Cinci unu doi consiliere și coaching: shaina singh este un psihoterapeut inclusiv pentru single și cupluri din texas

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Shaina Singh a început practica o terapie privat pentru a da Austin cupluri si single - un loc unde ar putea vorbi despre problemele lor și se simt auzit, acceptat și apreciat. De-a lungul timpului, psihoterapeutul profesional a dat seama că este nevoie să se extindă repertoriul ei pentru a satisface nevoile clienților care nu au nevoie neapărat să fie analizate - au nevoie de sfaturi practice cu privire la modul de a construi relații și de a găsi fericirea. Shaina a devenit o datare și viață antrenor licențiat pentru a sprijini simplu de toate genurile și orientări. Ea oferă acum consultări aprofundate pentru oricine caută răspunsuri despre viață, dragoste și relații. Fie că sunteți în căutarea pentru consiliere premaritală, consiliere cupluri, sex pozitiv , datând de consiliere sau terapie individuala, puteți conta pe cinci One Two Consiliere pentru a fi un aliat în călătoria ta.

În urmă cu câțiva ani, psihoterapeut instruit Shaina Singh a vorbit cu un prieten de-al ei terapeut atunci când subiectul de întâlnire a venit. Ei au început compararea note despre experiențele lor cu datele proaste și conversații incomode, și au recunoscut că mulți dintre clienții lor a întâmpinat dificultăți similare atunci când caută un partener pe termen lung. Mai mult decât atât, simplu de azi au adăugat complicație de dating online, pentru a face față.

load...

„Sunt fascinat de cât de mult datarea sa schimbat în ultimii ani“, a spus Shaina. „Sa schimbat atât de mult încât unii oameni se luptă să țină pasul.“

Shaina Singh este un psihoterapeut calificat care oferă, de asemenea, sprijinul ei ca un antrenor de întâlnire.

Deoarece cei doi prieteni reflectat pe luptele de a fi unice, au dat seama că era nevoie de mai multe orientări terapeutice pentru cei care se ocupă cu trecerea peste ecran, ghosting și alte provocări de datare. Cel puțin, Shaina crezut că, dacă este simplu pe cineva de partea lor să vorbească cu, s-ar simți mai puțin singuri ca au fost abordate probleme emoționale.

load...

Shaina a venit departe de conversație ei cu prietenul ei a determinat să înceapă să ofere servicii de coaching pentru intalniri single din toate categoriile de viață.

Cu sediul în Austin, Texas, Shaina ruleaza acum o practica privata ca psihoterapeut și antrenor, datând de înaltă calificare. Printre domeniile sale de expertiza includ terapia de cuplu, terapie individuala, de recuperare despartire, si LGBTQAI + consiliere și sprijin. Shaina este un consilier de sex-pozitiv, astfel ea poate aborda probleme în dormitor precum și de orientare ofertă pentru cupluri într-o relație deschisă.

„Susțin oameni din toate categoriile de viață“, a spus ea. „Aș spune că abordarea mea generală este plin de compasiune și simplu.“

Consiliere premarital oferă un sistem de suport pentru cupluri

Alegerea pe cineva ca terapeut sau de sondare bord este o decizie personală, iar Shaina nu cere noi clienti sa aleaga vederea ei nevăzut. Ea oferă o consultație inițială liberă în timpul căreia ea vorbește despre stilul ei de consiliere și pune întrebări cu privire la fond și scopurile persoanei.

load...

Odată ce ea a primit un simt pentru cine este și ce problemele lor sunt, Shaina recomandă serviciile ei ca fie un antrenor datând sau psihoterapeut. Ea vede munca ei ca terapie explorări în profunzime a psihicului unei persoane. Ea patrunde in experiențele lor din copilărie și stilul de atașament pentru a descoperi modele și de a oferi perspective care provoacă o schimbare de durată. Sesiuni de terapie ei pot include unele coaching-ul, dar accentul este în primul rând intern.

În plus față de munca ei individuale, Shaina oferă consiliere premaritală cuplurilor despre a lega nodul. Ea este certificată în Salvarea căsnicia ta înainte de a începe programul, care și- a întărit legăturile de nenumărate cupluri. Shaina ne -a spus consiliere premaritală ei pot pregăti clienții pentru provocările de care sunt pe cale să se confrunte cu un cuplu căsătorit. Sesiunile de obicei durează 50 de minute.

Shaina ajută clienții săi cu probleme personale, inclusiv cu trauma, depășirea anxietății, și vine ca o LGBTQIA + persoană.

Fie că ajută clienții obține în mentalitatea de căsătorie sau de a descoperi sexualitatea lor, Shaina este un avocat angajat și pasionat pentru a trai viata ta cea mai bună.

Shaina remarcat faptul că mulți dintre clienții ei au întrebări cu privire la sexualitatea lor, și ea îi încurajează să exploreze dorințele lor într-un mod sănătos. Ea oferă un cadru de sprijin în cazul în care clienții săi pot fi deschise cu privire la gândurile și emoțiile lor pe o varietate de subiecte cu caracter personal.

„Oamenii de multe ori găsi mine pentru că ei caută o persoană care va accepta și să le sprijine“, a spus ea. „Sunt un sex pozitiv, poli, și încurcarea terapeut prietenos, așa că văd de multe ori oamenii redescoperă ei înșiși și de a explora sexualitatea lor, de asemenea.“

Matrimoniale Coaching abilitează Single de toate sexele & sexualities

Shaina a obținut certificarea ei ca un antrenor de viață și, datând de la Coaching Institute Life of America. Ea face un punct pentru a distinge serviciile sale ca antrenor, datând de la serviciile ei ca un psihoterapeut. „Odată ce am lua pe cineva în practica mea de coaching, eu nu le oferă terapie“, a explicat ea. „Eu nu trec acea linie.“

Oamenii de toate felurile rândul său, la Shaina pentru sfaturi și îndrumare întâlnire relație. Ea vede o mulțime de oameni care suferă de despărțiri din trecut și senzație de sigur cu privire la modul de navigare moderne dating scena. Online dating poate părea copleșitoare, dacă, de exemplu, cineva a fost în afara scenei datând din ultimele două decenii. Shaina a spus cel mai vechi clientul ei a fost de aproximativ 40 de ani, dar ea salută posibilitatea de a lucra cu seniorii în dating scena și să le permită să beneficieze de tehnologia de azi.

„Practica mea întâlnire de coaching este deschisă pentru oameni de toate genurile si sexualitati.“ - Shaina Singh, antrenor intalniri si psihoterapeut

In timp ce Shaina poate oferi asistență pe o serie de probleme de datare, serviciul cel mai frecvent ea oferă asistență este dating online. Deoarece se pare ca în cazul în care fiecare persoană este on-line aceste zile. Shaina poate ajuta simplu configurați un profil de întâlnire, calma nervozitatea lor, și să se pregătească pentru prima dată. Ea oferă sfaturi utile cu privire la ce să se uite într-un partener potențial și cum să se comporte atunci când doriți pentru a promova intimitatea.

Dacă aveți întrebări cu privire la intalniri si relatii, Shaina poate oferi un loc sigur și non-judecatoare pentru a descoperi cine esti si ce vrei.

„Pasiunea mea și scopul meu este de a sprijini persoanele singure și să le învețe până în prezent de bine astfel încât acestea să intre în relații sănătoase“, a spus ea. „Este un privilegiu de a fi capabil să meargă de partea lor și de a le ajuta să ajungă acolo.“

Foștii clienții apreciază ei sfaturi compasiune

Shaina lucreaza cu oameni din toate mediile, dar herinsights pe dating si relatii sunt universale. Ea înțelege atitudinile care stau la baza si credinte limitative care stau în calea tuturor Dater, indiferent dacă sunt gay, drept, bi, sub semnul întrebării, sau lichid, și ea oferă remedii practice prin intermediul sesiunilor de coaching. Ca urmare, ea a ajutat multe persoane găsi vocea lor și recapete încrederea în dating scena.

„Dacă fac parte din familia LGBTQ și care au nevoie de sprijin, nu căutați mai departe“ , a declarat Jackie H. Într - un comentariu Yelp. „Shaina creează o atmosferă de respect și siguranță. Ea este de ajutor în lucrul prin nevoile de relație „.

„Shaina este un consilier uimitor. Ea ascultă cu o minte foarte deschisă și inima , dar va fi , de asemenea , direct sfatul ei „. - Joy S.

Un client cu inițialele KJ a spus Shaina oferit confort și orientare în săptămânile care au urmat o despartire dur.“Am venit să văd Shaina bobinare dintr-o Heartbreak“, a spus KJ. „Munca noastră ma ajutat să câștige încredere, se simt abilitate, și am fost în stare să înceapă datând din nou.“ Acum, KJ scrie că el poate recunoaște datând steaguri roșii pentru a ajuta la ei pentru a alege un partener data viitoare mai potrivite.

Unii clienți lăsați ei sesiuni de unu-la-unu sentiment excitat pentru a ajunge înapoi în lume dating astfel încât acestea să poată folosi abilitățile de care au învățat de la Shaina.

„Shaina m-au sprijinit printr-o Heartbreak și mi-a dat speranța când am simțit nu era nici unul“, a spus EK „Ea ma ajutat să afle mai multe despre mine, ce caut într-un partener potențial, și ma ajutat să recunoască tiparele mele de datare din trecut.“

Shaina oferă un spațiu sigur pentru a cultiva relatii sanatoase

De la început, Shaina a văzut afacerea ei de coaching si practica terapia ca o modalitate de a sprijini simplu în toate tipurile de situații care încearcă emoțional. Ea a vrut să ofere un loc sigur, în cazul în care oamenii de orice orientare ar putea simți acceptat și împuternicit. Devotamentul ei pentru a ajunge la comunitatea LGBTQAI + o diferențiază de alții în profesia ei.

Shaina este o transmite-gândire și ghid cu inima deschisă, cu o ușă deschisă pentru oricine care are nevoie să vorbească. Ea invită conversație fără judecată și dă sfaturi onest susținută de ani de experiență și de cercetare.

„Îmi place să fiu capabil de a servi oamenii într-o practica privata ca antrenor psihoterapeut și întâlnire“, a spus ea. „Este unul dintre lucrurile cele mai profitabile le-am făcut vreodată.“

„Shaina Singh vă va întâlni cu respect, compasiune, înțelegere și abilități pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele personale“, a declarat Katie C. Într-un comentariu. „Ea este o forță pentru bunătatea cu o pasiune pentru dreptate socială pentru toate ființele.“