Certificat de maestru de viață antrenor Sharon Papa îi ajută pe clienți să elibereze luptele și să îmbrățișeze modalități mai bune de a iubi și de a trăi

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Sharon Papa a realizat mult în viața ei. Este un certificat maestru de viață antrenor, timp de șase internațional autor de best-seller, și pe scară largă căutat cronicar ale căror articole au apărut în The New York Times și The Huffington Post, printre alte publicații de conducere. În ciuda succesului ei profesional, Sharon este cel mai mândru de legăturile puternice ea formate în viața ei personală ca soție, mamă vitregă, prieten, și îngrijitor de două goldendoodles miniaturale. Este acest context variat , care o face atât de eficient în adoptarea schimbare reală, pozitivă pentru clienții săi. Sharon trage din toate aspectele vieții ei de a oferi femeilor și bărbaților să vindece relațiile lor intime sau să le meargă dacă este nevoie. Pentru Sharon, este vorba despre cultivarea obiceiurile de dragoste-friendly pentru a ajuta oamenii să se rupă de tiparele distructive și să înceapă trăiesc viața pe care o merita.

Sharon Papa a crezut că a avut tot soțul -a, o casă în suburbii, un loc de muncă corporativă bună, și un plan de pensii. Așa că , atunci când ea se pomeni nefericit și singur, știa că trebuia să facă o schimbare.

„Când am plecat căsnicia mea, am avut nici o idee ce am fost în pentru“, a spus ea. „Dizolvarea mea și tot ce a avut loc după ce a fost, de departe, cel mai dificil moment din viața mea, dar a fost, de asemenea, catalizatorul formy cea mai mare perioadă de creștere personală.“

load...

Sharon a descoperit calea cea grea pe care calea spre dragostea adevărată a fost o călătorie personală a trebuit încă să călătorească. Când căsătoria ei of11 ani sa încheiat, ea a făcut ceea ce multe divorturi nu - caută confort și vindecare într-o altă relație.

„Am avut această stare de spirit pe care am nevoie pentru a întâlni pe cineva“, a spus ea. „A fost o adevărată priorityin viața mea. Am crezut că am nevoie de cineva care să ne ajute să înlăturăm durerea de relația mea din trecut, astfel încât a devenit prioritatea mea „.

Sharon trage din trecutul ei profesional și personal pentru a ajuta clienții să consolideze relațiile.

load...

Cu toate că ea a avut un portofoliu de succese în lume corporative ca OCP, Sharon a simțit doar mustrări de gol în viața ei iubire - trecerea de la o relație la alta. Distanța a crescut între ei set de valori și de sine în valoare de ea ca continuedlooking pentru o soluție rapidă.

„M-am oprit în cele din urmă toată nebunia de întâlnire și de a găsi și căutarea și apucând și dându-i toată energia mea și a decis să dothings diferit“, a spus ea.

Ea a luat apoi un pas îndrăzneț în descoperirea de sine pentru a ridica așteptările ei de viață. Sharon a transformat durerea ei în pasiune, în cele din urmă a găsit dragostea vieții ei, a creat o relație fericită, sănătoasă, iubitoare și de durată, anddecided pentru a ajuta alți oameni fac același lucru.

Sharon a transformat stilul de viață vechi corporative într-una care se potrivește cu adevărat mentalitatea ei. Ca un antrenor de viață maestru certificat cu o practica dedicat vindecare relații, ea ajută clienții să învețe să creeze dragoste de durată pentru ei înșiși.

load...

Călătoria ei de inspirație ei trezit la o viață construit în jurul ei de sine autentic, nevoile ei, și dorințele ei. Cu șase cărți cel mai bine vandut sub centura ei si una care va fi în librării în termen de o lună, Sharon este abilitarea oamenilor de a remodela viața lor și relațiile lor cele mai importante.

Axat Coaching-ul care face comert Heartbreak pentru Fericire

Clienții sunt uimiți de schimbare a vieții experiențele pe care le - am avut cu Sharon prin ea de trei luni de vindecare din Programul Heartbreak. Aceasta este o oportunitate-o de-un fel de a sparge cicluri de durere de inimă, disperare, și relații nereușite.

Sharon se conectează cu clienții în cazul în care acestea sunt și helpsthem descopere unde vor să fie.

„Motivul pentru care putem ajunge atât de departe atât de repede se datorează faptului că este de lucru incredibil de concentrat“, a spus ea. „Cred că e mult mai puternic pentru a ști unde te duci, spre deosebire de cazul în care ai fost.

Programul dedică prima lună pentru a lua măsuri curajoase pentru a modela restul vieții unui client. Sharon ajută la crearea unui fundament pentru vindecare și oferă instrumente de susținere pentru a reconstrui încrederea în sine. A doua lună dezvăluie toate groundworkclients au făcut ca acestea continuă să câștige claritate prin ceea ce Sharon numește soulful-a spune adevarul.

„Am luat de pe acest concept de emoționantă a adevărului, în cazul în care, în loc de a spune adevărul despre ce se întâmplă, astfel încât să putem avea un alt motiv să ne bată, este o modalitate de a deveni curios de ce ai făcut ce ai făcut asta relaţie. Riscul de a fi sentimental sincer cu tine“, a spus ea.

Până în prezent, sute de oameni au mers această cale să schimbare durabilă. Sharon invită clienții potențiali să facă pasul următor prin programarea o programare la Truth & Claritatea gratuit.

Clienții potențiali completeze o cerere online de confidențialitate, care ajută Sharon afla dacă ea este cel mai potrivit. Aplicația oferă un spațiu sigur pentru tine de a împărtăși luptele și ceea ce speră să obțină de la lucru cu ea. Acest antrenor de viață de master are doar un număr restrâns de solicitanți pe lună, așa că, dacă te gândești la înscriere, este important să se facă acest lucru cât mai curând sunteți gata pentru o schimbare.

Încurajarea dezvoltării de Love-Friendly Obiceiuri

Stilul unic de coaching al lui Sharon straluceste o lumina pe zonele care sunt keepingclients de dragostea pe care o doresc în viață. Abordarea ei empatică și autenticitatii permite oamenilor să se deschidă în moduri în care poate nu au experimentat în setările de consiliere sau terapie anterioare. Ea îmbrățișează individualitatea și oferă un spațiu forclients să crească, să prospere, și vindeca.

„Îmi place să lucrez cu oamenii, atunci când acestea au același lucru joacă în viața lor din nou și din nou“, a spus ea. „Atunci când există un model, putem vedea că și putem schimba.“

Bloguri și articole Sharon axați sfatul și compasiune mulți oameni au nevoie să -și îmbunătățească viața lor. Cu fiecare post, ea ia cititorii printr - o serie de tipuri de relații și problemele pentru a le arăta modul în care acestea pot întări legăturile cu ei înșiși, soții lor sau parteneri de viață și copii. Pentru o doză de inspirație săptămânală, pur și simplu , înscrieți-vă pe site - ul ei pentru a primi cuvinte mai înțelepte direct în Inbox.

Desi Sharon lucreaza cu cea mai mare parte femei, bărbați, cum ar fi clientul ei Peter, gravita spre îngrijirea ei, cultivarea purtare ca antrenor.

„Prin munca mea cu Sharon, am câștigat claritate în toate aspectele vieții mele“, Petru a scris într-o recenzie. „Cunosc genul de om și de tată vreau să fiu în fiecare zi; Știu ce vreau să fac în următoarea fază a vieții mele, și știu cum să-l atingă. Sharon a fost în colțul meu, ascult, de ghidare, și mă învață [cum] pentru a rezolva problemele mele, găsiți propriile răspunsuri, și merge propria mea călătorie.“

Kim este un alt client care a lucrat cu Sharon. Ea a remarcat cât de eficient Sharon a fost în a ajuta figura ei cine a fost și ce a vrut de la viata.

„Sharon are o abordare grijuliu și compasiune, temperat cu responsabilitate și onestitate“, a spus Kim. „Ea a pus întrebări nu am mai fost întrebat înainte că gândurile declanșate și perspective pe care nu am experimentat anterior.“

Publicații dinamice descopere secretele pentru creșterea rapidă a prețurilor în viață

Sharon a scris cărți care se simt la orice femeie sau bărbat care a experimentat disperarea și durerea cauzată de relații eșuate adaptate.

„Practica mea a fost construit pe un concept de adevăr, și am scris cinci cărți care au fost puse sub umbrela Adevărului Soulful seria Telling“, a spus ea. „Odată ce se poate spune adevărul despre experiența ta, atunci îl puteți schimba.“

Subiectele seriei de carte variază de la locul de muncă a face căsătoria cu eliberarea unui fost iubit și de navigație un divorț. Ultima sa carte, „ De ce nu este suficient acest mariaj? “Lovește librării în decembrie 2017. Printr - o pre-comandă specială, fanii pot descărca alte cărți din a spune adevarul seria Soulful gratuit.

Secțiunea marturii de pe site-ul lui Sharon este plin de comentarii cititor pe cărți howher au ajutat să depășească greutățile și să înțeleagă sentimentele lor pe relațiile lor.

„Am simtit ca Sharon a înțeles complet ceea ce am simțit și în cuvinte ceea ce nu am reușit să le“, a scris un cititor. „A fost o mare ușurare pentru a găsi că nu sunt singurul care simte în acest fel. Ea mi-a dat foarte mult să mă gândesc, și am reflecție mai personal de a face. Sharon mi-a dat curajul de a începe să lucreze la ea.“

Mesajul lui Sharon: nu cedati niciodata pe descoperirea iubirii

Sharon continuă să împartă bogăția ei de cunoștințe și experiență prin publicații on-line, cum ar fi The New York Times, Huff Post si Prospera Global. Ea este, de asemenea, foarte activ pe social media și face ea însăși accesibilă adepți în mod regulat.

Ea a inspirat atât de mulți oameni din întreaga lume pentru a ridica ștacheta așteptărilor și să se uite mai adânc în interiorul ei înșiși pentru putere și de securitate. Una dintre cele mai mari sfaturi ei imparte cu persoane singure în căutarea dragostei este de a face o întâlnire distractiv.

„Nu se poate simti ca munca, cum ar fi un efort. Este Trebuie să simt foarte bine și să fie distractiv“, a spus ea. „Procesul de a întâlni pe cineva nou si obtinerea de a le cunosc ar trebui să fie distractiv. Dacă te stresează despre ce să poarte și procesul de prea mult la, oprește-te! Nu ești pregătit să fii datând încă.“

Sharon îi încurajează pe cei care doresc iubire adevărată să încredere în capacitatea lor de a sta în propria lor măreție, și ea a remarcat faptul că nu există nici o altă profesie în care ea ar lucra mai degrabă.

„Cred că găsirea și crearea de dragoste pentru tine este mai mult despre cine ești și de a deveni în viața ta și mai puțin despre ceea ce faci“, a spus ea. „Mă simt ca cea mai norocoasa persoana din lume pentru a fi în măsură să ajute oamenii în acest fel. Este incredibil, și eu sunt smerit și recunoscător pentru asta.“