Combateți febra de primăvară cu o nouă modalitate de a întâlni oameni

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Fie că sunteți divorțat, nou singur sau au fost pe piață un arc în timp, cum se spune, a apărut.

Cu primăvara vine nevoia irezistibilă de a ieși și întâlni oameni noi.

Am auzit lucruri bune despre un nou mod de a satisface potențiale noi, numite Anomo, și fiind de tip uber curios, m-am înscris.

Îmi amintește un pic de Facebook, dar interacționați cu oamenii pe care nu le cunosc deja... Și există o poftă de mâncare (mai mult pe aceasta mai târziu).

load...

Mi-a plăcut suficient pentru a dori să afle cine era în spatele ei, așa că am stabilit la interviu unul dintre creatorii Anomo lui, James Sun.

1. Ce este exact Anomo? Vreau să spun... Știu ce este, dar înainte de a planifica acest interviu, am avut nici un indiciu.

JS: Anomo este rețeaua ananonymoussocial în cazul în care oamenii dezvăluie numai lucruri atunci când doresc să.

Anomo comută la rețele sociale world.You folosesc un avatar anonim și de fapt, ajunge să cunoască oamenii din jurul tău în timp ce interacționează în jocuri și de grup sau de chat unu-la-unu.

2. Această aplicație datând este destul de unic în care utilizatorii nu posta poze cu ei înșiși ca imagine de profil. Imaginea lor de profil este de fapt un avatar animat (super dragut). De ce avatarul, și crezi că utilizați avatarul face comunicarea mai ușoară? A fost intenția de a face această aplicație , datând de diferite decât media aplicația dating în această privință, ușurința de conversație?

load...

Pentru că toată lumea începe ca un avatar, primele impresii ajunge dincolo de aspectul și relațiile se dezvoltă într - un mod mai autentic. Tu controlezi cât de mult doriți să dezvăluie despre tine în fiecare relație ca te duci.

Cel mai bun din toate, contul dvs. Este izolat din viața reală, astfel încât să puteți bară, bomba o conversație, de râs complet le dezvăluie ceea ce crezi cu adevărat și să se simtă în siguranță, fără a pune în pericol reputația reală.

3. O mulțime de utilizatori Anomo sunt intre 20 si 30 de ani. Cititorii mei sunt divorțați în primul rând, femei și bărbați peste 35 de ani în căutarea pentru a obține înapoi în joc de dating. Ați observat o creștere a utilizatorilor de peste 40 de ani?

Avem o mulțime de utilizatori în 30 de ani și 40 de ani, mai ales în baza de utilizatori din Marea Britanie nostru este cu siguranță în creștere în peste 35 de market.In fapt, utilizatorii noștri cei mai implicați sunt de multe ori mai vechi de 30 de ani.

load...

Când vă înscrieți pentru aplicația, am implicit pentru a arăta numai de oameni și de conținut din grupul de vârstă.

„Visul nostru este de a Anomo complet

revolutionizesocialinteractions.“

4. Cum a apărut ideea pentru o întâlnire aplicație bazată pe avatar apărut?

Am început ca aplicație socială și a realizat mai multe persoane au fost în căutarea pentru intalniri pe Anomo. Ne-am bazat firma noastra pe citatul lui Oscar Wilde, „Omul este cel în el însuși propria sa persoană. Da-i o mască și el vă va spune adevărul „.

5. O mulțime de aplicații, site-uri și întreprinderi bazate pe web au nume ciudate. Google și Yahoo vin imediat în minte. Anomo nu este un cuvânt se folosește în vocabularul general. De unde a venit numele de Anomo?

Anomo provine din cuvântul anonim fără „NY“ și „noi“.

6. OK, am de gând să te pun pe cealaltă parte. Să presupunem că ești un singur bărbat / femeie. Ai auzit despre această aplicație nouă rău, datând și au decis să dea fabulos Anomo o încercare. Știi această aplicație mai bine decât oricine. Ce ați spune că este modul cel mai productiv pentru a cunoaște pe alții și să facă unele datând progrese în această aplicație de creație?

Avem un joc numit spărgătoare de gheață. Tot ce trebuie să faceți este să se agită yourphoneand Anomo willintelligentlyfind voi patru persoane din categoria de vârstă și de sex opus pentru a juca un joc de spărgătoare de gheață cu.

Este un simplu cinci întrebări „ajung să te cunosc“ joc care se afla pe locul yourcompatibility cu ceilalți utilizatori după fiecare joc. Dacă găsiți cealaltă persoană interesantă, atunci începe chat și gettingto le cunosc. În cazul în care chat - ul merge extrem de bine, amândoi pot dezvălui o fotografie sau informații cu caracter personal privat între ele.

7. Ai tot ce vrei actuali și potențiali utilizatori Anomo să știe?

Fiecare spărgătoare de gheață te joci ajută să găsiți Anomo inteligent următorul set de patru persoane pentru tine. Clasificăm oameni în 20 de clasificări și ouralgorithmsanalyze care clasificări tind să discute mai des cu o altă clasificare.

De exemplu, dacă vă clasifica drept „clasa a treia“ si sfarsesti chat cu „clasa Seven“ mult, algoritmul nostru știe de tip Trei persoane din clasa a socializa de multe ori cu clasa Seven, așa că vom încerca să găsim mai multe meciuri cu care corelație.

Credem că cel mai bun predictor al care ar putea fi compatibil este tipul de persoana pe care termina pe chat cu cele mai multe.

8. Când vă aflați în aplicația Anomo, puteți vedea literalmente cât de mulți utilizatori noi se alătură pe măsură ce derulați în jos pe ecranul de activitate. Aceasta este o caracteristică foarte misto. Există un motiv pentru care să ne vedem că?

Dorim ca utilizatorii noștri să urez bun venit noilor utilizatori.

9. Care este visul tău pentru Anomo în anii următori?

Visul nostru este pentru Anomo să complet revolutionizesocialinteractions.

Noi nu ar trebui sa judecam oamenii doar pe o fotografie, și nu trebuie să ne fie frică de a împărtăși gândurile noastre reale, din cauza consecințelor sociale care provin din rețelele sociale tradiționale, cum ar fi Facebook, Twitter, etc.

Ar trebui să fie capabil de a împărtăși gândurile autentice protejând în același timp informațiile noastre de identificare personală și de a întâlni oameni noi în jurul valorii prin intermediul unei conversații autentice.

Visul nostru este de a avea 50 de milioane de utilizatori în termen de trei ani, care cred în această misiune.

Anomo este disponibil pentru iPhone și pentru Android pe Google Play.

Sursa foto: tech.co