Cincizeci de flori ajută miresele diy și frugal să-și aducă viziunile florale la viață cu flori de la fermă la ușă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: aranjamente florale sunt adesea printre cele mai mari cheltuieli de nunta, dar ele nu trebuie să fie. FiftyFlowers oferă o selecție de mai mult de 2.000 de tipuri de flori proaspete tăiate de la fermele partenere în întreaga lume pentru livrare direct în fața ușii. O să tăiați și să le aranjați le și acest model de fermă la ușă este mai puțin costisitoare decât cele mai multe florării și oferă mai multe opțiuni decât te - ai găsi la un magazin local. Echipa de profesionisti a companiei atrage din experiența sa vastă pentru a transforma o zi mare într - o ocazie memorabilă pentru clienții și oaspeții lor. Aceasta, împreună cu o mare catalog on - line de inspirație cu liste de verificare și consultații gratuite, a permis FiftyFlowers pentru a ajuta mii de mirese fac viziunile florale o realitate.

Când Liza Roeser-Atwood a servit în Corpul Păcii în Ecuador, ea a învățat foarte multe despre cultura locală și comerțul. Un lucru a fost observat cum au fost disponibile la prețuri accesibile flori proaspete de la fermele, iar acest lucru a stârnit o idee de afaceri. În 2002, Liza și soțul ei, Blu Atwood, deschis FiftyFlowers ca o alternativă la magazinele florale traditionale din America de Nord. Scopul a fost de a oferi flori proaspete tăiate direct către consumatori.

load...

„Suntem o operațiune de fermă directă, ceea ce înseamnă că florile noastre ajung în forma lor rawest“, a declarat FiftyFlowers Associate Marketing Thalia Toro-Lopez. „Deci comanda on-line, florile sunt trimise direct la tine, și să le tăiați și de a face procesarea și aranjarea. Asta e ceea ce ne face accesibil „.

În prezent, cu sediul în Boise, Idaho, cu un al doilea birou în Quito, Ecuador, operațiunea a crescut de a angaja mai mult de 40 de profesioniști, toți aceștia sunt angajate pentru a aduce flori frumoase, la prețuri accesibile în fața ușii.

load...

Thalia ne-a spus personalul iubește ajutând clienții. Dacă găsiți o fotografie de flori pe care o adora, dar nu sunt sigur ce acestea sunt, puteți trimite-l în, și experții lor vor oferi răspunsul și sugerează o cantitate în funcție de nevoile dumneavoastră. Și, în cazul în care florile dorite nu îndeplinesc bugetul dvs., FiftyFlowers va recomanda mai accesibile imitaiilor, care este ideal pentru mirese pe un buget.

„Un lucru nu pot sublinia suficient pentru clienții noștri este că suntem cu ei la fiecare pas din drum“, a declarat Thalia. „Vom trimite mesaje text, iar noi vă vom suna când florile au fost livrate pentru a oferi instrucțiuni de îngrijire.“

În cazul în care apar probleme, Thalia a declarat că echipa va face tot posibilul pentru a găsi o soluție, inclusiv reshipping produse sau care se oferă cele mai bune practici cu privire la modul de a repara flori deteriorate.

Mai mult de 2.000 de flori pentru a crea Perfect Aranjamente nunta Anul-rotund

Când vizitați un magazin local de flori, floraria are de obicei acces la o selecție limitată de flori bazate pe ceea ce este în sezon. In plus, avand florile prelucrate si aranjate pentru ziua cea mare vine cu o taxă de voinic. FiftyFlowers oferă o alternativă la prețuri accesibile.

load...

Prin colaborarea cu fermele partenere din întreaga lume, compania are acces la mai mult de 2.000 de tipuri de flori și este capabil să obțină specimene care nu pot fi disponibile inyour zona. De exemplu, Thalia a spus că a avut mirese ajunge doresc bujori, dar nu le-a putut găsi pe plan local, deoarece acestea au fost în afara sezonului. FiftyFlowers a fost în măsură să le obțină de la o fermă de partener și de a ajuta la a face vise flori nunta miresei se întâmplă.

Inventarul variază de la trandafiri de gradina tradiționale la flori exotice rare, care sunt greu de găsit. Această varietate completă oferă mirese DIY mai mult loc pentru creativitate și potențial fără sfârșit pentru buchete colorate și aranjamente.

Indiferent de sezon, FiftyFlowers pot găsi florile care le doriti pentru ziua ta cea mare. Fotografie prin amabilitatea Allison Marie Fotografie.

FiftyFlowers pot trimite cât mai puține ca 25 tulpini, dar se pot ocupa, de asemenea, comenzi mari în vrac, deoarece acestea obține flori en-gros.

Și, da, tu trebuie să tăiați și aranja florile le, dar se poate transforma într-o experiență de lipire mare, ca parte a nunta ta.

„Vei citi în comentariile noastre mirese vor primi impreuna cu domnisoarele de onoare si membrii de familie și flori de proces împreună și aranja flori împreună“, a declarat Thalia.

Să nu mai vorbim, mirese creative se vor bucura de obtinerea de a se exprima artistic și de a construi aranjamente și buchete lor, modul în care acestea le doresc.

Consultatii gratuite si instrumente pentru a construi visul decorative

Un mare perk de a folosi FiftyFlowers este accesul la consultant floral in-house al companiei.

„Acest lucru ne permite să aducem viziunea floral la viață, indiferent de bugetul sau de culoarea ta preferata“, a spus Thalia. „Programarea o consultație gratuită withour consultant florală într-adevăr face lucrurile mai ușor.“

Mirese sau cupluri sunt în măsură să vorbească cu Violet la telefon sau conecta cu ei pe chat-ul gratuit. Puteți trimite chiar Violet bord Pinterest sau fotografii de inspirație pentru a ajuta-i arate aspectul merge pentru, și ea poate ajuta să îți dai seama exact ce trebuie să-l atingă.

FiftyFlowers are , de asemenea , un descărcabil gratuit de flori de nunta Rețetă Foaie de lucru pentru a vă ajuta să dau seama de-nitty curajos detalii cu privire la cât de mult din fiecare floare trebuie să comandați. Pur și simplu introduceți tipurile de flori și verdeață pe care doriți să utilizați, plus aranjamentele pe care doriți să le efectuați, iar foaia de lucru calculează automat comanda. Instrucțiunile pas-cu-pas a face procesul cât mai simplu posibil.

Povestiri de flori Oferta inspirație creatoare pentru mirese Be

Dacă nu sunteți sigur exact ceea ce vrei pentru nunta ta, FiftyFlowers oferă, de asemenea de tone de inspirație și de idei pe site-ul său. Și, odată ce ați găsit florile potrivit pentru tine, este incredibil de ușor de a cumpăra cele pe care le iubesc prin sistemul coșului de cumpărături și intuitivă site-ului.

Make Acest aspect secțiune a site - ului oferă inspirație DIY, arătând nenumărate aranjamente florale frumoase de nunti reale din intreaga tara. Dar, spre deosebire de alte site - uri care pur și simplu arată fotografii pentru inspirație, FiftyFlowers tu care au fost utilizate tipuri de flori spune, exact cât de multe aveți nevoie pentru a obține aspectul, și vă permite să comandați materialele necesare pentru a recrea.

Povești de succes pentru clienți pe FiftyFlowers pot inspira nunta idei florale. Fotografie prin amabilitatea Ambah Parkah Fotografie.

Pentru inspirație și îndrumări suplimentare, FiftyFlowers dedică o secțiune a site - ului său de la Povestiri de flori , în cazul în care clienții reali prezintă fotografii și mărturii ale experienței lor de flori. Fiecare poveste iti spune exact ce flori și în ce cantitate clientul comandat.

Puteți vedea fotografii despre cum florile se uita și să învețe din experiențe diferite ale clienților, bune și rele. Acest lucru oferă și o imagine mai clară și inspirație creativă pentru mirese economi și artistice care doresc să se adune ei înșiși florile lor de nunta.

FiftyFlowers: Profesioniștii pot ajuta să înfloriți pe ziua ta cea mare

Pentru cei care nu sunt în lucru DIY, FiftyFlowers are un nou produs gata de a merge numit Enchanted flori de nunta într - o colecție de Box , care oferă un aspect de pre- a făcut , care vin cu tot ce ai nevoie.

Cutiile includ buchet de mireasa, domnisoarele de onoare buchete, concorde, și, în funcție de pachetul de a comanda, centerpieces.

„Este atât de convenabil - tot ce trebuie să faceți la sosire este să le tăiați, le-a pus în apă, și gata“, a spus Thalia.

Fie că sunteți o mireasa pe un buget sau esti pur și simplu o persoană creativă cu o viziune unică pentru nunta ta, FiftyFlowers oferă instrumente, expertiză și inventar pentru a face ziua ta cea mare succes.