Cine ar trebui să ia amprenta?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Cine ar trebui să plătească pentru data în secolul 21? S-ar putea crede răspunsul ar obține mai ușor și mai stabilit ca civilizația forjează în viitor, dar nu. Este folosit pentru a fi fuste erau lungi sau toate scurt, roz a fost „în“ sau roz a fost „out“, costume de Paisley erau la modă sau au fost hidoasă. Dar cultura modernă este totul despre gustul individuale și preferințele. De asemenea, cu plata pentru data: Astăzi, orice merge.

Deci, ce este o fată să facă? Cum poate ști dacă ea ar trebui să ia cecul, așteptați pentru el să-l ia sau arunca în jumătate? Să începem cu un pic de bun-simț, și apoi de lucru în mai dificile scenarii.

El este bogat.

Desigur, dacă el este un pic mai în vârstă , mai stabilit în cariera sa și are hainele și mașina pentru a dovedi aceasta , atunci nu dau proiectul de lege un gând al doilea. Companie ta și posibilitățile pe care le reprezentați valorează mult mai mult decât bani pentru un om de distincție. Doar asigurați - vă să - l ia în considerare și tânjesc după acele posibilități pentru o vreme. Aduci la fel de mult valoare relația ca el. Deci, indiferent de cât de mult poate cheltui pentru tine, amintiți - vă mereu că nu - i datorezi nimic , cu excepția, poate, un zâmbet și atenția.

load...

„Relațiile necesită o da sănătoasă și să ia, și modul în care

atât mâner prețul de întâlnire s-ar putea da chiar unele

perspective bune în compatibilitatea ta „.

Ești bogat.

Dar ce se întâmplă dacă ești femeia modernă, cu un MBA și un birou cu pereți reale și o ușă, iar el e un barman chipes care supraviețuiește pe sfaturi? Trebuie să obțineți un simt pentru situația. Nu o simt emoțional, ci unul intelectual. Ai, evident, un creier care te-ai succes în viață și de afaceri astfel încât să folosească.

Este brioșă dvs. Stud mesaje text întotdeauna să aducă vin acasă sau bere? Are el vă cere să aveți chineză livrate după o seară „dată“ devreme în sac? Bucurați - vă de ceea ce are pentru a va oferi dacă trebuie, dar nu - l sprijine. Acesta ar putea fi un vagabond, așa că stați cu booty call ocazional - în termenii dumneavoastră și programul.

load...

Dar dacă el însuși pune prin facultatea de drept? Are potențial, dar el nu are prea mult fluxul de numerar acum. El se simte rău atunci când plătiți, dar dacă nu plătiți, nu va fi nici date reale. Spune-i că poate plăti totul înapoi la tine într-o zi, și să plătească pentru o dată frumos o dată într-un timp - nu pentru școlarizare, plățile auto, chirie sau operarea bunicii. Am înțeles? Și tu poți lăsa în continuare să-l luați pe unele date la prețuri rezonabile la film sau un muzeu de artă.

Ai venituri la fel de modeste.

Cel mai adesea, veți găsi, probabil, un tip ale cărui finanțe sunt mult ca a ta. Atât Faci clic pe OK și își pot permite unele divertisment, dar resursele nu sunt nelimitate.

Asigurați-vă prima întâlnire ieftine, și să-l întreb dacă este o dată reală sau nu. Poate merge pentru cafea. Dacă trebuie să stea la cozi pentru a comanda și să plătească, să presupunem că va plăti pentru propria. Dacă el vrea să plătească, să-l plătească dacă-l vrei, dar nu-l lăsa să plătească dacă nu sunteți sigur despre el sau dacă știi că e falit. Dacă există servicii de masă sau vă aflați într-un bar, s-ar putea întreba dacă doriți pe o filă sau două. Întreabă-l, „Vrei file separate?“ Și du-te cu răspunsul său. Dacă ei picătură un proiect de lege pe masă, așteptați câteva momente pentru a vedea dacă el vrea.

load...

Asta - i drept - vrea. E un om. Dacă el vrea ca acest lucru să fie o dată, el va apuca , probabil , proiectul de lege. Dacă-l apuca, el s - ar putea crede că nu ia în considerare acest lucru să fie o dată. Da, este al treilea mileniu, dar legea grotă reguli încă relațiile bărbat - femeie, cel puțin în primele etape. În acest mintea omului , dacă luați că proiectul de lege, ar putea echivala cu castrarea - l ca un nou catelus. Fii atent părților de licitație ale bărbăția.

Aici e ceva ce s-ar putea încerca, la sfârșitul acestei prime ieftine, dacă data pe care doriți să-l văd din nou. Când sosește proiectul de lege, apuca. Când el protesteaza, spune-i că ai avut o mare de timp și asta e pe tine. Apoi, cu zambetul tau cel mai bun, să-l privesc în ochi și spune ceva de genul „Dar poti sa-mi cumperi cina sambata seara.“ Este îndrăzneț, dar îi place asta despre tine.

Iată câteva sfaturi pentru mai multe scenarii s-ar putea întâlni.

Pur și simplu face lucrurile par un pic mai puțin „financiar“, dacă nu împărțiți cecul pe centru. Math nu este romantic. Ia-ti propriul proiect de lege, i dea niște bani, lăsa un sfat, pe rând de plată, sau să plătească pentru diferite aspecte ale datei.

Cheia este de a face ceea ce este practic pentru situația dumneavoastră și a lui. Lucrați împreună și vorbesc despre asta înainte de a deveni o problemă. Fii atent de ego - ul său fragil, dar ajuta un tip atunci când este un lucru bun de făcut. Relațiile necesită o da sănătoasă și să ia, și modul în care amândoi se ocupe de prețul de întâlnire ar putea chiar să vă dau câteva bune perspective în compatibilitatea ta.