Conducătorii de înțelepciune principali pionieră o aplicație: laboratorul de dragoste vă verifică datele înainte de a vă întâlni

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Din 2009 până în 2013, Matchmakers profesionale JoAnn și Steve Ward a găzduit „Love dur.“ VH1 Pe parcursul ofsix sezoane, acest duo mama-fiu prezentat talentul lor pentru a încuraja, consiliere, și , uneori , oferind o verificare realitate oamenii care caută dragoste. Atunci când nu sunt în show business, duo -ul ruleaza master Matchmakers pentru a ajuta persoanele singure să găsească o relație prin matchmaking și data de coaching. Maestrul Matchmakers oferă sfaturi personalizate și meciuri verificate pentru a single la nivel national. Astăzi, echipa a inovat , de asemenea , o aplicație mobilă numit dragoste Lab care autentifică identitatea unui străin înainte de a merge la o întâlnire. In toate aspectele legate de întâlnire, familia Ward susține greatertruthfulness și încredere.

În 2003, Steve Ward a crezut că el a fost pe cale să devină un bancher de investiții. El a fost de 22, doar din școală, și pe cale de a începe cariera sa, dar mai întâi a decis să ajute pe mama lui cu ei de afaceri matchmaking.

JoAnn Ward a avut un talent pentru a face cu oameni, dar nu și cu tehnologia. Ea a fost încă folosind fișete, iar fiul ei a vrut să-i treceți la o bază de date on-line și site-ul web. El a așteptat ca acesta să fie un job.Then rapid, atunci când un potențial client i-am cerut perspectiva unui bărbat, el a realizat primul său interviu de admisie și a început să sugereze meciuri.

load...

El sa întâlnit cu clientul și egalată-o pe prima dată. Ea și data ei a lovit-o offandwere angajat în curând să fie căsătorit. Prima introducere lui Steve a fost un succes răsunător, și ca doar că el a fost prins.

O a doua generație pețitor și CEO la master Matchmakers, Steve ghiduri de oameni spre îndeplinirea onestitate și autenticitate relații fructuoase. El este bine practicat-atgiving sfaturi pentru single. Alături de mama sa, a fost co-autor la o carte numită „ Crash Course in Love.“ In toate eforturile sale, el speră să îmbunătățească experiența de întâlnire pentru single.

După ce a lovit-o din parcul de pe prima încercare, Steve Ward a intrat pe mama lui în Intilniri de afaceri.

load...

Maestrul Matchmakers conduce interviuri față-în-față și controale de fond pentru a obține bine să știu clienții înainte de a le trimite la o dată. Certificate antrenori și licențiat terapeuți acționează ca antrenori personal și o echipă dedicată de Matchmakers full-time lucra side-by-side cu acești antrenori pentru a asigura introduceri conștiincioși, selectate manual si cuplat cu sfaturi personalizate de la zeci de ani de experiență profesională.

Cu ajutorul unui show TV larg vizionate, „dragoste greu“, acest mic pețitor regional extins într-un butic la nivel national, care deservesc singlesin toate cele 50 de state.

„Vom lua la bord oriunde de la 20 la 40 de clienti noi acum o luna“, a spus Steve. „Ne-am maturizat într-un serviciu pe scară largă capabil de a ajuta pe cineva care muncește în dragoste.“

Astăzi, prin utilizarea tehnologiei pentru a îmbunătăți viața datarea single, Steve are un pionier o aplicație pentru mobil numit dragoste Lab, care va verifica fotografia unei persoane, autentifică identitatea cu un test de cunoștințe personale sau de telefon mobil de căutare, și a alerga o verificare a antecedentelor penale, bine.

load...

„Într-o epocă de a întâlni peste primul mobil atunci când este vorba de dating, am proiectat Dragoste Lab pentru a oferi încredere ca un serviciu pentru întreaga industrie de dating,“ Steve a explicat, „dar pentru cei care caută un high-touch, experiența personală vom continuă să ofere cel mai bun din clasa noastră, coaching-ul personal si matchmaking servicii profesionale.“

Steve si JoAnn honuite Data Coaching lor, prin intermediul „Dragoste grea“

După aderarea master Matchmakers, instinctul de afaceri Steveusedhis, intuiție socială, și fler pentru a spune-o ca este de a prezenta toate că un pețitor poate fi și de a face. Ca urmare, el și familia sa a atras în curând multă publicitate și atenție, culminând cu realitatea show de televiziune VH1 „Dragoste grea“, care a fugit timp de șase sezoane.

Din 2009 până în 2013, Steve și mama lui a găzduit și a produs acest spectacol despre single și cupluri în diferite stadii de întâlniri și relații crize. Sunt persoane simple care știu cum să obțineți rezultate.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru mine de ghidare de-a lungul«călătoriei întâlnire» , care a dus la Ryan. Suntem atât de fericit. El adaugă atât de mult la viața mea că nu aș putea crea singur. N - am crezut în suflete pereche înainte, dar băiatul sunt eu un credincios acum „! - Maya, un client de Master Matchmakers

După un sezon, Steve a recunoscut helpfulness unui bootcamp dragoste, de a auzi de la cineva care vă va spune adevărul despre tine și relationships.He dumneavoastră a decis să adăugați un serviciu de coaching dată pentru a completa și susține matchmaking lor.

„Ne-am dorit să offeralternative moduri pe care am putea adăuga valoare la o viață person'slove“, ne-a spus. „Am început să dezvolte un program care ne-am simtit a fost foarte unic și personalizat, bazat pe theapproach am fost cunoscut pentru:. Dragoste dură“

Popularitatea show de televiziune și dezvoltarea internetului la momentul permis master Matchmakers să grupeze serviciile lor la nivel national.

Data Coaching, de potrivire, și Vetting Pentru oamenii din toate cele 50 de state

Maestrul Matchmakers sa schimbat destul de mult din 2003, atunci când încărcarea și transmiterea imaginilor prin intermediul unui calculator a fost plictisitoare și greoaie. Pe atunci, era un standard industrial care Matchmakers nu ar arăta clienților lor poze cu data lor potențial. Clientul a trebuit să aibă încredere în evaluarea lor profesională de atractivitate și compatibilitate.

Acum, progresele tehnologice permit Steve si echipa sa de a merge mult mai departe și să ofere atât de mult mai mult decât o imagine. Până la ultimul detaliu, aceste Matchmakers vor să știe totul, astfel încât acestea să poată face un meci informat. Un bio și fond de verificare completă este procedura standard de operare pentru pețitor de proprietate.

Maestrul Matchmakers să satisfacă servicesto lor se potrivesc nevoilor clientului individual, seturi de competențe, și bugetul.

Aducerea servicii personalizate pentru întreaga țară, familia Ward este capabil de a ajuta sute de single-uri eligibile găsi persoana visurilor lor.

Un pețitor egalitar, Steve respinge ideea unui model de afaceri invechita în cazul în care oamenii plătesc prețuri exorbitante pentru a satisface femeile care plătesc nothing.Master Matchmakers tratează femeile în mod corect și cu respect.

„Am satisface o femeie high-end“, a spus Steve. „Am satisface femeile care sunt foarte motivați, de succes, atractiv, educați și care doresc să se întâlnească lor egală sau mai bine.“

Data Coaching

În data de coaching-ul său, Steve pune accent pe recunoașterea oportunităților și fiind deschise pentru a acționa asupra lor. El promovează conștiința de sine, nu conștiința de sine. El vorbește despre schimbarea paradigmei și înlăturarea barierelor autoimpuse, astfel încât clientul este gata pentru a satisface „unul.“

„Coaching-ul meu le oferă posibilitatea de a maximiza oportunitățile care vin drumul lor și de a observa aceste oportunități“, a explicat el. „Sunt un tip de numere, deci este vorba de frecvență și pregătire.“

El si echipa sa de antrenori educați se întâlnesc față în față pentru a identifica modele, rupe obiceiurile proaste, și să facă un plan pentru modul în care să găsească, formă, și să mențină o relație de mare. Nu este de mirare site-ul lor descrie antrenori data ca „sabia și scutul în viața ta dragoste.“

„Cele mai multe ori ne - am lucra la a ajuta oamenii extinde mintea lor“ , a spus Steve, „pentru a încerca să ia în considerare de ce ar putea să nu work- de ce nu va funcționa.“

Matchmaking

Aceste Matchmakers pledează pentru tine. Sarcina lor este toarrange introducerile cu persoane fizice compatibile și verificate. Clienții sunt de acord asupra unui anumit număr de introduceri în prealabil, iar Matchmakers veni cu o strategie susținută de zeci de ani adaptat de experiență în joc de dating.

„Suntem foarte tactic cu privire la aceasta,“ Steve a spus, „și vom da feedback-ul de-a lungul drum. Noi oferim clientului critici constructive reale că acestea nu ar obține nici un alt mod.“

Maestrul Matchmakers ia timpul lor intervievarea și să cunoaștem clienții lor, astfel încât acestea să poată face meciuri mai bune. Ideea, Steve a spus materie-de-factly, este de a scăpa de client prin asocierea lor cu un meci compatibil.

Uneori, acest lucru înseamnă a da un sfat (sau o verificare a realității puternic cuprins) clienților. Mentalitatea de unică este la fel de importantă ca și personalitatea data.

De asemenea, important, Steve ne-a spus, este abilitatea de a așteptărilor communicaterealistic. „Am învățat de-a lungul anilor pentru a mers pe jos o linie fina intre a da pe cineva speranță și da iluzii pe cineva.“

Controale de fond

Înainte de a lua cu privire la orice client, Maestrul Matchmakers investighează în detaliu de fond a acelei persoane. Aceasta include totul, de la profiluri de social media la antecedente penale. Echipa are o multitudine de date la dispoziția lor pentru a se asigura că toți clienții lor sunt pe sus și în sus.

„De departe, avem cel mai mare nivel de acces direct la date reglementate - mai thanany alt pețitor în țară,“ Steve lăudat „Suntem practic, pentru toate punctele de vedere, detectivi particulari.“.

Maestrul Matchmakers reprezintă doar oameni după verificare de fond a acestora. Oricine semnează pe este de acord cu un astfel de aranjament. Promovarea încredere și onestitate, aceste Matchmakers asigura că clienții lor sunt indivizi integri demne de a fi potrivite. Această caracteristică unică oferă echipei un avantaj competitiv pentru single în căutarea unor adăugate de securitate și de cercetare în profunzime.

„Am inclus o mulțime de tehnologie în ultimii ani“, a spus Steve. „Acest lucru ne permite să facem treaba mai eficient și mai eficient decât alte Matchmakers acolo.“

Dragoste Lab UsesBackground Controale pentru a păstra în siguranță daters

Recent, Steve a preluat un efort ambițios, creând o resursă pentru dating single. A luat tehnologia de verificare utilizată de master Matchmakers și condensat în jos într-o aplicație mobilă numit dragoste Lab. Acum, oricine poate merge on-line pentru a confirma identitatea unei date înainte de a întâlni în persoană.

Acesta este un produs important pentru single care s-au pus în pericol de a merge la o întâlnire cu cineva cunoscut don'treally.

„Vrem să devină un director,“ Steve a explicat, „pentru a verifica profilurile de datare și doar ajuta oamenii o valoare mai mare din toate aceste aplicații și servicii.“

Dragoste Lab verifică unei persoane de identitate, fotografie, social media, și de vârstă precum și efectuează controale de fond penale și financiare.

Dragoste Lab folosește tehnici de verificare master Matchmakers' pentru a aduce dater modernă puțină liniște sufletească. Inainte de a merge la o dată, utilizatorii pot conecta pentru a afla dacă cineva este cine pretinde a fi (și ceea ce ei pretind să arate ca). Această aplicație mobilă liberă a fost lansat în septembrie 2013 și a fost expandingits ajunge atunci.

„Suntem în mijlocul unei evoluții a produsului nostru“, a spus Steve. „Vrem să devină un serviciu independent de verificare pentru întreaga industrie de dating.“

Utilizatorii applet-urile auto-verifica propria identitate și să verifice pe identitatea altcuiva. În curând puteți introduce un număr de telefon, adresa de e-mail sau numele de utilizator asociat cu un profil de dragoste Lab pentru a vedea dacă cineva v-ați întâlnit on-line a fost deja verificată. Toată lumea trebuie să verifice propriile lor detalii. Puteți verifica fotografiile, de exemplu, prin luarea și încărcând o selfie instant la Iubirea Lab, care este măsurat și comparat cu fotografiile dvs. De profil pentru asemănarea.

Cu un profund proces și conscientiousverification, acești inovatori datând spera sa creeze un produs care reduce lipsa de onestitate, fraudă, și riscul de agresiv în dating online.

„Nu sunt atât de preocupat de a face o tona de bani imediat. Sunt foarte încercarea de a construi un serviciu pe care oamenii vor dori să utilizeze și să recomande -. Și un serviciu care rezolvă o problemă foarte gravă“

Echipa de Master Matchmakers Are Închide-Knit, Familie Feel

Maestrul Matchmakers este un business.JoAnn Ward de familie este președinte, fiul ei este CEO, iar fiica ei este directorul executiv al relațiilor cu clienții. Mulți dintre Matchmakers lor și antrenori data au fost cu compania de ani de zile și sunt profund investite în succesul fiecărui client.

„Desfășurăm master Matchmakers ca o familie. Avem o abordare foarte stil boutique,“Steveexplained, adaugand,«Mama mea a spus întotdeauna că singurul lucru pe care tehnologia nu poate înlocui este un serviciu personal.»

JoAnn are personalitate avibrant care setsthe tonul pentru compania în ansamblu. Familia Ward este vorba de a spune ca el este si sa ajute oamenii prin a fi directă.

Steve și JoAnn nu pot conveni asupra totul, dar ele sunt atât angajamentul de a ajuta clienții să găsească dragostea.

„Noi luăm o parte egală de responsabilitate în cadrul companiei“, a declarat Steve „dar ea este mult mai implicat în fabricarea succesul în viața clienților noștri.“

Recent, Steve a luat mai mult de un pas înapoi de la locul de muncă clientului să se concentreze pe dezvoltarea afacerii master Matchmakers și extinderea aplicației Iubirii Lab. El lasă mama lui să ia conducerea pe partea de client, chiar thoughthey ​​nu sunt întotdeauna de acord cu privire la abordarea corectă.

„Avem dezacorduri în ceea ce privește clienții noștri tot timpul de fapt“, a spus el bun-naturedly. „Dacă nu suntem de acord, totuși, eu de obicei, las-o să câștige pentru că am făcut o înțelegere cu mult timp în urmă că ea ar avea ultimul cuvânt de spus în compania matchmaking și aș avea ultimul cuvânt cu privire la eforturile de divertisment.“

Acest acord sa dovedit a fi benefic pentru toți involved- această echipă mamă-fiu echilibrează reciproc pentru a oferi daters asistență personalizată și confort tehnologic.

Succesul este masurat de fericit Cum clientii sunt

De-a lungul anilor, Steve are povești de succes witnessedmany de cupluri fericite care au întâlnit, lipite, și a găsit dragoste datorită master Matchmakers. Lor pagina de comentarii client este plin de comentarii de la clienți satisfăcuți.

„Mi-ar plăcea să cred că 99% dintre persoanele care au angajat mi-ar face-o din nou“, a spus el, „și sunt mândru de asta.“

El ne-a spus despre o anumită tânără femeie care a fost inteligent și de succes, dar au nevoie de o anumită orientare în viața ei dragoste. Steve a luat-o ca pe un client și a început coaching-ul ei să fie mai deschis la minte. O potrivire cu câțiva tipi singuri, dar nu a găsit o potrivire perfectă.

Luând pe zeci de clienți pe lună, Maestrul Matchmakers are multe succese sub theirbelt.

Pentru a obține o perspectivă în personalitatea ei, Steve ia cerut să prezinte o scrisoare de referință cu caracter personal. Răspunsul ei l-au surprins. „Se simțea suficient de confortabil pentru a merge la un ex care era deja recăsătorit,“ herecalled. „Ea într-adevăr deschis la el și lasă-l să știe că ea trece prin această experiență, face unele căutarea sufletului și reflectând asupra a ceea ce ar putea face diferit pentru a satisface«unul.»“

Fostul ei a terminat oferind calea ei înapoi în dragoste. El a sugerat că întâlni un prieten al său. Captura a fost că acest prieten a trăit în Seattle, în timp ce ea a trăit în New York. Cu toate acestea, ea ar fi fost antrenată să fie deschiși la oportunități, astfel încât ea a fost de acord să-i dea o șansă. După o serie de întâlniri de succes, ea a lichidată în mișcare pentru a fi mai aproape de acest om, care este acum © ei fiancГ.

„Ea mi-a dat această mărturie frumoasă pentru îndeplinirea acestei persoane,“ Stevesaid. „Faptul că am putea avea un impact indirect pe cineva, astfel încât, chiar și fără introducerea ei de a«cel,»ea încă mă creditează - pentru mine, care este ceva să fie mândru.“

Master Matchmakers Blends servicii personale cu tehnologia

În loc de a deveni un bancher de investiții, Steve Ward hasused talentele sale ca un om de afaceri, purtătorul de cuvânt, pețitor, și data antrenor pentru a propulsa master Matchmakers în epoca tehnologică. App lor nou proiectat, Dragoste Lab, este următorul pas în asigurarea unui mediu simplu datând sigur cu controale complete de fond.

„Suntem în măsură să se uite în fundal oamenilor foarte bine - mult mai bine decât orice alt pețitor acolo“, a spus Steve. „Am scăzut în esență, că tehnologia în dragoste Lab, dar Maestrul Matchmakers încă îl folosește pentru clients'purposes noastre, de asemenea.“

Cu sfaturi în avans, chibrituri pictat manual și datele verificate, Steve se uită la colțul pieței pe datând de la început până la sfârșit.

„Scopul nostru este într-adevăr a fi în măsură să furnizeze resurse utile pentru oamenii din întregul ecosistem întâlnire“, a spus el. Dacă Laudele foștilor săi clienți sunt nici un indiciu, el a fost tremendouslysuccessful până acum.