Christan Marashio scrie consiliere directă și empatică pentru întâlniri pe blogul ei și de aceea ești singur

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: ChristanMarashio împărtășește perspectiva ei ca o singură femeie în scena datând de astăzi pe blogul ei, și de asta esti singur. Ea răspunde la întrebări de întâlniri comune, a trimis la ei de către cititori, în articole bine gândite și contondente totul , de la ceea ce face un bun profil de întâlnire la modul de a găsi împlinirea în stilul de viață unic. In plus, prin Pasionați și brainiaci , dating blogger organizează evenimente angajarea în New York și Boston pentru a ajuta orientate spre relație simplu întâlni în persoană. Fie ca ea lambasting săraci , datând de eticheta sau de sprijin de o stare de spirit sănătos despre a fi singur, Christan ea spune mereu ca ea este și motivează datere pentru a imbunatati obiceiurile lor de dating în moduri semnificative și de durată.

Ca un bine - cunoscut blogger datarea, Christan Marashio primește adesea scrisori care solicită consultanță. Multe simplu acolo se confruntă cu dificultăți, se simt singuri în problemele lor de dating, și doresc să știe ce fac wrong.Every săptămâni, Christan folosește scrisorile în inbox -ul ei ca sursă de inspirație pentru conținutul de pe blogul ei, și de asta ești single. Uneori , poveștile chiar și ei inspira.

load...

O femeie a scris că ea știa ce ea a vrut într-un partener - dar ea avea probleme în a găsi-l. Ea nu a vrut să se stabilească pentru cineva care nu le place să călătorească, așa cum a făcut-o, sau nu împărtășesc aceleași valori a făcut.

De-a lungul scrisorii, se părea Christan că femeia a fost în căutarea pentru permisiunea de a face intalniri mai puțin de o prioritate. A sunat likeshe a fost gata să se mute la parti mai împlinitor ale vieții ei și să nu vă faceți griji despre a merge la baruri, creați profiluri de datare și de petrecere a timpului simțindu-se ca ea a fost lipsit. Singura femeie nu simt ca ceva lipsea. Ea sa bucurat de viața ei așa cum era.

load...

Christan Marashio, un popular datând Blogger, se referă propriile experiențe cu dating când oferiți sfaturi.

Cuvintele femeii rezonat cu Christan, care ar fi pierdut doar tatăl ei și a început să re-evaluarea propriilor priorități. Cu durerea ei a venit un sentiment de independență, deoarece ea a fost eliberat de greutatea expectations.She tatălui ei nu trebuie să vă faceți griji că stilul ei de viață unică l dezamăgit. Ea a avut numai să se întrebe dacă viața ei mulțumit propriile valori și așteptări. Și, ea a realizat, a făcut-o.

Deci, ea a spus cititorul să călătorească în lume, uita soluționarea în jos, și lăsați iubirea ei de viață să fie dragostea vieții ei. Christan nu pretinde a fi un lucrător miracol în lume dating. Ea doar numește ca ea vede. Herauthenticity atrage cititorii la sfatul ei și dă greutate la opiniile ei.

load...

Așa cum a spus ea, „Sunt o femeie singură în vârstă de 48 de ani, la ceea ce vine cu propria mea issuesand confruntarea cu propriile defecte și limitări. Sunt la fel ca oricine altcineva „.

Și de asta esti singur oferă îndrumarea cu experiență și umil de cineva care a fost acolo, facut that.Anyone in varsta de 23 de ani poate depune o întrebare datând de la Christan on - line. Ea postează aceste scrisori pe site - ul ei și răspunde la problemele importante cu impact Dater de ce să spun la o prima intalnire la care dating site - ul să se alăture.

Când writeranswers scrisoare cititorului, ea descompune dinamica datarea situationwith detaliu edificator. Articolele ei echilibru conținut informativ cu un ton casual si cu inima usoara.

În „ spoilere Alert: El vrea doar să te regulezi ,“ Christan vorbește despre modul în care femeile pot spune când un om este doar flateaza - le pentru că ei doresc tohit - l și - l renunțe. Ea a citat scrisoarea cititorului care descrie un om „noi“ vorbim și un nivel atipic de interes înainte de data a fost chiar peste ca semnele-povesteasca ale unui jucător. De multe ori, ea ia o poziție feministă pe probleme de datare andencourages cititorii ei de sex feminin pentru a face față cu oamenii de pe picior de egalitate. Și, desigur, să se dea permisiunea de a fi fericit pe cont propriu.

„Nu am stabilit să fie nici un fel de lider în gândire, datând de nișă“, a spus ea. "Doar s-a intamplat."

Peste 2000 de articole Întrebări frecvente De la raspuns Single

Christantold ne activ ei mai puternic ca un blogger este obiectivitatea ei. Când ea citește despre necazurile altei persoane matrimoniale, ea poate evalua ceea ce se întâmplă și să răspundă la întrebările lor cu un punct de vedere nepărtinitor. Experiența ei în datarea arena ajută ei la fața locului greșeli comune (uneori cele ea însăși și-a făcut) și givedown pe pământ tipsor sprijin emoțional pentru cititorii ei.

De exemplu, Christan a avut câteva cuvinte alegere pentru a da la o femeie singură întrebam despre eticheta de a plăti la o dată. Skyler a scris în aproximativ o dată care a plătit pentru primele două date numai pentru a refuza o a treia dată pentru că el era „obosit de a plăti pentru tot.“ Scriitorul a fost având în nici unul din asta. „Nimeni nu are nevoie de o mașină de furie ca asta în viața lor“ , a spus ea Skyler. Mai mult decât atât, Christan a încurajat femeile singure să facă o investiție egală în data, spunând, „Buck sus, literalmente, și să contribuie.“

Christan ajunge la punctul în articole scurte presărate cu orientare empatici și commentary.And snarky De asta esti Singletypically vine cu două posturi pe săptămână - un răspuns la o scrisoare, iar a doua referitoare la o problemă personală care se află pe hermind. De-a lungul anilor, Christan a scris peste 2000 de articole despre intalniri si relatii.

În blogul său, Christan răspunde la întrebări despre cititor online dating, oamenii de înțelegere, data eticheta, precum și alte probleme importante pentru single.

Ca parte a stilului ei de scris, Christan țese în propriile sale personale experiențe, meditațiile, și opinii despre întâlnire. Ea este pasionat de a da răspunsuri clare și oneste pentru cititorii ei, pentru că ea înțelege luptele de a fi singur. Sherelates către cititorii ei la un nivel profund personal.

„Ceea ce oamenii cu adevărat luat la este că eu sunt în tranșee cu ei“, a spus ea. „Am experienta de prima mana cu cele mai recente site-uri matrimoniale și aplicații - asta e ceea ce mă diferențiază de majoritatea antrenorilor matrimoniale și bloggeri.“

În plus față de blogul ei, Christan a fost greu la locul de muncă scris un roman pentru ultimii ani. Sinopsisul intrigant citește , „O femeie fracturat emoțional este forțat să aibă încredere în omul responsabil pentru dezlegarea ei , în scopul de a salva un singur lucru care - i de la care se încadrează în afară din nou.“ E ca „Diavolul se întâlnește Prada“ întâlnește „Fata, Interrupted.“ The poveste de dragoste și trădare este despre călătoria unei femei de a vindeca inima ei rupt și pentru a găsi din nou dragostea.

Acest subiect este profund personală la bloggerbecause ea aude atât de multe povești din single-uri din întreaga lume încearcă să facă față cu temerile și nesiguranțele de a fi alone.Inher scris, Christan speră să aducă claritate și compasiune la problemele emoționale matrimoniale.

Și de asta esti singur este o resursă întâlnire umplut cu sfaturi simple de la o singură femeie modernă. „Eu nu mă prezint ca un expert în datarea“, ne-a spus ea. „Nu cred că există. Cum se poate? Este atât de sus în aer și de personal pentru toată lumea.“

Pasionați & brainiaci: Evenimente dinamice În cazul în care daters se angajeze în Persoana

In timp ce Christan este mai mult decât fericit pentru a vorbi prin intermediul probleme de datare pe blogul ei, ea își dă seama , de asemenea , unele single -uri au nevoie de mai mult decât cuvinte. Deci , ea găzduiește evenimente pentru a helpthem ajunge acolo și de a face lucrurile să se întâmple pentru ei înșiși. Pasionați și brainiaci organizează petreceri single, viteza de datare nopți, și alte evenimente sociale din New York și Boston.

De obicei, compania eveniment social găzduiește about40 la 50 de evenimente de nișă pe lună pentru single și non-single. Fiecare eveniment are o anumită temă pentru a face apel la daters ca-minded care doresc să se conecteze pe baza de personalitate de peste arata.

Christan merge de fapt, la multe dintre evenimentele, deoarece ea se bucură casual atmosphere.She socială ne-a spus evenimentele sunt întotdeauna o mulțime de distracție, mai ales cele bazate pe activitate. O noapte trivia populare sau dezbatere intelectuală se poate obține într-adevăr sucuri oamenilor care curge și de a încuraja simplu pentru a merge dincolo de a vorbi mici, atunci când a cunoaște unul pe altul.

Pasionați și brainiaci este specializată în organizarea de evenimente sociale pentru single cărora le place să se amestece lucrurile.

„Este nevoie de interacțiune“, a spus ea, „pentru ca tu esti mult mai probabil să se întâlnească oameni care sunt disponibile și grave.“

Christan vede evenimentele ei ca o alternativă mai eficientă pentru online dating. „Oamenii în aplicații și site-uri de dating sunt ambivalentă despre dating. Ei doar trece prin moțiuni“, a spus ea. „Punerea-te acolo este un pas mai mare.“

Fie că vă bucura de a explora noi locuri pe o vanatoare de măturător de stradă sau frecarea coatele la o degustare de vinuri, împătimiții și evenimente brainiaci ajuta persoanele singure și cuplurile de rețea cu persoane care au hobby-uri și interese similare.

„Nu vă fie teamă să meargă școală vechi și întâlni oameni în viața reală“, a spus Christan. „Nu știi niciodată ce se poate întâmpla.“

Schimbul de experiențele ei pentru a ajuta pe cititori să găsească drumul lor

După un divorț sfâșietor, Chloe a simțit destul de scăzut în legătură cu perspectivele ei de dating. Ea a fost o mamă singură care trăiesc în Londra și senzație copleșit de dating scena. Teama ei de a fi singur făcut-o să se simtă disperată și fără speranță - până când ea a venit peste si de aceea esti singur. Chloe simțit mutat în special de către un articleabout făcând pace cu ideea de a fi singur și de a găsi bucurie indiferent de starea relației tale.

„A făcut într - adevăr să - mi dau seama că este în regulă să fie doar eu, să - mi trăiesc viața fără speranța de a întâlni pe cineva,“ Chloe a scris într - o emoționantă notă de mulțumire la Christan. „Ea ma făcut să mă uit la baietelul meu și dau seama că viața noastră nu se tin pe... Asta este viața noastră , cu sau fără mine găsești pe cineva.“

Abordarea pozitivă Christan de a fi singur este inspirat de a single de toate vârstele și backgrounds.Melanie, o singură femeie în vârstă de 35 de ani, saidthe blog - ul a fost un loc liniștitor să învețe și să crească. „A fost extrem de luminoase pentru a viziona aborda diverse aspecte de matrimoniale si intalniri online“ , a scris Melanie într - o recenzie. „A fost de ajutor obtinerea mine peste propria mea timidness înnăscută despre ea.“

„Am vrut doar să - ți spun că , după profilul nostru makeover apel, eu sunt acum urmărit de șapte bărbați!“ - Karen, unul dintre cititorii lui Christan care au angajat scriitorul de a revizui profilul ei

Uneori ajutorul ei personalizată ajută femeile recapete încrederea și țara lor pe care cineva special. Tracy nu au deloc în prezent 30 de ani și 40 de ani , așa că a avut nevoie de ajutor whenshe a decis să se întoarcă acolo. Datarea Peisajul sa schimbat, iar ea nu știa cum să navigheze online dating. Christan revizuit profilul ei de dating online , și a luat - o până la speed.Within câteva săptămâni, Tracy a întâlnit meciul ei. „L - am ador, și ne -a lungul frumos“ , a scris ea. „Sunt doar atât de fericit.“

Christan iubește beinga de ghidare a luminii pentru cititorii ei, butshe este inspirat în mod egal de poveștile lor de succes și cuvinte frumoase. „Ceea ce ma atinge cel mai mult sunt scrisorile de la oameni, și am obține aceste destul de frecvent, în cazul în care acestea ajung prin a spune„Eu chiar sper găsi pe cineva,“ea ne-a spus. „Este copleșitor să aibă atât de multe peoplesincerely vă doresc bine. Inseamna mult pentru mine."

Christan Marashio este vocea rațiunii în Times Dating turbulenta

Citind Christan lui adevărată comoară de articole, este clar că ea devine ea. Ea empatizează cu un singur stil de viață , deoarece este o parte din experiența ei de viață. Dedesubt atitudinea ei bont este o adevărată pasiune pentru a ajuta cititorii ei să crească nivelul lor de încredere și să învețe cum să devină daters avizați.

Christan consideră călătoria, nu destinația, în cazul în care este simplu ar trebui să se concentreze energia și atenția lor. Sfatul ei de susținere împuternicește mulți cititori să se pună acolo și să navigați provocările de astăzi lume dating. Uneori blogul ei inspiră chiar și simplu, la fel ca femeia care îi place să călătorească, să se dea permisiunea de a trăi așa cum doresc.

„Oricine poate da sfaturi. Este responsabilitatea individului de a lua feedback-ul și de a face modificările“, a spus Christan. „Când acest lucru se întâmplă, merită creditul; Eu nu fac. Tocmai am scris propoziții. Ei au luat măsuri pentru a face schimbarea în viața lor.“

„Vreau doar să spun oamenilor: Toata lumea trece prin asta. Nu este vorba doar de tine.“ -Christan Marashio, datând blogger, scriitor, și antreprenor

Pentru că ea e acolo, alături de cititori intalniri dreptul ei, Christan poate oferi o perspectiva din interior asupra a ceea ce este să se confrunte cu respingere, au o dată rău, și se simt nesiguri. Și de asta ești standuri unice în semn de solidaritate cu modernă unică dater.

„Cred ca oamenii sunt de a lua o bătaie reală în aplicații și site-uri matrimoniale, chiar acum“, a spus ea. „Trebuie să construim această piele groasă și lupta sentimente de nepotrivire. Vreau doar să spun oamenilor: Toata lumea trece prin asta. Nu este vorba doar de tine.“