Certificatul de relații imago terapeut cindy cartee încurajează conjugarea conștientă pentru a încuraja o mai bună înțelegere și iubire

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când te lupți cu o altă zi semnificativă și zi, puteți pierde din vedere de ce a căzut în dragoste cu acea persoană , în primul rând. Cuplurile blocate în argumente amare și ciclice ar putea crede nu exista nici o modalitate de a recupera, dar relația terapeut Cindy Cartee crede există speranță pentru orice cuplu dispus să facă munca. Ea conduce sesiuni de consiliere de transformare și ateliere de lucru pentru a ajuta cuplurile să înțeleagă drive - urile lor interne și de a depăși conflictele prin ceea ce ei privind dincolo luptă și despre amintirea a ceea ce se luptă pentru. Cindy împărtășește principiile luminătoare ale terapiei Imago pentru a inspira cupluri pentru a asculta unii pe alții cu o inimă deschisă și să devină mai conștienți de nevoile celuilalt emoționale. De peste 30 de ani, Cindy a lucrat indeaproape cu single si cupluri de toate vârstele și împărtășite strategii de schimbare a vieții pentru a le ajuta să rezolve conflictele personale într - un mod sănătos.

Cindy Cartee a fost de 8 ani și de echitatie bicicleta prin cartierul ei când a decis ce ea a vrut să facă cu viața ei - ea a vrut să ajute oamenii. La o vârstă fragedă, ea a dezvoltat o pasiune pentru terapie și a început într-o călătorie pentru a schimba inimile, mințile și relațiile oamenilor.

load...

„Am fost pe această cale pentru atâta timp cât îmi amintesc“, a spus ea. „Sună cheesy, dar e adevărat. Am știut ce de fapt, întotdeauna am vrut să fac, care este de a ajuta oamenii „.

Cindy a crescut uitam Dr. Ruth Westheimer la televizor și admirat modul în care terapeutul sexual faimosul ajutat oamenii lucrează prin și să înțeleagă emoțiile lor. Într-o zi la școală de mijloc, ea a primit un F pe o hârtie, deoarece ea a răspuns la o solicitare cu privire la ceea ce ea a vrut să facă atunci când ea a crescut scriind despre visul ei de a deveni un terapeut de sex.

Profesorul ei în cauză a trimis acasă pentru a obține hârtia semnat. Cindy'sparents a scris din nou că au știut despre și a sprijinit ambițiile copilului lor. Nota a fost revizuită la un A.

load...

„Nu este ceva m-am gândit“, a declarat Cindy reflexiv. „Este doar ceva ce am vrut să fac. Am vrut să combine lucrul cu dragoste, relații și sex.“

Astăzi, Cindy este un certificat Imago Relationship Terapeut cu birouri în Columbia și Spartanburg, Carolina de Sud. Ea are peste 30 de ani de experiență în domeniul consiliere și psihoterapie. Ea a condus-o practică privată proprii pentru ultimii 30 de ani si a ajutat sute de cupluri lucreze prin probleme dificile și scoate cele mai bune în ele însele și relația lor. Ea îl iubește atunci când clienții ei ia cuvintele ei la inimă, să învețe lecțiile de care au nevoie să crească, și să treacă de-a lungul a mesajului de vindecare și înțelegere altora.

„Când am ajuta unul, am ajuta multe“, a spus Cindy. „Mi-ar plăcea să văd o lume mai conștientă în cazul în care suntem capabili de a vedea alteritatea în oameni și au un dialog cu privire la diferențele noastre.“

load...

C. Cartee Consilierea este deschis pentru oricine caută creștere și vindecare

Ca un terapeut cu experiență și compasiune, Cindy Cartee are multe domenii de expertiză și cuvinte de înțelepciune pentru a partaja cu clienții ei. Ea oferă îndrumare ei pe relații, recuperare afacere, terapia sexuala, dependenta de recuperare, și serviciile de adopție. Ea îndrumă clienții ei să fie conștienți de modul în care experiențele lor anterioare cu dragoste și atașament pot modela relațiile lor actuale, modul în care acestea pot îmbunătăți relațiile lor de a face un efort conștient de a fi mai înțelegere și iubitoare, și modul în care acestea pot avea o relație conștientă.

O parte din munca ei cel mai de impact și de vindecare se face în timpul sesiunilor de cupluri de consiliere în persoană în cazul în care ea ajută cuplurile să identifice și să rezolve problemele care stau la baza provoacă un conflict între ele. Ea oferă un plan concret de a hrăni intimitate, vindecare, iertare și într-o relație, astfel încât cuplurile angajate pot depăși orice obstacole care vin calea lor.

Cindy este o Terapeut Imago, ceea ce înseamnă shesees conflict oportunitate pentru creștere economică. Este o șansă de a te și vindeca alte dvs. Semnificative. „Conflict are o semnificație mai profundă“, ne-a spus Cindy. „Numai atunci când ajungi la acel sens mai adânc poți avea vindecare în relația voastră.“

În acele momente când cuplurile sunt în conflict una cu alta, Cindy nu ia părți - ea arată pentru nevoile nesatisfacute și temerile neexprimate, care provoacă aceste neînțelegeri. Cindy ajută cuplurile să aibă un dialog cu privire la diferențele lor, fără a se simți amenințat. „Trebuie să fii dispus să-și intensifice în alteritate partenerului tau“, ne-a spus ea. „Aceste diferențe și dificultăți nu sunt sfârșitul relației; ei sunt o oportunitate de a afla ce este partenerul tau are nevoie de tine, astfel încât să puteți fi de vindecare unul de altul.“

Ateliere de lucru transformationale ajuta cuplurile Aprofundarea bonurile

În plus față de serviciile sale de consiliere, Cindy oferă un atelier de cupluri week - end conceput pentru a ajuta cuplurile de restaurare, reparații, și să aprofundeze conexiunile lor unul față de celălalt. De câteva ori pe an, ea duce la 20 la 30 de cupluri într - o călătorie pentru a vindeca inimile lor.

Obținerea de dragostea pe care doriți este un atelier intensiv de două zile pentru cuplurile care doresc sa-si revizuiasca relationships.For lor unii este de lucru de pre-maritale. Pentru unii, este de lucru de pre-divorț. Pentru unii, ei doresc să aprofundeze sau îmbunătăți relația lor. Cindy este una dintre cele aproximativ 150 Noțiuni de bază Iubirea Vrei prezentatori care conduc aceste workshop-uri în întreaga lume. Prezentatorii folosesc același registru de lucru, dar aduce propriile lor personalități la lecții. Cindy, de exemplu, adaugă un simț al umorului și spirit empatică la lecții în profunzime.

Cuplurile care au luat atelierul de multe ori raportul având un sentiment reînnoit de speranță pentru căsătorie sau de relația lor. Poate că erau la un pas de divorț, dar acum ei văd o cale înainte împreună. „Informația a schimbat radical cursul căsătoriei noastre“, a declarat un cuplu care a participat la atelier.

„Cindy este un prezentator talentat“, a spus un alt participant. „Ea a făcut atelierul interesant și distractiv.“

Fie că sunteți doar la început până în prezent sau au fost căsătoriți de zeci de ani, puteți lua parte la această cursuri de transformare pentru a aprofunda relația ta, merge mai departe, și să crească împreună într-un mod sănătos. „Atelierul este o experiență puternică“, a declarat Cindy ne. „Mi-ar recomanda personal pentru toată lumea.“

Clienții Laudati ei plin de compasiune si inteleapta abordare

Uneori, cuplurile apar pentru sesiuni cu Cindy când sunt la capătul puterilor lor. Au fost lupta non-stop, iar ei nu pot vedea o cale de ieșire. Ei au nevoie să găsească o cale să se înțeleagă reciproc și să comunice în mod constructiv, și pentru a se întoarce la un terapeut care are o experiență de vindecare inimile. Cindy oferă cadrul pentru a schimba discuția de la ceea ce se întâmplă greșit modul în care poate fi setat corect și modul în care cuplurile se pot conecta din nou.

„Eu văd o mulțime de cupluri care sunt gata să facă munca profundă și plină de sens“, a spus ea. „Ei trebuie să aibă curaj și o mulțime de dragoste și de deschidere pentru a vindeca relația lor.“

„Terapia cu ea este ca o aventură a sufletului. Ajutarea cupluri iubesc în mod conștient unii pe alții este darul ei „. - o revizuire a serviciilor de consiliere Cindy Cartee lui

„Cartee a aprins speranța într-o perioadă în care mulți sunt fără speranță“, în conformitate cu o recenzie. „În ciuda mitului că afacerile distruge o relație, Cartee a dovedit că recuperarea afacere este posibilă.“

Cindy a spus că înseamnă lumea atunci când ea vede clienții ei de legătură, se țin de mâini, sau zâmbind unul la altul după ce au avut un progres. Lacrimi de primăvară bucurie pentru ochii ei în acele momente de speranță și înțelegere. Ea se simte atins de a juca un rol in aducerea cuplurilor inapoi la un loc de iubire și fericire.

„Este o binecuvântare și un dar“, a spus ea. „Mă simt privilegiat să facă parte din poveștile lor și vindecarea lor.“

Cindy este un Mentor Soulful pe drumul vieții

Cindy aduce o mulțime de inimă la munca ei ca un terapeut Imago-instruit. A fost pasiunea vieții ei. Încă de când ea a fost un copil, Cindy știa misiunea ei în viață a fost de a oferi terapie și sprijin pentru cuplurile care se luptă pentru a se conecta unul cu altul. Ii place sa vorbesc cu cupluri și asculta perspectivele lor în practica ei privată, și îi place vizionarea clienții ei să crească în parteneri conștient și iubitoare.

Când a fost întrebat despre planurile sale de viitor, Cindy a avut un răspuns simplu: Ea vrea să-și continue lupta pentru a ajuta oamenii să învețe să iubească unii pe alții. Fie că ajută pe cineva trece dupa o despartire sau de a încuraja cuplurile să se reconecteze și de a recupera de la o afacere, acest terapeut plonjează adânc în inima unei probleme și găsește pozitive sub durerea.

„Vreau să continue să dea înapoi și să facă o schimbare“, a spus ea, „și de a face partea mea pentru a face o diferenta de un cuplu la un moment dat.“