivă poate duce consult la îmbunătățiri semnificative în relația de cuplu.

De la persoanele fără adăpost la cei bogați, de la tineri casatoriti la cuplurile căsătorite vechi, toată lumea poate beneficia de sesiuni de angajare a Centrului, care abordează zone de conflict sau deconectare între cuplu. „Noi încercăm să facă rapid, ușor și distractiv“, a spus James. „În două întâlniri rapide cu o relație de consilier sau antrenor, vom ajuta cuplurile intra în contact cu acele lucruri care întăresc relațiile lor și să prezinte cele mai bune din unul pe altul.“

James a declarat că se concentrează asupra căsătoriei consult domenii de slăbiciune, precum și zone de rezistență pentru a ajuta cuplurile să înțeleagă unul pe altul într-un mod profund și de durată. James remarcat faptul că cele mai multe puncte nevralgice relație devin zone de degradare dacă sunt lăsate să se infecteze și astfel grupul de cercetare promovează rezolvarea problemelor cât mai curând posibil, pentru a le împiedica să mai rău în creștere cu timpul.

„Vrem să ajute cuplurile să mențină calitatea relațiilor lor cele mai intime, relațiile care contează cel mai mult pentru ei“, a spus el. „Primim oameni informațiile de care au nevoie pentru a avea grijă de ei înșiși sau de a cauta ingrijire in afara de la un profesionist.“

Arammu: formarea oamenilor privind metodele de căsătorie Checkup

James a spus cercetatorii sai din echipa sa vor avea încredere în valabilitatea încheierii lor că menținerea unor relații regulate pot preveni divorțul - și acum se concentrează pe răspândirea cuvântul oamenilor de pretutindeni.

„Cel mai bun lucru pentru noi să facem acum este să disemineze informațiile pe care le-am adunat“, a spus el. „Vrem să împartă beneficiile căsătoriei, cât mai larg Verificarea setărilor putem.“

Modul în care face acest lucru este prin Arammu , o organizație care educă oameni despre metodele Ospățul lui Checkup. Prin sesiuni online și în persoană, grupul se răspândește o conștientizare a modului de intervenție regulată poate consolida relațiile în timp. James a declarat echipa a efectuat training -uri clinice pentru a transmite cunoștințele lor clericilor, medici, antrenori și relații, printre altele.

Arammu desfășoară training-uri bazate pe web și sesiuni de terapie pentru întreprinderi și cupluri.

Arammu este vechi cuvântul sumerian pentru dragoste, iar dragostea este scopul final pentru echipa. Ei doresc să insufle practici de relații eficiente în cuplurile care doresc dragostea lor să dureze o viață. Liderii din industria datarea poate lua concluziile grupului de cercetare a inimii și să le utilizeze pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite cuplurilor trec prin vremuri grele.

Pentru a utiliza cuvintele site-ului, „Când ne uităm profund, în partea de jos în partea de jos, deși ar fi fost teoretic nimic, este, de fapt, iubirea care deține universul și inimile noastre împreună.“

Terapia rapida Sesiuni Au un impact de durată asupra cuplurilor romantice

De-a lungul ultimilor 18 de ani, Centrul de Cercetare forCouples si Familiei de la Universitatea Clark a lucrat cu sute de cupluri din intreaga lume. „Am făcut o tona de cercetare“, a spus James, „și am văzut rezultate semnificative în îmbunătățirea calității și longevitatea de relații.“

În cele din urmă, echipa de cercetatori are ca scop de a motiva oamenii pentru a obține controale regulate înainte de a apărea probleme de relație și să ia măsuri pentru a consolida legăturile de dragoste în mod regulat. James ne-a spus Lab Cuplurile a văzut multe relații de transformare și de a consolida în cursul unei sesiuni de terapie personalizată.

Potrivit Centrului pentru cupluri și Family Research, modelul Căsătoria are multe beneficii Checkup de lungă durată.

Cuplurile care au participat la studiu au avut o Checkup Căsătoria rată mai mică de divorț decât media națională de 50%. James saidevidence, de asemenea, sugereaza ca indivizii au o mai bună sănătate mintală și fizică, inclusiv rate mai mici de depresie, odată ce au ajuns relațiile personale din nou pe drumul cel bun.

Toate în toate, modelul de căsătorie Checkup funcționează bine peste bord si poate in mod dramatic mai bine viața oamenilor din toate categoriile sociale.

„Cuplurile care au grijă regulate și iubitoare a relațiilor lor se vedea efecte benefice semnificative dacă au venit în dificultate grav sau într-un loc fericit în căsnicia lor“, ne-a spus James. „De fapt, în multe cazuri, cuplurile aflate în dificultate a se vedea cele mai mari câștiguri.“

Centrul pentru cupluri & Family Research educă Cuplurile și relații Intareste

Astăzi majoritatea oamenilor iau de la sine că trebuie să aibă grijă de dinții lor. Dacă ți-a spus cineva pe care nu a văzut un dentist în peste un deceniu, probabil, le-ar crede că ești nebun. Cu toate acestea, dacă ai spus că ai văzut niciodată o relație de consilier, probabil nici nu ar liliecilor un ochi. Cei mai mulți oameni nu cred că de consiliere ca o cerință de sănătate relație, și așa aproximativ jumătate din căsătorii sunt lăsate să se dezintegreze în divorțuri.

Centrul Clark University pentru cupluri și Family Research își propune să schimbe acest status quo și să încurajeze cuplurile să nu neglijeze sănătatea relațiilor lor. Grupul de cercetare a vazut dovezi cu privire la eficacitatea tratamentului pozitiv la îmbunătățirea și consolidarea relațiilor comise - iar acum se răspândește cuvântul. Prin îngrijire regulată și conștiincios, cuplurile pot creste nivelul lor de fericire și să crească mai aproape împreună.

„Dacă putem ajunge acolo devreme și de multe ori, cuplurile nu pot învăța numai să tolereze zonele de conflict, dar ele construiesc de fapt relații mai profunde bazate pe aceste puncte de vulnerabilitate“, a spus James. „Locurile în care ne simțim vulnerabili sunt în cazul în care vom găsi cele mai mari oportunități de a dezvolta intimitate mai profundă și mai împlinită.“