Comentarii Mate1 (2020). Prețuri și ratinguri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Mate1 opinie

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă gratuit 100% pentru utilizatori, vom primi compensații de publicitate din site-urile listate pe această pagină. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care apar și în cazul în care site-urile de pe pagina (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include înregistrări pentru toate site-urile matrimoniale.

Agent de publicitate Dezvăluirea

Prezentare generală

„Găsește pe cineva“ este motto-ul Mate1.com lui, și că este exact ceea ce ajută milioane de single-uri fac. Vă puteți înscrie gratuit și sari-a începe căutarea pentru o persoană specială. Mate1 a colectat mii de povești de succes în datarea scena datorită bazei sale masive de utilizator (31+ milioane de membri), tehnologie avansată de telefonie mobilă, funcționalități de căutare cuprinzătoare, instrumente de comunicare rapide, și ani de experiență în industrie. Echipa din spatele Mate1, mai ales CEO Elizabeth Wasserman, este la fel de impresionant, cu o atitudine cu picioarele pe pământ și dăruire admirabilă pentru a aborda în mod continuu în continuă creștere dorințele și nevoile de simplu peste tot.

load...

Prezentarea datelor

Mate1.com este deschis pentru bărbați și femei singure de orice orientare, nivelul de educație, religii și medii. Atâta timp cât sunt mai vechi de 18 ani, vă puteți alătura această rețea de dating.

În total, Mate1 are peste 31 de milioane de utilizatori înregistrați, și vede peste 3,8 milioane de vizite pe lună (2,6 milioane dintre acestea fiind unice), deci este sigur să spun Mate1 este una dintre cele mai mari și cele mai active site-uri matrimoniale pe web.

Mate1 este 100% gratuit pentru femei, și așa face sens că baza de utilizatori denatureaza ușor de sex feminin. Aceasta este o veste bună pentru bărbați singuri drepte, care vor găsi o mulțime de opțiuni de pe site-ul mondial de dating.

load...

Caracteristici

Sistemul de meci

Alte caracteristici

Usor de folosit

Mate1 a fost de pionierat în spațiul datând de la lansarea sa în 2004. Echipa inovatoare Dating site-ul a creat și caracteristici care nu sunt doar rece, dar utile pentru desktop și utilizatorii de telefoane mobile puse în aplicare. Există o mulțime de plusuri la Mate1 - app intuitiv, proces rapid de înscriere, aspectul simplu, iar echipa proactivă de servicii pentru clienți. Și singurul dezavantaj putem vedea este că nu va dori să se întoarcă la datând mod de modă veche!

load...

Mate1 a făcut fiecare pas ușor pentru toate Stampe on-line, indiferent dacă acestea sunt tech-savvy sau nu, pentru a întâlni pe cineva care merită urmărit o relație cu.

Un Pumn de Pași Asigurați pentru crearea profilului simplu

Când este vorba de a începe pe Mate1 , ai cel mai bun din ambele lumi: Dacă doriți să sari la partea de potrivire, tot ce trebuie să faceți este să completați elementele de bază, inclusiv vârsta, locația și starea relației. Dacă doriți să vă luați timp complet completarea profilului dvs., veți găsi o mulțime de locuri pentru a te exprima, cum ar fi „Ce caut“, „Lucruri preferate“ și „cel mai mic lucru favorite.“

După ce sunteți mulțumit cu răspunsurile în profilul dvs., puteți încărca numeroase fotografii și - unul dintre lucrurile Mate1 este cel mai cunoscut pentru - a înregistra un mesaj vocal pentru potrivirile pentru a asculta, care vine la îndemână, dacă sunteți mai de vorbăreț decât un scriitor. Tot ce trebuie pentru a adăuga o înregistrare este un apel rapid la un serviciu de înregistrare pentru apeluri gratuite. Tastați codul, spune ce vrei să spui, și înregistrarea vocală va fi examinate și adăugate la profilul dvs. În termen de 48 de ore. Membrii nu au voie să dezvăluie numele lor reale sau informații de contact în aceste mesaje.

Mate1 lui Clean Mobile & Desktop design Elimină Distractions

Multe site-uri matrimoniale merge peste bord pe ostentatiei de aspectul lor, dar ceea ce minte dedesubt lipseste, uneori, în calitate. Asta nu e cazul la Mate1.com.

Organizat, curat, și intuitiv, stick-uri de interfață Mate1 despre necesitățile care va vor face cunoștință online cu nici o aiureală și fără tam-tam.

Pe tabloul de bord listează navigarea esențiale site-ul (actualizări, Acasă, Contul dvs.) până sus, iar bara laterală conține activitățile specifice pe care le puteți face (Mesaje, hotlist mea, căutare ACUM, etc). Pagina de start are, de asemenea, o newsfeed de activitate recentă pe site.

Nu exista clopote complicate și fluiere pe Mate1 - este doar simplu și raționalizate.

Eficiența este cheia, și asta e ceea ce oferă Mate1. Concentrându-se pe ceea ce e mai bine pentru membrii și ce caracteristici pot ajuta de fapt le face un meci, Mate1 a se diferenția de dating site-uri cu sisteme complicate de potrivire și un număr copleșitor de caracteristici.

„Încercăm să se concentreze pe diferite abordări pentru a de potrivire pentru a vedea ce fiecare utilizator va răspunde“, a declarat CEO-ul Mate1 lui. «Încercăm să ne concentrăm asupra valorii de conducere sugerând meciurile și nu bazându-se pe caracteristicile de lux.»

Harworking & Fun-Loving „familie“ care pune primul rând utilizatorilor

În afară de noi completarea cu privire la aspectele tehnice ale Mate1, Elizabeth a fost, de asemenea, un fel de ajuns pentru a ne da o în spatele scenei se uite la echipa Montreal. În lumea Mate1 de inovare și creativitate, au devenit, de asemenea, o familie care menține un bun echilibru de lightheartedness și profesionalism. Ei iubesc săpat în numerele și imaginind modul în care acestea pot îmbunătăți site-ul de dating pentru single din întreaga lume.

„Avem un entuziasm comun cu privire la date. Ne place de foraj în jos în buzunarele de date demografice și informații de comportament“, a spus Elizabeth.

Cel mai important, echipa Mate1 împărtășește o loialitate pasionat membrilor lor si sunt mereu privi lucrurile din perspectiva lor. Scopul lor este de a promova relații, și că accentul se află în spatele tot ceea ce fac.

„Noi nu încercăm să creeze o imagine de mare-branded sau pretinde că avem o ideologie“, a spus Elizabeth. „Suntem furnizat potrivirea reală, oamenii obișnuiți, și observăm comportamentul lor și de a asculta feedback-ul lor.“

Argumente pro şi contra

Pro de Mate1

Contra de Mate1

Linia de fund

Dacă sunteți în căutarea pentru o experiență simplă, plăcută și de succes dating online, Mate1.com este o alegere fantastică. Nu numai ca sunt varietatea de membri și ușor de utilizat-caracteristici greu de învins, dar oamenii din spatele site-ului de îngrijire cu adevărat despre a ajuta persoanele singure să găsească meciul potrivit pentru ei. Mate1 nu este la fel de strălucitor și în fata ta ca unele site-uri matrimoniale, și că calitatea reală este exact ceea ce ne place despre ele.

Fie că sunteți în căutarea pentru prima dată casual, sau o dragoste pe termen lung, puteți profita de instrumente online ușoare Mate1 de a crește șansele de a găsi pe cineva perfect pentru tine.