Centrul de terapie homosexuală consideră că clienții lgbtq sunt cel mai bine deserviți de experți cu experiențe de viață similare

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Terapia Center Gay consideră că single LGBTQ și cuplurile pot avea mai mult succes în viața lor de dragoste atunci când se lucrează cu profesioniști care le înțeleg. De aceea , practica are mai mult de 35 de terapeuți și consilieri care sunt membri ai comunității LGBTQ și care știu cum alții se pot simți subevaluate în societate. Experții de la Centrul de Terapie Gay subliniaza importanta dragostei de sine și de auto-ingrijire in curs de dezvoltare relații romantice sănătoase, și ajutând oamenii LGBTQ și femeile ei înșiși și reciproc dragoste.

În timp ce membrii comunității LGBTQ câștigă mai mult de acceptare pe întreg teritoriul Statelor Unite, ei încă nu simt că viața lor au fost în întregime normalizat.

„Relații heterosexuale obține încă mult mai mult sprijin social decât relațiile homosexuale“ , a declarat Adam Blum, fondator al Centrul de Terapie Gay , o practica la nivel national axat pe nevoile comunității LGBTQ. „Cuplurile homosexuale nu sunt considerate de la fel de mult de cultura mai mare încă.“

load...

Această desconsiderare subtilă poate lua o taxă pe cei din comunitatea LGBTQ, iar atunci cand cauta ajutor, terapeuți heterosexuali nu pot intelege realitatea lor. Chiar dacă ei pot recunoaște problemele cu care se confruntă un client, terapeuți drepte nu au experimentat homofobia - subtile sau în alt mod - în propriile lor vieți.

Adam Blum a fondat Centrul de Terapie Gay pentru a conecta membrii ai comunității LGBTQ cu terapeuti care au împărtășit experiențe.

„Dacă heterosexualii să apară probleme în relațiile lor, ei vor primi mai multă empatie“, a spus Adam. „Cuplurile de homosexuali sunt mai puțin susceptibile de a obține sprijin, și nu poate fi mai puțin ultraj dacă prezintă trădare sau de a fi mințit.“

load...

Pentru a rezolva aceste probleme, Adam a fondat o practică terapie privată care furnizat exclusiv persoanelor LGBTQ. Ca membru al comunității însuși, Adam legate de problemele cu care se confruntă ca indivizi sau ca parte a unei relații.

Când practica lui Adam a umplut rapid, el a recunoscut că el nu a putut acomoda cat mai multi clienti ca el a vrut. Așa că a început Centrul de Terapie Gay, care acum are birouri în Washington DC, San Francisco, Los Angeles și New York City.

Practica are 35 de terapeuți și consilieri, toți aceștia identifică ca LGBTQ, și ajută clienții să învețe cum să se iubească în primul rând, astfel încât acestea pot avea mai mult succes în relații.

„Am știut din propria mea experiență ca un client care a fost important să se lucreze cu un terapeut care e ca tine“, a spus Adam.

Dezvoltarea Dragostea de sine într-o societate care uneori neprimitoare

Călătoria lui Adam pentru a crea o practică terapie LGBTQ a început în timpul copilăriei sale.

load...

„Întotdeauna am vrut să fiu un terapeut. Am crescut într-o familie orientate terapeutic, care au apreciat importanța auto-creștere“, ne-a spus.

Adam a spus majoritatea oamenilor, chiar dacă ar fi să accepte, în general, familii, de multe ori au nevoie de sprijin pentru a lucra prin problemele lor marginalizare sociale. Astăzi, chiar dacă Centrul de Terapie Gay are locații în orașe-LGBTQ prietenoase pe tot teritoriul SUA, Adam știe că aceste probleme sunt chiar mai mult de o problemă în alte locuri. De aceea, centrul oferă sesiuni on-line, și o zi Adam speră să deschidă locații în care provocările cu aceste populații se confruntă sunt chiar mai mari.

„Noi suferim de sentimentul ca outsideri, fiind diferit, și fiind discriminați atunci când ne dezvoltăm sentimentul nostru de sine“, a spus el.

Centrul de Terapie Homosexualilor recunoaște și validează faptul că oamenii LGBTQ de multe ori trebuie să lucreze prin problemele pe care le-am experimentat, mai ales homofobiei. Lucrând prin aceste probleme cu terapeuti care au avut dificultăți similare, clienții centrului pot începe să se vindece.

Terapie Centrul Gay are locații în marile orașe din SUA și, de asemenea, funcționează cu clienții on-line.

De exemplu, un client gay de sex masculin au fost anterior de lucru cu un terapeut de sex feminin drept mai în vârstă. El a împărtășit de ce găsirea unui terapeut care a înțeles l-au ajutat:

„După încercarea de a explica Grindr la un terapeut de sex feminin în vârstă, am știut că aveam nevoie pentru a obține un terapeut homosexual care ar putea înțelege experiențele mele. Terapia Center Gay ma ajutat conecta la cineva care a fost o potrivire perfectă și mi - a ajutat timp de un an“ , a spus el într - o recenzie on - line.

Mai exact, multe dintre consilierii Centrul de Terapie Gay se concentreze pe auto-reflecție, care, la rândul său, încurajează clienții să exploreze de ce ar putea fi auto-dezgust sau îndoielnică. Ideea este de a identifica auto-percepții, astfel încât clienții pot îmblânzi criticii lor interioare.

„Mai multă energie ai pus în iubire de sine, de îngrijire, și respect, cu atât mai bine relațiile voastre devin“, a spus Adam.

Cele mai multe probleme comune în sesiuni sunt Struggles Relationship

Terapeuți și consilieri de la Centrul de Terapie Gay lucra cu persoane fizice și cupluri. Cu toate acestea, cele mai frecvente probleme găsite în ambele grupuri sunt sentimente de izolare sau de singurătate care duc la provocări relație.

Mulți clienți , de asemenea , nevoie de ajutor pentru a găsi de companie sau de a învăța cum până în prezent. Alte aspecte includ persoane în relații conflictuale care ei nu știu cum să se încheie. Multe cupluri care doresc terapie doresc să dezvolte legături mai puternice între ele.

„Aproximativ jumătate din munca noastră este de consiliere cupluri, și ei doresc de obicei sprijinul nostru pentru o mai bună comunicare“, a spus Adam.

Accentul pe dezvoltarea sau îmbunătățirea relațiilor este comun, deoarece mulți membri ai comunității LGBTQ nu sunt învățați cum să funcționeze în cadrul relațiilor sau de a comunica bine cu partenerii lor, a spus Adam. Oamenii din relațiile gay și lesbiene au adesea câteva exemple de parteneriate de același sex sănătoși devreme în viață.

Terapeuți LGBTQ pot fi mai bine echipate decât terapeuți heterosexuali să se confrunte aceste probleme. Adam menționează faptul că jumătate din cuplurile de homosexuali de sex masculin sunt non-monogam. Deși acest lucru este o configurație comună relație, bărbații gay nu au întotdeauna aptitudinile necesare pentru a naviga în aceste relații deschise.

„Relații deschise sunt dificile și complicate și necesită abilități excepționale de comunicare“, ne-a spus.

Deși unii clienți cred că problemele lor provin de la problemele legate de alții, Adam a spus că de multe ori au nevoie pentru a aborda propriile lor nevoi emoționale mai întâi. Mulți cred că trebuie doar să se comporte diferit, sau data diferit, pentru a găsi relația romantică dreapta.

„Este într-adevăr mai mult despre tine decât despre un partener,“ Adam spune clienților săi. „Dacă nu te iubesc, sau sunt extrem de critice de tine, acesta va fi mult mai dificil să se conecteze în dragoste.“

De aceea, sfatul lui pentru oricine se luptă pentru a găsi dragostea este de a aborda propriile lor probleme în primul rând.

Centrul de Terapie Homosexualilor Se conectează cu clienții din întreaga lume LGBTQ

Terapia Center Gay a fost fondat pentru a oferi membrilor comunității consiliere LGBTQ de terapeuți cu experiențe comune. Dar că identitatea este doar una dintre multele trăsături care alcătuiesc o persoană, iar clienții centrului pot găsi terapeuti cu care se vor conecta la mai multe niveluri diferite.

„Marcatorul unui rezultat bun terapie este o conexiune aproape de terapeut“, a spus Adam.

Unii clienti doresc un terapeut pot vedea în persoană, astfel încât acestea să caute un terapeut local, intr-unul din birourile Centrului de Terapie Gay. Cu toate acestea, centrul oferă, de asemenea, o practică solidă de consiliere on-line, care să satisfacă clienții din întreaga lume, inclusiv în Malaezia, Arabia Saudită, și Australia.

Atât clienții locali și internaționali pot găsi un terapeut care este specializat intr - o zona pe care doresc să se concentreze. De exemplu, cei care se luptă cu anxietate pot gasi un terapeut cu experiență în tratarea starea lor.

„Vă vom potrivi cu terapeutul, care este cel mai util pentru tine“, a explicat Adam.

De-a lungul anilor, Adam a fost satisfăcută prin număr tot mai mare Centrul de Terapie Gay atat clientilor si terapeuti. El înțelege că lucrarea el și colegii săi fac este important în creșterea stimei de sine și auto-valoare clienților lor LGBTQ.

„Este de vindecare să fie cu cineva într-un mediu terapeutic, care este de partea ta și nu are experiențe negative sau conotații despre oameni gay“, a spus el.