Certified divorț antrenor oferă profesioniștilor cu formarea de care au nevoie pentru a ghida cuplurile care se ocupă cu divorțul

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Divorțul este una dintre cele mai stresante evenimente de viață o persoană poate experimenta. Între litigatori și mediatorii, cuplurile de separare ar putea folosi pe cineva care înțelege procesul de divorț și le poate ghida prin provocările care apar. Certified Coach Divorțul (CDC), ideea lui Randy Cooper, ofera singura certificare divort coaching - ul înregistrat care este înregistrat cu guvernul federal. CDC trenuri un număr select de antrenori în fiecare an pentru a ajuta cuplurile să ia decizii pozitive și pentru a crea căi către noi începuturi. Stagiarii termina cursul interactiv în 16 săptămâni și au acces la mentorships și resurse de formare în curs de desfășurare , inclusiv webinarii și articole gratuite. CDC , de asemenea , ajuta la antrenori de divorț construi și dezvolta afacerile cu perspective și contacte.

Randy Cooper specializată în planificarea financiară pentru tranziții de viață, dar a observat că o tranziție semnificativă nu a fost predat la școala lui Certified Training financiar: divorț. Deci, el a căutat o modalitate de a afla mai multe și mai bine servi clienții săi divorțează.

load...

„M-am dus și a luat o certificare în analiza financiară divorț. Apoi m-am ciocnit de cineva care a spus, „Știi, există și o certificare pentru mediere familială.“ Am decis că s-ar putea dori ca mai bine, asa ca am fost certificat de către instanță noastră supremă de stat în calitate de mediator de familie“, a spus el.

Dar Randy încă simtit ca lipsea ceva în procesul de soluționare a litigiilor divorț. După ce a luat unele cursuri de formare antrenor de viață, un bec a continuat în mintea lui.

Certified Coach Divorțul oferă o formare cuprinzătoare și certificare.

load...

„Ceea ce lipsea este un antrenor profesionist de divorț“, a spus el.

După ce a avut ca realizare, Randy a început cercetarea antrenori de divorț și a constatat că, în ciuda oamenii care proclamau au fost antrenori, nu a existat nici o pregătire formală pentru a deveni unul. Nemulțumit cu ceea ce a descoperit, el a luat problema în propriile mâini și a creat Certified Coach Divorț (CDC) - singura legală de divorț de coaching curs de certificare în țară.

„Am dezvoltat un program de instruire și certificare ca ofertă profesională, deoarece antrenori de divorț vor fi implicați cu clienții care se află într-un proces legal“, a spus el. „Aceasta ar necesita un anumit nivel de profesionalism pentru a se angaja în condiții de siguranță cu un client care este în această poziție vulnerabilă și sub rezerva legilor unui stat.“

El a modelat cursul său după procesele de soluționare a litigiilor Asociației Baroului American. Ea poartă, de asemenea, o marcă de certificare care este înregistrată cu guvernul federal, care îl diferențiază de toate celelalte din industria de coaching.

load...

Învață Coaching Skills într-un curs de certificare de 16 saptamani

Profesioniști motivați pot deveni antrenori de divorț certificat în 16 săptămâni. Randy a oferit de asemenea o idee despre care caută programul CDC.

„Mulți oameni traduce experiența lor de a merge printr-un divorț pentru a deveni un antrenor de divorț. De fapt, 99% dintre antrenori noastre au trecut printr-un divorț“, a spus el.

Certified Coach Divorțul a fost ideea lui Randy Cooper.

Este, de asemenea, o tranziție naturală pentru unii profesioniști. Potrivit lui Randy, 20% dintre antrenori CDC sunt avocați care caută un proces mai bun de soluționare a litigiilor. Un alt 20% sunt terapeuți, psihologi, sau practicieni de sanatate mintala de vreun fel.

CDC oferă instruire de trei ori pe an, cu fiecare antrenament constând din patru clase cu 12 de elevi fiecare. Fiecare antrenament cuprinde 32 de module sau cursuri web, fiecare cu o durată puțin peste două ore. Modulele și webinarii sunt live și interactive.

„Nu e prelegeri. Noi practica de coaching, de formare, și există unele de cercetare. Practicanții au un manual au citit înainte de theclass, și ei iau evaluări“, a spus Randy. Elevii, de asemenea, lucra cu un mentor timp de șase săptămâni, astfel încât acestea să poată învăța cadrul de divorț antrenor în afara clasei. Acea parte a formării este mai experiențială, a spus el.

Cursul acoperă nu numai competențe de divorț de coaching și scenarii reale de viata, dar, de asemenea, oferă participanților hands-on de formare cu procesul. În plus față de o educație orientată spre client, un curs CDC educă stagiari pe aspectul de afaceri de coaching-ul de divorț.

Webinarii gratuite Oferta Expert Informații & material Bonus

CDC ajuta antrenori post-formare prin webinarii gratuite, care oferă mai multe informații despre ambele ajută clienții și conducerea unei afaceri de succes. Fiecare webinar gratuit include materiale de la CDC Divorțul Coach Training Program de certificare intensiv pentru a ajuta la antrenori satisface în mod eficient nevoilor clienților lor.

Aceste materiale sunt excelente pentru dezvoltarea profesională continuă. Acestea permit antrenori pentru a reîmprospăta înțelegerea conceptelor care le-am văzut deja în timp ce învață noi strategii pentru sprijin client și creșterea afacerii. Formatul webinar este de 45 de minute de formare în direct, interactiv on-line sau prin telefon, urmat de 15 minute de Q & A și informații despre program intensiv Divorțul Coaching.

Profesioniștii pot folosi abilitățile de la alte cariere pentru a deveni un antrenor de divorț.

În Noțiuni de bază mai multă vizibilitate și Recomandări pentru divorț Coaching Calea ușor și natural, participanții învață cum să adune trimiterile de la alți profesioniști și de pârghie relațiile lor pentru a obține mai mulți clienți, cu un nivel redus de stres, strategie de mare recompensă. De asemenea, se atinge pe cele mai bune moduri de a comercializa serviciile lor.

Webinarii gratuite sunt, de asemenea, un excelent mod de a te prezenta la câmp și de a afla daca o cariera ca un antrenor de divorț vă interesează. Într-un webinar titledLeveraging Experiența ta pentru a deveni un antrenor de divorț, participanții pot identifica abilitățile pe care le au deja pe care le antrenori ideale de divorț ar putea face. Participanții, de asemenea, să învețe cum să sprijine clienții și modul în care funcționează aspectele de afaceri.

Webinarii pot fi primeri informative despre lumea de coaching divorț.

Sfaturi Ajuta noi Antrenori Divorț Build Practici infloritoare

CDC ajuta noi antrenori de divorț cu un divorț Coaching Tipssection pe site-ul său. Această secțiune este umplut cu informații utile pentru antrenori care încep să consilieze clienții și planificarea creșterii afacerilor lor.

În articolul „ABC-ul de luare a deciziilor în divorț“, autorul se referă la unele dintre cele mai comune emoțiile clienților afișare în timpul procesului de divorț. Unele pot avea un impact negativ asupra procesului, iar articolul furnizează informații cu privire la identificarea acestor sentimente și comportamente și responsabilizarea clienților să rămână pe drumul cel bun si sa concentrat pe viitor.

Alte articole și să se concentreze conținut de pe nevoia de antrenori de divorț și de modul în care acestea pot face întregul proces mai ușor pentru toate părțile. Mulți chiar ating pe teme că antrenorii datând găsi în mod frecvent se discută cu clienții, cum ar fi vacanțele partajate, răspunsurile emoționale, și modul de a ajuta clienții să ia decizii mai bune în ceea ce privește copiii, finanțele, și viitorul lor.

Divorțul Certified Coachв „Stagiarii Slăvit ÷ Programul

Multi absolventi CDC sunt incantati cu atât formarea și rezultatele personale pe care le-am experimentat dupa ce a primit certificarea lor.

Un antrenor, Petalyn Swart Albert, a fost lupta pentru a explica modul în care ea a ajutat clienții prin divorț. Dar când ea a găsit CDC, ea a dat seama că a fost mult mai mult pentru a fi un antrenor de divorț decât doar aspectul de coaching.

„Am experimentat divorțul ca un adolescent tânăr. Întotdeauna am vrut să fac ceva pentru familii. CDC ajută la crearea unui proces Kinder, mai blând.“- Randy Cooper, Fondator al Antrenor Divorț Certified

„Astăzi am încredere și educația să știe cum să servească clienții mei într-o multitudine de moduri. La fel de important este sa stie exact cine este piața mea țintă și în cazul în care durerea lor este cu adevărat. Practica mea privată este deja în creștere, și sunt încrezător că pot lua acest lucru în măsura în care vreau să merg. CDC a făcut diferența dintre cheltuielile de ani de studiu și de învățare unele lecții potențial greu pe cont propriu vs posibilitatea de a lovi sol de rulare de eroare“, a spus ea într-o recenzie on-line.

Randy este mândru de a crea CDC, deoarece, la fel ca alții, el a fost un copil de divorț care știa că trebuia să fie o modalitate mai bună.

„Am experimentat divorțul ca un adolescent tânăr. Întotdeauna am vrut să fac ceva pentru familii. CDC ajută la crearea unui proces Kinder, blanda - mai ales atunci când sunt implicați copii. Sunt mulțumit de munca viața mea, da înapoi, și îmbunătățirea ceva care este un proces dur“, a spus el.