Chicago skydeck: ieșiți pe o margine pentru a împărtăși un moment memorabil și romantic cu cineva special

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: La etajul al 103 - lea Turnului Willis, cunoscut anterior ca Sears Tower, oamenii se bucură de o vedere uluitoare și inima-oprire din Chicago și zona înconjurătoare. Puntea de observare Skydeck Chicago invită vizitatorii curajosi sa iasa pe pervaz, un balcon din sticlă , care se extinde în afara patru picioare zgârie - nori. Permanent 1.353 de picioare în aer, persoane fizice, cupluri și familii se pot uita în jos , la străzile orașului mai jos și veni departe cu o poveste fantastica de spus. Cuplurile pot profita de acest loc spectaculos pentru a planifica o propunere romantica, o nunta-o de-un fel, sau o cină privată în cer. Pe tot parcursul anului, Skydeck oferă vederi incomparabile la linia orizontului și face orice ocazie speciala cu adevărat de neuitat.

Când Lyndsey M. A început de planificare nunta ei , ea a sperat să găsească un loc mai aproape de Willis Tower din Chicago. Apoi a aflat Turnul Willis in sine ar putea fi locul de nunta ei, iar ea a sărit de la șansa de a spune ea jurăminte în a doua cea mai înaltă clădire din SUA.

load...

Willis Tower este a doua cea mai înaltă clădire din SUA.

În ajunul Anului Nou, în 2014, petrecerea de nunta ei vizionat artificii merge pe jos-le ca au sarbatorit la un loc privat la etajul al 99-lea al turnului. După cină, petrecerea de nunta a urcat la etajul 103-lea, cunoscut sub numele de Skydeck, în cazul în care acestea ar putea lua transformă în picioare pe pervaz: o cutie de sticlă care se extinde dincolo de patru picioare Turnul Willis.

„A fost incredibil!“ Lyndsey gushed. „Luminile orașului se aprind pentru mile și să dea cu adevărat acest loc un magic, unul-de-un-un fel de experiență.“

load...

La sfârșitul nopții, personalul a făcut fotografii profesionale tinerii căsătoriți și oaspeții lor în picioare pe pervazul la etajul 103. „Nu pot spune mai multe lucruri minunate despre Skydeck“, a spus Lyndsey. „De la personalul fel merge mai sus și dincolo de a ne ajuta la punctele de vedere vorbind pentru măreția locul de desfășurare în sine, a fost o noapte pe care nu o voi uita pentru toate motivele.“

Desigur, nu trebuie să se căsătorească aici pentru a aprecia atmosfera romantica Skydeck lui. Cuplurile de toate vârstele planul de date, propuneri și aniversări de la puntea de observație și să ia relațiile lor la noi culmi într-un decor iconic. Puteți face timpul împreună mai memorabile vizitând Skydeck cu alte dvs. Semnificative.

„Suntem în afaceri de memorie“, a declarat directorul general Randy Stancik. „Dacă petreci o oră cu noi, nu vei uita, și vom sta în spatele asta.“

Deoarece anii '70, această destinație iconică a salutat vizitatori

Ca și în cazul multor nativi din jurul Chicagoans la timp, Randy privit în venerație ca Sears Tower a fost construita din 1970 până în 1973. El ne-a spus că, în măsura în care oamenii din vecinătatea lui au fost în cauză, muncitorii din construcții cu privire la acest proiect au fost cel mai bun din lume. „Ei au fost construirea de ceva ce am putea fi mândri“, a spus el. „Ceva ce nu a fost făcut înainte.“

load...

Sears Tower a fost cea mai înaltă clădire din lume, din 1973 până în 1998. Deși a schimbat numele în Turnul Willis, în 2009, a rămas o paradigmă falnic a ceea ce face din Chicago un oraș de clasă mondială. Astăzi, este a doua cea mai inalta cladire din SUA, și una dintre destinațiile cele mai Instagrammed în Chicago.Its vedere panoramică de la podea nu sunt ceva 103rd puteți găsi oriunde în altă parte. La 1353 de picioare înălțime, Skydeck este cea mai înaltă punte de observație în SUA.

„Îmi place faptul că putem împărtăși ceea ce avem aici cu vizitatori din întreaga lume“, a spus Randy. „Este o experiență foarte cool pentru a partaja.“

Peste 1,7 milioane de persoane pe an, vizita Turnul Willis. Acesta nu poate fi cea mai înaltă clădire din lume mai, dar este încă o comoară locală și un must-see pentru turiști în zonă.

De dimineața devreme până seara târziu, vizitatorii linia de sus pentru la fel de mult ca trei ore pentru ca o șansă de a sta pe pervazul în cazul în care numai 1,5 inci de sticlă le separa de pe străzile din Chicago de mai jos. Multe cupluri captura fotografii superbe de logodna de la aceste înălțimi și să ia anunțuri de nunta lor la un alt nivel. În jurul apus de soare, punctele de vedere devin chiar mai impresionant ca cerul se umple cu culoare. Doar asigurați-vă că pentru a ajunge acolo devreme - sau sunați înainte și a vedea dacă puteți obține înainte sau după orele oficiale - astfel încât să puteți bate mulțimile.

Fie că sunteți în căutarea de a cere prietena ta la bal sau de a lua o fotografie de familie pentru cărțile de Crăciun, Skydeck servește ca o platformă uimitoare pentru toate etapele vieții.

„Himere“ separeuri face o noapte Data Perfect

Punte de observație Turnul Willis pe podea este 103rd o atracție turistică populară - din motive evidente. E ceva inerent romantic despre a fi atât de sus încât să vezi lumea dintr-o nouă perspectivă. Cutii de sticlă retractabil Skydeck, cunoscut sub numele pervazul, da de multe ori oameni de găină și oferă un decor remarcabil pentru o fotografie. Această destinație turistică este deschisă până la 20 octombrie, prin februarie și până la 22 martie throughSeptember 365 de zile pe an. Ultima intrare este de 30 de minute până la ora închiderii. Dacă te duci noaptea târziu, Skydeck, de obicei, nu va fi prea aglomerat, asa ca este un loc intim pentru a capac de pe o noapte dată.

Skydeck organizează mese exclusive pe cer pentru a face data nopți suplimentare romantice.

Cuplurile se pot bucura, de asemenea, de o masă privată romantică la Skydeck. Puntea de observație extinde orele de nouă până la 14 cupluri și alte partide mici pe tot parcursul săptămânii. Micul dejun in the Sky este servit la ora 7 dimineața sau 8 a.mMonday până vineri. Masa de prânz în Sky este disponibil la prânz sâmbătă și duminică numai.

În cele din urmă, Dinner in the Sky este un slam dunk pentru cupluri în speranța de a ridica calibrul de nopți lor de date. Pentru 100 $ per persoană, vă veți bucura de o masă cu trei feluri de mâncare de catering, Pizza Giordano peste drum. Puteți sta pe pervazul și să ia în orizontul de la Chicago cu partenerul tau. Asta e ceva ce nu vei uita niciodată.

Aceste mese private oferă o experiență o dată-in-a-viață pentru oamenii din Chicago. Puteți rezerva o masă cocoțat 1353 de picioare în cer și să se bucure de tratament VIP la Skydeck. În timp ce luați masa împreună și urmăriți luminile orașului scânteie de mai jos, aveți oportunitatea perfectă de a spune că cineva special cum te simți sau pop întrebare.

"Suntem mereu gândesc la ceea ce putem face pentru a face tipi arate ca eroi la datele lor," a spus Randy. „Și ce putem face pentru a face doamnelor simt special si ca este ziua lor.“

Un loc aparte pentru o propunere, Cina Repetiție, sau de nunta

Într-o zi clar, puteți vedea orașul Chicago și zona înconjurătoare timp de 50 de mile de Skydeck. Puteți privi afară la agitația de pe străzi și apoi uita-te dincolo de limitele orașului pentru a liniștit cartiere și orașe rurale din Illinois, Indiana, Michigan și Wisconsin. Pereții de sticlă oferă vederi spectaculoase, și nu este mai puțin frecvente pentru a vedea oamenii în jos pe un genunchi aici. Randy au spus că au o rată de succes de 100% - le-au fost încă pentru a vedea pe cineva spune nu la o propunere de la puntea de observație.

Skydeck ofera cuplurilor o sesiune foto privată pe pervazul ca parte a pachetului de nunta lor.

Din 1974, Skydeck, și-a deschis porțile pentru cuplurile care doresc să ridice nopțile lor data, iar unele au ales chiar și acest loc de întâlnire pentru mese lor repetitii, ceremonii de nuntă, și nunți.

Etajul al 99 - lea al Turnului Willis poate găzdui petreceri private de 50 la 300 de persoane, și oferă o locație distinctiv complet cu un ring de dans si sedinta foto profesionale. Tu și alte dvs. Semnificative se pot bucura de o vedere panoramică Chicago , pe măsură ce introduceți următorul capitol din viața voastră împreună. Puteți programa o întâlnire on - line și de a începe de planificare o nunta extraordinara.

„A fost foarte usor de lucru cu planificatorii eveniment“, a declarat Amy F., care sa căsătorit la etajul al 99-lea Turnul Willis lui. „A doua zi, nu ar fi putut fi mai perfectă, iar locația a jucat un rol imens în asta!“

Puteți conta întotdeauna pe echipa Skydeck să facă tot ce pot pentru a facilita sarbatori romantice si surprize. Au recunoscut violoniști profesionale până la podea pentru o propunere 103rd. Au pus mesaje romantice la bordul lor de 60 de caractere de bun venit la parter. Vor face tot ce este nevoie pentru a ajuta cuplurile să aibă acel moment, împreună wow.

„Dacă cineva are o idee romantică, suntem întotdeauna deschiși să-l“, a spus Randy. „Noi spunem oamenilor să ne provoace și să ne spui ce putem face pentru a crea un moment special.“

La Skydeck, Bucurați-vă de o experiență pe care nu va uita în curând

Mii de turisti vin și pleacă de la Turnul Willis în fiecare zi și se bucură de momente imagine perfectă pe podea 103rd. Skydeck oferă o punte de observație frumoasă în cazul în care cuplurile pot persista timp de ore, face fotografii nebun, și de a crea amintiri speciale, care va dura o viata.

„Mi - ar face acest lucru prima atracție pentru a vedea dacă sunteți de planificare pentru a vizita obiectivele turistice din Chicago. Turnul are 103 etaje , cu vederi incredibile la 360 de grade „. - O revizuire TripAdvisor a Turnului Willis

De la primele date la ceremonii de nunta, Skydeck a găzduit nenumărate momente romantice pentru cupluri. Dacă doriți să vă simțiți în partea de sus a lumii cu următoarea dată, puteți face o rezervare pentru micul dejun, prânz sau cină la Skydeck și se bucură de o masă privată pentru două peste o mie de picioare în aer. Sau puteți vizita Turnul Willis chiar înainte de apusul soarelui și țineți mâinile cu data de dvs. În timp ce inch intră în Ledge pentru a lua într-un minunat vedere al orașului.

„Oamenii, mai ales cupluri, sunt în căutarea pentru o experiență“, a spus Randy. „Și, cred că, cu atât mai mult putem face pentru a oferi această experiență și emoție, mai multe persoane vor dori să împărtășească momentele romantice cu noi.“