Certificatul datator de strategie, damona hoffman, oferă un simplu plan de acțiune tactic pentru a găsi dragoste

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: dating online , poate parea intimidant pentru simplu, dar unii experți au dat seama cum să găsească un meci rapid și eficient. Damona Hoffman , un antrenor datând de certificate bazat din Los Angeles, la cunoscut pe soțul ei în urmă cu 13 ani tu dating site - ul, iar ea susține că nu a fost noroc, dar strategia, care a dus la ea până la adânci bătrâneți. Axat pe branding personal, Damona a dat seama optimale moduri de a flirta cu crushand ta asigura o dată mare. Ea împărtășește vederile ei matrimoniale și peste 12 ani de experiență de coaching cu un public global prin intermediul tutoriale virtuale, produse on - line, și un show de radio săptămânal. De la crearea unui profil de întâlnire pentru mesaje text după o primă dată, Damona oferă instrucțiuni pas cu pas pentru single dornici să înceapă poveștile lor de dragoste.

Damona Hoffman , o datare antrenor certificat, a asistat și supportedsingles în găsirea de dragoste pentru mai mult de un deceniu. Când am întrebat dacă ea a avut o poveste de succes favorit, ea nu a ezitat. Ea ne -a spus despre o femeie divorțată, se apropie de 40 de ani, care a dorit să aibă un copil mai mult decât orice altceva în lume. „Ea a fost mort drop superba,“ Damona amintit. „Ea nu a avut probleme întâlni oameni, dar nici unul dintre ei erau materiale tată.“

load...

Senzație de timp a fost de esenta, femeia singura cerut ajutorul lui Damona conceperea unor strategii tofind tipul potrivit pentru ea. Câteva luni mai târziu, a întâlnit un om care a vrut aceleasi lucruri in viata pe care a făcut-o. Ei s-au căsătorit într-un an, și sa născut următorul fiu yeartheir.

Asta a fost acum 10 ani, iar cuplul este încă împreună și foarte mult în dragoste pentru această zi. „Oricine poate să se căsătorească, dar relația lor a trecut testul timpului - care este un feat real“, a declarat Damona „Faptul că există un copil din cauza muncii pe care am făcut este foarte interesant.“.

În 2011, Damona Hoffman parasit locul de munca de la NBC Universal pentru a deveni un antrenor datând full-time.

load...

Damona este un antrenor datând de afaceri minte, care are o abordare tactică pentru a ajuta daters atrage un fel dreptul de parteneri. Pentru datere on-line, ea se avântă în profiluri de datare și evaluează cele mai bune fotografii și formularea de a prezenta persoanei într-un mod autentic, specific și irezistibil.

Programele sale de patru-pas on - line a evidenția expertiza ei în atragerea și relații cu sfaturi clare livrate prin teste, audiobooks, cărți electronice și exerciții. In plus, ei Date & Mates radio , podcast abordează provocările daters moderne într - o emisiune săptămânală de divertisment și informațional.

De la început până la sfârșit, de orientare această întâlnire antrenor certificate lui conduce orientate spre angajament simplu să se găsească rapid un meci, uneori, de a merge în afara zonelor de confort. Ca o persoană multirasiale, Damona pune accentul pe deschidere și acceptare în lume dating, împingându simplu să gândească în afara caseta atunci când se apropie datele potențiale online sau în persoană.

load...

„Eu mă definesc ca o datare strateg“, a spus ea. „Îmi place să iau emotia din ea si uita-te la fapte, iar eu clienții mei în acțiune foarte rapid prin intermediul online dating.“

Cum un director de casting A devenit căutata DatingExpert

Damona a crescut înțelegerea ei de branding personal și modalități de a crea o primă impressionwhile de lucru ca un casting directorin din Los Angeles. Ea a văzut oameni care fac aceleași greșeli care pot fi evitate, astfel încât ea a decis să ajute prin oferirea de cursuri cu privire la modul de a cui o audiție. Actori Shetaught pe piață themselvesso au stat la directori de casting ca ea.

Apoi, în 2001, dating online, a venit pe radar ei. Ea a fost unică și aventuroasă astfel încât ea porumbel drept. „Am avut într-adevăr un talent pentru scris profil“, a explicat ea. „Este la fel ca și o audiție. Ai nevoie de totell povestea ta și să fie unic.“În termen de doi ani, ea îl cunoscuse pe soțul ei pe un site de dating și a simțit că era ceva.

Curând Damona a fost ajutând astfel prietenii și familia reproduce succesul ei de tweaking textul și fotografiile de pe profilurile lor de dating. Se simțea mulțumit de fiecare meci făcut folosind tehnici adaptate ei.

Sfatul ea a dat actori care merg la o audiție, de asemenea, aplicat la daters întâlnire un potențial meci. Pentru ea, cheia pentru datarea este honuire imaginea pe care prezenta oamenilor și strategic direcționarea în funcție de audience.After ani petrecuti dorit coaching datere online, pe partea, Damona a decis să urmeze pasiunea ei, lasă locul ei de muncă de la NBC Universal, și a devenit un certificat datând de antrenor.

Acum, mai mult de 12 ani mai târziu, Damona oferă expertiza ei întâlnire prin intermediul online, programe personalizate și emisiuni de radio pline de viață. Conținutul ei recomandă strategii concrete de dating pentru a oferi single mai mult control asupra vietii lor de dragoste.

Damona este un credincios ferm în online dating - nu numai pentru că este modul în care ea a întâlnit dragostea vieții ei, ci pentru că putsromance sub controlul dumneavoastră. „Dating online este cel mai bun, cel mai rapid mod de a întâlni pe cineva astăzi“, a spus ea. „Am spus asta de peste 10 ani, iar acum toți ceilalți începe să prindă.“

Efectuarea de datare mai ușor de stăpânit la patru programe

Ca popularitatea dating online a crescut, mai multe single-uri au venit la Damona cu întrebări și provocări, astfel încât ea a construit programe online pentru a le rezolva. Cursuri de ei datând vin în patru etape - cel mai bun pentru tine depinde de nivelul de angajament pentru a găsi un angajament.

De la testarea apele cu scufundare o distracție quizto într-un curs intensiv de 30 de zile, aceste exerciții de formare, care oferă materiale de susținere pentru Dater de toate tipurile.

„IReally încercați să pună un proces în loc pentru a face mai ușor de gestionat, datând de par“, ne-a spus ea. „Am extins ofertele mele pentru a ajuta oamenii de la prima dată la totdeauna.“

Etapa 1: Genul de film Dragoste Quiz

Damona lui incisiv Dragoste Quiz ajută să înțeleagă simplu datare punctele lor forte, neajunsuri, și modele. Vrei sa afli ce tip de dragoste poveste este? Întrebări simple IN10, puteți gaininsight în stilul tău relație și ce provocări să urmăriți for.For exemplu, rezultatele mele mi -a spus că sunt idealist, sigur, și critică în relații. Toate foarte adevărat.

Cunoscând-te și dating tiparele, puteți începe pentru a corecta comportamente negative, si sa caute un partener ideal pentru personality.After dumneavoastră să luați testul, Damona vă va trimite un email pentru sfat până în prezent mai eficient folosindu-vă conștiința de sine nou descoperita. Ea promite nici un spam, doar sfaturi și recomandări relevante pentru cineva de dating psihologia.

Etapa 2: Starter Kit Prima Data

Damona lui Primul Kit Data Starter se concentrează pe helpingdaters ies din shells.This lor program audio și carte electronică din două părți este destinat persoanelor care sunt noi dating scena - poate pentru că tocmai a ieșit dintr - o relație pe termen lung sau poate pentru că ei N- am mai datat înainte.

Oricare ar fi situația, Damona vrea să makedating mai accesibilă pentru newcomers.Her șapte secrete să aterizeze prima dată fără cusur vin într-un ghid util de referință digital, precum și o versiune audio, astfel încât să puteți lua sfatul ei cu tine oriunde te duci.

„Lucrul apreciez cel mai mult la Damona este capacitatea ei de a da compasiune, dar și obiective specifice, consiliere într - un waythat te face să vezi lucrurile într - o lumină nouă și clară.“ - Sara O. Din Washington DC

Acest program prezintă încurajator thebasics cu privire la modul de a întâlni oameni, să devină un magnet om on-line, si as o prima dată. „Este un salt de pornire programinto online dating“, a spus Damona. „Dacă sunteți cu adevărat gata să-ți schimbi viața dragostea pentru mai bine, te sfătuiesc să nu sări peste această etapă.“

Etapa 3: Sistemul de seductie site-Dating

Acesta este propriul sos de personal secret pentru introduceri. Prin Seducție Sistemul de dating site - ul , Damona sfatuieste Stampe, în special femei, cu privire la modul de a obține observat de către persoana potrivită. Mulți singleshave găsit - o îndrumare pas-cu-pas pentru a fi de transformare.

„Ei sfaturi cu privire la întâlnire, care acoperă totul, de la data de idei, pentru siguranța personală când întâlnește pe cineva nou, la început de conversație, pentru a crafting perfect profil dating online, au fost extrem de util“, a declarat Mya de la Toronto într-o recenzie. „Eu sunt acum datând fericit pe cineva și să aibă Damona să-i mulțumesc.“

Etapa 4: 30 de zile Dating Playbook

Pentru cei cu adevărat comise, Damona oferă un ghid rapid-rapid pentru a ajunge într - o relație în cel mai scurt timp. Acest program de 30 de zile promite : „Vei fi bucură de date mari , care au potențialul de a deveni ceva mai mult.“

Datând playbook Damona accelerează dragostea viețile cititorilor dedicate care iau lecții de la inimă. Acest pachet include accesul la 30 de zile de conținut instructiv, inclusiv clipuri video, audio, tutoriale și sfaturi precum și accesul pe viață la un grup privat de Facebook, unde pot pune întrebări simplu Damona și să sprijine unul pe altul pe cale de a iubi.

„Dacă sunteți cu adevărat te comite pentru a găsi dragostea vieții tale, și asta se concentreze dvs. Principal, puteți ajunge în relații foarte repede.“ - Damona Hoffman, Dating Certified Coach

„E nebună inteligentă și îi pasă profund despre clienții ei“, a scris RS, care a primit într-o relație exclusivă cu ajutorul unor strategii de datare Damona lui. „Lucrul cu Damona a fost, mâinile în jos, una dintre cele mai bune decizii le-am făcut vreodată.“

„M-am specializat în obținerea de rezultate rapide“, a spus Damona. „Îmi place să lucrez cu oamenii, atunci când sunt pregătiți pentru această relație și doresc să ia măsuri și să facă ceva despre el.“

Date și Mates Radio Arată Discută Dating & Tendințe Prima pagină

În ultimii patru ani, Damona a livrat sfaturi condimentată , datând de pe showand ei de radio distrați o audiență globală cu inima usoara ei, dar cunoștință, ton. În fiecare săptămână, Date & Mates studii, tendințe, titluri, bârfă celebritate, și alte tipuri de conținut de actualitate. Co-gazdă Damona lui, Ray Christian, este fondatorul și CEO al Textpert, o platformă pentru datere pentru a primi sfaturi crowdsourcedrelationship.

Datele de & Matesradio arată caracteristici conținut convingător care abilitează single să se schimbe.

La show-ul lor, Damona și Ray au intervievat lideri în industria de dating ca Justin McCleod, CEO al balama, și Julia Spira, o întâlnire guru online.

„Noi aducem experți în domeniul datând să vorbească cu noi și să răspundă la întrebări de dragoste din partea fanilor“, a spus Damona. „Este cu siguranță informații și divertisment.“

Emisiunea de radio se concentrează asupra iubirii în lumea modernă și acoperă multe subiecte fierbinti , inclusiv întâlnire interrasiale , sfaturi texting , și primele date fantastice.

Dacă aveți o întrebare pentru gazdele de radio sau oaspeți, o poți tweet, ei Facebook mesaj sau post-l la Textpert. De asemenea, anyonecan suna cu întrebări de datare folosind acest număr: (800) 748-5796. Operatorul va direcționa întrebarea pe Damona, și ea poate chiar să răspundă trăiești în aer!

Damona Hoffman Pionierii Modern Tehnici Dating

Dupa peste un single de coaching deceniu, Damona a perfectat ambarcațiunile ei și să devină o autoritate pe online și în persoană întâlnire. Programele sale online și emisiuni de radio ajunge la mii de oameni din întreaga lume. Acest certificat are întâlnire antrenor strategii de unul singur dezvoltate, sfaturi și ghiduri care dau daters un proces pas-cu-pas pentru a ateriza o relație de durată.

Fiecare poveste de succes de dragoste pe termen lung și de încredere reînnoită reamintește Damona de ce a intrat în datarea coaching-ul - pentru a ajuta oamenii să-și atingă potențialul lor de întâlnire.

Programele de datare accelerate Damona a pus single pe pista de rapid pentru a iubi.

„Când am venit prima dată la Damona, am fost îngrozită să mă întorc în joc de dating,“ Reba, un fost client, a explicat. „Dating online a provocat multă anxietate și teamă pentru mine. Damona mi-a luat de mână și ma condus prin acest proces. Ea mereu împins-mă să ies de acolo.“

Atitudine-do Damona inspiră simplu să ia măsuri, și ei stratageme cu experiență de datare poate schimba cursul povestile lor de dragoste în grabă. Fie că sunteți în vârstă de 20 de ani dater pentru prima oară sau divorțată în vârstă de 40 de ani, insightfuladvice ei despre flirtul și atracția se aplică pentru oameni de toate vârstele, rasele, temperamente, și fundaluri.

„Sunt despre găsirea de dragoste sub orice formă“, a spus ea. „Vreau să încurajez oamenii să privească dincolo de obișnuit și să realizeze că nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a fi singur.“