Conexiunea creștină: dating online bazate pe credință și încredere

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Biserica ta nu este singurul loc de a întâlni creștini singur - Connection Christian este un site de intalniri cu peste 55.000 de membri activi. Jackie Elton, o femeie creștină care trăiesc în Marea Britanie, a fondat aceasta nisa dating site - ul pentru a conecta oamenii cu thesame sistem de convingeri de bază. Deschis la toate perspectivele cu privire la credință, Conexiune creștină încurajează socializare în evenimente și întâlniri găzduite în întreaga lume. Pentru creștinii care caută un sentiment de apartenență, această comunitate oferă sprijin și o conexiune bazată pe valori comune.

WhenMatt alăturat Connection Christian, el nu cred că ar întâlni dragostea vieții sale acolo.Apoi Kate l -au trimis „un val“ - un salut simplu pentru a sparge gheața.

„M-am uitat la poza ei și a crezut că se uită uimitoare“, a spus el. „După ce am citit prin profilul lui Kate, am găsit că a avut un astfel de fond incredibil și o relație foarte aproape de Dumnezeu.“

load...

O salvă de mesaje urmat, ceea ce duce până la o prima dată idilic parc local ATA. Așa cum au mers cot la cot, Matt și Kate Madea legătură profundă prin comuna beliefs.Matt propus după numai șapte luni together.United prin credință, acest cuplu căsătorit este recunoscătoare Connection Christian pentru a le aduce împreună.

Efectuarea de meciuri de peste un deceniu, Christian Connection a primit multe mulțumiri din cupluri fericite, cum ar fi Matt și Kate. „Avem literalmente sute și sute de povești de succes,“ Fondator Jackie Elton ne-a spus. „E uimitor lucru, într-adevăr, cât de mulți oameni pot folosi site-ul pentru a întâlni și de a găsi dragoste, căsătorie, și prietenii.“

load...

Conexiune creștină, care a primit titlul râvnit de daters' Dating site-ului preferat la 2015 UK Awards Dating, este recognizedfor serviciul său client grijuliu, campanie de marketing selectiv, blog-ul de ajutor și de nișă baza de utilizatori. Deși a început în Regatul Unit, site-ul are o prezență tot mai mare peste iaz în SUA

Viața profesională Jackie a început cu mult înainte de Internet a devenit o parte din viața de zi cu zi. „Când am început, aparatul de fax a fost de ultimă oră“, spune ea. Ea are un MBA de la London Business School și a lucrat în formarea de management și a mers apoi centrală și de dezvoltare de cale ferată de mai mulți ani.

Ca și creștin, ea era conștientă că prietenii ei se luptă singur pentru a naviga lume dating și a văzut prima mana provocările cu care se confruntă creștinii atunci când dating, fiind on-line, și practicând credința lor.

De la construirea de căi ferate pentru construirea de relații, Jackie curând a decis să lanseze Christian Connection pentru a ajuta Marea Britanie simplu să îndeplinească mai multe easily.She vrut să construiască o comunitate în care creștinii ar putea întâlni oricând în loc să aștepte până la următoarea reuniune biserică.

load...

„M-am mutat în lumea digitală în 1999,“ ea a reamintit, „și tocmai a fost inspirat de posibilitățile de dating online.“ A fost foarte devreme de zile.

Astăzi, site-ul continuă să se extindă aria de acoperire în locuri cum ar fi Australia, Singapore și Hong Kong. O echipă pasionată dezvoltă produsul pentru a ține pasul cu o bază de clienți din ce în ce mai globalizată și mobile. Christian Connection'suser de bază a depășit 55.000 de persoane și este încă în creștere.

Un credincios în-House Echipa Urmează Plumb Jackie

Cu experiență în dezvoltarea web design, Joff Williams sa alaturat echipei Connection Christian în 2008, ca liber profesionist. El a fost angajat pentru a reorganiza site-ul cu un aspect proaspăt. De atunci, hisrole are evolvedto și asume mai multe responsabilități. El acum heads-up echipa de client service, supervizează marketing offline, epitropi blog, activitatea de social media, și gestionează parteneriate cu alte organizații creștine. Este o gamă largă pe care el acoperă, dar o face fără a rupe o sudoare.

Experiența sa ofgrowing împreună cu site-ul este comună în echipă.

„Suntem destul de oameni pe termen lung“, a spus Jackie. „Asta e foarte important. Aceiași oameni cheie au fost în jur de o lungă perioadă de timp.“

În 2015, echipa Connection Christian a fost acordat site-ului preferat daters' la Premiile Dating din Marea Britanie.

Prin ani, această echipă din Marea Britanie rămâne constantă. Unii au fost chiar în jurul valorii din 2000. Aceasta nu este o companie cu cifra de afaceri mare, dar longevitate consistente. Cu utilizatorii și angajații săi, Christian Connection arată angajamentul profund pentru construirea și menținerea relațiilor de lungă.

Jackie a spus ea foarte mult preferă să lucreze față în față cu toți membrii echipei sale, mai degrabă decât concesiona muncă pentru companii separate. Ea vrea să mențină un sentiment de continuitate cu membrii echipei care interesează cu adevărat site-ul.

Amajority echipei este creștină și are o înțelegere personală a ceea ce înseamnă să fii creștin și singur. Care se leagă de baza de utilizatori este foarte important pentru founderbecause site-ului se adauga la autenticitatea conexiunii creștine.

In timp ce nu fiecare membru al echipei este un creștin, toate sunt comise de a face site-ul cel mai bun poate fi.

Caracteristici de conectare Christian sunt prietenoase

Interfața site-ului este simplă și curată, ceea ce face navigarea pe profileseasy.A usercan efectua asearch în funcție de sex, vârstă, locație, sau numele de utilizator. De asemenea, puteți filtra utilizatorii fără o imagine, în cazul în care este preferința ta.

Conexiunea creștină monitorizează toate fotografiile pentru a ne asigura că sunt adecvate, au o rezoluție clară, și de fapt arată fața persoanei. Dacă a ta nu este de până la prizat, vei primi cateva sfaturi pentru a face fotografiile (și de profil) de ansamblu mai atractiv.

Pagina de profil este împărțit în secțiuni pentru bio principal, viața și munca ta, credința ta, și interesele tale. Toate aceste secțiuni sunt opționale; utilizatorii pot partaja ca manyor cât mai puține detalii cum le place. In partea de sus, profilul indică în mod clar în cazul în care persoana este un „NewMember“ sau „membru complet“, precum și în cazul în care el sau ea isonline în acel moment.

În fila „Liste“, utilizatorii pot vedea favorite, fanii și punctele de vedere ale profilului.

Evenimente și Meetups Adu creștinii Single TogetherOffline

De la mersul pe jos excursii la PINGPONG nopți, evenimente de conectare creștine sunt o caracteristică unică a site - ului. Membrii pot alege să participe la cursuri locale de dans, seri test, nopți comedie, sau chiar o petrecere de vacanță. Există o mulțime de soi pentru a se potrivi oameni de toate interesele.

„Evenimentele sunt ceva care a fost o parte a etosului nostru aproape de la început“, a explicat Joff. „Dacă doriți să îndeplinească un număr de creștini într-un singur Negării într-un singur evening- dacă asta printr-un eveniment social sau o viteza dating eveniment - aceasta este o oportunitate de a face acest lucru.“

Conexiunea creștină oferă utilizatorilor posibilitatea de a se conecta cu mai multe persoane în același timp și în person.These oportunități sociale populare au devenit o senzație la nivel mondial ca site-ul se extinde aria de acoperire.

„Avem pe cineva din Melbourne, care se execută partide mari“, ne-a spus Jackie. „Ne-ar plăcea să o facem în SUA ca vom continua sa dezvoltat din calitatea de membru base.Obviously, America este un loc foarte mare“, a spus ea cu un râs.

Anul trecut, Jackie a luat parte la un Meetup în North Staffordshire, merge la o plimbare prin peisajul rural britanic.

Meetups sunt unofficialget-întâlniri, un mod mai comune si casual pentru a întâlni creștini singur. Grupurile sociale formon site-ul și se întâlnesc regulat pentru vremuri informale bune.

Un grup din nordul Angliei merge de mers pe jos o dată pe lună și aruncă un grătar mare în fiecare vară. Este complet auto-run și auto-organizat. După formarea pe site-ul, aceste grupuri devin propria lor rețea socială independentă.

Jackie îi place să vadă site-ul promovarea conexiunilor din viața reală „Asta e ceva ce cu adevărat încurajăm: pentru a obține oameni pentru a crea propriile grupuri deoarece pentru creștini singuri poate fi destul de greu, mai ales în unele zone, pentru a satisface chiar și alți creștini singuri“. Ea a spus.

În timp ce evenimentele de conectare creștine se întâmplă o dată sau de două ori pe lună, meetups tind să fie mai frecvente, în funcție de locul în care locuiți. Vă puteți conecta onlineto afla unde și când următoarea oportunitate socială este.

Crearea unui dialog pe blog, Sondaje și forumuri

Conexiune creștină îi pasă de ceea ce utilizatorii săi thinkand sondaje conductsfrequent și sondaje. A sondaje focusofthese centrale este de a afla modul în care biserica interacționează cu single-uri și moduri de a face credință mai compatibile cu căsătoria.

Site-ul are o atmosferă prietenoasă, care este deschis la toate punctele de vedere și experiențele. Pe jos lor pe pământ blog, scriitori creștini acoperă aspecte relevante cu privire la credință, întâlnire, relații și curăție.

Pentru mai multe scopuri de divertisment, forumurile site-ului sunt un hub de activitate în cazul în care mulți membri merg să-și exprime punctele de vedere. Nu vă faceți griji, deși, pentru că totul menține pozitiv și de susținere.

„Încercăm să forumuri mai comunitate orientată mai degrabă decât atât ne place să vedem oameni care susțin reciproc și schimbul de experiențe orientate spre dezbatere“, a spus Jackie. „Desigur, asta este intotdeauna o provocare cu forumuri.“

Preturi accesibile încurajează Investiția în dvs. Dating profil

Toți cei care se alătură Connection Christian se bucură de o perioadă de încercare gratuită. În acest timp, puteți obține o simt pentru site-ul de navigare prin contactarea și alți creștini singuri. Toate caracteristicile site-ului vor fi accesibile până la proces este de peste.

Chiar și după proces sa încheiat, membrii liberi pot căuta în continuare prin profiluri și să citească mesajele lor. Acest lucru este unic, deoarece cele mai multe site-uri bloca sistemul de mesagerie și țineți mesajele dvs. De răscumpărare până când plătiți. Conexiunea Christian are o configurare mult mai ușor de utilizat.

„Puteți citi toate mesajele de la alți membri ai plătit“, a spus Joff, „și dacă nu ești membru deplin plătită după perioada de probă sa încheiat, puteți răspunde în continuare cu unele mesaje de pre-set.“

Acest lucru înseamnă că membrii plătite pot măsura nivelul de interes al membrilor neachitat. Mai degrabă decât niciodată auzul înapoi, această înțelegere systemfacilitates conexiune pentru toți utilizatorii.

„Noi încercăm să ne preț pentru a becheaper decât unele dintre principalele site-uri matrimoniale“, a spus Joff.

Membrii pot înscrie pentru un abonament cu durata de o lună, trei luni, șase sau months.With de stabilire a prețurilor sale, Christian Connection încurajează oamenii să rămână pe mai mult de o luna, deoarece aceasta poate dura mai mult decât atât, pentru a forma o legătură adevărată și de durată. Joff a spus că a văzut utilizatorii conectați în termen de athree zile perioadă de încercare gratuită, dar este mai rar.

Site-ul salută membri în domenii noi, prin modernizarea acestor peopleto de membru cu acces complet gratuit. Acest lucru asigură faptul că oamenii noi au o experiență bună și spune friends.For lor cei care locuiesc în Statele Unite sau Singapore, de exemplu, Christian Connection oferă în mod frecvent serviciile sale pentru nici un cost în timp ce populația în creștere în această zonă. Odată ce populația este suficient de robust, cu toate acestea, că statutul de membru gratuit va expira să favorizeze abonamente cu plată.

Cine e online:-angajament Oriented creștini în anii '30 lor 40s

Conexiunea creștină este deschisă tuturor tradițiilor faith.Jackie a spus că „marea majoritate ar fi foarte binevenit - cu condiția să respecte oameni de alte credințe. Nu vrem un câmp de luptă pe site-ul de oameni argumentând, așa că vom încerca să-l păstrați ca bazează în mare măsură cu putință.“

Christian Connectionis un hotspot pentru single mature care caută angajament.

Joff estimează că site-ul are cel puțin 55.000 de membri activi. El a spus utilizatorii inactivi sunt eliminate după câteva luni de tăcere. În ceea ce privește sexul, aproximativ 60% din baza de utilizatori sunt femei și 40% sunt bărbați.

„Este aproximativ împărțit între sexe în biserici din Marea Britanie,“ Joff a spus, „dar probabil avem ceva mai mulți oameni.“

Oricine 18 ani se poate alătura Christian Connection.While au existat unele povești minunate de succes despre single in 70 de ani, Joff ne spune că cea mai mare parte a membrilor sunt in 30 de ani și 40 de ani.

Acest lucru este atunci când oamenii devin serioase încetează să mai aibă modalități simple de a întâlni oameni noi. Maturesingles ramifica online, deoarece au epuizat obișnuite modalități de a întâlni față-în-face.Those vine la Connection Christian sunt adesea în căutarea unei relații. Acest site nu este un loc pentru întâlniri casual, dar legături profunde, semnificative. Multe sunt, de asemenea, găsirea de prietenie și alte conexiuni - multe prietenii durabile și întreprinderile mixte au dezvoltat de pe site.

Cu o creștere inmobile întâlnire, Christian Connection a văzut o schimbare de mai multe persoane, în 20 de ani joining.Jackie atributele apel în creștere a site-ului la oameni mai tineri de a schimba opinii despre online dating. Practic, aceasta nu are la fel de mult de un stigmat mai.

„Este mai natural acum“, a spus ea. „Zece ani în urmă, o persoană tânără nu ar fi văzut întâmplă un site de matrimoniale, cu excepția cazului în care erau disperați - dar acum o nouă generație este mult mai probabil pentru a merge direct on-line. Există o gravitatie mai naturală online și mobil de la o varsta mult mai tineri.“

Site-ul Cladeste incredere prin practici de încredere și onorabilă

Când on-line, este important să știi că vorbești cu cineva reală și autentică. Conexiunea creștină se străduiește să dea oamenilor acel sentiment de conexiune trust.Christian nu vrea să aducă în oameni, care se va opri restul bazei de utilizatori. Campania sa de marketing selectiv are grijă să se promoveze la publicul țintă drept și pentru a favoriza creșterea organică.

Mai degrabă decât încercarea de a crește site-ul cât mai repede posibil, Jackie a spus echipa ei se simte probleme de calitate mai mult decât cantitatea. „Ne-am luat întotdeauna o viziune diferită, ceea ce este o creștere lentă, dar bine definit in timp“, a spus ea. „Pe termen lung, asta e treaba buna. Asta merge."

Pentru a proteja integritatea utilizatorilor săi, Christian Connection aprobă manual fiecare nou membru care se alătură site-ul și software-ul folosește detectarea fraudelor, care mătură pentru conturi false.

„Creștinii pot avea așteptări destul de mare“ founderexplains site-ului. „Sunt foarte rapid pentru a vedea printr-un site care nu este autentică. De la bun început, ei au standarde foarte ridicate.“

Această echipă are standarde ridicate, prea greu de lucru pentru a se asigura că practicile sale sunt demne de încredere și de fapt, ajuta persoanele singure fac o conexiune.

Conexiunea creștină se bazează pe feedback-ul pozitiv al utilizatorilor săi de a crește calitatea sa de membru organic.

„Oamenii apreciază că pot avea încredere în conexiune creștină“, a spus ea. „Am fost unul dintre liderii în crearea Online Dating Association.“

Alături de alte voci influente în dating online, Christian Connection format ODA pentru a opri practicile dezagreabile care împiedică single on-line. Codul de bune practici ODA susține cele mai înalte standarde în industrie, și Christian Connection aderă cu fidelitate la ea.

Conexiunea creștină a lucrat cu biserici și o varietate de organizații creștine pentru a promova cauza creștinilor unice în biserici. „Nu este atât de mult de făcut pentru a face mai multe biserici singur prietenos“ , spune Jackie. „Avem un site numit sora SingleChristians în cazul în care ne - am făcut o mare de cercetare în problemele. Bisericile trebuie să se adapteze la realitatea că mai multe persoane în societate locuiesc singure , dar văd bisericile ca fiind în principal despre căsătorie și familie.“

Cu tarifarea clare, operațiunile transparente, precum și un sistem de feedback ușor, Conexiune creștină promovează un mediu mai prietenos pentru single. Cele site'svalues ​​sunt neșovăielnice.

„Noi nu facem conținut plătit pe bloguri“, a spus Joff. „Noi nu facem publicitate afiliat. Suntem foarte atenți în cazul în care publicitatea online se stinge.“

Pune-ți credința în legătură creștină pentru a găsi un Bond Lasting

Pentru single-uri ca Matt și Kate, Christian Connection a fost o godsend.Growing metodic și în mod deliberat, acest site de matrimoniale a construit un membru angajat al respectuos, credincios, și simplu pline de speranță.

„Încercăm să ajute oamenii“, a spus Jackie, „pentru că există încă multe lucruri pe care oamenii nu știu și nu înțeleg despre modul în care face de fapt munca întâlnire pentru tine.“

Fie că sunteți în căutarea unei relații sau prietenie, acest site îl face ușor pentru chat online și întâlni offline. Un spațiu accesibil și conștiincios, Christian Connection întâmpină creștinii din toate tradițiile cu brațele deschise.